Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O kadarcık yenilir mi az yersen şişersin tabi gel beni dinle sen

Günaydın geçmiş çok birikmiş okuyayım dedim bir yandan da kıza yemek yediriyorum sayfa açık kalıyor öyle.

Bugün hiç tadim yok niye böyle ki aslında öyle hissetmiyorum ama görünüş olarak öyle görünüyorum yani görüldüğü gibi ne olduğunu bende çözemedim
Yarın oğlumun doğum günü daha bir sürü hazırlık yapacağım kim yapacak onuda düşünüyorum

O kadarcık yenilir mi az yersen şişersin tabi gel beni dinle sen

Günaydın geçmiş çok birikmiş okuyayım dedim bir yandan da kıza yemek yediriyorum sayfa açık kalıyor öyle.
Ne oluyor anlamadım kuzum ay az yemekten mi sıkıyor vücut bu akşam spor yapacağım yine bakalım ne olacak

Arkadaşın belki sağlık özrü vardır paylaşmak istememis olabilir...
Bilmiyorum bu.donemlerde sözüm ona şeffaflık var deniliyor ama bazen şaşırtıcı tayinler oluyor..
Dayin varsa hersey yapılabilir...
Benim evimle okulun arasi 85 km gidiş geliş 170 km 9 yıldır böyle...
Şikayetçi değilim şükür mutlu huzurlu bir okuldayim.

Oluyor böyle bazen anlamsız sebepsiz mod düşüklüğü...
Ogulcanin da doğum günü kutlu olsun.
Hayırlı sağlıklı huzurlu ömür dilerim hep beraber.

Kremasiz mantarli tavuk mu olurmuş tatsız tuzsuz şeyleri yiyosun sonra niye şişiyorum diyosun
Yapma spor yapma bak mortini dinle
Yemek ye yemek

@daydrym hülyanın nici nasıldı kıskar ?

Bacım atanın dersler yogun biliyorum emme arada bir sekam ver yahu ...

Bonus can @divana napıyo bizim divamız 90+ damı gelmiyor ?
Betüşte yok ortalarda .

Yok bizede gelmiyordu epeydir 3 hafta falan oluyo ugradi kilo almis tekrar dr gitti. Yogun calisiyor saatler duzensiz giremiyor o yuzden

Görüldüğü üzere nick yazma özürlüyüm

Ayran aşı ohh mis nane pul biberli bayıldım

Saydin ilk yapmiyon sen dimi? Şey bu sadece 1 litremi icilcek
Doyurmuyor sadece sisiriyor 2 kase ictim naneli pul biberli doyum 0 siskinlik bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…