- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
O kadarcık yenilir miTriplimelek Megi dün o menüden sonra evde sadece aceleyle 2 minik nugget yedim başka da ağzıma bir şey sürmedim karnım guruldayarak aç fena şekilde uyudum anlatamam ama sabah -200 görsem de hala artıydım anlayamadım pazar günü spordan sonra neden şiştiğimi ve bir türlü inemediğimi @Ausencia @igdedali bana öneriniz var mı kaptanlar
Günaydın geçmiş çok birikmiş okuyayım dedim bir yandan da kıza yemek yediriyorum sayfa açık kalıyor öyle.Triplimelek Megi Canım okuyorsun hep ama yazmıyorsun çoçuklardan fırsatmı olmuyor
@60kilolacam fulyam sen nasılsın toparladınmı menüleri
@kuzularinannesi Eliffffff okudugunu biliyorummmmm ne zamana kadar kendinden ve bizden kaçaçaksın 90 kilo oluncamı geleceksin
Ne oluyor anlamadım kuzum ay az yemekten mi sıkıyor vücut bu akşam spor yapacağım yine bakalım ne olacakO kadarcık yenilir miaz yersen şişersin tabi gel beni dinle sen
Günaydın geçmiş çok birikmiş okuyayım dedim bir yandan da kıza yemek yediriyorum sayfa açık kalıyor öyle.
Daha fazla şişmek için miNe oluyor anlamadım kuzum ay az yemekten mi sıkıyor vücut bu akşam spor yapacağım yine bakalım ne olacak
Tünaydın çıtır hatuntünaydın kızlarrr
Tünaydın çıtır hatun
Arkadaşın belki sağlık özrü vardır paylaşmak istememis olabilir...Bazen af çıkıyor ya abla bilmiyorum ona mi guveniyorlar. Benim tanıdığım ne kendi hasta2 ne ailesinden biri 1 sene sonra geldi memleketine eş durumu da yoktu. Nasıl yaptı bilmiyorum sorulmuyor da tabii norm fazlası olsa il dışı hakkı olmazdı herhalde il içinde isterdi. Çok şaşırmıştım ona. Bu belge işini duymamistim hep bekar olunca arkadaşlarım
Ayran aşı ohh misnane pul biberli bayıldım
Bugün hiç tadim yok niye böyle kiaslında öyle hissetmiyorum ama görünüş olarak öyle görünüyorum yani görüldüğü gibi ne olduğunu bende çözemedim
Yarın oğlumun doğum günü daha bir sürü hazırlık yapacağımkim yapacak onuda düşünüyorum
Daha fazla şişmek için mi
Çok teşekkür ederim inşallahOluyor böyle bazen anlamsız sebepsiz mod düşüklüğü...
Ogulcanin da doğum günü kutlu olsun.
Hayırlı sağlıklı huzurlu ömür dilerim hep beraber.
Kremasiz mantarli tavuk mu olurmuşFazla kalori falan mı ondan mı emin değilim o yüzden yapayım diyorum kafam karıştı sporsuz da zayıflanmaz kiBugün kremasız sade tavuk mantar yemeği söyledim az domates çorbası ve cacık salatayla yiyeceğim
ben geri almadim hiç.Ya bende aslında ausun dediği hedefi tutturmak için yapayım diyordum ama dün biraz okudum tekrar kolayca alınıyormuş o kilolar. Bende muallakta kaldım @Ausencia böyle bişey varmıydı?
Şehir efsanesi demek ki :)ben geri almadim hiç.
@daydrym hülyanın nici nasıldı kıskar ?
Bacım atanın dersler yogun biliyorum emme arada bir sekam ver yahu ...
Bonus can @divana napıyo bizim divamız 90+ damı gelmiyor ?
Betüşte yok ortalarda.
Görüldüğü üzere nick yazma özürlüyüm
Ayran aşı ohh misnane pul biberli bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?