Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok daha bakmadim canim ama aksama dogru bantlari cikaricam o zaman sayar yazarim sana ustunden tam 24 saat gecmeden protein almak istemedim. Bugun pismis sebze yiyecegim ikindine dek ikindin tam 24 saat dolacak cunku. Sonra vurcam kendimi proya

Canım hastaydın sen elinde değildi dikkat edemedin. Şimdi iyileşmeye bak çabucak moralini bozma gider o aldığın bir kilo. Ama önce sen kendi Bünyeni iyileştir ki diyetine devam edebilesin.
Tesekkur ederim kuzum bir de grip devam ediyor daha ama inat ettim hem hastaligi kiloyu yenecegim bende yapamiycam ayran asi bu arada o kadar konustuk 3muz de yapmiyoruz ehehe

Yok daha bakmadim canim ama aksama dogru bantlari cikaricam o zaman sayar yazarim sana ustunden tam 24 saat gecmeden protein almak istemedim. Bugun pismis sebze yiyecegim ikindine dek ikindin tam 24 saat dolacak cunku. Sonra vurcam kendimi proya

Takintili insan hali bir baska 5 agustos unutmuyon dimi rezil olduk millete

Tek değilmişim demekki

Yemeye devam banuscan ikindiye doygunluk tavan yapar

3 kisi yapcadik hic birimiz yapmiyoruz helal sana abla sonucu merak ederim bilgilendir bizi olur mu
canım hafta sonu çoook ödem (tabiki yedim) vardı, yolculuk vs. eklendi, benim şimdi çok fazla gidecek, siz bana bakmayın, bünye farklı anında alır anında veririm.

Triplimelek Megi canim dogum gunu kutlu olsun oglusunun Allah iki cihan saadeti nasip etsin bahti acik olsun insallah oluyor bazen oyle bi gardimiz dusuyor degisik oluyoruz besmele cek kalk bakalim
Aminn inşallah canım çok teşekkür ederim.
Haklısın canım bende öyle yaptım oğlum da ya anne bugünü mü buldun yatacak dedi 8 yaşına girecek boyundan büyük laflar etmeye başladı sıpam

Kizlar bu arada aranizda ben gibi her yemege karabiber koyan ve her yrmegi eti sebzeyi ne pisirirse delicesine kavuran var mi ? Az pismis orta pismis asla yiyemiyorum illa coook pismis olacak. Diyete zarari yoktur insallah

Kizlar bu arada aranizda ben gibi her yemege karabiber koyan ve her yrmegi eti sebzeyi ne pisirirse delicesine kavuran var mi ? Az pismis orta pismis asla yiyemiyorum illa coook pismis olacak. Diyete zarari yoktur insallah
Bende karabiberi herşeye koyarım kavurma işini yani nasıl yakarcasina mı yapiyosun ben normal kavuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…