Yok daha bakmadim canim ama aksama dogru bantlari cikaricam o zaman sayar yazarim sana
Bugun yiyebilirsin tabakcigim. En guzeli hacamat oncesi gun ve oldugu gun perhiz yapmak. Ama en onemlisi oldugun gun.
Perhiz cok onemli kan temizligi icin sebze ekmek yiyebilirdin dun bugun normal yersin. Corekotu yagi falan varsa yerlerine surebilirsin. Kac kupa izi var baktinmi aynaya? Evirip cevirip bi bakaydim merak ettim :)
Igdenin yazdigi gibi et, tavuk, hindi, balik ayran yogurt aksam yemegi icin.
Secenek baskada cok yok zaten hayvan yiyecen yada yimirtasini.
Normalde ekmek yedigim icin ben yulaf kepegi yemiyorum protein gununde
.
Ama atak evresinde izin var sanirim ki atak evresi 5 gun yani biz 1-2 gun yaptigimiz icin yenmese bisey olmaz.
Bugunu protein olarak devam edebilirsin yarinda yaparsan sonuc eminim cok iyi olur.
Tesekkur ederim kuzum bir de grip devam ediyor daha ama inat ettim hem hastaligi kiloyu yenecegimCanım hastaydın sen elinde değildi dikkat edemedin. Şimdi iyileşmeye bak çabucak moralini bozma gider o aldığın bir kilo. Ama önce sen kendi Bünyeni iyileştir ki diyetine devam edebilesin.
Yok daha bakmadim canim ama aksama dogru bantlari cikaricam o zaman sayar yazarim sanaustunden tam 24 saat gecmeden protein almak istemedim. Bugun pismis sebze yiyecegim ikindine dek ikindin tam 24 saat dolacak cunku. Sonra vurcam kendimi proya
geçmiş olsun kuzuTesekkur ederim kuzum bir de grip devam ediyor daha ama inat ettim hem hastaligi kiloyu yenecegimbende yapamiycam ayran asi bu arada o kadar konustuk 3muz de yapmiyoruz ehehe
Tek değilmişim demekki
Yok bizede gelmiyordu epeydir 3 hafta falan oluyo ugradi kilo almis tekrar dr gitti. Yogun calisiyor saatler duzensiz giremiyor o yuzden
Saydin ilk yapmiyon sen dimi? Şey bu sadece 1 litremi icilcek
Doyurmuyor sadece sisiriyor 2 kase ictim naneli pul biberli doyum 0 siskinlik bol
3 kisi yapcadik hic birimiz yapmiyoruzbu arada demezsem çatlarım bende ayran aşı yapıyorum 2. günüm
Teşekkür ederim canımTriplimelek Megi nice yıllara
@Portakal Sulu Ordek canım ayran aşından sonra yemeğe gömülürsen alırsın, ama diyetine kaldığın yerden devam edersen almazsın, sadece 2-3 gün durabilir kilon
Tesekkur ederim ablacimgeçmiş olsun kuzu
canım hafta sonu çoook ödem (tabiki yedim3 kisi yapcadik hic birimiz yapmiyoruzhelal sana abla sonucu merak ederim bilgilendir bizi olur mu
Aminn inşallah canım çok teşekkür ederim.Triplimelek Megi canim dogum gunu kutlu olsun oglusunun Allah iki cihan saadeti nasip etsin bahti acik olsun insallah oluyor bazen oyle bi gardimiz dusuyor degisik oluyoruz besmele cek kalk bakalim
Tek değilmişim demekki
Yemeye devam banuscan ikindiye doygunluk tavan yapar
Bu mesajı görmemişim ya , montiye bakınca gördümaeben wcddenmis kahvaltı yapmayıp bekledim bu saati nasıl wc ise 700 gr farketti ay çok igrenc neyse -200 oldu yani düne göre 63.5
Yok bacım 2 lt zaten
2 kase yidim yeter. 2 litre falan olmuyomu ille 1 litremi olucak kimse cevap vermedi ya bi benmi sordum bunu
Bende karabiberi herşeye koyarım kavurma işini yani nasıl yakarcasina mı yapiyosun ben normal kavuruyorumKizlar bu arada aranizda ben gibi her yemege karabiber koyan ve her yrmegi eti sebzeyi ne pisirirse delicesine kavuran var mi ? Az pismis orta pismis asla yiyemiyorum illa coook pismis olacak. Diyete zarari yoktur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?