Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

caytabagi herseyin cok pismisi iyi degil ki. Bi domates cok pissede kotu olmuyor.

Sebzeler hele pisince az diri kapatilmaliymis kendi sicaginada ne kadar olursa.

Karataya gore kavrulan yemekler ters mesela. Kavruldugu zaman yag trans oluyor yaniyor diyor hoca. Zeytinyagli usulde pisicek. Tavada yumurta yaparkende yag kizmadan sadece eritip kirilcak yumurta.

Tabi bunlar cok ayrinti oluyo organik yogurt yumurta gibi. Market yogurdu yumurtasiylada kilo veriliyo

Zeytinyagda ceviriyorum da az pismisti mi icim almiyor kuzum. Haklisin valla cook ayrinti rahat olup ekmegi tatliyi kesmek veya azaltmak en iyisi mutlaka sonuc veriyor. Tahmin ettim kesin dedim karataya terstir cok pisirmek diye dusunmustum oyle cikti.hic barisamiycaz biz bu karatayla ya

canım hafta sonu çoook ödem (tabiki yedim) vardı, yolculuk vs. eklendi, benim şimdi çok fazla gidecek, siz bana bakmayın, bünye farklı anında alır anında veririm.
Uu aninda veririm diyor bende veririm insallah aninda. bi uyusam bi uyansam hop 55 olsa ne guzel olur

Spor ödemine kilitlenme sadece ...
Yediğin bir şey fazla tuzludur , o yüzden su tutmuş olabilirsin.
Farklı bir yerden yemek yiyorsun ... kullandıkları bir şeye ya da yine yediğin bir şeye gıda intoleransın olabilir o şişirmiştir.
Kaçamaksız sabır nehirim ...

Bugun sitede bi acaiplik var sanki bildiirmleri tiklayinca siteden cikis yapmis gibi oluyorum. Tekrar giris istiyor ve giremiyorum o nedenle bildirimlere bakamiyorum.niye boyleki acaba
Canım bir kaç gündür var sorun sitede herkes yazıyor

Sağol kuzum şu kistlere bir baktırmaya gidiyorum bişey yok yoksa. Hayırlı haberlerle geleyim inşallah

Canım güzel haberlerle gel ...

Kolay bi şey yok işte ....
Emekle sabırla ... sızlanmadan ...(sızlsnıyorsun kabul etmesende ve bu sürecin can sıkıcı olmasına sebep )

Görüldüğü üzere nick yazma özürlüyüm

Daydream-
Davina
60kiloyum
kuzularinannesi

Aeben sizi soruyoooor huuuuuu

Nice mutlu yaşları olsun ...
Belki hazırlık kısmını stres yaptın canım ...
Paşa benim oğlumla yaşıt galiba ... 2009 ekim yusuf.

bu arada demezsem çatlarım bende ayran aşı yapıyorum 2. günüm

De allasen 57 den mi başladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…