Zeytinyagda ceviriyorum da az pismisti mi icim almiyor kuzum. Haklisin valla cook ayrinti rahat olup ekmegi tatliyi kesmek veya azaltmak en iyisi mutlaka sonuc veriyor. Tahmin ettim kesin dedim karataya terstir cok pisirmek diye dusunmustum oyle cikti.hic barisamiycaz biz bu karatayla yacaytabagi herseyin cok pismisi iyi degil ki. Bi domates cok pissede kotu olmuyor.
Sebzeler hele pisince az diri kapatilmaliymis kendi sicaginada ne kadar olursa.
Karataya gore kavrulan yemekler ters mesela. Kavruldugu zaman yag trans oluyor yaniyor diyor hoca. Zeytinyagli usulde pisicek. Tavada yumurta yaparkende yag kizmadan sadece eritip kirilcak yumurta.
Tabi bunlar cok ayrinti oluyo organik yogurt yumurta gibi. Market yogurdu yumurtasiylada kilo veriliyo
Tabi canımKremasiz mantarli tavuk mu olurmuştatsız tuzsuz şeyleri yiyosun sonra niye şişiyorum diyosun
Yapma spor yapma bak mortini dinle
Yemek ye yemek
Uu aninda veririm diyorcanım hafta sonu çoook ödem (tabiki yedim) vardı, yolculuk vs. eklendi, benim şimdi çok fazla gidecek, siz bana bakmayın, bünye farklı anında alır anında veririm.
Sebzeyi yakmadan yiyemem kuzum yaniilla bi tarafi hafiften yanmaya yuz tutacakBende karabiberi herşeye koyarım kavurma işini yani nasıl yakarcasina mı yapiyosun ben normal kavuruyorum
64 yinepazar gunu 63tum
Uu aninda veririm diyorbende veririm insallah aninda. bi uyusam bi uyansam hop 55 olsa ne guzel olur
Oy uzme oglusu hadi kalkAminn inşallah canım çok teşekkür ederim.
Haklısın canım bende öyle yaptım oğlum da ya anne bugünü mü buldun yatacak dedi 8 yaşına girecek boyundan büyük laflar etmeye başladı sıpam
sen o90i istesen 2 haftada olursun da sen gece kacamak yapiyorsun yapma bi daaBen daha 90 olucam he hepiniz hemen 55 olun
Triplimelek Megi dün o menüden sonra evde sadece aceleyle 2 minik nugget yedim başka da ağzıma bir şey sürmedim karnım guruldayarak aç fena şekilde uyudum anlatamam ama sabah -200 görsem de hala artıydım anlayamadım pazar günü spordan sonra neden şiştiğimi ve bir türlü inemediğimi Ausencia @igdedali bana öneriniz var mı kaptanlar
Gorcem insallah kaptanim birakmam o ipi bu kezAğlama emojisi gelenleri göndermiyor canım ...
Çok güzel değerlendireceğin 2 gün var ... kıymetini bilirsen yine 63 ü görürsün .
Tabi canım
Eki Görüntüle 2036952
Acaba tavuk yemekten onlar mı şişiriyor lavaboya da pek çıkmadım aslında
aman beni gözardı etmeeeee senin sopana çook ihtiyacım olacak
Canım bir kaç gündür var sorun sitede herkes yazıyorBugun sitede bi acaiplik var sanki bildiirmleri tiklayinca siteden cikis yapmis gibi oluyorum. Tekrar giris istiyor ve giremiyorum o nedenle bildirimlere bakamiyorum.niye boyleki acaba
Sağol kuzum şu kistlere bir baktırmaya gidiyorum bişey yok yoksa. Hayırlı haberlerle geleyim inşallah
Yaparmiyim yapamazmiyim dedigin gibi mahcup olurmuyum bunlara darlanip duygulanip agliycam nerdeyse demistim.
Yani verdigim savasi anlatamiyorum o daha cok yoruyor beni.
Karamsar degilim ben aus karamsar olsam niye ugrasayim benim gercegim bu sana karamsarlik gibi yansiyor.
Kolay yapmadigim icin kolaymis gibide yazmiyorum tabi iste oyle biseyler...
Görüldüğü üzere nick yazma özürlüyüm
Bugün hiç tadim yok niye böyle kiaslında öyle hissetmiyorum ama görünüş olarak öyle görünüyorum yani görüldüğü gibi ne olduğunu bende çözemedim
Yarın oğlumun doğum günü daha bir sürü hazırlık yapacağımkim yapacak onuda düşünüyorum
bu arada demezsem çatlarım bende ayran aşı yapıyorum 2. günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?