Sarayca hayir niye gizli yapiyosun yeni mezunsun yakin zamanda yaptin kuş kadar kilonla ne ayrani ne aşı ya
Uu aninda veririm diyorbende veririm insallah aninda. bi uyusam bi uyansam hop 55 olsa ne guzel olur
Bi daha gece kacamak yaparsan gafandan hacamat yaparim sana bakBonus cum. Hemi de ameliyat seyiyle ciziktiririm bak dunkuler gibi
Canım güzel haberlerle gel ...
Kolay bi şey yok işte ....
Emekle sabırla ... sızlanmadan ...(sızlsnıyorsun kabul etmesende ve bu sürecin can sıkıcı olmasına sebep )
@Daydream-
@Davina
@60kiloyum
@kuzularinannesi
Aeben sizi soruyoooor huuuuuu
Nice mutlu yaşları olsun ...
Belki hazırlık kısmını stres yaptın canım ...
Paşa benim oğlumla yaşıt galiba ... 2009 ekim yusuf.
De allasen 57 den mi başladın
Evet oğlumla aynilar
Emekle sabırla ... sızlanmadan ...(sızlsnıyorsun kabul etmesende ve bu sürecin can sıkıcı olmasına sebep )
@Daydream-
@Davina
@60kiloyum
@kuzularinannesi
Bi daha gece kacamak yaparsan gafandan hacamat yaparim sana bakBonus cum. Hemi de ameliyat seyiyle ciziktiririm bak dunkuler gibi
@Daydream-
@Davina
@60kiloyum
@kuzularinannesi
canım oğluşunun doğum günü kutlu olsun sağlıkla nice yaşlara ..Evet oğlumla aynilar
Yok stres yapmadım da bir ağırlık var ustumde anlamadım ama atlattım oglumdan azarı işitince başladım hazırlığa
Bir şey tutuyor vücudumda anlayamadığım ama çözeceğim evet yeni yediğim yerle ilgili de olabilir kaptanımSpor ödemine kilitlenme sadece ...
Yediğin bir şey fazla tuzludur , o yüzden su tutmuş olabilirsin.
Farklı bir yerden yemek yiyorsun ... kullandıkları bir şeye ya da yine yediğin bir şeye gıda intoleransın olabilir o şişirmiştir.
Kaçamaksız sabır nehirim ...
Lavoba sıkıntılı ya onu çözmeye çalış canım
Lahanayı nereden bulacağım kikızlar wc çalışmayanlar size tavsiyem
dün 3 yaprak haşlanmış lahana yedim maşallah wc çooook güzel çalışıyor tavsiye ederim bana yarıyor bu lahana ...
manavlara ve pazarlara gelmiş canım bana wcde çok işe yarıyor toksin falan hiç bişey bırakmıyor...Lahanayı nereden bulacağım ki
Canım burdan fethiye ölüdeniz üzerinden konaklamalı dönüş düşünüyoruz .... daha doğrusu eşim ve yusuf düşünüyorAusencia canım tatilin ne zaman bitiyor dönüş ne zaman ?
hafta sonu ödemlerini temizliyorum bonusum, ben çok çabuk kilo alıyorum ama yiyorum yani, yersem sağlam yerim, ne zaman ki bu huyumdan vazgeçerim, işte o zaman kilomu koruyabilirim. sabır sabır sabır....
eğer 2-3 güm aşırı yediysem ayran aşı en az 2,5 kg götürüyor benden , zaten o kadarda almış oluyorum, dengeliyor.
katılıyorum ya bonus bi devamını getirsen en geç 2 ayda 90 olmazsan bende sincabım
cuma yazarım ayrıntılı
Evet oğlumla aynilar
Yok stres yapmadım da bir ağırlık var ustumde anlamadım ama atlattım oglumdan azarı işitince başladım hazırlığa
Gece kacamagi yapmiyorum ya kim demis gecen cumayi diyosan bir duygu seli yasamistim ondan kisa sureli bi boslugum oldu. Aksam ara ogunlerini bile yemiyorum cogunlukla.
Ya zorlandigimi soylemek sizlanmakmi oluyo aushani takimdik hani buraya yazip destek alicaktik?
Kı zaten oyle olmasa bi arkadasim destek olmasa biri bana faydali bisey demese tavsiye vermese uyarmasa ne anlami var takimin? Mesele yuzdeyse onu cumadan cumayada yazarim illaki.
Dusune tasina yazmak zorunda kalmamak icin tek bir topige sıkıştırdım kendimi zaten bunca zaman. Birde buraya rahat yaziyordum.
Cumayla ayniydim bu sabah. Yani sabit. Dün aksam dolu mideyle eksi görünüp bu sabah sabit görünmem çok ilginç.neyse, mutluyum. Hafta başında 1 kg artıdaydım. Düştü şükür. Bugün ve yarını iyi degerlendirmem lazım.
Bu arada dün tüm gün dolaştım ama tam olarak sadece 2 saat 45 dk sını bildireceğim spor olarak. Çarpı iki bile sayılabilecek düzeyde bu kısım aslındadağ tepe tırmandım bazı kısımlarında. Ama işte ne yazık ki bir çarpı değerinde olmalı sanırım. Ausencia 165 puan yapıyor.
Canım ben öyle alıyorum sonra çürüyor bana ufak gerek onu bitiremem lahana çorbası seviyorum yaparım da güzel ödem atıyor ama bayram geldi şimdi misafirlerim gelecek zaman gerek ona sıcakta içilmiyor da ayrıca bir yerden bir kaç dal bulabilsem keşkemanavlara ve pazarlara gelmiş canım bana wcde çok işe yarıyor toksin falan hiç bişey bırakmıyor...
bende hepsini tüketemiyorum bir hafta kullanıyorum bozulunca gerisini atıyorum kışın pek bozulmuyorda yazın bozuluyor küçük bende bulamıyorum...Canım ben öyle alıyorum sonra çürüyor bana ufak gerek onu bitiremem lahana çorbası seviyorum yaparım da güzel ödem atıyor ama bayram geldi şimdi misafirlerim gelecek zaman gerek ona sıcakta içilmiyor da ayrıca bir yerden bir kaç dal bulabilsem keşke
Helal sana kadınbu arada demezsem çatlarım bende ayran aşı yapıyorum 2. günüm
Datlım bu 2 günü iyi değerlendirmen lazım. @Portakal Sulu Ordek sana da bu ladım. Saf pro mu yaparsınız akşamları erkene çekip salata yoğurt mu yaparsınız ama bir şekilde çarşamba ve perşembe güzel geçmesi gerekiyor...3 kisi yapcadik hic birimiz yapmiyoruzhelal sana abla sonucu merak ederim bilgilendir bizi olur mu
sen ne düşünüyorsun? Sence yapmalı miyim? Bu hafta kontrol bende değil vucudumda. Bak dun dolu mideyle eksi, sabah sabit çıktım.Canım burdan fethiye ölüdeniz üzerinden konaklamalı dönüş düşünüyoruz .... daha doğrusu eşim ve yusuf düşünüyor
Allah nasip ederse çarşamba evde oluruz ...yıka pakla hazırlan arefeden köye çıkarız.
3 günde orda ...
Tam anlamıyla evde yayılmam bayram sonu salı olur herhalde.
Tamam tamam anladım ben seni
Yaa okudummm ... çocuk haklıyatılacak gün mü
Benim için sorun yok dilersen hezeyanlarından manas destanı yaz bonus.
Yine sana zarar da ... ondan uyarıyorum .
Olumsuz gidişat ... açlık ... sürekli dile getirilince sana faydası yok .
Yoksa istediğin kadar zorlandığını şeyedebilirsin .
Ama tavsiyem bi hafta da ... benim taktiği dene . Olumlama yap.
Bomba gibi mesajlar yaz.
Okurken enerjini ekrandan hissedeyim
O zaman daha kolay geçer .
Bu yani. Liste yüzde vs. cümleni de okumadım saydım .
Ben bi derleme anonim yaparım o dk ya
.. olmadı 1.5 la çarparım
Sen yarın ayran aşı yapacak mısın ?
bugün akşam yemeğini 4 gibi yiyorsun abartmadan. Yarın da hafif menüyle kapatıp dukan içeceğine dadanıyorsun. Hafif de spor yap bence cınımsen ne düşünüyorsun? Sence yapmalı miyim? Bu hafta kontrol bende değil vucudumda. Bak dun dolu mideyle eksi, sabah sabit çıktım.o yüzden kestiremiyorum cuma sabahı ne olurum. Normalde olsa kontrol bende oluyor da... İşte yapayım mi yarın?
canım b12 iğnesi vuruldun mu hiç ? ben 5 adet ayda bir olmak şartıyla iğnemi yaptırdım yükseldi çok şükür bana iğne iyi geldi... demirini kaç ayda yukselttim benimde bu ay 3. ayım olacak sonra tahlil yapılacak ona göre bakılıp karar verilecek...Geldim çok şükür. Sabah aç karna gitmem lazımdı. Öğlen arkadaşın evine kendimi nası attım bilmiyorum. Öğle sonu da tahlil sonuçlarıma baktık doktorcuğumla. Ultrason vs bi ton iş işte. Ne yapıyorsan aynen devam dedi. Kistler gerilemiş hormonlarım düzeliyormuş... Bu ay az hasta olunca geriledim sandım ama bir sıkıntı görünmüyormuş... Demirim de normal seviyelerdeymiş artık çok şükür. Nalet b 12 yükselmemiş. Et yemekten gına geldi ama devam.
Soran merak edenlere teşekkürler alıntılayamamışım. Kafama da güneş geçti sanırım başım dönüyor yine. Accık dinleneyim gelecem...
Küçük yok olanda kötü çıkıyor büyümesi gerek güzel olması için o yüzden yarısını annemlere falan vermeliyim biraz daha zaman geçsin şimdi türk kahvesi içiyorumbende hepsini tüketemiyorum bir hafta kullanıyorum bozulunca gerisini atıyorum kışın pek bozulmuyorda yazın bozuluyor küçük bende bulamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?