Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Marttan beri hem demir hem b12 tedavim sürüyor.Aslında kendimi bildim bileli eksikler ya neyse... İğne ilk 2 ay kullandım. Sonra hapa döndük. Bu ay yine düşmüş. İğneye başlayalım dedi. Hap ben istemiştim iğne olmayı unutuyorum diye ama yapacak bişey yok. Düşünce sistemim yanlış biliyorum ama tedavi olsam nee olmasam ne kafasındayım... Nasılsa bırakınca yine düşecek hızla diyorum kendi kendime

Vücudun demek ki tüketiyor benim eşimde öyle iğne istemiyor ama her gün hapını kapsülünü kullanıyor bizim Müdür de öyle o da iğne vurduruyor maalesef bazı insanların vücudu b12 vitaminini almıyor

Sağol kuzum. Haptan iğneye döndm de bana mısın demiyor. Anlamadım neden böyle oldu. Deli gibi et yedim bi de

b12 iğnesini bende en sonu nisan ayında vuruldum 700 lere çıkmıştı geçen temmuzda 358 e düşmüştü düşüyor ama dr 358 de gayet iyi demişti iğne gerek yok demişti....canım iğne daha etkili bence iğne kullan derim hap o kadar etkili değil ben her regli bitiminde kendime ödev haline getirmiştim gidip yaptırıyordum....

afiyet olsun canım )

O değerleri hiç görmedim maşallah. Geçen ay 140 a çıkmıştı sevindim. Yine düşmüş 70 e. Liseden beri düşüyor sürekli. Emilim bozukluğu testi mi ne varmış onu yaptıracakmışım... Gördüğüm en yüksek değer 290 dı. O da hemen indi zaten. Düştüğünün farkındayım gerginlik uyku hali var. Spora deli gibi koşan ben yerimden kalkana kadar kendimle savaşıyorum resmen

Yine de regl öncesini iyi atlatıyorsun. Ben ayran aşı yap ya da yapma demiyorum da ödemden uzak dur diyorum güzelim ...
Mis gibi dukan çayı önermiş iğde...
Çünkü gece eksi sabaha uçmuşsa bu ya ödemdir ya tartı bozuktur :)

Ne güzel haber

Demek doğru yoldasın ne yapıyorsun devam et iğdem .
Hadi dinlen sen kuzum ...
Akşama menüler sende yine

Bi yerde bi terslik var ama nerde var ben cozemiyorumdur muhakkak.

Elimden geleni yapiyorum, vazgecmiycem diyorum, bezmiycem diyorum, ben daha nasil olumlu olmaya calisabilirim onuda bilmiyorum.

Ayran asi doyurmadi demek aclikmi?Fazladan yedigim seye uzulmem hezeyanmi?
Ne zaman yazdim surekli acligimi?
Normal yemegimin ustune patates yiyince tabiki uzuldum.
Hala canimin istemesine, o kadar kendimi tutup bi aksam nefsime yenik dusmeme uzuldum. Listede sorun olurum diye gerildim....uzar gider.

Zaten yazdim aksam burayada menunun pesine fazladan spor yapicam diye. Uzuldum ama kendimi dagitmadan onume baktim.

Bu kadarmi kotu gidishatim? Bunca ugrasmam kotuyse benim daha yapicak biseyim yok gercekten. Boyle devam edicem etmek zorundayim.

Daha fazla yanlis anlasilmakta anlamakta istemiyorum.

Belli bir kiloya gelene kadar devam edip birakmiycam ins.

Sağol kuzum. Haptan iğneye döndm de bana mısın demiyor. Anlamadım neden böyle oldu. Deli gibi et yedim bi de
Canım vücut almıyorsa deli gibi et yesen de faydası yok demek ki vücut o vitamini almıyor iğne ya da ilaç başka yolu yok benimde vücutum d vitaminini almıyor haplar damlalar kullanarak toparladım demir eksikliğim vardı o kadar ciğer yememe rağmen yine de ilaçla toparladım yapacak bir şey yok regl dönemi hala kullanıyorum demir hapı

bende çook araştırmıştım bağırsak ve midede sıkıntı olduğunu gösterirmiş eve çook gergin olunuyor... eşim bana senin b12 iğne zamanın gelmiş derdi ))

Tabiki bırakmıycaksın bonus can .
Sen bıraksan biz seni bırakmayız bi kere
Anlaşılmadıgınıda sanmıyorum sadece bu gerginlinin sana faydası olmadıgında hemfikirim ...
Oda geçecek sen tatık takır kiloları verdikçe

canım kaptanın söylediği bunları aklından at daha olumlu düşün demeye çalışıyor kaptanımızda senin elinden geleni yaptığını biliyor emin ol... zaman zaman hepimizi uyarmıştır hatta iyiki uyarmış bu uyarılar inan bizim için...

bak sana bi anımı hatırlatayım daha yeni gelmişim guruba ikinci haftam falan o hafta babam gelmişti ... ben bu misafriliği bahane edip diyete ara verecektim anammmmm Ausencia bana bir fırça çekti dedim ne oluyoruz Bismillah iyikide çekmiş babam buradayken yada evde misafir varken diyet nasıl yapılırmış öğrendim .... yani bu söylemler bizlerin iyiliği için....

sen elinden geleni yapıyorsun hepimiz biliyoruz

Ah su demir eksikliginden cektigimiz nedir. Bi sure duzenli ilac kullandim 4-5 kilo aldim . Demir ilaci bunyemi mahvetti. Karnim siser bi taraftan. Kullanmasan ayri dert

Ah su demir eksikliginden cektigimiz nedir. Bi sure duzenli ilac kullandim 4-5 kilo aldim . Demir ilaci bunyemi mahvetti. Karnim siser bi taraftan. Kullanmasan ayri dert
ayyyy bende kullanyorum bu ay 3. ayım olacak iştah çok açık ramzanda 66lı rakamları görmüştüm şuan hala 68-69 aralarda dolanıyorum iştah fazla ...

Bende kullandığımda iştahım açılmıştı şimdi regl döneminde kullanıyorum geçen sefer kullanmayı unuttum bak

bonusum bende şöyle anladım, genelde biz ayran aşını çok kaçamak yapınca yaparız, yani anlayacağın hafta sonu cozutup, son 2 gün haftaya kurtarmaya çalışırız, belki aus kaptanda senin kaçamak çok yaptığın için artı olduğunu düşünüp, ayran aşı yaptığını zannetmiştir

yani şöyle düşün, sen normal listene uyduğun sürece ayran aşı vs. hiiiç ihtiyacın olmayacak...

bak alınma haaa, ayranaşı yaptığımda bende alıngan oluyorum ve de halsiz, hatta iş yerinde ki arkadaşlar hemen fark ediyor, yorgun çökmüş gibi görünüyorum.

artıda olunca mecburen işte

evet bende ablamlar hatta annem buradayken diyet yaptım, demek ki oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…