Marttan beri hem demir hem b12 tedavim sürüyor.Aslında kendimi bildim bileli eksikler ya neyse... İğne ilk 2 ay kullandım. Sonra hapa döndük. Bu ay yine düşmüş. İğneye başlayalım dedi. Hap ben istemiştim iğne olmayı unutuyorum diye ama yapacak bişey yok. Düşünce sistemim yanlış biliyorum ama tedavi olsam nee olmasam ne kafasındayım... Nasılsa bırakınca yine düşecek hızla diyorum kendi kendimecanım b12 iğnesi vuruldun mu hiç ? ben 5 adet ayda bir olmak şartıyla iğnemi yaptırdım yükseldi çok şükür bana iğne iyi geldi... demirini kaç ayda yukselttim benimde bu ay 3. ayım olacak sonra tahlil yapılacak ona göre bakılıp karar verilecek...
Vücudun demek ki tüketiyor benim eşimde öyle iğne istemiyor ama her gün hapını kapsülünü kullanıyor bizim Müdür de öyle o da iğne vurduruyor maalesef bazı insanların vücudu b12 vitaminini almıyorMarttan beri hem demir hem b12 tedavim sürüyor.Aslında kendimi bildim bileli eksikler ya neyse... İğne ilk 2 ay kullandım. Sonra hapa döndük. Bu ay yine düşmüş. İğneye başlayalım dedi. Hap ben istemiştim iğne olmayı unutuyorum diye ama yapacak bişey yok. Düşünce sistemim yanlış biliyorum ama tedavi olsam nee olmasam ne kafasındayım... Nasılsa bırakınca yine düşecek hızla diyorum kendi kendime
Sağol kuzum. Haptan iğneye döndm de bana mısın demiyor. Anlamadım neden böyle oldu. Deli gibi et yedim bi deigdedali geçmiş olsun canım sonuçların güzel çıkmasına sevindim b12 yükselmiyorsa genelde kendiliğinden pek yükseldiği görülmez zaten bence ya vitamin hapı ya da iğnesini vurdurman gerek kuzum
b12 iğnesini bende en sonu nisan ayında vuruldum 700 lere çıkmıştı geçen temmuzda 358 e düşmüştü düşüyor ama dr 358 de gayet iyi demişti iğne gerek yok demişti....canım iğne daha etkili bence iğne kullan derim hap o kadar etkili değil ben her regli bitiminde kendime ödev haline getirmiştim gidip yaptırıyordum....Marttan beri hem demir hem b12 tedavim sürüyor.Aslında kendimi bildim bileli eksikler ya neyse... İğne ilk 2 ay kullandım. Sonra hapa döndük. Bu ay yine düşmüş. İğneye başlayalım dedi. Hap ben istemiştim iğne olmayı unutuyorum diye ama yapacak bişey yok. Düşünce sistemim yanlış biliyorum ama tedavi olsam nee olmasam ne kafasındayım... Nasılsa bırakınca yine düşecek hızla diyorum kendi kendime
afiyet olsun canımKüçük yok olanda kötü çıkıyor büyümesi gerek güzel olması için o yüzden yarısını annemlere falan vermeliyim biraz daha zaman geçsin şimdi türk kahvesi içiyorumTartının pilini değiştirsem mi akşama eşimi bir tartayım bakalım
O değerleri hiç görmedim maşallah. Geçen ay 140 a çıkmıştı sevindim. Yine düşmüş 70 e. Liseden beri düşüyor sürekli. Emilim bozukluğu testi mi ne varmış onu yaptıracakmışım... Gördüğüm en yüksek değer 290 dı. O da hemen indi zaten. Düştüğünün farkındayım gerginlik uyku hali var. Spora deli gibi koşan ben yerimden kalkana kadar kendimle savaşıyorum resmenb12 iğnesini bende en sonu nisan ayında vuruldum 700 lere çıkmıştı geçen temmuzda 358 e düşmüştü düşüyor ama dr 358 de gayet iyi demişti iğne gerek yok demişti....canım iğne daha etkili bence iğne kullan derim hap o kadar etkili değil ben her regli bitiminde kendime ödev haline getirmiştim gidip yaptırıyordum....
sen ne düşünüyorsun? Sence yapmalı miyim? Bu hafta kontrol bende değil vucudumda. Bak dun dolu mideyle eksi, sabah sabit çıktım.o yüzden kestiremiyorum cuma sabahı ne olurum. Normalde olsa kontrol bende oluyor da... İşte yapayım mi yarın?
Geldim çok şükür. Sabah aç karna gitmem lazımdı. Öğlen arkadaşın evine kendimi nası attım bilmiyorum. Öğle sonu da tahlil sonuçlarıma baktık doktorcuğumla. Ultrason vs bi ton iş işte. Ne yapıyorsan aynen devam dedi. Kistler gerilemiş hormonlarım düzeliyormuş... Bu ay az hasta olunca geriledim sandım ama bir sıkıntı görünmüyormuş... Demirim de normal seviyelerdeymiş artık çok şükür. Nalet b 12 yükselmemiş. Et yemekten gına geldi ama devam.
Soran merak edenlere teşekkürler alıntılayamamışım. Kafama da güneş geçti sanırım başım dönüyor yine. Accık dinleneyim gelecem...
Canım vücut almıyorsa deli gibi et yesen de faydası yok demek ki vücut o vitamini almıyor iğne ya da ilaç başka yolu yok benimde vücutum d vitaminini almıyor haplar damlalar kullanarak toparladım demir eksikliğim vardı o kadar ciğer yememe rağmen yine de ilaçla toparladım yapacak bir şey yok regl dönemi hala kullanıyorum demir hapıSağol kuzum. Haptan iğneye döndm de bana mısın demiyor. Anlamadım neden böyle oldu. Deli gibi et yedim bi de
bende çook araştırmıştım bağırsak ve midede sıkıntı olduğunu gösterirmiş eve çook gergin olunuyor... eşim bana senin b12 iğne zamanın gelmiş derdiO değerleri hiç görmedim maşallah. Geçen ay 140 a çıkmıştı sevindim. Yine düşmüş 70 e. Liseden beri düşüyor sürekli. Emilim bozukluğu testi mi ne varmış onu yaptıracakmışım... Gördüğüm en yüksek değer 290 dı. O da hemen indi zaten. Düştüğünün farkındayım gerginlik uyku hali var. Spora deli gibi koşan ben yerimden kalkana kadar kendimle savaşıyorum resmen
Tabiki bırakmıycaksın bonus canBi yerde bi terslik var ama nerde var ben cozemiyorumdur muhakkak.
Elimden geleni yapiyorum, vazgecmiycem diyorum, bezmiycem diyorum, ben daha nasil olumlu olmaya calisabilirim onuda bilmiyorum.
Ayran asi doyurmadi demek aclikmi?Fazladan yedigim seye uzulmem hezeyanmi?
Ne zaman yazdim surekli acligimi?
Normal yemegimin ustune patates yiyince tabiki uzuldum.
Hala canimin istemesine, o kadar kendimi tutup bi aksam nefsime yenik dusmeme uzuldum. Listede sorun olurum diye gerildim....uzar gider.
Zaten yazdim aksam burayada menunun pesine fazladan spor yapicam diye. Uzuldum ama kendimi dagitmadan onume baktim.
Bu kadarmi kotu gidishatim? Bunca ugrasmam kotuyse benim daha yapicak biseyim yok gercekten. Boyle devam edicem etmek zorundayim.
Daha fazla yanlis anlasilmakta anlamakta istemiyorum.
Belli bir kiloya gelene kadar devam edip birakmiycam ins.
canım kaptanın söylediği bunları aklından at daha olumlu düşün demeye çalışıyor kaptanımızda senin elinden geleni yaptığını biliyor emin ol... zaman zaman hepimizi uyarmıştır hatta iyiki uyarmış bu uyarılar inan bizim için...Bi yerde bi terslik var ama nerde var ben cozemiyorumdur muhakkak.
Elimden geleni yapiyorum, vazgecmiycem diyorum, bezmiycem diyorum, ben daha nasil olumlu olmaya calisabilirim onuda bilmiyorum.
Hala canimin istemesine, o kadar kendimi tutup bi aksam nefsime yenik dusmeme uzuldum. Listede sorun olurum diye gerildim....uzar gider.
Zaten yazdim aksam burayada menunun pesine fazladan spor yapicam diye. Uzuldum ama kendimi dagitmadan onume baktim.
Bu kadarmi kotu gidishatim? Bunca ugrasmam kotuyse benim daha yapicak biseyim yok gercekten. Boyle devam edicem etmek zorundayim.
Ah su demir eksikliginden cektigimiz nedir. Bi sure duzenli ilac kullandim 4-5 kilo aldim . Demir ilaci bunyemi mahvetti. Karnim siser bi taraftan. Kullanmasan ayri dertCanım vücut almıyorsa deli gibi et yesen de faydası yok demek ki vücut o vitamini almıyor iğne ya da ilaç başka yolu yok benimde vücutum d vitaminini almıyor haplar damlalar kullanarak toparladım demir eksikliğim vardı o kadar ciğer yememe rağmen yine de ilaçla toparladım yapacak bir şey yok regl dönemi hala kullanıyorum demir hapı
ayyyy bende kullanyorum bu ay 3. ayım olacak iştah çok açık ramzanda 66lı rakamları görmüştüm şuan hala 68-69 aralarda dolanıyorum iştah fazla ...Ah su demir eksikliginden cektigimiz nedir. Bi sure duzenli ilac kullandim 4-5 kilo aldim . Demir ilaci bunyemi mahvetti. Karnim siser bi taraftan. Kullanmasan ayri dert
Bende kullandığımda iştahım açılmıştı şimdi regl döneminde kullanıyorum geçen sefer kullanmayı unuttum bakAh su demir eksikliginden cektigimiz nedir. Bi sure duzenli ilac kullandim 4-5 kilo aldim . Demir ilaci bunyemi mahvetti. Karnim siser bi taraftan. Kullanmasan ayri dert
Bi yerde bi terslik var ama nerde var ben cozemiyorumdur muhakkak.
bana aile hekimi mutlaka her bayan regli döneminde demir ilacı kullanmalı demişti....Bende kullandığımda iştahım açılmıştı şimdi regl döneminde kullanıyorum geçen sefer kullanmayı unuttum bak
artıda olunca mecburen işteHelal sana kadın
Datlım bu 2 günü iyi değerlendirmen lazım. @Portakal Sulu Ordek sana da bu ladım. Saf pro mu yaparsınız akşamları erkene çekip salata yoğurt mu yaparsınız ama bir şekilde çarşamba ve perşembe güzel geçmesi gerekiyor...
Bonus um aytanem Aus aslında strese sokarsan kendine zarar verirsin diyor. Bunu da sen için söylüyor gulüm. evet cuma tartı falan filan önemli. Ama o cumalar tartı bildirimleri gene bizim için var. Daha relax olman senin faydana. Yediğin tavuğun gramajına bu kadar takılma. Zaten senin kilolarda cısslı bişey yemeyip gece yemeğine de dadanmayınca gidiyor kilo. E gül gibi listen de var. Uyuyorsun da ne güzel. zihin olarak accık rahatlatmaya çalış kendini. Yolun uzun bu stresle sıkılırsın. Aus da bu düşünceyle yazdı eminim
evet bende ablamlar hatta annem buradayken diyet yaptım, demek ki oluyormuşcanım kaptanın söylediği bunları aklından at daha olumlu düşün demeye çalışıyor kaptanımızda senin elinden geleni yaptığını biliyor emin ol... zaman zaman hepimizi uyarmıştır hatta iyiki uyarmış bu uyarılar inan bizim için...
bak sana bi anımı hatırlatayım daha yeni gelmişim guruba ikinci haftam falan o hafta babam gelmişti ... ben bu misafriliği bahane edip diyete ara verecektim anammmmmAusencia bana bir fırça çekti dedim ne oluyoruz Bismillah iyikide çekmiş babam buradayken yada evde misafir varken diyet nasıl yapılırmış öğrendim .... yani bu söylemler bizlerin iyiliği için....
sen elinden geleni yapıyorsun hepimiz biliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?