- 30 Mayıs 2017
- 964
- 4.545
- 33
- 31
dukan içeceği şu yesilcayli maden sulu olan mi? Detoks yerine boyle mi yapayım yani?bugün akşam yemeğini 4 gibi yiyorsun abartmadan. Yarın da hafif menüyle kapatıp dukan içeceğine dadanıyorsun. Hafif de spor yap bence cınım
evet oluyor da istememiz önemli böyle beynen mesala ablamlar burdayken ben diyet yapmadım aslında bunu birazda ben istedim yani yaz dondurma falan ondan sanırım yapılabilir çünkü...evet bende ablamlar hatta annem buradayken diyet yaptım, demek ki oluyormuş
ayyyy bende kullanyorum bu ay 3. ayım olacak iştah çok açık ramzanda 66lı rakamları görmüştüm şuan hala 68-69 aralarda dolanıyorum iştah fazla ...
Bir de demir ilaci insana hamurisi yedirme istegi yaratiyor daha cok. Gozumun onunde borekler dolasiyorduBende kullandığımda iştahım açılmıştı şimdi regl döneminde kullanıyorum geçen sefer kullanmayı unuttum bak
nasıl yaptın kırmızı pancarı canım pişirdin mi ? şuan varmıdır bende bakayım mevsimi ?Bir de demir ilaci insana hamurisi yedirme istegi yaratiyor daha cok. Gozumun onunde borekler dolasiyordu
Bas etmesi zor bi ilac. Ama kirmizi pancar daha iyi geldi sanki bana
tartımın bozuk olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa uçurumlar olurdu her tartilisimda herhalde. Bence bu haftaya has bir durum bu. Ayran detoksundan yıldım. Onu yapmaktansa yeşilçay, melisa çayı ve yarin da dukan birasını yapacağım. Bunlar daha cazip geliyor su an. İki koca günüm var. Umuyorum ki eksileceğim.
Yine de regl öncesini iyi atlatıyorsun. Ben ayran aşı yap ya da yapma demiyorum da ödemden uzak dur diyorum güzelim ...
Mis gibi dukan çayı önermiş iğde...
Çünkü gece eksi sabaha uçmuşsa bu ya ödemdir ya tartı bozuktur :)
Ne güzel haber
Demek doğru yoldasın ne yapıyorsun devam et iğdem .
Hadi dinlen sen kuzum ...
Akşama menüler sende yine
Saka yaptim bonusum alindin mi
Gece kacamagi yapmiyorum ya kim demis gecen cumayi diyosan bir duygu seli yasamistim ondan kisa sureli bi boslugum oldu. Aksam ara ogunlerini bile yemiyorum cogunlukla.
Ya zorlandigimi soylemek sizlanmakmi oluyo aushani takimdik hani buraya yazip destek alicaktik?
Kı zaten oyle olmasa bi arkadasim destek olmasa biri bana faydali bisey demese tavsiye vermese uyarmasa ne anlami var takimin? Mesele yuzdeyse onu cumadan cumayada yazarim illaki.
Dusune tasina yazmak zorunda kalmamak icin tek bir topige sıkıştırdım kendimi zaten bunca zaman. Birde buraya rahat yaziyordum.
Bana da doktor regl dönemi kullan muhakkak dedi geçen sefer unuttum şaka gibi yeni aklıma geldibana aile hekimi mutlaka her bayan regli döneminde demir ilacı kullanmalı demişti....
Bir de demir ilaci insana hamurisi yedirme istegi yaratiyor daha cok. Gozumun onunde borekler dolasiyordu
Bas etmesi zor bi ilac. Ama kirmizi pancar daha iyi geldi sanki bana
Kuzucuklar dukan birası tam olarak nasıl yapılıyordu? Bir de iğdecim, leptine zararı yoktu değil mi gün içinde bitki çayı ve dukan icilmesinin? Ben riske girmemek için hic içmiyorum da aralarda. Ya sabah ya aksam içiyorum.
Ben normalde sıcak içiyorum kaptanım bunu da merak etmedim değil evde sade soda vardı akşam deneyeceğim
He tarif sormuşsun hiç yapmadım ama 750ml suda iki kaşık yeşil çay demleniyor ... sonra s0zülüp 1 şişe maden suyu ile karıştırılıp limon sıkılarak içiliyor diye biliyorum. Soğuk tüketiliyor sanırım .
Yine çok yoğun bir haftaya giriyorumBugün sporu yaptım yaptım yarın köyden gelen anannemleri görmeye gideceğim cuma evi toparlayıp temizleyeceğim cumartesi epilasyonum var pazar günü misafirim var ya evde ya dışarıda hafta içi de uzaktan kuzenim geliyor bayram sonuna kadar bizlerde duracak bayramlaşmadır ziyaretler bir de gezme eklendi mi pazartesiye kadar anca gözümü açarım bana dinlenmek yok
Teşekkür ederim canımcanım oğluşunun doğum günü kutlu olsun sağlıkla nice yaşlara ..
Tabiiki birakmiycaksin bonusum bizde seni gaza getirmeye calisiyoruz sadece.bak misal ben hastayim ona ragmen kaptan biraz dinlen demiyor cunku birakmiyim diye aksine sabah tarti bildir dedi. Hepimiz birimiz icin bence cok iyi giidyorsun hatta kilona gore bazen az bile yiyorsun iyi doyuyorsunBi yerde bi terslik var ama nerde var ben cozemiyorumdur muhakkak.
Elimden geleni yapiyorum, vazgecmiycem diyorum, bezmiycem diyorum, ben daha nasil olumlu olmaya calisabilirim onuda bilmiyorum.
Ayran asi doyurmadi demek aclikmi?Fazladan yedigim seye uzulmem hezeyanmi?
Ne zaman yazdim surekli acligimi?
Normal yemegimin ustune patates yiyince tabiki uzuldum.
Hala canimin istemesine, o kadar kendimi tutup bi aksam nefsime yenik dusmeme uzuldum. Listede sorun olurum diye gerildim....uzar gider.
Zaten yazdim aksam burayada menunun pesine fazladan spor yapicam diye. Uzuldum ama kendimi dagitmadan onume baktim.
Bu kadarmi kotu gidishatim? Bunca ugrasmam kotuyse benim daha yapicak biseyim yok gercekten. Boyle devam edicem etmek zorundayim.
Daha fazla yanlis anlasilmakta anlamakta istemiyorum.
Belli bir kiloya gelene kadar devam edip birakmiycam ins.
Bu akşam yapacağım yarın yazarım kaptanım sağol Allah razı olsunKolay gelsin minnakım.
Sporunu yazmış mıydın ? Gözden kaçırmayayım
Ne oldu canım hayırdır sen elinden geleni yapıyorsun inşallah pes etmek yok zaten siz hırslandıkça daha da vazgeçmemelisiniz başaracaksınızBi yerde bi terslik var ama nerde var ben cozemiyorumdur muhakkak.
Elimden geleni yapiyorum, vazgecmiycem diyorum, bezmiycem diyorum, ben daha nasil olumlu olmaya calisabilirim onuda bilmiyorum.
Ayran asi doyurmadi demek aclikmi?Fazladan yedigim seye uzulmem hezeyanmi?
Ne zaman yazdim surekli acligimi?
Normal yemegimin ustune patates yiyince tabiki uzuldum.
Hala canimin istemesine, o kadar kendimi tutup bi aksam nefsime yenik dusmeme uzuldum. Listede sorun olurum diye gerildim....uzar gider.
Zaten yazdim aksam burayada menunun pesine fazladan spor yapicam diye. Uzuldum ama kendimi dagitmadan onume baktim.
Bu kadarmi kotu gidishatim? Bunca ugrasmam kotuyse benim daha yapicak biseyim yok gercekten. Boyle devam edicem etmek zorundayim.
Daha fazla yanlis anlasilmakta anlamakta istemiyorum.
Belli bir kiloya gelene kadar devam edip birakmiycam ins.
Evet canim hatta bu isten para almani bile onerdiWhite Lily Ben ummuyorum eminim canım ... hatta o eksiler yarın sabah bile ooo lala dedirtecek ...
Dukan birası leptine zarar vermez bu arada tatlım.
Hatta leptinle beraber ne de güzel ödem atar .
ada81 Ama o sayede babacığın bile tanımıştı beni
Tabiiki birakmiycaksin bonusum bizde seni gaza getirmeye calisiyoruz sadece.bak misal ben hastayim ona ragmen kaptan biraz dinlen demiyor cunku birakmiyim diye aksine sabah tarti bildir dedi. Hepimiz birimiz icin bence cok iyi giidyorsun hatta kilona gore bazen az bile yiyorsun iyi doyuyorsun
Halâ cardio diyorBu akşam yapacağım yarın yazarım kaptanım sağol Allah razı olsunbu arada tempolu 20 dakika bu sabah yürüdüm akşama cardio var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?