Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugün akşam yemeğini 4 gibi yiyorsun abartmadan. Yarın da hafif menüyle kapatıp dukan içeceğine dadanıyorsun. Hafif de spor yap bence cınım
dukan içeceği şu yesilcayli maden sulu olan mi? Detoks yerine boyle mi yapayım yani? sevindirik olcam su an.

evet bende ablamlar hatta annem buradayken diyet yaptım, demek ki oluyormuş
evet oluyor da istememiz önemli böyle beynen mesala ablamlar burdayken ben diyet yapmadım aslında bunu birazda ben istedim yani yaz dondurma falan ondan sanırım yapılabilir çünkü...

ayyyy bende kullanyorum bu ay 3. ayım olacak iştah çok açık ramzanda 66lı rakamları görmüştüm şuan hala 68-69 aralarda dolanıyorum iştah fazla ...

Bende kullandığımda iştahım açılmıştı şimdi regl döneminde kullanıyorum geçen sefer kullanmayı unuttum bak
Bir de demir ilaci insana hamurisi yedirme istegi yaratiyor daha cok. Gozumun onunde borekler dolasiyordu
Bas etmesi zor bi ilac. Ama kirmizi pancar daha iyi geldi sanki bana

Bir de demir ilaci insana hamurisi yedirme istegi yaratiyor daha cok. Gozumun onunde borekler dolasiyordu
nasıl yaptın kırmızı pancarı canım pişirdin mi ? şuan varmıdır bende bakayım mevsimi ?

tartımın bozuk olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa uçurumlar olurdu her tartilisimda herhalde. Bence bu haftaya has bir durum bu. Ayran detoksundan yıldım. Onu yapmaktansa yeşilçay, melisa çayı ve yarin da dukan birasını yapacağım. Bunlar daha cazip geliyor su an. İki koca günüm var. Umuyorum ki eksileceğim.

Saka yaptim bonusum alindin mi

bana aile hekimi mutlaka her bayan regli döneminde demir ilacı kullanmalı demişti....
Bana da doktor regl dönemi kullan muhakkak dedi geçen sefer unuttum şaka gibi yeni aklıma geldi

Bende genel olarak o istek olduğu için ilaç mı yaptı bilemedimaşırı iştah açılması oldu ama artık ilacın etkisi değil diyorlar bahanem mi onu da bilemedim

Yine çok yoğun bir haftaya giriyorum Bugün sporu yaptım yaptım yarın köyden gelen anannemleri görmeye gideceğim cuma evi toparlayıp temizleyeceğim cumartesi epilasyonum var pazar günü misafirim var ya evde ya dışarıda görüşeceğiz hafta içi de uzaktan kuzenim geliyor bayram sonuna kadar bizlerde duracak bayramlaşmadır ziyaretler bir de gezme eklendi mi pazartesiye kadar anca gözümü açarım bana dinlenmek yok

He tarif sormuşsun hiç yapmadım ama 750ml suda iki kaşık yeşil çay demleniyor ... sonra s0zülüp 1 şişe maden suyu ile karıştırılıp limon sıkılarak içiliyor diye biliyorum. Soğuk tüketiliyor sanırım .

Ben normalde sıcak içiyorum kaptanım bunu da merak etmedim değil evde sade soda vardı akşam deneyeceğim

Kolay gelsin minnakım.
Sporunu yazmış mıydın ? Gözden kaçırmayayım

Tabiiki birakmiycaksin bonusum bizde seni gaza getirmeye calisiyoruz sadece.bak misal ben hastayim ona ragmen kaptan biraz dinlen demiyor cunku birakmiyim diye aksine sabah tarti bildir dedi. Hepimiz birimiz icin bence cok iyi giidyorsun hatta kilona gore bazen az bile yiyorsun iyi doyuyorsun

Ne oldu canım hayırdır sen elinden geleni yapıyorsun inşallah pes etmek yok zaten siz hırslandıkça daha da vazgeçmemelisiniz başaracaksınız

Evet canim hatta bu isten para almani bile onerdi

Alttan alttan serzeniş
Dinlen dememiş miiii bu gaddar kaptan sana
Çok hain yaaa ... kendisinin android olduğu hakkında söylentiler de var

Bu akşam yapacağım yarın yazarım kaptanım sağol Allah razı olsun bu arada tempolu 20 dakika bu sabah yürüdümakşama cardio var
Halâ cardio diyor şiş şiş kapılardan sığma emi
Yemek ye kadın yemek bak wc olayı hemen düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…