Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar ben cok stres oldum ya. Evde duzsnim iyiydi sporum vsm. Simdi gidicem hemen kosturmaca basliycak haftasonum bile olmiycak bikac durumdan dolayi. Aksama dek okul bekliycem haftaici . Napicam ben nasil spor yapicam nasil beslenicem ? Evdeki spor aletlerimi goturemem tabii sadece ufak bel icin kullandigim diskim var onu goturcem. Nasil yemek vs off cildircam ya keske 2 ay olsaydi daha. Aksamlari bir de ders calismam lazim simdiki gibi 4 saat spor asla yapamam. Ne tavsiye edersiniz bana ? Gunde yarim saat spor yapabilsem yine iyi yani :/ sporu birakmak da istemiyorum ama sanki gunde 30 dk yetersiz gibi geliyor Ausencia kaptan napicam ben ?

Alttan alttan serzeniş
Dinlen dememiş miiii bu gaddar kaptan sana
Çok hain yaaa ... kendisinin android olduğu hakkında söylentiler de var
Bizim kaptan bi denisik kulagina gitmesin de. Ya spor yapiyor ya mac izliyor yerinde duramiyor ayol kadin harekete programli sensör gibi haraketsizligi hic sevmiyor.iki dk yat dinlen yok hastayim hasta canim ister pasta

Yeter 4 saat spor yaptığın onları depoladın iyice zaten günde 45 dakika leslie ya da 35 dakika cardio videomu yap öp başına koy daha ne istiyorsun yine kilo verirsin kuzu ya

Yürüme mesafelerinde toplu taşıma mümkünse kullanma.
Düzenli ve 45 dk kadar incelmeye yönelik egzersizlere ağırlık ver .
40 dk dan sonra yağ yakımına inananlardanım bende.
Yemeğe gelince... o tamamen iradene bağlı .
Salatalar ... köfte tavuk vs ... ile çiğ de yenebilen sebzelerle çoğu günü kolay atlatırsın .

Yeter 4 saat spor yaptığın onları depoladın iyice zaten günde 45 dakika leslie ya da 35 dakika cardio videomu yap öp başına koy daha ne istiyorsun yine kilo verirsin kuzu ya
Verir miyim ki ya ? Kilo vermek kolay mi o kadar ? Ben niye veremedim yillarca ki o zaman. Tabii camis gibi yedim sonra spor yapmadim

Yok yok menuleri insallah saglam tutarim. Da ogleyin falan sorun onuda artik karatay gibi yaparim olmazsa. Sabah saglam kahvalti aksam eve gelince hafif seyler. Salata cok zor da et yerim artik. Ufacik bi yerdeyim kaptanim toplu tasima yok zaten koydeyim ben. Sence su program nasil. Leslie 2 mil, sonra o ufak diskle bacak da calisiyormus o hareketler 15 dk. Tam 45 dk suruyor sence faydasi olur mu kaptanim ? Ya da leslie yerine pilates mi yapsam ?

Leslie ile çok incelen oldu... Nare83 mesela ...
Bence güzel plan .
Yediklerine dikkat edip extra yaptığın her sporun etkisi olur zaten .

Verir miyim ki ya ? Kilo vermek kolay mi o kadar ? Ben niye veremedim yillarca ki o zaman. Tabii camis gibi yedim sonra spor yapmadim
Yediğimizden erimemiştir canım yine akrbondan uzak sağlıklı beslenirsen sıkı tempolu 45 dakikalık sporla en azından ya da 1 saatlik sporla yağları yakarsınben 45 dakikalık leslie ve sıkı sağlıklı beslenmeyle 10 kilo verdim 6 ayda
Ayyy kahkaha attım o foto ne öyle
Çok güzel dua ederim efenim
Gece gündüz sana dua etmeyi düşünüyorum

Senin bu duaların kabul mu oluyor nedir o yüzden şiştim zaten en dikakt ettiğim hafta da hem de haftalardır bu kadar dikkat etmemiştim

Bak benle morti olmak yaradı sana ne güzel pofuduk tatlı bişey oldun şiş şiş

Leslie ile çok incelen oldu... Nare83 mesela ...
Bence güzel plan .
Yediklerine dikkat edip extra yaptığın her sporun etkisi olur zaten .
Tamamdir kaptanim o zaman plan belli. Aksam hemen hafif bi seyler atistirip spora baslarim once 2 mil leslie sonra 15 dk egzersiz. Sonra da dus ve ders oh mis. Aksam yememeye alistim gibi aslinda ogleyin okulda saglam bi seyler yiyebilirsem aksam yemesem de olur sadece ayran cacik vs ile gecistirirsem de olur. Hava cok erken karariyor orda, sabah da cok erken kalkiyorum. O nedenle spordan sonra 2 3 saate kalmaz uyurum aksam yememek de mantikli geldi suan kaptanim farketmissindir ben kilo vermeye cok takintiliyim ve cok planciyim stres oluyorum ben normalde hzili kilo verirdim stresten boyle oluyorum ah onu da bi halletsem

O karbonu Allah bildigi gibi etsin canim ekmek haric ekmek bagirsagima iyi geliyor az miktar tabii. Digerleri berbat ama hele seker. Pis seker hic sevmiyorum onu hep o pis yuzunden aldim kilo. Dikkat edicem insallah ya bende 36 beden istiyorumm

arkadaşlarımız işten çıkıratılıyor
yıllarca aynı yerde olup ayrılmak çok üzücü
3 yıldır birlikteydik (

Bak benle morti olmak yaradı sana ne güzel pofuduk tatlı bişey oldun şiş şiş
Pofuduk tam sevilmelik bir şeyim ben

O karbonu Allah bildigi gibi etsin canim ekmek haric ekmek bagirsagima iyi geliyor az miktar tabii. Digerleri berbat ama hele seker. Pis seker hic sevmiyorum onu hep o pis yuzunden aldim kilo. Dikkat edicem insallah ya bende 36 beden istiyorumm
Ekmek yemem çok nadir canım çeker börek poğaça severim ama ne zamandır yemiyorumŞeker kullanmam ama tatlıya asla hayır diyemiyorum onuda yememeye çalışıyorum insülinden dolayıİnşallah olursun canım hiç bir şey imkansız değildir
3 yıldır birlikteydik (

Çok üzücü canım ya çok üzüldüm insan çok etkileniyor Allah kolaylık versin

3 yıldır birlikteydik (
Hayat boyle canim maalesef bazen boyle tatsiz ayriliklar oluyor keskw boyle olmasa ama boyle maalesef bize dusen kendimizi cok uzmeden bu durumlari atlatmak

Bonus

canımmmm biliyorum insan ilk başta alınıyor
bende çok alınganlık yaptım zmanında Ausencia hatta alındıgım için listeden çıktım itiraf edeyim ama çok pişmanım
okadar mükemmel bir kaptan ki , böyleisni kk bünyesinde görmedim ben abartmak için söylemiyorum ccidden öyle
keşke çıkmasaydım diyorum şimdi , tek amacım 63 e inip onun himayesine tekrardan girmek
olurda ben girmeden giderse takımdan filan çok üzülecegim , beniğ en olmaz dediigm anda tuttu ve 18 kilo vermeme destek oldu bütün kalbiyle, sopasıyla ....

dün ben kusana kadar yedim bonus hemde ne yemek
sabah simit, öglen açma , akşam çig köfte
çok zor bir dönemden geöiyorum kendimi yemege itiyorum işte buda benim hatam ve bugün yeşil elma yogurt ile günü geçiriyorum , eger burası ve aus, olmasaydı ben bugünde dürüm döner yerdim, yarınn pide, sonra lahmacun makarna
ama beni tutuyor burası :)

işim var yazacam devamını.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…