Bizim kaptan bi denisik kulagina gitmesin de. Ya spor yapiyor ya mac izliyor yerinde duramiyor ayol kadin harekete programli sensör gibi haraketsizligi hic sevmiyor.iki dk yat dinlen yok hastayim hasta canim ister pasta
Alttan alttan serzeniş
Dinlen dememiş miiii bu gaddar kaptan sana
Çok hain yaaa ... kendisinin android olduğu hakkında söylentiler de var
Halâ cardio diyorşiş şiş kapılardan sığma emi
Yemek ye kadın yemekbak wc olayı hemen düzelir
Yeter 4 saat spor yaptığın onları depoladın iyice zatenKizlar ben cok stres oldum ya. Evde duzsnim iyiydi sporum vsm. Simdi gidicem hemen kosturmaca basliycak haftasonum bile olmiycak bikac durumdan dolayi. Aksama dek okul bekliycem haftaici . Napicam ben nasil spor yapicam nasil beslenicem ? Evdeki spor aletlerimi goturemem tabii sadece ufak bel icin kullandigim diskim var onu goturcem. Nasil yemek vs off cildircam ya keske 2 ay olsaydi daha. Aksamlari bir de ders calismam lazim simdiki gibi 4 saat spor asla yapamam. Ne tavsiye edersiniz bana ? Gunde yarim saat spor yapabilsem yine iyi yani :/ sporu birakmak da istemiyorum ama sanki gunde 30 dk yetersiz gibi geliyorAusencia kaptan napicam ben ?
Kizlar ben cok stres oldum ya. Evde duzsnim iyiydi sporum vsm. Simdi gidicem hemen kosturmaca basliycak haftasonum bile olmiycak bikac durumdan dolayi. Aksama dek okul bekliycem haftaici . Napicam ben nasil spor yapicam nasil beslenicem ? Evdeki spor aletlerimi goturemem tabii sadece ufak bel icin kullandigim diskim var onu goturcem. Nasil yemek vs off cildircam ya keske 2 ay olsaydi daha. Aksamlari bir de ders calismam lazim simdiki gibi 4 saat spor asla yapamam. Ne tavsiye edersiniz bana ? Gunde yarim saat spor yapabilsem yine iyi yani :/ sporu birakmak da istemiyorum ama sanki gunde 30 dk yetersiz gibi geliyorAusencia kaptan napicam ben ?
Verir miyim ki ya ? Kilo vermek kolay mi o kadar ? Ben niye veremedim yillarca ki o zaman. Tabii camis gibi yedim sonra spor yapmadimYeter 4 saat spor yaptığın onları depoladın iyice zatengünde 45 dakika leslie ya da 35 dakika cardio videomu yap öp başına koy daha ne istiyorsun yine kilo verirsin kuzu ya
Ayyy kahkaha attım o foto ne öyleYemek yersem daha da şişerim az spor yapayım şişirse de spor şişirsinsen kapılarda sığma bana ettiği duaya bak hele Seni yiycem sonunda
Eki Görüntüle 2036996
Yok yok menuleri insallah saglam tutarim. Da ogleyin falan sorun onuda artik karatay gibi yaparim olmazsa. Sabah saglam kahvalti aksam eve gelince hafif seyler. Salata cok zor da et yerim artik. Ufacik bi yerdeyim kaptanim toplu tasima yok zaten koydeyim ben. Sence su program nasil. Leslie 2 mil, sonra o ufak diskle bacak da calisiyormus o hareketler 15 dk. Tam 45 dk suruyor sence faydasi olur mu kaptanim ? Ya da leslie yerine pilates mi yapsam ?Yürüme mesafelerinde toplu taşıma mümkünse kullanma.
Düzenli ve 45 dk kadar incelmeye yönelik egzersizlere ağırlık ver .
40 dk dan sonra yağ yakımına inananlardanım bende.
Yemeğe gelince... o tamamen iradene bağlı .
Salatalar ... köfte tavuk vs ... ile çiğ de yenebilen sebzelerle çoğu günü kolay atlatırsın .
Yok yok menuleri insallah saglam tutarim. Da ogleyin falan sorun onuda artik karatay gibi yaparim olmazsa. Sabah saglam kahvalti aksam eve gelince hafif seyler. Salata cok zor da et yerim artik. Ufacik bi yerdeyim kaptanim toplu tasima yok zaten koydeyim ben. Sence su program nasil. Leslie 2 mil, sonra o ufak diskle bacak da calisiyormus o hareketler 15 dk. Tam 45 dk suruyor sence faydasi olur mu kaptanim ? Ya da leslie yerine pilates mi yapsam ?
Yediğimizden erimemiştir canım yine akrbondan uzak sağlıklı beslenirsen sıkı tempolu 45 dakikalık sporla en azından ya da 1 saatlik sporla yağları yakarsınVerir miyim ki ya ? Kilo vermek kolay mi o kadar ? Ben niye veremedim yillarca ki o zaman. Tabii camis gibi yedim sonra spor yapmadim
Ayyy kahkaha attım o foto ne öyle
Çok güzel dua ederim efenim
Gece gündüz sana dua etmeyi düşünüyorum
Bak benle morti olmak yaradı sanaYediğimizden erimemiştir canım yine akrbondan uzak sağlıklı beslenirsen sıkı tempolu 45 dakikalık sporla en azından ya da 1 saatlik sporla yağları yakarsınben 45 dakikalık leslie ve sıkı sağlıklı beslenmeyle 10 kilo verdim 6 ayda
Senin bu duaların kabul mu oluyor nedir o yüzden şiştim zaten en dikakt ettiğim hafta da hem de haftalardır bu kadar dikkat etmemiştim
Tamamdir kaptanim o zaman plan belli. Aksam hemen hafif bi seyler atistirip spora baslarim once 2 mil leslie sonra 15 dk egzersiz. Sonra da dus ve ders oh mis. Aksam yememeye alistim gibi aslinda ogleyin okulda saglam bi seyler yiyebilirsem aksam yemesem de olur sadece ayran cacik vs ile gecistirirsem de olur. Hava cok erken karariyor orda, sabah da cok erken kalkiyorum. O nedenle spordan sonra 2 3 saate kalmaz uyurum aksam yememek de mantikli geldi suan
Leslie ile çok incelen oldu...Nare83 mesela ...
Bence güzel plan .
Yediklerine dikkat edip extra yaptığın her sporun etkisi olur zaten .
O karbonu Allah bildigi gibi etsin canim ekmek haricYediğimizden erimemiştir canım yine akrbondan uzak sağlıklı beslenirsen sıkı tempolu 45 dakikalık sporla en azından ya da 1 saatlik sporla yağları yakarsınben 45 dakikalık leslie ve sıkı sağlıklı beslenmeyle 10 kilo verdim 6 ayda
Senin bu duaların kabul mu oluyor nedir o yüzden şiştim zaten en dikakt ettiğim hafta da hem de haftalardır bu kadar dikkat etmemiştim
Leslie ile çok incelen oldu...Nare83 mesela ...
Bence güzel plan .
Yediklerine dikkat edip extra yaptığın her sporun etkisi olur zaten .
Pofuduk tam sevilmelik bir şeyim benBak benle morti olmak yaradı sanane güzel pofuduk tatlı bişey oldun şiş şiş
Ekmek yemem çok nadir canım çeker börek poğaça severim ama ne zamandır yemiyorumO karbonu Allah bildigi gibi etsin canim ekmek haricekmek bagirsagima iyi geliyor az miktar tabii. Digerleri berbat ama hele seker. Pis seker hic sevmiyorum onu hep o pis yuzunden aldim kilo. Dikkat edicem insallah ya bende 36 beden istiyorumm
arkadaşlarımız işten çıkıratılıyor
yıllarca aynı yerde olup ayrılmak çok üzücü
3 yıldır birlikteydik(
Ben gün içinde içiyorum leptini bozmuyor diyorlar. O dediğin canım yeşil çay detoksudukan içeceği şu yesilcayli maden sulu olan mi? Detoks yerine boyle mi yapayım yani?sevindirik olcam su an.
Hayat boyle canim maalesef bazen boyle tatsiz ayriliklar oluyor keskw boyle olmasa ama boyle maalesefarkadaşlarımız işten çıkıratılıyor
yıllarca aynı yerde olup ayrılmak çok üzücü
3 yıldır birlikteydik(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?