Leslie incèltiyor mu canim ? Ben yapmadim bulamadim videosunu da merak ettim. ne yalan soyliyim bi onyargim vardi oyle zayiflama mi olur leslie ile diyeevet leisle benim en büyük silahım
şu telaşlarım bitisn bayra geçsin yine kuracagım düzenimi
Güzel menü olmuş hafif yarın da aynen böyleMenü
Sabah 8.00
Lor peynirli keten tohumlu isotlu bir kase yoğurt :)
1 haşlanmış yumurta
Yeşil çay
Üç dört tane siyah üzüm
Ara
Bir kase susuz cacık
Öğle 14.00
Beş kaşık kadar et sote
Chia tohumlu bir kase yoğurt
Akşam
Peynirli salata olur sanırım.
Su 1.5 lt + 1 lt dukan içeceği
Spor yok.
Bugün beni mutlu eden tek şey kızımın büyük tuvaletini yapmayı da öğrenmiş olmasıydı. Çok şükür.
Ausencia igdedali
mortimsaydin78
Sen bu menüyle acıkmıyor musun diye düşünüyorum hepdetoks gibi menu
sabah
bir kase yogurt
ara
2 badem salatalik
oglen
1kase yogurt
1 yesil elma
2 salatalik
5 sunta *bu fazla oldu*
aksam
1 kase yogurt
2 salatalik
1 nes cafe\1 turk kahvesi duble
2/5 lt su
750 ml sodali yesil cay
Kaç gündür sabit iğde yani evet eksideyim fakat dün bugün aynıydı. Canım sıkıldı.Güzel menü olmuş hafif yarın da aynen böyle
Sen bu menüyle acıkmıyor musun diye düşünüyorum hep
Neden baş dönmesi var koşuşturmadan mı oldu?Benim hala başım dönüyorBir ton işim var... Yarın sınavım var. Nası yapacam bilmiyorum
Menülerini acilen düzenlemen lazımmm. Çok dengesiz. Sabah 4 dilimi bulmamalı ekmeğin. Öğleni atlaman fena. 2 top dondurma öğlen yemeği yerine geçmez ki. Akşam da yoğurt yanına salata ekleyebilseydin keşke. Gerçi sebze sevmiyorum demiştin amabugünkü menüm aynı.
sabah;
tereyağlı peynir kavurması
1 kk peynir
3-4 dilim ekmek
3-4 şekersiz açık çay
arada
rezene çayı
1/2 elma
öğlen yok dışarıda olduğum için.
pardon; kızlarla 2 top cevizli dondurma yedim çok sıcak olduğu için.
akşam;
1 kase yoğurt.
2 saat yürüyüş
bol bol su.
sabah aç karnına 73.9
Ausencia aeben
Aynen devam ablacım. Çok iyi gidiyorsunHayırlı akşamlar sevgili takımım
Menü veriyorum
Sabah
7zeytin
Peynir
Domates salatalık biber
2dlm t buğday ekmeği
Yumurta
Öğle
Patlıcan doğrama
Yoğurt
Akşam
Kıyma
Salata
Yoğurt
Yürüyüş yaparım
Pazara çıktık evin temizliği misafir ağırlaa yoruldum dinlenirsem gece çıkarım veya lesli yaparım inşallah
Yarın da menün bu şekilde olursa ve regl öncesi değilse inecektir tartı canımKaç gündür sabit iğde yani evet eksideyim fakat dün bugün aynıydı. Canım sıkıldı.
Aman ne koşturması 3-4 koli eşya toparladım bi de hastaneye gidip geldim ama halsizim diye yürümedim otobüsle gidip geldim. başka da iş görmedim bugün.Neden baş dönmesi var koşuşturmadan mı oldu?
Regl dün sonlandı aslında. Anlayamadım. Bakalım inşallah.Yarın da menün bu şekilde olursa ve regl öncesi değilse inecektir tartı canım
Aman ne koşturması 3-4 koli eşya toparladım bi de hastaneye gidip geldim ama halsizim diye yürümedim otobüsle gidip geldim. başka da iş görmedim bugün.
Tesekkur ederim kuzum super o zaman . Ya bi korktum aslinda sogan proyu bozar mi dye ama bilemedim. Yarin hic sebze yemesem mi sogan bile ?Çok iyi menü cancağızım. Kutsal perşembeyi de böyle atlattın mı tamamdır
Hava da serin. Valla bilmiyorum artık neden bu baş dönmelerimRegl dün sonlandı aslında. Anlayamadım. Bakalım inşallah.
Sıcak vs mi? Serin aslında havalar burda ama dikkat et kendine dinlen kafanı toplarsın öyle çalışırsın ancak verimli olur.
Soğan da bozar proyu ama menün hafif olmuş o iyi. Yarın tamamen pro yapabilirsin. Yalnız wc ye yardımcı bitki çayı iç canım. Nolur nolmazTesekkur ederim kuzum super o zaman . Ya bi korktum aslinda sogan proyu bozar mi dye ama bilemedim. Yarin hic sebze yemesem mi sogan bile ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?