Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben şuraya menümü kondurayımda fazlalıgı sonra eklerim

Sabah.
1,5 dl ekmek
Peynir
Dom-sal-bib.
Maydonoz, semizotu.

Öğle
2 kş mantarlı tavuk( okadar kalmıştı dünden olaydı 1 tb yerdim )
Peynirli çoban salata .
1avuç kuruyemiş .

Ara:
1 şeftali .

Akşam
Haşlama et 1 porsiyon kadar
1 salatalık .

Hayrişim çokmu yordun bugunlerde sen kendini ?
Dikkat et kuzum geçmiş olsun
Geçen günler koşturmam vardı ama bedenen yorulmadım aslında. Biraz stres var bu ara. Taşınma vs. Bi de şu nişan işine kafam bozuluyor. Erteleyecez herhalde. Ailem huzursuz. Ona da taktım kafayı

Hava da serin. Valla bilmiyorum artık neden bu baş dönmelerim

Soğan da bozar proyu ama menün hafif olmuş o iyi. Yarın tamamen pro yapabilirsin. Yalnız wc ye yardımcı bitki çayı iç canım. Nolur nolmaz
Tamamdir kuzum iciyorum insallah inecek o sislikler

Kuzum gecmis olsun biraz kafani koy dinlen sen doktora gittin mi vertigo icin ilac verdi mi? Sirt ystu uzan kitabi biraz oku diyecegim de uykun gelebilir ama bas donmesi icin dinlensen iyi olur . A sey yapabilirsin aslinda. Bi kez kendini zorla oku ses kaydi yap sonra ac seskaydini uzan dinle :)) igdedali

gittim canım ilaç verdi. Kullanıyorum da aslında. Ama kitap okumak mümkün değil şu an benim için. Az dinleneyim geleyim akşama

dondurma öğlen için değil çok sıcak olduğu içindi.

sabah 3-4 dilim bana çok gelmiyor, günün kalanında yemeyince.

kahvaltım doyurucu olmazsa tüm gün açlık hissi yaşıyorum.

Afiyet olsun canim

Tebrik ederim kac yasinda kizin. Benim oglumda buyugunu wc yaptiginda mutluluktan ucmustum

Afiyet olsun canim

Tebrik ederim kac yasinda kizin. Benim oglumda buyugunu wc yaptiginda mutluluktan ucmustum
Sağol Saraycam
Üç yaşında kızım. İlk zmanalarda çok çekindi bez istedi ama artık kendi tuvaletine yapmaya başladı:) Aynen çok mutluluk verici böyle durumlar. Büyüdüğünü anlıyorum:)

Sağol Saraycam
Üç yaşında kızım. İlk zmanalarda çok çekindi bez istedi ama artık kendi tuvaletine yapmaya başladı:) Aynen çok mutluluk verici böyle durumlar. Büyüdüğünü anlıyorum:)
Allah bagislasin canim . Benim oglan 3 yas 4 aylik ogrendi. 2 ay once yani Ondan once pek ustunde durmadik hazir degildi cünkü

Ben de bu arada menümü yazayımm
Kahvaltı(11:30)
1 haşlanmış yumurta
avuç içim kadar peynir
5 zeytin
3-4 çeri

Akşam(17:30)
Peynirli salata
yoğurt
közlenmiş patlıcan
Igdem dalim senin menu de kus menusu olmus artik ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…