Geçen günler koşturmam vardı ama bedenen yorulmadım aslında. Biraz stres var bu ara. Taşınma vs. Bi de şu nişan işine kafam bozuluyor. Erteleyecez herhalde. Ailem huzursuz. Ona da taktım kafayıHayrişim çokmu yordun bugunlerde sen kendini ?
Dikkat et kuzum geçmiş olsun
Tamamdir kuzum iciyorum insallah inecek o sisliklerHava da serin. Valla bilmiyorum artık neden bu baş dönmelerim
Soğan da bozar proyu ama menün hafif olmuş o iyi. Yarın tamamen pro yapabilirsin. Yalnız wc ye yardımcı bitki çayı iç canım. Nolur nolmaz
gittim canım ilaç verdi. Kullanıyorum da aslında. Ama kitap okumak mümkün değil şu an benim için. Az dinleneyim geleyim akşamaKuzum gecmis olsun biraz kafani koy dinlen sen doktora gittin mi vertigo icin ilac verdi mi? Sirt ystu uzan kitabi biraz oku diyecegim de uykun gelebilir ama bas donmesi icin dinlensen iyi olur . A sey yapabilirsin aslinda. Bi kez kendini zorla oku ses kaydi yap sonra ac seskaydini uzan dinle :))igdedali
Gecmis olsun canim dinlen biraz sonra calisirsingittim canım ilaç verdi. Kullanıyorum da aslında. Ama kitap okumak mümkün değil şu an benim için. Az dinleneyim geleyim akşama
dondurma öğlen için değil çok sıcak olduğu içindi.Menülerini acilen düzenlemen lazımmm. Çok dengesiz. Sabah 4 dilimi bulmamalı ekmeğin. Öğleni atlaman fena. 2 top dondurma öğlen yemeği yerine geçmez ki. Akşam da yoğurt yanına salata ekleyebilseydin keşke. Gerçi sebze sevmiyorum demiştin ama
Aynen devam ablacım. Çok iyi gidiyorsun
Benim hala başım dönüyorBir ton işim var... Yarın sınavım var. Nası yapacam bilmiyorum
geçmiş olsun.gittim canım ilaç verdi. Kullanıyorum da aslında. Ama kitap okumak mümkün değil şu an benim için. Az dinleneyim geleyim akşama
Afiyet olsun canimMenü
Sabah 8.00
Lor peynirli keten tohumlu isotlu bir kase yoğurt :)
1 haşlanmış yumurta
Yeşil çay
Üç dört tane siyah üzüm
Ara
Bir kase susuz cacık
Öğle 14.00
Beş kaşık kadar et sote
Chia tohumlu bir kase yoğurt
Akşam
Peynirli salata olur sanırım.
Su 1.5 lt + 1 lt dukan içeceği
Spor yok.
Bugün beni mutlu eden tek şey kızımın büyük tuvaletini yapmayı da öğrenmiş olmasıydı. Çok şükür.
Ausencia igdedali
mortim @saydin78
Canim sana hoşgeldin demis miydim. Demediysem hosgeldingeçmiş olsun.
Sağol SaraycamAfiyet olsun canim
Tebrik ederim kac yasinda kizin. Benim oglumda buyugunu wc yaptiginda mutluluktan ucmustum
Allah bagislasin canim . Benim oglan 3 yas 4 aylik ogrendi. 2 ay once yaniSağol Saraycam
Üç yaşında kızım. İlk zmanalarda çok çekindi bez istedi ama artık kendi tuvaletine yapmaya başladı:) Aynen çok mutluluk verici böyle durumlar. Büyüdüğünü anlıyorum:)
Benim hala başım dönüyorBir ton işim var... Yarın sınavım var. Nası yapacam bilmiyorum
Gecmis olsun kuzum.Benim hala başım dönüyorBir ton işim var... Yarın sınavım var. Nası yapacam bilmiyorum
Allah kabul etsin kuzumigdedali
Bugun zilhiccenin ilk gunu niyetliyiz esimle.
Aksama yesil fasulye yaptim.
Yanina bode cacik yapsam yeter mi?
Ekmeksiz pilavsiz ikisinden yesem olur mu ?
Olur tabii çok da güzel doyurucu olur hemigdedali
Bugun zilhiccenin ilk gunu niyetliyiz esimle.
Aksama yesil fasulye yaptim.
Yanina bode cacik yapsam yeter mi?
Ekmeksiz pilavsiz ikisinden yesem olur mu ?
Igdem dalim senin menu de kus menusu olmus artikBen de bu arada menümü yazayımm
Kahvaltı(11:30)
1 haşlanmış yumurta
avuç içim kadar peynir
5 zeytin
3-4 çeri
Akşam(17:30)
Peynirli salata
yoğurt
közlenmiş patlıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?