Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tamamdır :) gün içinde içeceğim değil mi aklıma estikçe? Bir düzeni yok yani 2 saatte bir vs diye.

Ben sabah 2 yumurta aki peynir. Oglende oyle. Aksam kiyma kavuracagim. n
Yumurta sarısından ben de tiksindim ne iyi fikir verdin. Sarılarını da haşlar guşlarıma veririm hem
Akşama da hindi haşlar yanına da ayran çırptım mı mis gibi pro olur. Hatun mezun oldun hala daha senle diyet yapıyoruz bak. Ne vefalısın

Artilarimi temizlemeye calisiyorum ama olacak gibi n

selam kızlar eve geldim çok çok yprgundum az dinlenip spor yapmaya başladım spor yaparken yazıyorum size. dün rahatsızdım çok sık uyandım ve bu yüzden sabah işe geç kalmak üzereyken uyandım giyinip taksiye atlayıp gitti sabah sabah toplantım vardı kahvaltıda yapamadım yapamadığım gibi toplantı da 12ye kadar sürdü dün akşam 17.00da öğlen 12.30a kadar aç kaldım ondan bugün modum çok acayip düşük

Menü bildirimi:

Kahvaltı: Yok

Öğlen-12.30

1 yemek kaşığı taze fasulye
3 yemek kaşığı sade bulgur pilavı
4 köfte
salata-yoğurt

Akşam-17.00

2 küçük kepekli galeta

su şuana kadar 1.5 litre Ausencia igdedali White Lily (mortim) Nevreste (ortim)

o zaman no stres.
verebiliyorsun evet .. ve vermeye devam ... her sabah yine harika bir eksi ile uyanacağını düşünerek uyan ... offff şiştim mi artı mıyım diye değil ?

arkadaşlarımız işten çıkıratılıyor
yıllarca aynı yerde olup ayrılmak çok üzücü
3 yıldır birlikteydik (

gerçekten üzücü banum ...
aşçı gidiyor mu ? bi onu tanıyorum bende .

Banum ya ... değnek diyecek ekrana bakıp niye ağlıyorsun ?
Siz benim için gerçekten önemlisiniz ... değerlisiniz .. yoldaş oldunuz bana ...
hep benim size desteğimi konuşuyorsunuz ama burası ve sizler olmasaydınız bende bu dirayette olamazdım .
Alındığını da anlamıştım Bonus unda öyle ... ada81 nın da ... küsengeçler sizi... kaptana alınılmaz

seviliyorsunuz çok

7. Takım çıtırlarııııı cumaya az kaldııııı
Yine mi 1. Oluyosunuzzzzz yine mi çiçek

Takipteyim gözüm kulağım sizde

Naber GS li

bu hafta kapalı kutuyuz .... civciv mi çıkacak kuş muuu ? direkt kelebek olup uçacak mı kızlar göreceğiz _

sende durumlar nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…