Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne güzel haber ya ... insan sanki hiç bezi bırakmayacak gibi hissediyor o süreçte :)
tebrikler prensese aus teyzesinden

menünü de peynirli salata ile noktaladıysan gayet güzel ördekim ... canını sıkma sabaha bi -400 daha göreceksin

detoks gibi menu

sabah
bir kase yogurt

ara
2 badem salatalik

oglen
1kase yogurt
1 yesil elma
2 salatalik
5 sunta *bu fazla oldu*

aksam
1 kase yogurt
2 salatalik

1 nes cafe\1 turk kahvesi duble
2/5 lt su
750 ml sodali yesil cay

canım detoks günün hayırlı olsun .
yarına Sarayca ve igdedali saf pro yapacakmış ... ayarlayabilirsin katıl sende ... cumaya ne gitse kar

Bugunku menum Ausencia igdedali
sabah 13.00
domates biber ve sogan karisik kavurmasi, yarim dilim organik koy rkmegi, 8 zeytin
aksam 17.00
kiymali yumurta ufak sogan da ekledim, yogurt

Su 2 litre. Yatana dek 3 olur

2 öğün için güzel menü ama sabah saati çoooooooook geç .
metanı erken hareketlendirmelisin mutlaka .

Benim hala başım dönüyor Bir ton işim var... Yarın sınavım var. Nası yapacam bilmiyorum

sabah çok aç kaldım dedin ya ondan olabilir iğdem ... dinlen bol bol ...
işleri bırak ...
sınava da otururken çalışıyorsun nasıl olsa ...

şimdi grill .. sağlıklı beslenme menüsü görebileceğiz değil mi ?
ha yok bende durum bu dersen , dediğim gibi kilo kaybedersin ama yağdan değil.

sabah 3-4 dlm ekmek yiyerek kilo veriyorsan , benim için sorun da yok ... gün içinde başka ekmek yemediğin için ...

ama 3 gündür menünde resmen yemek yok ...

Fatmaaaaaaaaa süper .... hatta süper ötesi ekmeği çok azaltmışsın ama duraksamaya girmez umarım metan .

Ben de bu arada menümü yazayımm
Kahvaltı(11:30)
1 haşlanmış yumurta
avuç içim kadar peynir
5 zeytin
3-4 çeri

Akşam(17:30)
Peynirli salata
yoğurt
közlenmiş patlıcan

gayette güzel gitmiş ... keşke akşam yemeğine sade kahvenle eşlik etsen

igdedali
Bugun zilhiccenin ilk gunu niyetliyiz esimle.
Aksama yesil fasulye yaptim.
Yanina bode cacik yapsam yeter mi?
Ekmeksiz pilavsiz ikisinden yesem olur mu ?

canım Allah kabul etsin

süper tercih olmuş ..

Ayy buraya menu vermeyi ozlemisim

Sabah oglen aksam ayran asi
Su 2 lt

Spor 40 dk yuruyus+10 dk plank squat vs.

110 puan Ausencia

Yine mi şahanesin triplim ?
düzeni oturttun ve sağa sola direksiyon kırmadan ilerliyorsun .... aynı kaptanı

güneşim yoğun geçmiş günün yine ...
modunu düşürme ... mutlaka çantanda biraz atıştırmalık bulundur .
öğle güzel doyurucu ama akşam olmamış kuzum .galetanın yanında biraz peynir domates salatalık görsem tamam derdim ... ya da biraz yeşillikle bir kase yoğurt ...

Resmen bir haftadır saf ekmeksizim:) Oluyormuş ekmeksizde.

Oluyor tabiii kuzum olmaz mı ?

Çok ara ara ... sabahları 1 dlm kepekli ekmek ye ... bağırsaklar ihtiyaç duyuyor ... gerçi ben onu da keten tohumu ile hallediyorum ...sende başladın keten tohumuna

Sarayca canım tuvalet iletşiminde yavrunla dışarı olayını da hallettiniz mi? Yani dışarı çıktığınızda nasıl durumu? Mesela bir çarşıya vs gitmek gerekse?
Ben dışarıda parkta bez takıyorum park uzak yetişemez eve. Yada çarşıya gittiğimizde yine aynı bez. Acaba yanlış mı yapıyorum. Dışarıya nasıl alışacaklar?

Oluyor tabiii kuzum olmaz mı ?

Çok ara ara ... sabahları 1 dlm kepekli ekmek ye ... bağırsaklar ihtiyaç duyuyor ... gerçi ben onu da keten tohumu ile hallediyorum ...sende başladın keten tohumuna
Evet abla keten tohumlu omlet yada yoğurt vs. Günlük illaki bir tatlı kaşığı keten tohumu oluyor öğünümde.

Canim benim oglum 2-3 gunde halletti. Wc olan yerde sorun yok zaten her wc yapiyor oyle titizligi yok yani. Parkta vs sorun olmadi yani wc ihtiyaci olmadi. Yolculukta su sisesi kullandim bence yaninda bez olsun ama takma. Zor durumda kalirsan takarsin.

nasıl yaptın kırmızı pancarı canım pişirdin mi ? şuan varmıdır bende bakayım mevsimi ?
Pazarda satiliyor tatlim. Pisirmiyorum. Cig tuketiyorum turp gibi

Bahane degil malesef delicesine istah aciyor hain domdom

Ya erkek olunca tabi su şişesi filan iyi Ama dediğin gibi takmayayım bez ve illaki yedek kıyafet alayım parkta da haklısın. Bakalım inşallah yarın çıkarsak ilk denemem olsun inşallah güzel atlatırız:)

Menumu yazayim
Sabah= haslanmis yumurta, kapya biber, domates, zeytin 3tane
15.30= 1 tabak taze fasulye ve bol yogurt
Tb ekmek yoktu evde yemedim
17.30=soda
Aksam yogurt yiyecektim ama telaseden unuttum . Yarin yola cikacagiz bugun hic durmadik. Is bitmedi. Yarin yolluk esimle kizima borek yapiyorum. Kendime fasulye alcam yine . Cumartesi bekledigim halam da supriz yapti bugun geldi. Cok saskinim
Ausencia igdedali

hakikaten ya
yemek yok menüde
işte sizin cıscos dediklerinizi pişirip yiyordum ya yemek yemek gelmiyor aklıma.

inşallah yarından itibaren ben bu işe eğileyim bi.

Canim cok zorda kalirsan bi agac altinda halletsin daha yeni ogreniyor tutmasi zor olur. Kimse gormesin ama benim oglan dedesinin bahcesinde suluyor cicekleri

Munzevi Zencefil ben de bi kac ay once tuvalete alistirdim kizimi ve ilk gunlerde pazara gitmistik. Kuzum ya cisi gelince hic soylemeden kiyafetiyle oturdu pazarin orta yerinde cisini yapti. Ama artik soyluyor neyseki . Sen zamanini anlarsin zaten ne zaman cisi gelir tahminen yaptirirsin

ya kaptan sorma benim işler hep böyle işte akşama kadar tepin Allah tepin toplantılarda mümkün değil bişeyler yiyemiyorum sebebi de herkes herkesi görüyor salon sistemi değil baya masa sistemi ondan da yiyemiyorum ama bugün epey zorlandım akşam da geldiğimde yorgunluktan sadece iki galeta kemirdim zaten daha fazlasını yesem spor yapamazdım dolu mideye spor yapamıyorum çünkü spor yapmak için yapmadım şimdi bitti sporum yine 2.5 saat falan spor yaptım iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…