Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim cok zorda kalirsan bi agac altinda halletsin daha yeni ogreniyor tutmasi zor olur. Kimse gormesin ama benim oglan dedesinin bahcesinde suluyor cicekleri
:)) Çok hassas ya beni bile kapıda zor bekletiyor parkta hiç yapmaz sanırım:)) Bakalım yarına inşallah zorda kalmam da.

Evet aslında evde iyi tutuyor mesela denemiştim sabah yaptı öğleye kadar demedi. Sonra ben götürdüm yap yap bitmedi:))

Ausencia he alındım da iyi b.k yedim
valla çok pişmanım, aneyyy
aşçı çıkarılmadi başka birime verdiler
ayrıldık yani

igdedali ve @SARAYCA bende size katılayım, mikro dalgamız yok ama
dün tavuk göğüs ve süzme peynir yoğurt almıştım haşlayıp karıştırsam mi yoğurtla, tavada ısıtma imkanım olmaz

Mesela çarşıda nasıl oluyor peki nar çiçeği? Hadi çişi geldi ne yapacağım ben ay çok telaşlanırım

arkadaşlarımız işten çıkıratılıyor
yıllarca aynı yerde olup ayrılmak çok üzücü
3 yıldır birlikteydik (
Çok üzücü gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun
Leslie incèltiyor mu canim ? Ben yapmadim bulamadim videosunu da merak ettim. ne yalan soyliyim bi onyargim vardi oyle zayiflama mi olur leslie ile diye
valla bende hep leslie yapıyorum farklı şeyler de denedim ama genelde çok zorlandığım zaman surdurulebilir olmuyor benim için bunda çok zorlanmiyorum evde de kolayca her yerde yapılıyor tavsiye ederim

Benim hala başım dönüyor Bir ton işim var... Yarın sınavım var. Nası yapacam bilmiyorum
geçmiş olsun canım önce sağlık

çok iyi olmuş ablacım sporla da taclanirsa harika olur

İkisini ayrı götürme imkanın var mı iş yerine? Yerken karıştırsan mı acaba? yoğurt karışıp bekleyince tadını bozabilir mi diye düşündüm

Gelelim benim menüme aeben Antepia27 Ausencia igdedali

Menü
Uyanınca 2 kuru kayısı 2 hurma 2 incir incirler bahçeden taze toplamış annem dayanamadım yedim fazla oldu

Sabah 2 dilim tb ekmeği 1 dilim kadar az yağlı beyaz peynir 2 zeytin 2 badem 1 ceviz

Öğlen tavuk ızgara ayran salata (küçük ilçedeyiz balık kalmamisti marketlerde tavuk yedim bende )1 bardak sütlü kahve

Akşam közlenmiş patlıcan biber soğan ve yeşillikten oluşan salata zeytinyağı yerine tahin koydum ve 2 ceviz ekledim yoğurt

Spor 3 mile leslie

Canım ilk kez yapıyorum :) ne tokluk ne şişlik hissetmedim açım aç
4 er kaşık bakliyatlar 500 Gr. kadar yoğurt 1 lt de su nane serpip katıp karıştırıp içtim
Annemde biraz işim vardı onları yaptık çok yorulmadim sporda yapmadım ama halsizlik var

Son düzenleme:
Ayyyy bende hiç sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…