- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
:)) Çok hassas ya beni bile kapıda zor bekletiyor parkta hiç yapmaz sanırım:)) Bakalım yarına inşallah zorda kalmam da.Canim cok zorda kalirsan bi agac altinda halletsindaha yeni ogreniyor tutmasi zor olur. Kimse gormesin ama benim oglan dedesinin bahcesinde suluyor cicekleri
Evet aslında evde iyi tutuyor mesela denemiştim sabah yaptı öğleye kadar demedi. Sonra ben götürdüm yap yap bitmedi:))Munzevi Zencefil ben de bi kac ay once tuvalete alistirdim kizimi ve ilk gunlerde pazara gitmistik. Kuzum ya cisi gelince hic soylemeden kiyafetiyle oturdu pazarin orta yerinde cisini yapti. Ama artik soyluyor neyseki . Sen zamanini anlarsin zaten ne zaman cisi gelir tahminen yaptirirsin
Mesela çarşıda nasıl oluyor peki nar çiçeği? Hadi çişi geldi ne yapacağım ben ay çok telaşlanırımMunzevi Zencefil ben de bi kac ay once tuvalete alistirdim kizimi ve ilk gunlerde pazara gitmistik. Kuzum ya cisi gelince hic soylemeden kiyafetiyle oturdu pazarin orta yerinde cisini yapti. Ama artik soyluyor neyseki . Sen zamanini anlarsin zaten ne zaman cisi gelir tahminen yaptirirsin
Çok üzücü gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsunarkadaşlarımız işten çıkıratılıyor
yıllarca aynı yerde olup ayrılmak çok üzücü
3 yıldır birlikteydik(
valla bende hep leslie yapıyorum farklı şeyler de denedim ama genelde çok zorlandığım zaman surdurulebilir olmuyor benim için bunda çok zorlanmiyorum evde de kolayca her yerde yapılıyor tavsiye ederimLeslie incèltiyor mu canim ? Ben yapmadim bulamadim videosunu da merak ettim. ne yalan soyliyim bi onyargim vardi oyle zayiflama mi olur leslie ile diye
geçmiş olsun canım önce sağlıkBenim hala başım dönüyorBir ton işim var... Yarın sınavım var. Nası yapacam bilmiyorum
çok iyi olmuş ablacım sporla da taclanirsa harika olurHayırlı akşamlar sevgili takımım
Menü veriyorum
Sabah
7zeytin
Peynir
Domates salatalık biber
2dlm t buğday ekmeği
Yumurta
Öğle
Patlıcan doğrama
Yoğurt
Akşam
Kıyma
Salata
Yoğurt
Yürüyüş yaparım
Pazara çıktık evin temizliği misafir ağırlaa yoruldum dinlenirsem gece çıkarım veya lesli yaparım inşallah
İkisini ayrı götürme imkanın var mı iş yerine? Yerken karıştırsan mı acaba? yoğurt karışıp bekleyince tadını bozabilir mi diye düşündüm
Bakalım canım ne görücez tartıdaOffff bende sabitim hala cizz cozz yokk spor varr anlamadimm niye...
Yapabilir miyim bilmiyorum ayran aşını..
Sonuclarinizi takipteyimm
Canım ilk kez yapıyorum :) ne tokluk ne şişlik hissetmedimYok bizede gelmiyordu epeydir 3 hafta falan oluyo ugradi kilo almis tekrar dr gitti. Yogun calisiyor saatler duzensiz giremiyor o yuzden
Saydin ilk yapmiyon sen dimi? Şey bu sadece 1 litremi icilcek
Doyurmuyor sadece sisiriyor 2 kase ictim naneli pul biberli doyum 0 siskinlik bol
A ha ha kaşar ne yaBilmemmi dondurucuya koydum kaç paket. Kaşarlısını bilmem ama
Nü kaşar derkenn çıplak kaşar mı dedinnnn eflalim
AyyyyYeminle bi kabusun içindeyim şu an ...
Ben nasıl olsa yedim diye ... paçacı şemsi ye geldileeeer
Koku görüntü ....tüm masalardan buram buram ....
Böyle işte ... bu mutlu anımı sizinle paylaşmak istedim
Nasıl özledim sizi. Geçmişi okumak istiyorum oku oku bitmiyor yav
Nü kaşarın Türkiye mümessilinaber sende özlendinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?