Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay ben artık gün içinde yazmasam da ara ara okuyorum bi kaç saatte bile uçuyor sayfalar
Öyle yoğundum ki canım, bizim çocuklar çok kurtlu epey yordular bizi sürekli kavga ediyorlar birbirlerini ağlatıyorlar bir rahat oturmadık, sabah öğle akşam hababam yemek yap dur

Öyle yoğundum ki canım, bizim çocuklar çok kurtlu epey yordular bizi sürekli kavga ediyorlar birbirlerini ağlatıyorlar bir rahat oturmadık, sabah öğle akşam hababam yemek yap dur
Çocuk oldu mü öyle okuyor ya insan ne kadar bosmusum meğer eskiden diyor

Canim ayri ayri koy bence. Ben pek yogurdu yemeklere katip yemem.. iskendere bile ayri koydururum ondan pek cazip gelmedi

Şu montiyi eve gidince ancak detaylı araştıracağım ... telden zor .
Ama montisiz bakarsam güzel menü ... evet sadece sabah meyvesi çok olmuş ha bir de zeytinyağı kullanmaya devam ... tahin kalori deposu .

Bugun menu
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kızarmış form ekmek

Ara
3 yk yogurt 7 badem bir kucuk elma karistirip yedim tarcinda ekledim

Aksam
Kabak yemegi
1 kase yogurt

8 findik

2.5 lt su icildi... Ausencia ve Ahu060812
Spor yok hala ayağım agriyor....

Acmiyim evet acim dogru yoldayim )

Şu montiyi eve gidince ancak detaylı araştıracağım ... telden zor .
Ama montisiz bakarsam güzel menü ... evet sadece sabah meyvesi çok olmuş ha bir de zeytinyağı kullanmaya devam ... tahin kalori deposu .
Meyvelerimi yemiştim ki annem elinde bir kova incirle geldi taze topladım diyerek valla çok severim mevsimde kısa zaten normalde kahvaltıda marmelat var onu yemedim meyveyi fazla yedim diye

İkisini ayrı götürme imkanın var mı iş yerine? Yerken karıştırsan mı acaba? yoğurt karışıp bekleyince tadını bozabilir mi diye düşündüm

Geçen arkadaş salata yapmıştı ,yoğurt tavuk ,mısır turşu filan birde aysberg akşam yaptım dedi tadida güzeldi

Kelle paça vereyim saydınıma

Yarın ki sonucu yaz bana meraktayım
Hiç sevmiyorum kuzum sağolasin, ayran aşımı içeyim ben özelden yazarım telefon yok ya emanet telefonum var. Numaraların çoğu yok sen de dahil kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…