- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Ay ben artık gün içinde yazmasam da ara ara okuyorum bi kaç saatte bile uçuyor sayfalarNasıl özledim sizi. Geçmişi okumak istiyorum oku oku bitmiyor yav
Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 Domates
Yeşil çay
5-6 öğün ayran aşı (tam hatırlamıyorum :) )
Su: 2-2,5 lt.civarı
Spor: Yok ama eve gidince yaparsam etiket yaparım :)
Ausencia Ahu060812
Mortim @Portakal Sulu Ordek
Kaç kaplanım kaç oradan benim eşimde çok sever ne zaman memleketlerine gitsek ablası öyle şeylerin hepsini pişirir sıraylaMakbuşummm yeminle çin işkencesi
Önemli bir durum var mı biri özet geçebilir mi
Kaç kaplanım kaç oradan benim eşimde çok sever ne zaman memleketlerine gitsek ablası öyle şeylerin hepsini pişirir sırayla
Öyle yoğundum ki canım, bizim çocuklar çok kurtlu epey yordular biziAy ben artık gün içinde yazmasam da ara ara okuyorum bi kaç saatte bile uçuyor sayfalar
Bizimkiler de severler de bayramın ikinci günü yola çıkacağız neyseki zaman yokKv demde işkembecidir ... şimdi kurbanda köydeyizzz ... seyrele sarımsak kokulu evi
Öggg işkembe miKv demde işkembecidir ... şimdi kurbanda köydeyizzz ... seyrele sarımsak kokulu evi
Çocuk oldu mü öyle okuyor ya insan ne kadar bosmusum meğer eskiden diyorÖyle yoğundum ki canım, bizim çocuklar çok kurtlu epey yordular bizisürekli kavga ediyorlar birbirlerini ağlatıyorlar bir rahat oturmadık, sabah öğle akşam hababam yemek yap dur
Canim ayri ayri koy bence. Ben pek yogurdu yemeklere katip yemem.. iskendere bile ayri koydururum
Gelelim benim menüme @aeben @Antepia27Ausencia @igdedali
Menü
Uyanınca 2 kuru kayısı 2 hurma 2 incir incirler bahçeden taze toplamış annem dayanamadım yedim fazla oldu
Sabah 2 dilim tb ekmeği 1 dilim kadar az yağlı beyaz peynir 2 zeytin 2 badem 1 ceviz
Öğlen tavuk ızgara ayran salata (küçük ilçedeyiz balık kalmamisti marketlerde tavuk yedim bende )1 bardak sütlü kahve
Akşam közlenmiş patlıcan biber soğan ve yeşillikten oluşan salata zeytinyağı yerine tahin koydum ve 2 ceviz ekledim yoğurt
Spor 3 mile leslie
Meyvelerimi yemiştim ki annem elinde bir kova incirle geldi taze topladım diyerek valla çok severim mevsimde kısa zaten normalde kahvaltıda marmelat var onu yemedim meyveyi fazla yedim diye
Şu montiyi eve gidince ancak detaylı araştıracağım ... telden zor .
Ama montisiz bakarsam güzel menü ... evet sadece sabah meyvesi çok olmuş ha bir de zeytinyağı kullanmaya devam ... tahin kalori deposu .
Amanın niye ki hemen yapayım.Bonus dönnnnnn ne olur dönnnn
Anladım caaanımm, Tülay dön geldi aklıma ondan
Kız gitmedi ne dönmesi .... sadece bana küs ...
İkisini ayrı götürme imkanın var mı iş yerine? Yerken karıştırsan mı acaba? yoğurt karışıp bekleyince tadını bozabilir mi diye düşündüm
Hiç sevmiyorum kuzum
Kelle paça vereyim saydınıma
Yarın ki sonucu yaz bana meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?