Menumu yazayim
Sabah= haslanmis yumurta, kapya biber, domates, zeytin 3tane
15.30= 1 tabak taze fasulye ve bol yogurt
Tb ekmek yoktu evde yemedim
17.30=soda
Aksam yogurt yiyecektim ama telaseden unuttum . Yarin yola cikacagiz bugun hic durmadik. Is bitmedi. Yarin yolluk esimle kizima borek yapiyorum. Kendime fasulye alcam yine . Cumartesi bekledigim halam da supriz yapti bugun geldi. Cok saskinim
Ausencia igdedali
hakikaten ya
yemek yok menüde
işte sizin cıscos dediklerinizi pişirip yiyordum ya yemek yemek gelmiyor aklıma.
inşallah yarından itibaren ben bu işe eğileyim bi.
ya kaptan sorma benim işler hep böyle işte akşama kadar tepin Allah tepin toplantılarda mümkün değil bişeyler yiyemiyorum sebebi de herkes herkesi görüyor salon sistemi değil baya masa sistemi ondan da yiyemiyorum ama bugün epey zorlandım akşam da geldiğimde yorgunluktan sadece iki galeta kemirdimzaten daha fazlasını yesem spor yapamazdım dolu mideye spor yapamıyorum çünkü spor yapmak için yapmadım şimdi bitti sporum yine 2.5 saat falan spor yaptım iyi oldu
Bugun menu
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
3 yk yogurt 7 badem bir kucuk elma karistirip yedim tarcinda ekledim
Aksam
Kabak yemegi
1 kase yogurt
8 findik
2.5 lt su icildi...Ausencia ve @Ahu060812
Spor yok hala ayağım agriyor....
Acmiyim evet acim dogru yoldayim)
Anladım caaanımm, Tülay dön geldi aklıma ondanneden küstü
Gelir gelir.. kusmezBonus um
Sabah
Süzme peynir
Domates
Fındık ve ceviz
Akşam
Ciğer sote
Çay
1 dilim ekmek
İyiyim kaptanım ben eminim garanti ilk 3Naber GS li
bu hafta kapalı kutuyuz .... civciv mi çıkacak kuş muuu ? direkt kelebek olup uçacak mı kızlar göreceğiz _
sende durumlar nasıl ?
Bitti nihayet kabus...
Hadi kaçtım ben
Demek 2.5 saaaat
gittim canım ilaç verdi. Kullanıyorum da aslında. Ama kitap okumak mümkün değil şu an benim için. Az dinleneyim geleyim akşama
Ben yarin saf pro yapicam katilmak isteyen var mi
Ben sabah 2 yumurta aki peynir. Oglende oyle. Aksam kiyma kavuracagim. n
Artilarimi temizlemeye calisiyorumama olacak gibi n
Gelelim benim menümeaeben Antepia27 Ausencia igdedali
Menü
Uyanınca 2 kuru kayısı 2 hurma 2 incir incirler bahçeden taze toplamış annem dayanamadım yedim fazla oldu
Sabah 2 dilim tb ekmeği 1 dilim kadar az yağlı beyaz peynir 2 zeytin 2 badem 1 ceviz
Öğlen tavuk ızgara ayran salata (küçük ilçedeyiz balık kalmamisti marketlerde tavuk yedim bende )1 bardak sütlü kahve
Akşam közlenmiş patlıcan biber soğan ve yeşillikten oluşan salata zeytinyağı yerine tahin koydum ve 2 ceviz ekledim yoğurt
Spor 3 mile leslie
Canim carsida cafe lokanta nerenin lavabosu uygunsa. Baktin hicbir yer bulamadin en tenha koseye, yoldaysan petrole. Ben de en cok gece ne olcak diye korkuyordum. Neyse ki bosuna korkmusum. O gun usutmediyse gece altina yapmiyor. Denize gidersek genelde usutuyor gece tutamiyorMesela çarşıda nasıl oluyor peki nar çiçeği? Hadi çişi geldi ne yapacağım ben ay çok telaşlanırım
60kiloyum akşamını sevemedim yine...
evet diğerleri fazla oldu.60kiloyum akşam salata balık kalsa imiş süper olurmuş ....
hımmm merak ettim şimdiBu ara vucudumda bir şeyler yolunda degil sanki atamadıgım ödem beni rahatsız ediyor varsa bir problem şifa niyetine denemek istedim kuzum. bunu yapan adam 41 kilo vermiş 4 ayda.bagırsaktaki tosikleri hata kötü bakterileri attıgıda söyleniyor biraz iç temizlik olur diye düşündüm...
@60kilolacam fulyam sen nasılsın toparladınmı menüleri
@kuzularinannesi Eliffffff okudugunu biliyorummmmm ne zamana kadar kendinden ve bizden kaçaçaksın 90 kilo oluncamı geleceksin
Kırmızı et yemeyen benim en büyük zaafım sakatat. Her türlüsünü bayılarak yerimmm. Havalar soğusa hazır karatay abla da müsaade ediyorken yemeyi düşünüyorum birazYeminle bi kabusun içindeyim şu an ...
Ben nasıl olsa yedim diye ... paçacı şemsi ye geldileeeer
Koku görüntü ....tüm masalardan buram buram ....
Böyle işte ... bu mutlu anımı sizinle paylaşmak istedim
Tadında sıkıntı yoksa tavuk iyi fikir canımGeçen arkadaş salata yapmıştı ,yoğurt tavuk ,mısır turşu filan birde aysberg akşam yaptım dedi tadida güzeldi
ecük fazla olmuş ama yarım saattini işten yürüyerek döndüm ondan yani toplam 3 evde 2.5arabada 5 evde 15
Teşekkürler ablacımGeçmiş olsun canım
Katılıyorum canim
Aynen canım temizlemem gerekenler var
Canım meyve fazla gibi geldiaeben daha iyi bilir
Ben alıştım canım bu duruma. Son 2 senedir özellikle her işim tek başımadır. Ama bu bence daha iyiHer zamanki gibi bir basima gidiyorum ya nasil sinir oldum. Bazen aileyi anlamak gercekten guc. Her seyimi bir basima yapmak zorunda kaliyorum hayatta neden boyle ya, biraz simarmak istiyorum yok olmuyor. Beni evlatlik isteyen var mi cok uslu bi cocuk olurum
Sen yine kiymetlisin demekki kzuum vermek istemediklerine goreBen alıştım canım bu duruma. Son 2 senedir özellikle her işim tek başımadır. Ama bu bence daha iyi
Baksana bi kız verecekler ona bile yok diyorlar. Aheeey efkarlandım yine. Turşumu kursunlar gayri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?