Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne güzel zamanda gelmişşş ... cm cmt şişi de olurdu onun ...
Akşamı atlaman iyi olmamış ama ... neyse ki öğle saati geç olmuş.

hakikaten ya
yemek yok menüde
işte sizin cıscos dediklerinizi pişirip yiyordum ya yemek yemek gelmiyor aklıma.

inşallah yarından itibaren ben bu işe eğileyim bi.

Hadi bi eğil bakalımmm ... merakla bekliyorum.

Demek 2.5 saaaat

Hayırlısı olur hakkında inşallah ... en azından işsiz kalmamış.

Aynen ... doğru yol adacımmmm ve güzel menü.

Anladım caaanımm, Tülay dön geldi aklıma ondan neden küstü

Gelir gelir.. kusmez Bonus um

Tülayımmmmm gelirrr tabiiiii ki

Sabah
Süzme peynir
Domates
Fındık ve ceviz
Akşam
Ciğer sote
Çay
1 dilim ekmek

Anacımmm iyice kuşa dönmüş ... yakında satır sayısı 3 e inecek .

Naber GS li

bu hafta kapalı kutuyuz .... civciv mi çıkacak kuş muuu ? direkt kelebek olup uçacak mı kızlar göreceğiz _

sende durumlar nasıl ?
İyiyim kaptanım ben eminim garanti ilk 3

Spordan geldim daha iyi durumlar iyi gibi sanki kaptanım

gittim canım ilaç verdi. Kullanıyorum da aslında. Ama kitap okumak mümkün değil şu an benim için. Az dinleneyim geleyim akşama

Geçmiş olsun canım

Ben yarin saf pro yapicam katilmak isteyen var mi

Katılıyorum canim
Ben sabah 2 yumurta aki peynir. Oglende oyle. Aksam kiyma kavuracagim. n

Artilarimi temizlemeye calisiyorum ama olacak gibi n

Aynen canım temizlemem gerekenler var

Canım meyve fazla gibi geldi aeben daha iyi bilir

Mesela çarşıda nasıl oluyor peki nar çiçeği? Hadi çişi geldi ne yapacağım ben ay çok telaşlanırım
Canim carsida cafe lokanta nerenin lavabosu uygunsa. Baktin hicbir yer bulamadin en tenha koseye, yoldaysan petrole. Ben de en cok gece ne olcak diye korkuyordum. Neyse ki bosuna korkmusum. O gun usutmediyse gece altina yapmiyor. Denize gidersek genelde usutuyor gece tutamiyor

60kiloyum akşamını sevemedim yine...

60kiloyum akşam salata balık kalsa imiş süper olurmuş ....
evet diğerleri fazla oldu.

hımmm merak ettim şimdi bir araştırayım

@60kilolacam fulyam sen nasılsın toparladınmı menüleri
@kuzularinannesi Eliffffff okudugunu biliyorummmmm ne zamana kadar kendinden ve bizden kaçaçaksın 90 kilo oluncamı geleceksin

idare eder canım. çok kasmıyorum. bayramdan sonra daha bir toparlayacağım. çünkü halam da kapıda bekliyor. ölçülü yiyip artıya geçmeyeyim şimdilik yeter. bayramdan sonra inşallah daha iyi olacak. biraz işlerim de arttı çünkü. o da bunalttı.

Kırmızı et yemeyen benim en büyük zaafım sakatat. Her türlüsünü bayılarak yerimmm. Havalar soğusa hazır karatay abla da müsaade ediyorken yemeyi düşünüyorum biraz

Geçen arkadaş salata yapmıştı ,yoğurt tavuk ,mısır turşu filan birde aysberg akşam yaptım dedi tadida güzeldi
Tadında sıkıntı yoksa tavuk iyi fikir canım

ecük fazla olmuş ama yarım saattini işten yürüyerek döndüm ondan yani toplam 3 evde 2.5 arabada 5 evde 15

Geçmiş olsun canım

Katılıyorum canim

Aynen canım temizlemem gerekenler var

Canım meyve fazla gibi geldi aeben daha iyi bilir
Teşekkürler ablacım

Ben alıştım canım bu duruma. Son 2 senedir özellikle her işim tek başımadır. Ama bu bence daha iyi
Baksana bi kız verecekler ona bile yok diyorlar. Aheeey efkarlandım yine. Turşumu kursunlar gayri

Ben alıştım canım bu duruma. Son 2 senedir özellikle her işim tek başımadır. Ama bu bence daha iyi
Baksana bi kız verecekler ona bile yok diyorlar. Aheeey efkarlandım yine. Turşumu kursunlar gayri
Sen yine kiymetlisin demekki kzuum vermek istemediklerine gore beni alana promosyon verecekler nerdeyse oyle bir bikmislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…