Kıymetliyizdir elbet de vermek istememelerinin mantıklı açıklaması yok. Bana pek farketmedi beklerim ama feylesof fena bozuldu bu işe. Amaaa işime geldi. Bu sene ayrı kalacaktık dedi madem öyle bu sene sivas' a gelirim ayrı durmayızSen yine kiymetlisin demekki kzuum vermek istemediklerine gorebeni alana promosyon verecekler nerdeyse oyle bir bikmislik
A yanina migelcek? Ailen istemeden senin hayrina bi karar vermis igdosumKıymetliyizdir elbet de vermek istememelerinin mantıklı açıklaması yok. Bana pek farketmedi beklerim ama feylesof fena bozuldu bu işe. Amaaa işime geldi. Bu sene ayrı kalacaktık dedi madem öyle bu sene sivas' a gelirim ayrı durmayız30 a kadar beklerim artık
Afiyet olsun canım♡♡ Bende çok merak ediyorum sonucu mortim:)Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 Domates
Yeşil çay
5-6 öğün ayran aşı (tam hatırlamıyorum :) )
Su: 2-2,5 lt.civarı
Spor: Yok ama eve gidince yaparsam etiket yaparım :)
Ausencia Ahu060812
MortimMunzevi Zencefil
Ortim seni çok yoruyorlarselam kızlar eve geldim çok çok yprgundum az dinlenip spor yapmaya başladım spor yaparken yazıyorum size. dün rahatsızdım çok sık uyandım ve bu yüzden sabah işe geç kalmak üzereyken uyandım giyinip taksiye atlayıp gitti sabah sabah toplantım vardı kahvaltıda yapamadım yapamadığım gibi toplantı da 12ye kadar sürdü dün akşam 17.00da öğlen 12.30a kadar aç kaldım ondan bugün modum çok acayip düşük
Menü bildirimi:
Kahvaltı: Yok
Öğlen-12.30
1 yemek kaşığı taze fasulye
3 yemek kaşığı sade bulgur pilavı
4 köfte
salata-yoğurt
Akşam-17.00
2 küçük kepekli galeta
su şuana kadar 1.5 litreAusencia igdedali White Lily (mortim) Nevreste (ortim)
Amin aminAnladım canım onla geçmiş olsun inşallah tamamen atlatır
Ece inşallah kendi evine gidersin bundan sonra
Kızının okulu hayırlı olsun, başarıları daim olsun
Çok can sıkıcı
Sebebi belli wc o kadar etkiliyo malesef
Teşekkür ederiz efenim sizlerinde
Anlamadim neden olmazlanıyorlar sıkma canını ikna etmenin bir yolu yok muBen alıştım canım bu duruma. Son 2 senedir özellikle her işim tek başımadır. Ama bu bence daha iyi
Baksana bi kız verecekler ona bile yok diyorlar. Aheeey efkarlandım yine. Turşumu kursunlar gayri
Hayırdır daha yeni taşınmış tın hatırladığım kadarıylaBen bu eve taşınalı çok olmadı. Ne ara bu kadar eşya biriktirmişim yahu
Giysileri kitapları koliledim. He bi de ayakkabıları... Bi mutfak kaldı. Onu da artık yarın sınavdan sonra hallederimsonra da yeni eve taşır İnşallah Cumartesi günü yola çıkarım
Yanlış anlamadıysam eğitimdesin (öğretmen )niye bu kadar çalışıyorsunuz.Size tatil yok mu
Sevgilim ortim ortilik bugünler için gel bunlara bi girişelimyahu cidden artık bir yerde bayılıp kalacağım
Aynen öyle olduA yanina migelcek? Ailen istemeden senin hayrina bi karar vermis igdosum
Benim uğraşmaya pek mecalim yok bu ara. Diretsem olur da bekliyorum. Sebebi de saçma sapan şeyler...Amin amin
Anlamadim neden olmazlanıyorlar sıkma canını ikna etmenin bir yolu yok mu
Ev sahibimin tanıdığının oğlu Sivas'ı kazanmış. O gelecekmiş. Kontrat da daha imzalamamıştık... Hak iddia edemedim yani...Hayırdır daha yeni taşınmış tın hatırladığım kadarıyla
Yanlış anlamadıysam eğitimdesin (öğretmen )niye bu kadar çalışıyorsunuz.Size tatil yok muDaha önce kimseyi dövmedin dayak yeme ihtimalimiz var. Bu senin için sorun olur mu
Seminere erken başlamışsınız öğretmenim
seminer dönemi ve özel kolej birleşince işkence tarzında çalışma çıkıyoryok ben seni korurum sorun olmaz dayak yersek de
Geçmiş olsun canım
Katılıyorum canim
Aynen canım temizlemem gerekenler var
Canım meyve fazla gibi geldi @aeben daha iyi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?