Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben bu eve taşınalı çok olmadı. Ne ara bu kadar eşya biriktirmişim yahu
Giysileri kitapları koliledim. He bi de ayakkabıları... Bi mutfak kaldı. Onu da artık yarın sınavdan sonra hallederim sonra da yeni eve taşır İnşallah Cumartesi günü yola çıkarım

Sen yine kiymetlisin demekki kzuum vermek istemediklerine gore beni alana promosyon verecekler nerdeyse oyle bir bikmislik
Kıymetliyizdir elbet de vermek istememelerinin mantıklı açıklaması yok. Bana pek farketmedi beklerim ama feylesof fena bozuldu bu işe. Amaaa işime geldi. Bu sene ayrı kalacaktık dedi madem öyle bu sene sivas' a gelirim ayrı durmayız 30 a kadar beklerim artık

A yanina migelcek? Ailen istemeden senin hayrina bi karar vermis igdosum

Ortim seni çok yoruyorlar

Amin amin

Ben alıştım canım bu duruma. Son 2 senedir özellikle her işim tek başımadır. Ama bu bence daha iyi
Baksana bi kız verecekler ona bile yok diyorlar. Aheeey efkarlandım yine. Turşumu kursunlar gayri
Anlamadim neden olmazlanıyorlar sıkma canını ikna etmenin bir yolu yok mu

Hayırdır daha yeni taşınmış tın hatırladığım kadarıyla

Sevgilim ortim ortilik bugünler için gel bunlara bi girişelim yahu cidden artık bir yerde bayılıp kalacağım
Yanlış anlamadıysam eğitimdesin (öğretmen )niye bu kadar çalışıyorsunuz.Size tatil yok muDaha önce kimseyi dövmedin dayak yeme ihtimalimiz var.Bu senin için sorun olur mu

A yanina migelcek? Ailen istemeden senin hayrina bi karar vermis igdosum
Aynen öyle oldu

Amin amin

Anlamadim neden olmazlanıyorlar sıkma canını ikna etmenin bir yolu yok mu
Benim uğraşmaya pek mecalim yok bu ara. Diretsem olur da bekliyorum. Sebebi de saçma sapan şeyler...

Hayırdır daha yeni taşınmış tın hatırladığım kadarıyla
Ev sahibimin tanıdığının oğlu Sivas'ı kazanmış. O gelecekmiş. Kontrat da daha imzalamamıştık... Hak iddia edemedim yani...

Yanlış anlamadıysam eğitimdesin (öğretmen )niye bu kadar çalışıyorsunuz.Size tatil yok muDaha önce kimseyi dövmedin dayak yeme ihtimalimiz var.Bu senin için sorun olur mu

seminer dönemi ve özel kolej birleşince işkence tarzında çalışma çıkıyor yok ben seni korurum sorun olmaz dayak yersek de

seminer dönemi ve özel kolej birleşince işkence tarzında çalışma çıkıyor yok ben seni korurum sorun olmaz dayak yersek de
Seminere erken başlamışsınız öğretmenim
Allah kolaylık versin
O zaman tamam birlikte dayak yiyebiliriz

Hatunlaaaaar hatunlaaaar.
Ben artık uyuyayım. Burda laf arasında tüm herşeyimi toparlamış oldum dinlene dinlene. Üstümden bir yük kalktı resmen...
Her birinize iyi geceler diliyorum...
Yarın köprüden önceki son çıkış.
Sarayca Nare83 ve ben saf pro yapıyoruz yarın... Bize katılmak isteyen olursa memnuniyetle bekleriz...
Bonus um bekledim gelmedin. Sabitim demişsin bugün. Genel olarak iyiydin bu hafta. Hele ayran aşıyla kendini aştın. Elinden geleni yapıyorsun. Ve hatta ayaklarını da kullanıyorsun. bunu görüyoruz beybim. Yarın tartı yüzünü güldürsün inşallah...

caytabagi ve Munzevi Zencefil yarın sizler için çok önemli biliyorsunuz... Ha gayret hatunlar bir cumayı daha güzelce atlatalım... Böyle böyle bitecek kilolar...
White Lily lilim yarın ben de dukan bşrasına sarılacam. Tartıyla pek iyi değiliz bu ara
Ahu060812 abla yoğun zaten. Allah yardımcısı olsun...
Efser bugün gözlerim aradı da durdu seni
GunesinKizi35 yarın spora çok yüklenme olur mu datlım
Triplimelek Megi ve suspushanimcim çok iyiydiniz bu hafta. Yarını da değerlendirirsiniz kesin
saydin78 dan büyük atak bekliyorum. Coşturdular hatunu
Antepia27 Mersin sahillerini boş bırakma abla
@eflalim yiğidom da yarın sahalara dönüyormuş. Özlemiştik
60kiloyum bugün menü mü paylaşmadın ben mi görmedim
@grill yemek tarifi düşünüyordur bence yarın ne pişirsem deyu
nar_cicegim de iyi adapte oldun gulüm. Olacak olacak
Bi de Daydream- hülya abla epeydir göremiyoruz seni burada. İnşallah iyisindir...

Ben kaçar hatunlar. Geçen burada okudum. Güzel düşünelim kii güzel olsun herşey. Tabii güzelce bakalım kendimize, bedenimize hayatımıza... Hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…