Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dün missss kokular eşliğindeki yemekten sonra dışardaydık .
Eve dönünce yusufla yatağında iyi geceler mıncırdaşması yaparken , ondan önce uyumuşum

Bugün bende yediğime içtiğime az dikkat edeyim ... Tatildeki son cuma ...
Bi tartı bildireyim .
Aldım biliyorum da ... zaten almak için gelmiştim biliyorsunuz

Şu bayram bı geçsin asilcam artık diyete ve spora Kasım'da düğün var ilk haftası

Canım eski banu bi girsin içine ... o düğüne seni bir ayda 5-6 kilo vermiş yollarız evvelAllah ... yeter ki bayram sonuna dek yeni artı koyma fıstığım

Dün akşam masadaki yerimi seve seve sana bırabilirdim iğdecim ... Yusufun yanı ... babamım karşısı .. loca mübarek loca

Ben alıştım canım bu duruma. Son 2 senedir özellikle her işim tek başımadır. Ama bu bence daha iyi
Baksana bi kız verecekler ona bile yok diyorlar. Aheeey efkarlandım yine. Turşumu kursunlar gayri

Kıymetlisin iğdem .
Bana bence de gereksiz bir erteleme.
Olayı gençler aralarında anlaşmışşşş , bize de hayırlı olsun demek düşere bağlamak gerek

Sen yine kiymetlisin demekki kzuum vermek istemediklerine gore beni alana promosyon verecekler nerdeyse oyle bir bikmislik

Yahuuu deliii ... halı silip sürekli temizlik yapan bir kız evlattan ne kadar bıkılır yahu

Yanlış anlamadıysam eğitimdesin (öğretmen )niye bu kadar çalışıyorsunuz.Size tatil yok muDaha önce kimseyi dövmedin dayak yeme ihtimalimiz var.Bu senin için sorun olur mu

Ayyy nevo ya sabah sabah kahkaham yankılandı mesajına

Menum
Sahur
Kiymali menemen
Peynir
Zeytin
Domates salatalik
3dilim eksi mayali koy ekmegi.

Iftar
Bi tabak etli taze fasulye
Cacik
Kozlenmis patlican
Su 1.5 anca oldu.
Spor yok

Allah kabul etsin nisam

günaydın.
valla öyle.
çorba yanına ne yapsam diye düşünüyordum :)

Haydiii bakalım ben gider

Dışarda kahvaltı günü bugün ...sonra deniz ...
Öğleden sonra kadınlar plajı ... o zamana gelirim nasipse

Hadiiiiiii hadiiiiiii uyanınnnn metalar çalışsınnnnnn
oh ne güzel. iyi eğlenceler :)

Huhu bende hep buradayim iki kelamda bana edeydin

İğde'm regl geleydi, iyi bir atak bekliyorum ben de ama. İnşallah bugün gelir, ama ne kadar işe yarar bilemiyorum kuzum

Günaydın herkese mutlu perşembeler dilerim
Ayran aşı beklentimi bugün pek karşılamadı gibi sanki bı oynak tartıda bı öyle bir böyle metam gibi onun da kafası karıştı sanırım regl ödemi de var gerçi de. Yarın sabah tartıda göreceğim daha önemli tabi bekliyorum sabırsızlıkla
Şimdi aile hekimine yürüyerek, oradan biraz uzakta olan AVM ye yürüyerek gidip geleceğim evde de yığınla iş güç beni bekliyor. Görüşürüz şekerler

İğde'm regl geleydi, iyi bir atak bekliyorum ben de ama. İnşallah bugün gelir, ama ne kadar işe yarar bilemiyorum kuzum
Elinden geleni yaptın bundan sonrası metanda artık. Hala geliyorsa yapacak çok bişey yok. Accık geç tartılırsın yarın

günaydın hanımlar, hayırlı sabahlarınız olsun

sabah kahvaltımı yumurta ve peynirle yaptım ama yanında domates salatalık vardı, tam saf pro olmadı yani, öğlende aynısını yiyeceğim
Hanım hanııım mezun oldun saf proyu da mı modifiye etmeye başladın

Günaydın kıslar ...
Ben niğde yollarındayım hatta şu an memleketim aksaraydayım eşimin bi görüşmesi vardı bende cafedeyim oranın netinden giriyorum .
Dün akşam bahçede mangalmış yemek cıs yemesemde et fazka oldu zatende evden haşlama yemiştim haberim olmadan yani birkaçgün et görmek istemiyorum . Sabah çok erken çıktık tartımadım ama basküle baya yansımıştır . Ev sahibi şundanda bundanda derken birde gava gölbaşındanbaya doguktu boğazlarım gitti .
Ben nebilem bahçede oturacagımızı eşçazda demedi .ince giyinmiştim . Üstüne bişi istesemde şifayı kaptım anlıycanız

Bugunda niğdede kasabada dılardan yiycemiz için monti uçtu

Saglık olsun bakalım . Bu gece döneriz inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…