Şu bayram bı geçsin asilcam artık diyete ve spora Kasım'da düğün var ilk haftası
Kırmızı et yemeyen benim en büyük zaafım sakatat. Her türlüsünü bayılarak yerimmm. Havalar soğusa hazır karatay abla da müsaade ediyorken yemeyi düşünüyorum biraz
Tadında sıkıntı yoksa tavuk iyi fikir canım
Teşekkürler ablacım
Ben alıştım canım bu duruma. Son 2 senedir özellikle her işim tek başımadır. Ama bu bence daha iyi
Baksana bi kız verecekler ona bile yok diyorlar. Aheeey efkarlandım yine. Turşumu kursunlar gayri
Sen yine kiymetlisin demekki kzuum vermek istemediklerine gorebeni alana promosyon verecekler nerdeyse oyle bir bikmislik
Yanlış anlamadıysam eğitimdesin (öğretmen )niye bu kadar çalışıyorsunuz.Size tatil yok muDaha önce kimseyi dövmedin dayak yeme ihtimalimiz var. Bu senin için sorun olur mu
Menum
Sahur
Kiymali menemen
Peynir
Zeytin
Domates salatalik
3dilim eksi mayali koy ekmegi.
Iftar
Bi tabak etli taze fasulye
Cacik
Kozlenmis patlican
Su 1.5 anca oldu.
Spor yok
günaydın.Hatunlaaaaar hatunlaaaar.
Ben artık uyuyayım. Burda laf arasında tüm herşeyimi toparlamış oldum dinlene dinlene. Üstümden bir yük kalktı resmen...
Her birinize iyi geceler diliyorum...
Yarın köprüden önceki son çıkış.
Sarayca @masumm ve ben saf pro yapıyoruz yarın... Bize katılmak isteyen olursa memnuniyetle bekleriz...
@Bonus um bekledim gelmedin. Sabitim demişsin bugün. Genel olarak iyiydin bu hafta. Hele ayran aşıyla kendini aştın. Elinden geleni yapıyorsun. Ve hatta ayaklarını da kullanıyorsun. bunu görüyoruz beybim. Yarın tartı yüzünü güldürsün inşallah...
@caytabagi ve @Portakal Sulu Ordek yarın sizler için çok önemli biliyorsunuz... Ha gayret hatunlar bir cumayı daha güzelce atlatalım... Böyle böyle bitecek kilolar...
@White Lily lilim yarın ben de dukan bşrasına sarılacam. Tartıyla pek iyi değiliz bu ara
@Ahu060812 abla yoğun zaten. Allah yardımcısı olsun...
@Efser bugün gözlerim aradı da durdu seni
@GunesinKizi35 yarın spora çok yüklenme olur mu datlım
@Triplimelek Megi ve @suspushanimcim çok iyiydiniz bu hafta. Yarını da değerlendirirsiniz kesin
saydin78 dan büyük atak bekliyorum. Coşturdular hatunu
@Antepia27 Mersin sahillerini boş bırakma abla
@eflalim yiğidom da yarın sahalara dönüyormuş. Özlemiştik
@60kiloyum bugün menü mü paylaşmadın ben mi görmedim
B Began yemek tarifi düşünüyordur bence yarın ne pişirsem deyu
nar_cicegim de iyi adapte oldun gulüm. Olacak olacak
Bi de @Daydream- hülya abla epeydir göremiyoruz seni burada. İnşallah iyisindir...
Ben kaçar hatunlar. Geçen burada okudum. Güzel düşünelim kii güzel olsun herşey. Tabii güzelce bakalım kendimize, bedenimize hayatımıza... Hayırlı geceler
oh ne güzel. iyi eğlenceler :)Haydiii bakalım ben gider
Dışarda kahvaltı günü bugün ...sonra deniz ...
Öğleden sonra kadınlar plajı ... o zamana gelirim nasipse
Hadiiiiiii hadiiiiiii uyanınnnn metalar çalışsınnnnnn
Huhu bende hep buradayim iki kelamda bana edeydinHatunlaaaaar hatunlaaaar.
Ben artık uyuyayım. Burda laf arasında tüm herşeyimi toparlamış oldum dinlene dinlene. Üstümden bir yük kalktı resmen...
Sarayca @masumm ve ben saf pro yapıyoruz yarın... Bize katılmak isteyen olursa memnuniyetle bekleriz...
@Bonus um bekledim gelmedin. Sabitim demişsin bugün. Genel olarak iyiydin bu hafta. Hele ayran aşıyla kendini aştın. Elinden geleni yapıyorsun. Ve hatta ayaklarını da kullanıyorsun. bunu görüyoruz beybim. Yarın tartı yüzünü güldürsün inşallah...
@caytabagi ve @Portakal Sulu Ordek yarın sizler için çok önemli biliyorsunuz... Ha gayret hatunlar bir cumayı daha güzelce atlatalım... Böyle böyle bitecek kilolar...
@White Lily lilim yarın ben de dukan bşrasına sarılacam. Tartıyla pek iyi değiliz bu ara
@Triplimelek Megi ve @suspushanimcim çok iyiydiniz bu hafta. Yarını da değerlendirirsiniz kesin
Bi de @Daydream- hülya abla epeydir göremiyoruz seni burada. İnşallah iyisindir...
Ben kaçar hatunlar. Geçen burada okudum. Güzel düşünelim kii güzel olsun herşey. Tabii güzelce bakalım kendimize, bedenimize hayatımıza... Hayırlı geceler
Cuma sabahı bakalım ne çıkacak tartıda bahtıma mortim. HayırlısıAfiyet olsun canım♡♡ Bende çok merak ediyorum sonucu mortim:)
İğde'm regl geleydi, iyi bir atak bekliyorum ben de ama. İnşallah bugün gelir, ama ne kadar işe yarar bilemiyorum kuzumHatunlaaaaar hatunlaaaar.
Yazdım sanıyorduuuum. Yazarken aklımdaydın. diyete hızlı giriş yaptı lahanayla diyecektimHuhu bende hep buradayim iki kelamda bana edeydin
Elinden geleni yaptın bundan sonrası metanda artık. Hala geliyorsa yapacak çok bişey yok. Accık geç tartılırsın yarınİğde'm regl geleydi, iyi bir atak bekliyorum ben de ama. İnşallah bugün gelir, ama ne kadar işe yarar bilemiyorum kuzum
Hanım hanııım mezun oldun saf proyu da mı modifiye etmeye başladıngünaydın hanımlar, hayırlı sabahlarınız olsun
sabah kahvaltımı yumurta ve peynirle yaptım ama yanında domates salatalık vardı, tam saf pro olmadı yani, öğlende aynısını yiyeceğim
Regl zamanı aldığım için ben kurtardım ama gerçekten Rabbim kolaylık versin o duyguyu biliyorumPazarda satiliyor tatlim. Pisirmiyorum. Cig tuketiyorum turp gibi
Bahane degil malesef delicesine istah aciyor hain domdom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?