Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kendimi ev islerine verdim:)))))

Geçmiş olsun canım afiyet şeker olsun et iyidir fazla bile yesen protein de geç
Günaydın. Mis gibi karatay kahvaltımla geldim
Bol yeşillik yatağında lö haşlanmış yumurta
Kekik sepmeli domates salatalık
Roka
Peynir
Zeytin
Ceviz

Günaydın mis gibi gerçekten afiyet olsun canım

Geçmiş olsun canım ayağına ne oldu

A ha ha kaşar ne ya dondurucuya koymaya fırsat kalmıyor annemlerde :)
Eflalim eşime arattım şimdi görevli çoçuklar topluyor şu anda nekadar kabak gülü varsa gidince doldurucam inş .Aaaaaa şu an dank ben bulguru unuttun evde yahu ordaki yeter inş yada dur şu tesise bakayım merketinde varmı te allam

Oh mis afiyet olsun. Pilav gibi yapıyorsun dimi içini, pişince de üstüne tereyağ. Ege tarafı pirinçli yapıyor zeytinyağlı

Çarşamba günkü rotarlı menüm
Sabah
İncir kürü
Saat 10 da
1k.k Peynir 2 dilim Ekmek
Ara 1 dilim ananas 1 kahve
Öğlen ve ikindi arası
1 tabak zeydinyağlı kabak
1 kase isotlu yoğurt
Ara
2 ceviz 1 soda

Çarşamba günkü spor
30 dak. Koşubandı: 60
30 dak. Bisiklet: 60
15 dak. Eliptik : 45
30 dak. Egzersis :90
265 puan
Ausencia igdedali

Oh mis afiyet olsun. Pilav gibi yapıyorsun dimi içini, pişince de üstüne tereyağ. Ege tarafı pirinçli yapıyor zeytinyağlı
Sogan ,salçalı ,baharatlı bulguru kavururum . Çok doldurmam pişince çatal ucu olur . Benim kıslarda yemege başladılar . Ama davetlerde çok güzel oluyor çok kişi ilkkez yemiş oluyor . O yüzden dolaba atıyorum.

Evet annemde öyle yapıyor. Afiyet olsun şimdiden

Munzevi Zencefil kuzum sabahtan akşama saf pro mu yapsak beraber ne yesek bi fikrin var mı? şöyle kısa sürede hazırlanabilecek sebzesiz de lezzetli olan bi et,tavuk tarifi olsa süper olurdu
Canım midem pek iyi değil. Bugüne bişey yapamayacağım sanırım ben

Afiyet olsun canım harika

Çok kötü bir durum. İnsan nasıl gamsız oturur ki. Ablamlar kaldı iki gün, her biri bir iş yaptı, zaten çocuklar çok yoruyor birde onlar otursa düşünemiyorum halimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…