Kendimi ev islerine verdim:)))))Hatunlaaaaar hatunlaaaar.
Ben artık uyuyayım. Burda laf arasında tüm herşeyimi toparlamış oldum dinlene dinlene. Üstümden bir yük kalktı resmen...
Her birinize iyi geceler diliyorum...
Yarın köprüden önceki son çıkış.
Sarayca @masumm ve ben saf pro yapıyoruz yarın... Bize katılmak isteyen olursa memnuniyetle bekleriz...
@Bonus um bekledim gelmedin. Sabitim demişsin bugün. Genel olarak iyiydin bu hafta. Hele ayran aşıyla kendini aştın. Elinden geleni yapıyorsun. Ve hatta ayaklarını da kullanıyorsun. bunu görüyoruz beybim. Yarın tartı yüzünü güldürsün inşallah...
@caytabagi veMunzevi Zencefil yarın sizler için çok önemli biliyorsunuz... Ha gayret hatunlar bir cumayı daha güzelce atlatalım... Böyle böyle bitecek kilolar...
@White Lily lilim yarın ben de dukan bşrasına sarılacam. Tartıyla pek iyi değiliz bu ara
@Ahu060812 abla yoğun zaten. Allah yardımcısı olsun...
Efser bugün gözlerim aradı da durdu seni
@GunesinKizi35 yarın spora çok yüklenme olur mu datlım
@Triplimelek Megi ve @suspushanimcim çok iyiydiniz bu hafta. Yarını da değerlendirirsiniz kesin
saydin78 dan büyük atak bekliyorum. Coşturdular hatunu
@Antepia27 Mersin sahillerini boş bırakma abla
Nego yiğidom da yarın sahalara dönüyormuş. Özlemiştik
@60kiloyum bugün menü mü paylaşmadın ben mi görmedim
@grill yemek tarifi düşünüyordur bence yarın ne pişirsem deyu
@nar_cicegim de iyi adapte oldun gulüm. Olacak olacak
Bi de @Daydream- hülya abla epeydir göremiyoruz seni burada. İnşallah iyisindir...
Ben kaçar hatunlar. Geçen burada okudum. Güzel düşünelim kii güzel olsun herşey. Tabii güzelce bakalım kendimize, bedenimize hayatımıza... Hayırlı geceler
Geçmiş olsun canım afiyet şeker olsun et iyidir fazla bile yesen protein de geçGünaydın kıslar ...
Ben niğde yollarındayım hatta şu an memleketim aksaraydayım eşimin bi görüşmesi vardı bende cafedeyim oranın netinden giriyorum.
Dün akşam bahçede mangalmış yemek cıs yemesemde et fazka oldu zatende evden haşlama yemiştim haberim olmadan yani birkaçgün et görmek istemiyorum . Sabah çok erken çıktık tartımadım ama basküle baya yansımıştır . Ev sahibi şundanda bundanda derken birde gava gölbaşındanbaya doguktu boğazlarım gitti .
Ben nebilem bahçede oturacagımızı eşçazda demedi.ince giyinmiştim . Üstüne bişi istesemde şifayı kaptım anlıycanız
Bugunda niğdede kasabada dılardan yiycemiz için monti uçtu
Saglık olsun bakalım . Bu gece döneriz inşallah .
Günaydın. Mis gibi karatay kahvaltımla geldim
Bol yeşillik yatağında lö haşlanmış yumurta
Kekik sepmeli domates salatalık
Roka
Peynir
Zeytin
Ceviz
Geçmiş olsun canım ayağına ne olduBugun menu
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
3 yk yogurt 7 badem bir kucuk elma karistirip yedim tarcinda ekledim
Aksam
Kabak yemegi
1 kase yogurt
8 findik
2.5 lt su icildi...Ausencia ve @Ahu060812
Spor yok hala ayağım agriyor....
Acmiyim evet acim dogru yoldayim)
Eflalim eşime arattım şimdi görevli çoçuklar topluyor şu anda nekadar kabak gülü varsa gidince doldurucam inş .Aaaaaa şu an dankA ha ha kaşar ne yadondurucuya koymaya fırsat kalmıyor annemlerde :)
canım pazartesi zaten saf pro yaptım 2 gün ayran aşı doğal olarak domatesimi salatalığımı özlemişim, sabah fark ettimHanım hanııım mezun oldun saf proyu da mı modifiye etmeye başladın
Oh mis afiyet olsun. Pilav gibi yapıyorsun dimi içini, pişince de üstüne tereyağ. Ege tarafı pirinçli yapıyor zeytinyağlıEflalim eşime arattım şimdi görevli çoçuklar topluyor şu anda nekadar kabak gülü varsa gidince doldurucam inş .Aaaaaa şu an dankben bulguru unuttun evde yahu ordaki yeter inş yada dur şu tesise bakayım merketinde varmı te allam
Sogan ,salçalı ,baharatlı bulguru kavururum . Çok doldurmam pişince çatal ucu olur . Benim kıslarda yemege başladılar . Ama davetlerde çok güzel oluyor çok kişi ilkkez yemiş oluyor . O yüzden dolaba atıyorumOh mis afiyet olsun. Pilav gibi yapıyorsun dimi içini, pişince de üstüne tereyağ. Ege tarafı pirinçli yapıyor zeytinyağlı
Evet annemde öyle yapıyor. Afiyet olsun şimdidenSogan ,salçalı ,baharatlı bulguru kavururum . Çok doldurmam pişince çatal ucu olur . Benim kıslarda yemege başladılar . Ama davetlerde çok güzel oluyor çok kişi ilkkez yemiş oluyor . O yüzden dolaba atıyorum.
Bakalım hayırlısı canımElinden geleni yaptın bundan sonrası metanda artık. Hala geliyorsa yapacak çok bişey yok. Accık geç tartılırsın yarın
Canım midem pek iyi değil. Bugüne bişey yapamayacağım sanırım benMunzevi Zencefil kuzum sabahtan akşama saf pro mu yapsak beraber ne yesek bi fikrin var mı? şöyle kısa sürede hazırlanabilecek sebzesiz de lezzetli olan bi et,tavuk tarifi olsa süper olurdu
Sağol canim burkulduuu iki yildir boyle burkuluyor surekli bugunde dinlendirecem yarin insallah spora dönüyorumGeçmiş olsun canım ayağına ne oldu
Afiyet olsun canım harikaÇarşamba günkü rotarlı menüm
Sabah
İncir kürü
Saat 10 da
1k.k Peynir 2 dilim Ekmek
Ara 1 dilim ananas 1 kahve
Öğlen ve ikindi arası
1 tabak zeydinyağlı kabak
1 kase isotlu yoğurt
Ara
2 ceviz 1 soda
Çarşamba günkü spor
30 dak. Koşubandı: 60
30 dak. Bisiklet: 60
15 dak. Eliptik : 45
30 dak. Egzersis :90
265 puan
Ausencia igdedali
Geçmiş olsun tekrarSağol canim burkulduuu iki yildir boyle burkuluyor surekli bugunde dinlendirecem yarin insallah spora dönüyorum
Sağol canim burkulduuu iki yildir boyle burkuluyor surekli bugunde dinlendirecem yarin insallah spora dönüyorumGeçmiş olsun canım ayağına ne oldu
Sağol canımAfiyet olsun canım harika
Nasılsın kuzumSağol canım
Çok kötü bir durum. İnsan nasıl gamsız oturur ki. Ablamlar kaldı iki gün, her biri bir iş yaptı, zaten çocuklar çok yoruyor birde onlar otursa düşünemiyorum halimi.sağol canım inşallah biraz dinlenirsem toparlarım inşallah... misafilrerim olunca çook ayakta kaldım birde ben aşırı mükemmeltiyetçi bir insanım a dan zye herşey mükemmel olsun diye çok uğraşırım....misafirim var diye temizlikten tut yemek pasta çook ayakta kaldım....biraz çok abartıyorum bu huyumu bir türlü törpileyemedim yaaaa biraz akışına bırakmıyorum kendimi hem fiziken hem beynen çok yoruyorum...
maşallah bana gelen misafirde tatil köyü modunda oluyor.... kendime çooook kızıyorum ben niye bi yere gittiğimde kendimi bişeyler yapma sorumluluğunda hissediyorum anlamıyorum... mutlaka bişeyler yaparım asla oturamam ....ama bana geldiklerinde maşallah popolarını kaldırmıyor kimseeee .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?