- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Başka zman sıkıntı olmuyor canım sadece kahveye biraz yüklenince oluyor. İlaç aldım biraz hafifledi şükür. Başka kullandığım ilaç yok hiç.Gecmis olsun portakalim.
Gastrit yada ulser falan mi var .
Yada antibiyotik aliyor musun suan
Bazii antibiyotikler de agri yapar.
Çok yorgunum. Bir şey yemem artık bugün. İçersem yeşilçay falan içerim. Bi duş alayım kendime geleyim.
Akşam en geç 7 ye kadar bildirsen güzel olur canım.
Çok güzel geldin hee buraya kadar. Maşallah gerçektenProfilime gncl 67.4 yazalim
Az once tartildim da 67.4 ciktim.Menün şahane lilimmm
Akşam en geç 7 ye kadar bildirsen güzel olur canım.
Nefs Munzevi Zencefil teşekkürler canlar. Ne çok dua aldım son günlerde sizlerden. Allah razı olsun...
caytabagi senin tabağını kırmızıya boyarım bak Perşembe perşembe 3 dilim ekmek ne yav. Akşama yoğurttan başka bişey bence de yeme. Kiii ekmek mideye hiiç iyi gelmiyor kendimden biliyorum
Suyun azmış canım onu tamamla. Kız ben 1 lt yi sabah 10 a kadar içmiş oluyorum. Nası duruyorsun o sıcakta. Bi de mideni yarın sabaha kadar boş bırakma yumuşak hafif bişey atıştır muhakkakMenü
Sabah 9.00
2 yumurta keten tohumlu omlet
Pul biberli üç kaşık yoğurt
Salatalık domates soğan
Hibiskus çayı
Öğle 13.00
Bir tabak Chia tohumlu susuz cacık
Üç kaşık kadar mercimek çorbası
Akşam için bişey yemeyeceğim midem hiç iyi değil
Su 1 lt dukan içeceği 1 lt
Spor malesef yok
Ausencia igdedali mortim saydin78
Tebrikler canım. Azmin elinden ne kurtulmuşmezuniyet karnem hazırlanmış ufak bi basari hikayesi benden size
yıl 2014 aylardan haziran olmalı, istanbula gideceğiz yeğenim hasta, acil bir ziyaret, ben doğum iznindeyim ve eşimin memleketindeyim. 2 küçük çocuk olunca tüm yazı orada geçirdim, esim yanimda degil tabiki.. her neyse acil ziyaret dedim ya, doğru düzgün kıyafetim yok kvalidemin kıyafetlerini giyindim, birde kilo var tabi kilo dediğimde öyle böyle değil 83-84-85 o aralarda dolanıp duruyorum, eve gittik, tüm ailem orada, bana acıyarak baktılar, haklılar 50 yaşında gösteriyorum, bakımsız şişmanbeni daha önce hiç böyle görmemişlerdi sanırım . abim dayanamadı kendimi nasıl bu hale getirdiğimi sordu üzgün bir şekilde.. daha bir cok kotu ani var elbet... ailemin yaninda 2 gun kaldim dondum eve ve diyete basladim. 2 ay gibi bir surede 10-12 kg verdim. 72-73 civari fena degil yani. Kuafore gittim saclari duzelltim birde kiyafet aldim. Yeniden istanbula bu sefer aile ziyeretine gittim. Bakislar degismisti tabi. Sonraki bir kac ay pek kilo veremedim aslinda vermek istemedim o halimi begeniyordum sanirim ve aralik 2014 7. Takima geldim kalan kilolari vermek icin. O donem @_AYNURA_ m kaptandi. Cok emegi var O gun bu gundur hic 70 olmadim ve 60 larda cok oyalandim. Simdi ise 50 lerdeyim. Bu kiloya inmem Ausencia kaptanimin sayesinde
Bu sefer hedef 60 lari gormemek. Darisi basiniza arkadaslar
Canım ne oldu ki neye dayanamamışlarBiz o işi Antalya'da bitirecektik hata ettik
Katiliyorum mortisim, herkes kimin ne olduğunu biliyor ses etmeyince anlamıyoruz saniyolar
Sanki bitek onların çocuğu var, evde napiyolar iş dururken kime baktiriyorlar sanki
Kim keyif almazkiama alışmışız kaptanım tatilde bile herşey e koştum eşim frenledi sağolsun
Yanlız hayatta diyemem sende masayı toparla yada şunu yap bunu yap
Gelmedimde gelmenin eşiğine geldim,zaten ne olduğunu bile anlamadık kuzum sıkıntı yok sıkıntı yok dediler en son bombayi patlatip tatilin ortası bile gelmeden dönelim bu kadar dayanabildik dediler sanki nazi kampına zorla getirdik
cus ne ayırmış o da
Adaa bende çalıştığımdan 1 akşam onceden yapılabilecekleri yaparım, senin gibi meyvayi bile yikar hazır ederim, tatlı tabagi, meyva tabagi bicagi hazırlar kenara koyarım,herkes böyle değil malesef
En uyuz olduğum tipler
Dalga gecseler nolcak kuzuu bence kendini çekince kıymetini anlamış lardir
cok saçma olmus,hani tatil olmasi iyide izinden düşülmesi çok sacma
Ece pazartesi sonuçlar çıkacaktı ne oldu
Kori sos a neden un konsun ki, 1 kere bende yapmıştım tarifte un yoktu
İsyerinde olsaydim sana planlarini atardımSağol kuzumNormalde bu pazartesiydi ama ertelediler taşınmadan dolayı bütün evraklarım tamam yalnız ne nerede ve hangi belge nerede gerekli direk sorulduğunda karıştırıyorum bakalım nasıl atlatacağım
Gercekten de 40 beden benim icin hayaldi.Çok güzel geldin hee buraya kadar. Maşallah gerçektenaha bunlar da ponponların şimdiden
sagol tatlımİnşallah canım sağlık sıhhat versin Allah :)
Hiç içmeyeceğim hatta nefs. Yanına yaklaşmayacağım
Yürü be mortim ben Tutamıyorum artık seni:) Midem kötü belim kötü ay çok çürükmüşüm ben iki gündür oyyy
Ausencia kaptaaaaan benim mide ağrısına duaaaaaa :) Allah şifalar versin iğdem geçmiş olduğuna sevindim.
Saçma ama tatil sıkmış onları, size dayanamadik demenin kibar yolu işte, bundan sonra bizde ona göre davranirizTebrikler canım. Azmin elinden ne kurtulmuş
Canım ne oldu ki neye dayanamamışlar
8 Eylül gelecekler ben şu günler yoğundum ama bayram sonrası 3 gün boyunca full çalışmam gerek işte bilsem de direk sorulduğunda şaşırıyorum kalakalıyorum hep öyleyimdir direk sorulara cevap veremem tam da beni buldularİsyerinde olsaydim sana planlarini atardım
Kek i bil ordaki referanslar i bil,haricleriniz vardır mutlaka sorarlar, kekte nerde belirttiniz derler
Proses prosedürü bil içeriklerini bil gerisi gelir
Her soruya kendin cvp verme sorumluluk kimdeyse şu kişi bakiyor de onu çağır herkes kendi prosesi ni bilsin
Tam tarih ne zaman iş başı yapinca sana daha ayrıntılı yazarım
Tatil insanı sıkar mı yahu size dayanamamak hele nedir bir insanla baktın kafan uymuyor kendi çapında yine eğlenirsin gitmişsin o kadar oralara yaniSaçma ama tatil sıkmış onları, size dayanamadik demenin kibar yolu işte, bundan sonra bizde ona göre davraniriz
Azim ve istikrar oldu mu bizlere pek de iş düşmüyor aslında. Sabit de olsan hiç bırakmıyorsun tam Aus kaptanın çekirgesisin maşallahGercekten de 40 beden benim icin hayaldi.
Hele baharin basinda esime ya benim vucuduma siringa ile bisey mi enjekte ediyorlr kiuafetlerim artik olmuyor demistim.
Allah razi olsun sendenAusencia kaptanimdan ve ve buradaki her bi arkadasimdan.
Hep diyorum;
Siz olmasaydiniz yapamazdim.
Aaa keşke yalnız gitseydiniz, insanları memnun etmek zor zanaat.Saçma ama tatil sıkmış onları, size dayanamadik demenin kibar yolu işte, bundan sonra bizde ona göre davraniriz
Kuzum suan yasiyoruz onu.Azim ve istikrar oldu mu bizlere pek de iş düşmüyor aslında. Sabit de olsan hiç bırakmıyorsun tam Aus kaptanın çekirgesisin maşallahDaha da güzel kiloları görecez beraber. Hatta eşine gidip yav benim vücudumdan bişey alıyorlar enjektörle. Bütün kıyafetlerim dökülüyor üstümden diyeceksin
Ne bekliyorlarmış acaba tatilden. Eğlenmeyi bilmiyorlarsa demekSaçma ama tatil sıkmış onları, size dayanamadik demenin kibar yolu işte, bundan sonra bizde ona göre davraniriz
38 ler geleceeek belki 36 ları göreceeez o daha bi datlı olacakKuzum suan yasiyoruz onu.
42 beden almistim bi kac bisey 70lerde iken suan bol geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?