Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü
Sabah 9.00
2 yumurta keten tohumlu omlet
Pul biberli üç kaşık yoğurt
Salatalık domates soğan
Hibiskus çayı

Öğle 13.00
Bir tabak Chia tohumlu susuz cacık
Üç kaşık kadar mercimek çorbası

Akşam için bişey yemeyeceğim midem hiç iyi değil

Su 1 lt dukan içeceği 1 lt
Spor malesef yok
Ausencia igdedali mortim saydin78

Gecmis olsun portakalim.
Gastrit yada ulser falan mi var .
Yada antibiyotik aliyor musun suan
Bazii antibiyotikler de agri yapar.
Başka zman sıkıntı olmuyor canım sadece kahveye biraz yüklenince oluyor. İlaç aldım biraz hafifledi şükür. Başka kullandığım ilaç yok hiç.

Çok yorgunum. Bir şey yemem artık bugün. İçersem yeşilçay falan içerim. Bi duş alayım kendime geleyim.

Menün şahane lilimmm
Kaptanicem ve igdedali m
Ben niyetliyim ya kilomu ne zaman bildireyim?
Akşam en geç 7 ye kadar bildirsen güzel olur canım.
Nefs Munzevi Zencefil teşekkürler canlar. Ne çok dua aldım son günlerde sizlerden. Allah razı olsun...
caytabagi senin tabağını kırmızıya boyarım bak Perşembe perşembe 3 dilim ekmek ne yav. Akşama yoğurttan başka bişey bence de yeme. Kiii ekmek mideye hiiç iyi gelmiyor kendimden biliyorum

Az once tartildim da 67.4 ciktim.k

Suyun azmış canım onu tamamla. Kız ben 1 lt yi sabah 10 a kadar içmiş oluyorum. Nası duruyorsun o sıcakta. Bi de mideni yarın sabaha kadar boş bırakma yumuşak hafif bişey atıştır muhakkak

Tebrikler canım. Azmin elinden ne kurtulmuş
Canım ne oldu ki neye dayanamamışlar

Sağol kuzumNormalde bu pazartesiydi ama ertelediler taşınmadan dolayı bütün evraklarım tamam yalnız ne nerede ve hangi belge nerede gerekli direk sorulduğunda karıştırıyorum bakalım nasıl atlatacağım
İsyerinde olsaydim sana planlarini atardım
Kek i bil ordaki referanslar i bil,haricleriniz vardır mutlaka sorarlar, kekte nerde belirttiniz derler
Proses prosedürü bil içeriklerini bil gerisi gelir
Her soruya kendin cvp verme sorumluluk kimdeyse şu kişi bakiyor de onu çağır herkes kendi prosesi ni bilsin
Tam tarih ne zaman iş başı yapinca sana daha ayrıntılı yazarım

Çok güzel geldin hee buraya kadar. Maşallah gerçekten aha bunlar da ponponların şimdiden
Gercekten de 40 beden benim icin hayaldi.
Hele baharin basinda esime ya benim vucuduma siringa ile bisey mi enjekte ediyorlr kiuafetlerim artik olmuyor demistim.
Allah razi olsun senden Ausencia kaptanimdan ve ve buradaki her bi arkadasimdan.
Hep diyorum;
Siz olmasaydiniz yapamazdim.

sagol tatlım sana da geçmiş olsun
yorgunum mortim çok yürüdüm , daha fazladır da tam zaman tutamadım iş güç yine kaldı bugün. Sağlık olsun yarın yaparım
Ben ödem hissediyorum kuzum bugün, sabah tartıya yansımaz umarım yenilsem de elimden geleni yaptım ben. Yenilirsem suç metamın ve halamın

8 Eylül gelecekler ben şu günler yoğundum ama bayram sonrası 3 gün boyunca full çalışmam gerek işte bilsem de direk sorulduğunda şaşırıyorum kalakalıyorum hep öyleyimdir direk sorulara cevap veremem tam da beni buldular Adaşım gelecek denetlemeye beni mazur görse keşke erkek olaydı iyiydi kadınlar uyuz olabiliyor ya

Saçma ama tatil sıkmış onları, size dayanamadik demenin kibar yolu işte, bundan sonra bizde ona göre davraniriz
Tatil insanı sıkar mı yahu size dayanamamak hele nedir bir insanla baktın kafan uymuyor kendi çapında yine eğlenirsin gitmişsin o kadar oralara yani

Azim ve istikrar oldu mu bizlere pek de iş düşmüyor aslında. Sabit de olsan hiç bırakmıyorsun tam Aus kaptanın çekirgesisin maşallahDaha da güzel kiloları görecez beraber. Hatta eşine gidip yav benim vücudumdan bişey alıyorlar enjektörle. Bütün kıyafetlerim dökülüyor üstümden diyeceksin

Kuzum suan yasiyoruz onu.
42 beden almistim bi kac bisey 70lerde iken suan bol geliyor.

Saçma ama tatil sıkmış onları, size dayanamadik demenin kibar yolu işte, bundan sonra bizde ona göre davraniriz
Ne bekliyorlarmış acaba tatilden. Eğlenmeyi bilmiyorlarsa demek
Beni şu an biri hayrına tatile gönderse evin yolunu unuturum öyle bir coşku öyle bir tatile açlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…