- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
24 ağustos
Kahvaltı 9.00 : Yumurta salatası, domates, salatalık zeytinyağlı, 3 zeytin, peynir, 2 ceviz,roka , şekersiz çay
Akşam 15.00 : Et haşlama, salata, bir kase yoğurt, 3 kaşık bulgur pilavı
Su: 1 litre suyla karışık dukan gazoz
,1.5 litre su
Bende anlamadım kaptanım vücudum şoka girdi bünye alışık değil tabüAnnemde tartılacağım ama tabi akşam pek iyi sonuç olmayacak doğru olmayacak o kadar su kahve içtim ki akşam eşimi tartayım dün tartmayı unuttum en azından onuda algılasın sonra belki kendini resetler
Menüm belli ya yazsam mı ki
Yazayım; Saydin78 iftaharla sunar
Sabah 11 gibi
70 gr kadar fındık peynir, 5 çeri domates
2 öğün ayran aşı
Ve sonra yine 2 saatte yenecek 2 porsiyon ayran aşı daha
Bu arada ayran aşına salata rendelemedim, mideme dokunur diyeumarım böyle tüketmem etkisini kaybetmesine sebep olmamıştır. hala gelir gibi oldu kayboldu ödem de var hissediyorum
2 fincan yeşil çay
Su: 2,5 lt. olur
Spor: 105 dakika tempolu yürüyüş 210 puan, 40 dakika normal yürüyüş 40 puan. Toplam: 250 puan
Ausencia @Ahu060812 mortim @Portakal Sulu Ordek
Kuzum sabah 8 de balığa çıktık döndük geldik kahvaltı yaptık sonra denize gittik geldik azıcık uzanmistim eşimin teli çaldı uyandim
İş başı yapmadım tatili az daha uzattım
Sen napiyosun
şu 4 günü degerlendireyim diyorum hatta 5 günü
ne yaparım bilmiyorum ama
Ausencia artı ile listeye girilmiyor mu
sanki sen daha önce almıştın bir iki kişşi
benmi yanlış hatırlıyorum ?
Sabah
Domates
Süzme peynir
Fındık ve ceviz
Akşam
4 köfte
Salata
Ayran
Su bol bol.
Spor, 1 saat 20 dk yürüyüş (80 puan)Ausencia
yenilcem sanki mortime, 57 ler falan
Nası okuduysan ağrım geçmiş tatlı mı tatlı bi uykuya dalmışım. Allah razı olsunn
İnşallah canım sağlık sıhhat versin Allah :)
Hiç içmeyeceğim hatta nefs. Yanına yaklaşmayacağım
Yürü be mortim ben Tutamıyorum artık seni:) Midem kötü belim kötü ay çok çürükmüşüm ben iki gündür oyyy
Ausencia kaptaaaaan benim mide ağrısına duaaaaaa :) Allah şifalar versin iğdem geçmiş olduğuna sevindim.
Menü
Sabah 9.00
2 yumurta keten tohumlu omlet
Pul biberli üç kaşık yoğurt
Salatalık domates soğan
Hibiskus çayı
Öğle 13.00
Bir tabak Chia tohumlu susuz cacık
Üç kaşık kadar mercimek çorbası
Akşam için bişey yemeyeceğim midem hiç iyi değil
Su 1 lt dukan içeceği 1 lt
Spor malesef yok
Ausencia igdedali mortim saydin78
Profilime gncl 67.4 yazalim
@eflalim e katiliyorum.Saçma ama tatil sıkmış onları, size dayanamadik demenin kibar yolu işte, bundan sonra bizde ona göre davraniriz
Kapteniçem özledim diyeti, yemekten sıkıldımOleeeeeeeey oleeeeeeeeeeeey oleeeeeeeeeey eflal diyete başlamışşşşşşşşşşşşşşşş..sevimmmmmmmm kooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tart tart onu görünce ... oyyy benim nehirim kıymetini bilememişim der belki tartı
ödemlerde bu gece ineeer inşallah .
balıkları kızartmadın di mi evlaaaaaaat
bence bildiğin usül 2 öğün tek ara git ... çok germe kendini .. suntalı falan ...
canım izne ayrılalı 6 ayı geçmesi gerek artı da , iğdeyi aldım sanırım artı ile ... bir de yeni üye diye yanlışlıkla efseri ... ikisininde 6 ayı geçmişti
çok güzel be lily im .... doyuyorsun değil mi ? açlık hissi olmuyor.
57.9 da 57ler ...57.0 daacaba hangisi ? gün içine gördü ise sabaha en az 57.3 çıkar bence
canım bu akşam ki güncel kilonu gördüm
not ettim ... niyetli iken ya perşembe akşam tıpkı senin şimdi yaptığın gibi ... ya da cuma yine iftara yakın böyle bu saatlerde . yarın bakarsın yine hangisi hoşuna giderse
hemen canım , Rabbim şifa versin de hemencecik geçiversin ördekim midesi
mercimek çorbası olmamış be kuzum , mideni daha da fena yapar .
akşam da aç kalmak fena yapar .
biraz yoğurtla yeşil elman varsa ye ... mideye bire bir.
Eşim kilolu olsa derdi ama adam evlendik 55 kilo şimdi anca 62 falan geliyordur zayıfladı kesin 60 kiloya düşmüştür o kadar abur cubur zararlı şey nereye gidiyor bilmiyorum kurt var mübarektart tart onu görünce ... oyyy benim nehirim kıymetini bilememişim der belki tartı
umarım iner ödem kaptaniçemOleeeeeeeey oleeeeeeeeeeeey oleeeeeeeeeey eflal diyete başlamışşşşşşşşşşşşşşşş..sevimmmmmmmm kooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tart tart onu görünce ... oyyy benim nehirim kıymetini bilememişim der belki tartı
ödemlerde bu gece ineeer inşallah .
balıkları kızartmadın di mi evlaaaaaaat
bence bildiğin usül 2 öğün tek ara git ... çok germe kendini .. suntalı falan ...
canım izne ayrılalı 6 ayı geçmesi gerek artı da , iğdeyi aldım sanırım artı ile ... bir de yeni üye diye yanlışlıkla efseri ... ikisininde 6 ayı geçmişti
çok güzel be lily im .... doyuyorsun değil mi ? açlık hissi olmuyor.
57.9 da 57ler ...57.0 daacaba hangisi ? gün içine gördü ise sabaha en az 57.3 çıkar bence
canım bu akşam ki güncel kilonu gördüm
not ettim ... niyetli iken ya perşembe akşam tıpkı senin şimdi yaptığın gibi ... ya da cuma yine iftara yakın böyle bu saatlerde . yarın bakarsın yine hangisi hoşuna giderse
hemen canım , Rabbim şifa versin de hemencecik geçiversin ördekim midesi
mercimek çorbası olmamış be kuzum , mideni daha da fena yapar .
akşam da aç kalmak fena yapar .
biraz yoğurtla yeşil elman varsa ye ... mideye bire bir.
Denetlemeye arkadaşının gelmesi seni rahatlatir heleki tecrubeliyse8 Eylül gelecekler ben şu günler yoğundum ama bayram sonrası 3 gün boyunca full çalışmam gerek işte bilsem de direk sorulduğunda şaşırıyorum kalakalıyorum hep öyleyimdir direk sorulara cevap veremem tam da beni buldularAdaşım gelecek denetlemeye beni mazur görse keşke erkek olaydı iyiydi kadınlar uyuz olabiliyor ya
Aynen öyle canım anlamakta zorlandimTatil insanı sıkar mı yahu size dayanamamak hele nedir bir insanla baktın kafan uymuyor kendi çapında yine eğlenirsin gitmişsin o kadar oralara yani
Gercekten de 40 beden benim icin hayaldi.
Hele baharin basinda esime ya benim vucuduma siringa ile bisey mi enjekte ediyorlr kiuafetlerim artik olmuyor demistim.
Allah razi olsun sendenAusencia kaptanimdan ve ve buradaki her bi arkadasimdan.
Hep diyorum;
Siz olmasaydiniz yapamazdim.
Kapteniçem özledim diyeti, yemekten sıkıldımbunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi haftaya cuma tartılıcam onu da diyeyim bugünden
Bayramda full yürüyüş planım var. Pek yoğun olmayacam sanırım. Dönünce de işlerimi yoluna koyup bi spor salonuna yazılmayı düşünüyorum. Vücudumu toparlamak ve kas ağırlığımı arttırmak için. Deli planlarım varBayramdan sonraki ay full spor düşlüyorum şu an. o 59 buraya gelecek
Adaş kuzum yani ismimiz aynı arkadaşım gelir mi hiçDenetlemeye arkadaşının gelmesi seni rahatlatir heleki tecrubeliyse
Direk şu nedir bu nedir demiyolar onlarinda bi plani var ona göre soruyolar ilkini gör daha iyi anlarsın, heyecana gerek yok, ilk dediğinde seni anlarlar
8 ine kadar ben sana watsaptan birşeyler yollarim
Aynen öyle canım anlamakta zorlandim
İnan başından beri sıkıntı yok dediler ama sonra böyle oldu vardiysa bi sıkıntı deselerdi bizde bilirdik ona göre davranırdik
Eşimin işyerinde çok samimi arkadaşı idi, eşini de tanıyorum ama huyunu suyunu pek bilmezdim öğrendimAaa keşke yalnız gitseydiniz, insanları memnun etmek zor zanaat.
Eşim kilolu olsa derdi ama adam evlendik 55 kilo şimdi anca 62 falan geliyordur zayıfladı kesin 60 kiloya düşmüştür o kadar abur cubur zararlı şey nereye gidiyor bilmiyorum kurt var mübarek
umarım iner ödem kaptaniçem
benim aklımdan düz 57 geçtien azından küsuratlı olsa bari, 57,9 gibi
Ausencia um yolculuk ne zaman deyu sormuştun unuttum cevap vermeyi. cumartesi öğlen yola çıkacam kısmetse. Özellikle ufak oğlanı acayip özledim. gidip her yerini mıncırmam lazım ki keyfim yerine gelsin
Bu ara çok durulduk kaptaaaan
canım bu işin en hakiki formülü..inanmak ..
Sende bunu başardın .
Çare aradın artıya, ödeme ..sabite .. yollar denedinha diyince gitmiyor yılların yağları hep emek istiyor ...sende azimle yolluyorsun onları ... öyle mutlu oluyorum ki
heeeee oyun bozan mızıkçı...
bak tartılıp buraya yazmazsan kabul etmem ...sen tartıya çıkmıyorsun diye 15 de bir dedim ben ... hatrım kalır yoksa
bende okulla beraber salona nasipse ... yusufu bırakınca hemen okulun karşısında spor salonu var ... geçen sene de niyetlendim salladım .
Artık tam zamanı .
Ye iç spor yap aus zamanı olacak .
Ama geçen hafta tartılmayacaktım sen tartıl deyince tartıldım ya kaptanım
canım bu işin en hakiki formülü..inanmak ..
Sende bunu başardın .
Çare aradın artıya, ödeme ..sabite .. yollar denedinha diyince gitmiyor yılların yağları hep emek istiyor ...sende azimle yolluyorsun onları ... öyle mutlu oluyorum ki
heeeee oyun bozan mızıkçı...
bak tartılıp buraya yazmazsan kabul etmem ...sen tartıya çıkmıyorsun diye 15 de bir dedim ben ... hatrım kalır yoksa
bende okulla beraber salona nasipse ... yusufu bırakınca hemen okulun karşısında spor salonu var ... geçen sene de niyetlendim salladım .
Artık tam zamanı .
Ye iç spor yap aus zamanı olacak .
Hee anladimAdaş kuzum yani ismimiz aynı arkadaşım gelir mi hiçTamam sağol kuzum çok iyi olur
Onlar eğlenmeyi bilememişler bence tatile kurban olsunlar
Sorma ya. Bi de ben gidecem diye zayıflamaya çalışıyormuş. Son gittiğimde sağlıklı beslenmeyle ilgili anlayacağı şekilde konuştuk epey. Söz verdi abur cuburdan uzak duracam diye. bugün anneme diyormuş ki ablam ne zaman geliyor ben ona söz verdim ama unuttum hemen zayıflamam lazım diye
aaaa deme öyle kuzum portakal sevdiğimiz bi arkadaşımız ...sende ver o da versin
oyyy yaaaa küçük ya senden evlat gibidir sana ...
Aynen tatil candır bilmeyenler utansınHee anladimyanlis anlamisim
Biz tatilimize daha soguk bir havadada olsa devam ediyoruzonlar düşünsün
Bu ara çok durulduk kaptaaaanGerçi sen balık gibi sudan çıkmadın ama
Ama geçen hafta tartılmayacaktım sen tartıl deyince tartıldım ya kaptanımiki hafta kuralını geçen hafta sen bozdun
Sorma ya. Bi de ben gidecem diye zayıflamaya çalışıyormuş. Son gittiğimde sağlıklı beslenmeyle ilgili anlayacağı şekilde konuştuk epey. Söz verdi abur cuburdan uzak duracam diye. bugün anneme diyormuş ki ablam ne zaman geliyor ben ona söz verdim ama unuttum hemen zayıflamam lazım diyeAnnem de sağolsun bugün kek yapmış kızlar isteyince. Kızmış yav ben sana zayıflamam lazım diyorum sen kek yapıyorsun. Nası tutayım kendimi ablama şikayet edecem demiş. Çocuğun da psikolojisini bozduk sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?