Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oleeeeeeeey oleeeeeeeeeeeey oleeeeeeeeeey eflal diyete başlamışşşşşşşşşşşşşşşş..sevimmmmmmmm kooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

tart tart onu görünce ... oyyy benim nehirim kıymetini bilememişim der belki tartı

ödemlerde bu gece ineeer inşallah .

Kuzum sabah 8 de balığa çıktık döndük geldik kahvaltı yaptık sonra denize gittik geldik azıcık uzanmistim eşimin teli çaldı uyandim

İş başı yapmadım tatili az daha uzattım
Sen napiyosun

balıkları kızartmadın di mi evlaaaaaaat

şu 4 günü degerlendireyim diyorum hatta 5 günü
ne yaparım bilmiyorum ama

bence bildiğin usül 2 öğün tek ara git ... çok germe kendini .. suntalı falan ...

Ausencia artı ile listeye girilmiyor mu
sanki sen daha önce almıştın bir iki kişşi
benmi yanlış hatırlıyorum ?

canım izne ayrılalı 6 ayı geçmesi gerek artı da , iğdeyi aldım sanırım artı ile ... bir de yeni üye diye yanlışlıkla efseri ... ikisininde 6 ayı geçmişti

Sabah
Domates
Süzme peynir
Fındık ve ceviz

Akşam
4 köfte
Salata
Ayran

Su bol bol.

Spor, 1 saat 20 dk yürüyüş (80 puan) Ausencia

çok güzel be lily im .... doyuyorsun değil mi ? açlık hissi olmuyor.

yenilcem sanki mortime, 57 ler falan

57.9 da 57ler ...57.0 da acaba hangisi ? gün içine gördü ise sabaha en az 57.3 çıkar bence

Nası okuduysan ağrım geçmiş tatlı mı tatlı bi uykuya dalmışım. Allah razı olsunn

Kaptanicem ve igdedali m
Ben niyetliyim ya kilomu ne zaman bildireyim?

canım bu akşam ki güncel kilonu gördüm

not ettim ... niyetli iken ya perşembe akşam tıpkı senin şimdi yaptığın gibi ... ya da cuma yine iftara yakın böyle bu saatlerde . yarın bakarsın yine hangisi hoşuna giderse

hemen canım , Rabbim şifa versin de hemencecik geçiversin ördekim midesi

mercimek çorbası olmamış be kuzum , mideni daha da fena yapar .

akşam da aç kalmak fena yapar .
biraz yoğurtla yeşil elman varsa ye ... mideye bire bir.

Profilime gncl 67.4 yazalim

Saçma ama tatil sıkmış onları, size dayanamadik demenin kibar yolu işte, bundan sonra bizde ona göre davraniriz
@eflalim e katiliyorum.
Cekirdek ailenle gideceksin tatile.
Is guc kafa mesguliyeti de yok.
Belli bi zaman sonra millet birbirine sariyor.

Kapteniçem özledim diyeti, yemekten sıkıldım bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi haftaya cuma tartılıcam onu da diyeyim bugünden

Bayramda full yürüyüş planım var. Pek yoğun olmayacam sanırım. Dönünce de işlerimi yoluna koyup bi spor salonuna yazılmayı düşünüyorum. Vücudumu toparlamak ve kas ağırlığımı arttırmak için. Deli planlarım var Bayramdan sonraki ay full spor düşlüyorum şu an. o 59 buraya gelecek

tart tart onu görünce ... oyyy benim nehirim kıymetini bilememişim der belki tartı
Eşim kilolu olsa derdi ama adam evlendik 55 kilo şimdi anca 62 falan geliyordur zayıfladı kesin 60 kiloya düşmüştür o kadar abur cubur zararlı şey nereye gidiyor bilmiyorum kurt var mübarek

umarım iner ödem kaptaniçem
benim aklımdan düz 57 geçti en azından küsuratlı olsa bari, 57,9 gibi

Denetlemeye arkadaşının gelmesi seni rahatlatir heleki tecrubeliyse
Direk şu nedir bu nedir demiyolar onlarinda bi plani var ona göre soruyolar ilkini gör daha iyi anlarsın, heyecana gerek yok, ilk dediğinde seni anlarlar
8 ine kadar ben sana watsaptan birşeyler yollarim

Tatil insanı sıkar mı yahu size dayanamamak hele nedir bir insanla baktın kafan uymuyor kendi çapında yine eğlenirsin gitmişsin o kadar oralara yani
Aynen öyle canım anlamakta zorlandim
İnan başından beri sıkıntı yok dediler ama sonra böyle oldu vardiysa bi sıkıntı deselerdi bizde bilirdik ona göre davranırdik

canım bu işin en hakiki formülü..inanmak ..
Sende bunu başardın .
Çare aradın artıya, ödeme ..sabite .. yollar denedin ha diyince gitmiyor yılların yağları hep emek istiyor ...sende azimle yolluyorsun onları ... öyle mutlu oluyorum ki

Kapteniçem özledim diyeti, yemekten sıkıldım bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi haftaya cuma tartılıcam onu da diyeyim bugünden

heeeee oyun bozan mızıkçı...

bak tartılıp buraya yazmazsan kabul etmem ...sen tartıya çıkmıyorsun diye 15 de bir dedim ben ... hatrım kalır yoksa

bende okulla beraber salona nasipse ... yusufu bırakınca hemen okulun karşısında spor salonu var ... geçen sene de niyetlendim salladım .
Artık tam zamanı .
Ye iç spor yap aus zamanı olacak .

Adaş kuzum yani ismimiz aynı arkadaşım gelir mi hiç Tamam sağol kuzum çok iyi olur

Onlar eğlenmeyi bilememişler bence tatile kurban olsunlar

Eşim kilolu olsa derdi ama adam evlendik 55 kilo şimdi anca 62 falan geliyordur zayıfladı kesin 60 kiloya düşmüştür o kadar abur cubur zararlı şey nereye gidiyor bilmiyorum kurt var mübarek

umarım iner ödem kaptaniçem
benim aklımdan düz 57 geçti en azından küsuratlı olsa bari, 57,9 gibi

aaaa deme öyle kuzum portakal sevdiğimiz bi arkadaşımız ...sende ver o da versin

Ausencia um yolculuk ne zaman deyu sormuştun unuttum cevap vermeyi. cumartesi öğlen yola çıkacam kısmetse. Özellikle ufak oğlanı acayip özledim. gidip her yerini mıncırmam lazım ki keyfim yerine gelsin

oyyy yaaaa küçük ya senden evlat gibidir sana ...

Bu ara çok durulduk kaptaaaan Gerçi sen balık gibi sudan çıkmadın ama

Ama geçen hafta tartılmayacaktım sen tartıl deyince tartıldım ya kaptanım iki hafta kuralını geçen hafta sen bozdun

aaaa deme öyle kuzum portakal sevdiğimiz bi arkadaşımız ...sende ver o da versin

oyyy yaaaa küçük ya senden evlat gibidir sana ...
Sorma ya. Bi de ben gidecem diye zayıflamaya çalışıyormuş. Son gittiğimde sağlıklı beslenmeyle ilgili anlayacağı şekilde konuştuk epey. Söz verdi abur cuburdan uzak duracam diye. bugün anneme diyormuş ki ablam ne zaman geliyor ben ona söz verdim ama unuttum hemen zayıflamam lazım diye Annem de sağolsun bugün kek yapmış kızlar isteyince. Kızmış yav ben sana zayıflamam lazım diyorum sen kek yapıyorsun. Nası tutayım kendimi ablama şikayet edecem demiş. Çocuğun da psikolojisini bozduk sonunda

Bu ara çok durulduk kaptaaaan Gerçi sen balık gibi sudan çıkmadın ama

bi o var bi yürüyüşler ... yoksa tatilde bol bol 100 puan ancak alırdım :)
yalnız fırtınalar yine nanay demedi deme

Ama geçen hafta tartılmayacaktım sen tartıl deyince tartıldım ya kaptanım iki hafta kuralını geçen hafta sen bozdun

ben bu oyunu bozarım demişimdir

oyyyyy yaa kıyamam ...
aman iğdem sen yine ufak ufak işle ..anneni de .. gelişme çağı bu yaşta diyet mi olur diyip obez bir nesile yelken açıyoruz maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…