Ben kizartmiyorum kaptanım eşimin teyzesi kizartcak o saylanir miOleeeeeeeey oleeeeeeeeeeeey oleeeeeeeeeey eflal diyete başlamışşşşşşşşşşşşşşşş..sevimmmmmmmm kooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tart tart onu görünce ... oyyy benim nehirim kıymetini bilememişim der belki tartı
ödemlerde bu gece ineeer inşallah .
balıkları kızartmadın di mi evlaaaaaaat
bence bildiğin usül 2 öğün tek ara git ... çok germe kendini .. suntalı falan ...
canım izne ayrılalı 6 ayı geçmesi gerek artı da , iğdeyi aldım sanırım artı ile ... bir de yeni üye diye yanlışlıkla efseri ... ikisininde 6 ayı geçmişti
çok güzel be lily im .... doyuyorsun değil mi ? açlık hissi olmuyor.
57.9 da 57ler ...57.0 daacaba hangisi ? gün içine gördü ise sabaha en az 57.3 çıkar bence
canım bu akşam ki güncel kilonu gördüm
not ettim ... niyetli iken ya perşembe akşam tıpkı senin şimdi yaptığın gibi ... ya da cuma yine iftara yakın böyle bu saatlerde . yarın bakarsın yine hangisi hoşuna giderse
hemen canım , Rabbim şifa versin de hemencecik geçiversin ördekim midesi
mercimek çorbası olmamış be kuzum , mideni daha da fena yapar .
akşam da aç kalmak fena yapar .
biraz yoğurtla yeşil elman varsa ye ... mideye bire bir.
@eflalim e katiliyorum.
Cekirdek ailenle gideceksin tatile.
Is guc kafa mesguliyeti de yok.
Belli bi zaman sonra millet birbirine sariyor.
severim portakalımı o ayrı
aaaa deme öyle kuzum portakal sevdiğimiz bi arkadaşımız ...sende ver o da versin
oyyy yaaaa küçük ya senden evlat gibidir sana ...
fırtınaları atlar kovalasın diyim artık büyüklerimi tenzih ederek. Belki öyle koşarlar da point gelirbi o var bi yürüyüşler ... yoksa tatilde bol bol 100 puan ancak alırdım :)
yalnız fırtınalar yine nanay demedi deme
ben bu oyunu bozarım demişimdir
oyyyyy yaa kıyamam ...
aman iğdem sen yine ufak ufak işle ..anneni de .. gelişme çağı bu yaşta diyet mi olur diyip obez bir nesile yelken açıyoruz maalesef.
Ben kizartmiyorum kaptanım eşimin teyzesi kizartcak o saylanir mi
Kaptanım gorcen iğne iğne geldi balık 6-7 kilo istavrit tuttuk
Size katılıyorum
Ama inan birbirine sarma ters laf söz asla olmadı zaten kadınla dogruduzgun muhabbet bile etmedik herkes kendi yerinde eşiyle oturdu muhabbet etti
Çok aşırı saf bir pro menüm var bugün
Kahvaltı(8:30)
avuç içim kadar peynir
2 yumurtayla çılbır
Akşam(15:30)
haşlanmış hindi göğüs
yoğurt
Su: Yine çok. Doymadım suya daha içim yanıyor
Spor: 60 dk yürüyüşüm var sabahtan. Daha da yapamam sanıyorum
120 pointAusencia
severim portakalımı o ayrıama mortim o benim versin tabi isterim, ama 57.9 olsun
asla tatlımteyze kızarttı ise artı 1200 kaloridir o
maşallah bereketli imişsiniz .
harbiden aşırı saf pro olmuş ...61.9 der bu menü
anaaaaaaaam senin portakala var da listeye de mi garezin var
fırtınaları atlar kovalasın diyim artık büyüklerimi tenzih ederek. Belki öyle koşarlar da point gelir
Ufaklıkla ilgili konuşuyorum ama ya anlamıyorlar ya anlamak istemiyorlar. Çocuğa ödül olarak hamburger sözü veriyorlar... Ufak bacım bu tercih döneminde epey kilo kaybetti. Ona kilo aldıracam diye o sıcakta dayamışlar kızartmaları. Kendileri sağlıklı besleniyor ama nasılsa verir diye çocuğa o özen pek yok...
asla tatlım
Gulüm hem senin hem @Portakal Sulu Ordek in sıkıntısı aynı. Yarın ara öğünü arttırmayı denesenize bi. Senin mide aldığın ilaçlardan da fena olabilir. Yarın 2 ana 3 ara öğün yapmayı deneyin. bi arada meyve+yoğurt diğerinde az bi kuruyemiş son arada da yine yoğurt+keten tohumu gibi bişeysuspushanimcim canim midem fena ya ne yesem dokunacak gibi cok fenayim. Ustune hazirliklar onun stresi. Annem bir de bana sormadan kalabalik misafir cagirmis her seyi hazirlamasi benden tabii her zamanki gibi. Hasta oldugumu bilirken hem de nasil sinirlendim ya anlatamam. Ben orada burda verdigimden daha cok kilo vericem eminim en azindan daha stressiz olucam
gideyim bi ayar çekecem bu duruma. antidepresan kullanıyordu. O dönem epey kilo aldı. 9 yaşında 40 kiloydu. 1 haftadır dikkat ediyormuş bi de oyun falan derken 38 olmuş hemen. boyu da hızlı uzuyor bu aramiden ağrıyor ve karpuz yiyorsun çaytabağım
erken uyu bugün .
neyse bireysel 1.lik yine sizde gibiGunesinKizi35 sağolsun fırtınaların medarı iftiharı
işte hamburger sözü versin ama kendileri yapsınlar.. yusuf öyle alıştı ki , fast food bilmiyor zaten .
hatta bazen çok kilolu bi arkadaşı var ...kankası :) anne ben hakandan zayıfım ama sağlıklı besleniyorum ya bence daha güçlüyüm kesin diyor..hakanda en son bizde 43 çıktı 8 yaşında
Ne bekliyorlarmış acaba tatilden. Eğlenmeyi bilmiyorlarsa demek
Beni şu an biri hayrına tatile gönderse evin yolunu unuturum öyle bir coşku öyle bir tatile açlık
begum75 Begüş alıp dosyalığımı eve götüreceğim başka türlü olmaz evde boş elbet bir anım olur gibi en azından göz gezdiririm ezberlerim başka türlü çıkamam işin içinden
Zaten tatilinizin amacı 1 yıllık yorgunluğu atmaya çalışmak. Denize gir çık al eline kitabını oku. sonra yemek vs görmek istediğin yerleri dolaş. Yeni şeyler keşfet. Tatil budur. Ben de karadenize gidesim var bakalım o soğuklar gelmeden bi gitmek istiyorum oralaraTatil deniz sevilmez mibana git deseler o yolu çeker yine giderim
İyi şeyden anlamayan için Türkçe mizde güzel bir söz var bunun için ama demiycem
Denize dalıp çıkıyorlar kos kos şemsiye altında akşama kadar oturuyolar ama benim yapabilecegim bişey yokki git gir denize gerçi adam yüzme bilmiyodueside ona uymak için ayrı yuzmedi buna ne yapilabilirki ama sorsan sorun yok sıkıntı yok
Oyy kuzuuu ilk denetleme de bende oyleydim seni çok iyi anlıyorumo kadar telaş etme halledersin
Sagolasin kuzum deniyim onu yarin. Suan oyle sinirliyimki bilei one cekip gitmeyi dusunuyorum bayramda falan orda olursam diyete de iyi olur belkiGulüm hem senin hem @Portakal Sulu Ordek in sıkıntısı aynı. Yarın ara öğünü arttırmayı denesenize bi. Senin mide aldığın ilaçlardan da fena olabilir. Yarın 2 ana 3 ara öğün yapmayı deneyin. bi arada meyve+yoğurt diğerinde az bi kuruyemiş son arada da yine yoğurt+keten tohumu gibi bişey
Düz 1000 de anlassakteyze kızarttı ise artı 1200 kaloridir o
maşallah bereketli imişsiniz .
harbiden aşırı saf pro olmuş ...61.9 der bu menü
anaaaaaaaam senin portakala var da listeye de mi garezin var
niye sinirlisin kuzum?Sagolasin kuzum deniyim onu yarin. Suan oyle sinirliyimki bilei one cekip gitmeyi dusunuyorum bayramda falan orda olursam diyete de iyi olur belki
Zaten tatilinizin amacı 1 yıllık yorgunluğu atmaya çalışmak. Denize gir çık al eline kitabını oku. sonra yemek vs görmek istediğin yerleri dolaş. Yeni şeyler keşfet. Tatil budur. Ben de karadenize gidesim var bakalım o soğuklar gelmeden bi gitmek istiyorum oralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?