Annem ya telasli ve hasta oldugumu bilirken kalabalik misafir cagirmis delirtti beni. Tum sorumluluk bende tabii her misafrde oldugu gibiniye sinirlisin kuzum?
Aynen kuzum yaaa. İrademe sahip olamadığım zamanlar oldutakılıyorum kuzumsenle az liste stresi yaşamadık
Bosver kuzum anadir bisey demesuspushanimcim canim midem fena ya ne yesem dokunacak gibi cok fenayim. Ustune hazirliklar onun stresi. Annem bir de bana sormadan kalabalik misafir cagirmis her seyi hazirlamasi benden tabii her zamanki gibi. Hasta oldugumu bilirken hem de nasil sinirlendim ya anlatamam. Ben orada burda verdigimden daha cok kilo vericem eminim en azindan daha stressiz olucam
Haklisin canimBosver kuzum anadir bisey deme
Hem sunun surasinda ne kaldi.
Bayramdan sonra duzenin daha iyi olur.
Ilk bildirim benden gelsin.
Gecen hafta 69.2
Bu hafta 67.4
Fark. 1.8
Yuzde 2.6
tebrik ederim canım maaşallahIlk bildirim benden gelsin.
Gecen hafta 69.2
Bu hafta 67.4
Fark. 1.8
Yuzde 2.6
Ilk bildirim benden gelsin.
Gecen hafta 69.2
Bu hafta 67.4
Fark. 1.8
Yuzde 2.6
Yeme Sarayca'm yemeKaptanim burdamisin coook bir seyler yiyesim var. Tartida guzel listedeymis gibi yemiyeyim degil miiii.
Bana bi el ataydin oyle cikaydinhadi çıktım bu sefer kesin ... @Makbule007 ye benzedim ... çıkıyorum diyorum diyorum yazıyorum
bu sefer go
Bende senin gibiydim kuzum.Haklisin canim
Canim ya hakkaten bi aklim yarinki kilo bildiriminde bi aklim yemekte. Bi yersem varya yarina en az 2 kg arti gelir. En iyisi yememekYeme Sarayca'm yeme
kuzucum yemediğimiz zaman anca 500 gr gidiyorCanim ya hakkaten bi aklim yarinki kilo bildiriminde bi aklim yemekte. Bi yersem varya yarina en az 2 kg arti gelir. En iyisi yememek
Cay aldim yemiycem karar verdim. 2 gun ayran asi yaptim 2 gun pro. Onca emegi cope atmiycam. Sagol kuzum destek oldun. Yazmasaydin tam niyetlenmistim yemeyekuzucum yemediğimiz zaman anca 500 gr gidiyorsen de söylüyorsun bak yersek kilolar hemen geri dönüyor
canım benimmm rica ederim, denk gelmiş olduğuma, kararını değiştirdiğime sevindimCay aldim yemiycem karar verdim. 2 gun ayran asi yaptim 2 gun pro. Onca emegi cope atmiycam. Sagol kuzum destek oldun. Yazmasaydin tam niyetlenmistim yemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?