Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Beni de pazartesi çıkacağım Karadeniz turun yiyeceklerimin telaşı sardı şimdiden Hadi hayırlısı
Neler hazirladin. Ogunlerde cok zorda kalirsan 1 avuc findik 1 kucuk sut ile gecistirebilirsin. Yanina kuru kayisi vs. Alip ara ogun yapabilirsin. Aklima bunlar geldi. Yemekleri disarda yiyeceksen kofte doner izgara tavuk alirsin sorun olmaz.

Amaaaan güzel haberlerin olsun da ... gerisi hallolur hülyam ... neler izledin bakayım ?
Ayy neler izlemedim ki beynim dondu desem yeri yani..Fargo 3.sezon,narcos 1 ve 2.sezonlar..arada game of thrones son bolum :))

En güzelini siz yapmışsınız. kös kös oturunca tabi sıkılır insan. Evde devam herhalde tatile

Annem ya telasli ve hasta oldugumu bilirken kalabalik misafir cagirmis delirtti beni. Tum sorumluluk bende tabii her misafrde oldugu gibi
anadır kuzum ne diyecen. Elinden geldikçe yardım edersin yine. hoş tutmak lazım gönlünü

Kaptanim burdamisin coook bir seyler yiyesim var. Tartida guzel listedeymis gibi yemiyeyim degil miiii.
tabii ki yeme demeye geliyordum kiii yememişsin zaten. Fekat anlamadığım şu. Sen daha neyin kilosunu verecen acep

Aradaki o çıbıklar yerine bi meyve efenime söylim bi yoğurt daha mı güzel olurdu sanki

Kesin yaptirirlar da ben yapmam gibi ilerde
Bak o konuda da ben rahatım. Yemeklerim eskiden beri hem yağsız hem tuzsuz olur. Kendi damak tadım o şekilde. yoksa bana tuzsuz gelmiyor hiç. O yüzden pek yemek yaptırmazlar. Zaten 3-5 günlüğüne gidiyorum urfaya kaç senedir. Onda da ben oturuyorum bacılarım hizmet ediyor sağolsun. Ben de bizimkilerle gıybet time

selam kızlar
bugün yine sağlık ocağı kurs derken iyi yürüdüm.

1,5 saat yürüyüş

sabah
2 kk peynir
tereyağı
bal
3-4 dilim ekmek
3-4 bardak şekersiz açık çay

arada
yarım elma
rezene çayı

öğlen
şehriye çorbası

arada
süt

akşam yemeği yemeye fırsat bulamadım.

Ohh mis akilli igdosum

Cubuklar olmasa gunun menusu resmen

Hee o çıbıkları ben de anlamadım Perşembe Perşembe
Ama onun dışında çok güzel menün var. Lahanaya da iyi sardın heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…