Oyle canim iyi ki varsiniz seviyorum burayi bencanım benimmm rica ederim, denk gelmiş olduğuma, kararını değiştirdiğime sevindimbunun için birbirimize destek olmak için buradayız tatlım iyi ki varsınız
Bendeeeee hem de çokOyle canim iyi ki varsiniz seviyorum burayi ben
Neler hazirladin. Ogunlerde cok zorda kalirsan 1 avuc findik 1 kucuk sut ile gecistirebilirsin. Yanina kuru kayisi vs. Alip ara ogun yapabilirsin. Aklima bunlar geldi. Yemekleri disarda yiyeceksen kofte doner izgara tavuk alirsin sorun olmaz.Beni de pazartesi çıkacağım Karadeniz turun yiyeceklerimin telaşı sardı şimdidenHadi hayırlısı
Ayy neler izlemedim ki beynim dondu desem yeri yani..Fargo 3.sezon,narcos 1 ve 2.sezonlar..arada game of thrones son bolum :))Amaaaan güzel haberlerin olsun da ... gerisi hallolur hülyam ... neler izledin bakayım ?
Hulyamm hosgeldin nasilsinAyy neler izlemedim ki beynim dondu desem yeri yani..Fargo 3.sezon,narcos 1 ve 2.sezonlar..arada game of thrones son bolum :))
Kesin yaptirirlar da ben yapmam gibi ilerdeBende senin gibiydim kuzum.
Gecici olarak dusun bu zamanlari.
Ilerde kendine ait bi hayatin olunca yapmak istesen de yaptirmazlar.
En güzelini siz yapmışsınız. kös kös oturunca tabi sıkılır insan. Evde devam herhalde tatileGezilecek birkaç yere birlikte gittik çarşı pazar dolanmayi adamlar pek sevmiyoya o yüzden gezmediler
Sanırım bizim denizden cikmamamiz onlara biraz dokandi
Kadın denizi seviyo ama adam yuzme bilmediginden kenarda duruyo bizde balik gibi
anadır kuzum ne diyecen. Elinden geldikçe yardım edersin yine. hoş tutmak lazım gönlünüAnnem ya telasli ve hasta oldugumu bilirken kalabalik misafir cagirmis delirtti beni. Tum sorumluluk bende tabii her misafrde oldugu gibi
tabii ki yeme demeye geliyordum kiii yememişsin zaten. Fekat anlamadığım şu. Sen daha neyin kilosunu verecen acepKaptanim burdamisin coook bir seyler yiyesim var. Tartida guzel listedeymis gibi yemiyeyim degil miiii.
Aradaki o çıbıklar yerine bi meyve efenime söylim bi yoğurt daha mı güzel olurdu sankiMerhaba dostlar. Sabahtan beri yoldayiz. Neyseki az kaldi. Bugunku yolculuk menumu yazayim
8.00. Kiymali yumurta ve domates
Ara bi kac cubuk kraker
15.00= 4-5 tane haslanmis kirmizi et kusbasi
17.30= taze fasulye ve ayran
Ve kapanis
Eve varirsak Allahin izniyle, bi kahve iyi gelecek ya da sicak biseyler
Spor yok bugun tabiki kilometrelerce gitsekte
Ausencia igdedali opuldunuz
Bak o konuda da ben rahatım. Yemeklerim eskiden beri hem yağsız hem tuzsuz olur. Kendi damak tadım o şekilde. yoksa bana tuzsuz gelmiyor hiç. O yüzden pek yemek yaptırmazlar. Zaten 3-5 günlüğüne gidiyorum urfaya kaç senedir. Onda da ben oturuyorum bacılarım hizmet ediyor sağolsun. Ben de bizimkilerle gıybet timeKesin yaptirirlar da ben yapmam gibi ilerde
Ohh misBak o konuda da ben rahatım. Yemeklerim eskiden beri hem yağsız hem tuzsuz olur. Kendi damak tadım o şekilde. yoksa bana tuzsuz gelmiyor hiç. O yüzden pek yemek yaptırmazlar. Zaten 3-5 günlüğüne gidiyorum urfaya kaç senedir. Onda da ben oturuyorum bacılarım hizmet ediyor sağolsun. Ben de bizimkilerle gıybet time
Ay ben seni yerimAy birsürü alıntı yapmıştım ben hiçbiri çıkmadı
Cubuklar olmasa gunun menusu resmen
Ay ben seni yerim
Hee o çıbıkları ben de anlamadım Perşembe Perşembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?