Ablam sen peynir zeytin de mi yemiyorsun ? Ya da yeşilliklerden sebzelerden hiç mi yiyeceğin bişey yok? Tanımaya çalıştığımdan soruyorum heeselam kızlar
bugün yine sağlık ocağı kurs derken iyi yürüdüm.
1,5 saat yürüyüş
sabah
2 kk peynir
tereyağı
bal
3-4 dilim ekmek
3-4 bardak şekersiz açık çay
arada
yarım elma
rezene çayı
öğlen
şehriye çorbası
arada
süt
akşam yemeği yemeye fırsat bulamadım.
Geçen hafta gözümü karartıp zeytinyağı içeyim dedim kabızlık belasına... ağzıma almamla çıkarmam bir oldu. Salatada ne kadan lezzetli oysa ki. Canan karatay meyve suyu yerine zeytinyağı için dedi de ordan gaza geldim ellamMüsaadenizle buradan, grev yapan bagirsaklarima sesleniyorum. Lütfen derdin neyse söyle cözelim ve isinin basina dön, görevini yap. sistim insafsiz
Maydanoz suyu icince tansiyonum düştü yildizlar gormeye basladim tuzlu bisey olsun dedim ondam yedim....ben lahanaciyim sıkı diyetteykende hemen hemen haftada 3 gun mutlaka ara ogun olarak tuketirim..Hee o çıbıkları ben de anlamadım Perşembe Perşembe
Ama onun dışında çok güzel menün var. Lahanaya da iyi sardın heee
Anasına gitmiş aytanem bonusum
Aman dikkat et canım ciğerimMaydanoz suyu icince tansiyonum düştü yildizlar gormeye basladim tuzlu bisey olsun dedim ondam yedim....ben lahanaciyim sıkı diyetteykende hemen hemen haftada 3 gun mutlaka ara ogun olarak tuketirim..
Tamamdir igdosum. Benim bagirsaklarin gizemi bi cözûlse var ya fiyuğğ burdan oraya yol olurGeçen hafta gözümü karartıp zeytinyağı içeyim dedim kabızlık belasına... ağzıma almamla çıkarmam bir oldu. Salatada ne kadan lezzetli oysa ki. Canan karatay meyve suyu yerine zeytinyağı için dedi de ordan gaza geldim ellamBağırsağa iyi geliyor dedilerdi. Velhasıl sen deneme onu
Sabah bişey yemeden 2-3 kuru kayısıyı koca bir bardak suyla iç çayımın tabağı
Çözülsün de Sivas'a kadar çözülmesin bacımTamamdir igdosum. Benim bagirsaklarin gizemi bi cözûlse var ya fiyuğğ burdan oraya yol olur
Az önce eşimi aradi ne var ne yok diyeEn güzelini siz yapmışsınız. kös kös oturunca tabi sıkılır insan. Evde devam herhalde tatile
anadır kuzum ne diyecen. Elinden geldikçe yardım edersin yine. hoş tutmak lazım gönlünü
tabii ki yeme demeye geliyordum kiii yememişsin zaten. Fekat anlamadığım şu. Sen daha neyin kilosunu verecen acep
Aradaki o çıbıklar yerine bi meyve efenime söylim bi yoğurt daha mı güzel olurdu sanki
Geçmiş olsun bende çok çektim midemden seni anlıyorumMidemin acisi gecti azcik. Ay saglik cok onemli ya yasam enerjim sonmustu resmen her sey fena gozuktu gozume ne berbat bi sey mide krampi ya. Allah korusun bi daha. Tam da gecmedi de gecsin yani picakliycam midemi yoksa asabimi bozdu uyuz.
Günde 1 kere ne ettin kaç kere yapacaktımAşağıdaki videoyu yapıyorum canım rutin zayıflarken haftada 3 kere yapardım gün aşırı şekilde 45 dakikalık ara vermeden
Oh iyi bari cok uzuldum dun alindi mi diye. Rahatladim ohAnasına gitmiş aytanem bonusum
AhahaÇözülsün de Sivas'a kadar çözülmesin bacım
Tesekkur ederim canimmGeçmiş olsun bende çok çektim midemden seni anlıyorum
Kayisi cozmezse zeytinyagi icicem. Icerken fotograf cekicem senin serefine igdosum diyeGeçen hafta gözümü karartıp zeytinyağı içeyim dedim kabızlık belasına... ağzıma almamla çıkarmam bir oldu. Salatada ne kadan lezzetli oysa ki. Canan karatay meyve suyu yerine zeytinyağı için dedi de ordan gaza geldim ellamBağırsağa iyi geliyor dedilerdi. Velhasıl sen deneme onu
Sabah bişey yemeden 2-3 kuru kayısıyı koca bir bardak suyla iç çayımın tabağı
OyyyyAhahahaberlere cikarmisim yerli gratel diye. Ardimda ne biraktigim malum
Bacım zeytinyağı içeceksen limon sık bari. Belki öyle içilir. Ama berbat yani onu diyimKayisi cozmezse zeytinyagi icicem. Icerken fotograf cekicem senin serefine igdosum diye
@grill yemek tarifi düşünüyordur bence yarın ne pişirsem deyu
@nar_cicegim de iyi adapte oldun gulüm. Olacak olacak
Bi de @Daydream- hülya abla epeydir göremiyoruz seni burada. İnşallah iyisindir...
Ben kaçar hatunlar. Geçen burada okudum. Güzel düşünelim kii güzel olsun herşey. Tabii güzelce bakalım kendimize, bedenimize hayatımıza... Hayırlı geceler
Günaydın kıslar ...
Ben niğde yollarındayım hatta şu an memleketim aksaraydayım eşimin bi görüşmesi vardı bende cafedeyim oranın netinden giriyorum.
Dün akşam bahçede mangalmış yemek cıs yemesemde et fazka oldu zatende evden haşlama yemiştim haberim olmadan yani birkaçgün et görmek istemiyorum . Sabah çok erken çıktık tartımadım ama basküle baya yansımıştır . Ev sahibi şundanda bundanda derken birde gava gölbaşındanbaya doguktu boğazlarım gitti .
Ben nebilem bahçede oturacagımızı eşçazda demedi.ince giyinmiştim . Üstüne bişi istesemde şifayı kaptım anlıycanız
Bugunda niğdede kasabada dılardan yiycemiz için monti uçtu
Saglık olsun bakalım . Bu gece döneriz inşallah .
yok aus açlık olmuyor menüyü düzgün yaptığım zaman. Yani salata yoğurt vs olduğu surece doyuyorum. Bunları yenmeyince biraz acıkıyorum.Oleeeeeeeey oleeeeeeeeeeeey oleeeeeeeeeey eflal diyete başlamışşşşşşşşşşşşşşşş..sevimmmmmmmm kooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tart tart onu görünce ... oyyy benim nehirim kıymetini bilememişim der belki tartı
ödemlerde bu gece ineeer inşallah .
balıkları kızartmadın di mi evlaaaaaaat
bence bildiğin usül 2 öğün tek ara git ... çok germe kendini .. suntalı falan ...
canım izne ayrılalı 6 ayı geçmesi gerek artı da , iğdeyi aldım sanırım artı ile ... bir de yeni üye diye yanlışlıkla efseri ... ikisininde 6 ayı geçmişti
çok güzel be lily im .... doyuyorsun değil mi ? açlık hissi olmuyor.
57.9 da 57ler ...57.0 daacaba hangisi ? gün içine gördü ise sabaha en az 57.3 çıkar bence
canım bu akşam ki güncel kilonu gördüm
not ettim ... niyetli iken ya perşembe akşam tıpkı senin şimdi yaptığın gibi ... ya da cuma yine iftara yakın böyle bu saatlerde . yarın bakarsın yine hangisi hoşuna giderse
hemen canım , Rabbim şifa versin de hemencecik geçiversin ördekim midesi
mercimek çorbası olmamış be kuzum , mideni daha da fena yapar .
akşam da aç kalmak fena yapar .
biraz yoğurtla yeşil elman varsa ye ... mideye bire bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?