Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ablam sen peynir zeytin de mi yemiyorsun ? Ya da yeşilliklerden sebzelerden hiç mi yiyeceğin bişey yok? Tanımaya çalıştığımdan soruyorum hee

Müsaadenizle buradan, grev yapan bagirsaklarima sesleniyorum. Lütfen derdin neyse söyle cözelim ve isinin basina dön, görevini yap. sistim insafsiz
Geçen hafta gözümü karartıp zeytinyağı içeyim dedim kabızlık belasına... ağzıma almamla çıkarmam bir oldu. Salatada ne kadan lezzetli oysa ki. Canan karatay meyve suyu yerine zeytinyağı için dedi de ordan gaza geldim ellam Bağırsağa iyi geliyor dedilerdi. Velhasıl sen deneme onu
Sabah bişey yemeden 2-3 kuru kayısıyı koca bir bardak suyla iç çayımın tabağı

Hee o çıbıkları ben de anlamadım Perşembe Perşembe
Ama onun dışında çok güzel menün var. Lahanaya da iyi sardın heee
Maydanoz suyu icince tansiyonum düştü yildizlar gormeye basladim tuzlu bisey olsun dedim ondam yedim....ben lahanaciyim sıkı diyetteykende hemen hemen haftada 3 gun mutlaka ara ogun olarak tuketirim..

Tamamdir igdosum. Benim bagirsaklarin gizemi bi cözûlse var ya fiyuğğ burdan oraya yol olur

Az önce eşimi aradi ne var ne yok diye onlar geri döndüya keyifleri yerinde,evdelermis

Midemin acisi gecti azcik. Ay saglik cok onemli ya yasam enerjim sonmustu resmen her sey fena gozuktu gozume ne berbat bi sey mide krampi ya. Allah korusun bi daha. Tam da gecmedi de gecsin yani picakliycam midemi yoksa asabimi bozdu uyuz.
Geçmiş olsun bende çok çektim midemden seni anlıyorum

Kayisi cozmezse zeytinyagi icicem. Icerken fotograf cekicem senin serefine igdosum diye

60kiloyum bugün menü mü paylaşmadın ben mi görmedim

evet yazmadım canım. dün bugün normal yedim ondan yazmadım.

Günaydın kıslar ...

canım sen niye sürekli niğdeye gidiyordun?

yok aus açlık olmuyor menüyü düzgün yaptığım zaman. Yani salata yoğurt vs olduğu surece doyuyorum. Bunları yenmeyince biraz acıkıyorum.

Dukan birası yapamadim ne yazık ki. Sabah arkadaşım aradı işim bitti buluşalım diye. Misafir de olunca gitmek lazim tabi. Gittim dolaştık. Yarindan itibaren de bizde artık 4 5 gün. O süreçte buraya sık giremeyebilirim. Karataya uymam zor olabilir bu hafta. Yediklerime falan dikkat ederim de o leptin çalıştıracak saatler tutmayabilir. :) yine de sıkıntı olmaz diye umuyorum. Karataya başlamadan önceki düzenim gibi olur bu hafta düzenim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…