- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Tok karna bile sonu 9 değil :))umarım iner ödem kaptaniçem
benim aklımdan düz 57 geçtien azından küsuratlı olsa bari, 57,9 gibi
Tebrik ederim canımmmIlk bildirim benden gelsin.
Gecen hafta 69.2
Bu hafta 67.4
Fark. 1.8
Yuzde 2.6
Meyve çiğ badem fındık peynir zeytin hurma Etimek falan alırım kendime kuzumNeler hazirladin. Ogunlerde cok zorda kalirsan 1 avuc findik 1 kucuk sut ile gecistirebilirsin. Yanina kuru kayisi vs. Alip ara ogun yapabilirsin. Aklima bunlar geldi. Yemekleri disarda yiyeceksen kofte doner izgara tavuk alirsin sorun olmaz.
Kaç kaç söyle tatlım söylemem kimselereTok karna bile sonu 9 değil :))
Grill senin menüleri hep bende takip ediyorum. Acıkıyorum sonra:) Emziriyorsun değil mi yanlış hatırlamıyorsam ve yediklerin kısıtlı. Şu an bir değişiklik yapman sütünü etkileyebilir belki okuduğuma göre 2013 ten beri emzirme sürecindesin. Vücudun bu düzene alışmış. Kendin için takviye edici bişeyler içiyormusun? Hem sütün kalitesini arttıracak hem senden gidenleri yerine koyacak. Emzirme müthiş kalori yakar bilirsin. Şimdi hemen olmasa da yavaş yavaş azar azar yeme düzenini değiştirsen belki istediğin hedefe daha kolay ve zahmetsiz ulaşırsın çünkü emzirme gibi bir avantajın var. Ne kadar süre emzireceksin daha? Eğer önünde uzun bir süre varsa göze alıyorsan yavaş yavaş ama kısa bir süre ise belki bu değişim sürecini hızlandırabilirsin. Ama yine kendini takip etmen gerek tabi sütün azalıp azalmamasını. Yediklerin kısıtlı olduğu için şimdi olmazsa bile ileride kemiklerinle alakalı veya organlarınla alakalı sıkıntılar çıkabilir Allah korusun. İnsanın yeme düzenini değiştirmesi zor evet fakat sağlığın için olunca yapılabilir. Çok uzun yazdım ay:)selam kızlar
bugün yine sağlık ocağı kurs derken iyi yürüdüm.
1,5 saat yürüyüş
sabah
2 kk peynir
tereyağı
bal
3-4 dilim ekmek
3-4 bardak şekersiz açık çay
arada
yarım elma
rezene çayı
öğlen
şehriye çorbası
arada
süt
akşam yemeği yemeye fırsat bulamadım.
Yarına artık bakalım kısmet belki sen beni geçersinKaç kaç söyle tatlım söylemem kimselere
peynir az yerim.Ablam sen peynir zeytin de mi yemiyorsun ? Ya da yeşilliklerden sebzelerden hiç mi yiyeceğin bişey yok? Tanımaya çalıştığımdan soruyorum hee
yağ içmeyi de severim :)Oyyyy
Bacım zeytinyağı içeceksen limon sık bari. Belki öyle içilir. Ama berbat yani onu diyim
herhangi bir takviye almıyorum. yılda 2 kez dvit ampul içiyorum o kadar.Grill senin menüleri hep bende takip ediyorum. Acıkıyorum sonra:) Emziriyorsun değil mi yanlış hatırlamıyorsam ve yediklerin kısıtlı. Şu an bir değişiklik yapman sütünü etkileyebilir belki okuduğuma göre 2013 ten beri emzirme sürecindesin. Vücudun bu düzene alışmış. Kendin için takviye edici bişeyler içiyormusun? Hem sütün kalitesini arttıracak hem senden gidenleri yerine koyacak. Emzirme müthiş kalori yakar bilirsin. Şimdi hemen olmasa da yavaş yavaş azar azar yeme düzenini değiştirsen belki istediğin hedefe daha kolay ve zahmetsiz ulaşırsın çünkü emzirme gibi bir avantajın var. Ne kadar süre emzireceksin daha? Eğer önünde uzun bir süre varsa göze alıyorsan yavaş yavaş ama kısa bir süre ise belki bu değişim sürecini hızlandırabilirsin. Ama yine kendini takip etmen gerek tabi sütün azalıp azalmamasını. Yediklerin kısıtlı olduğu için şimdi olmazsa bile ileride kemiklerinle alakalı veya organlarınla alakalı sıkıntılar çıkabilir Allah korusun. İnsanın yeme düzenini değiştirmesi zor evet fakat sağlığın için olunca yapılabilir. Çok uzun yazdım ay:)
Yok kuzum yaa regl ödemi şişirdi beniYarına artık bakalım kısmet belki sen beni geçersin
Inşallah canım:) Onlar iyi olsunlarda uzun sürede geçse verilir kilo haklısın:)Allah iyi insanlarla karşılaştırsın tüm evladlarımızı.peynir az yerim.
zeytin acı tuzlu ve buruşuk olmazsa 3-4 tane yerim.
sebze olarak taze fasulye havuç patates kabak karnıbahar karalahana yerim. :)
yağ içmeyi de severim :)
herhangi bir takviye almıyorum. yılda 2 kez dvit ampul içiyorum o kadar.
sütüm etkilenmesin diye normal düzeni çok bozmadan uzun sürede zayıflamak istiyorum. daha 18 ay var emzirme işimin bitmesi için.
hepsi 30 ay emdi, minnoşum da 30 aya tamamlasın istiyorum inşallah
Bende okulun Yemekhanesinden biliyorum o çorbalar acayip lezzetli oluyor muhtemelen fazla un ve yag koyuyorlar...Yakalayıp cezasını verelimBen sürekli çorba içen biriyim ama buranın çorbalarına ekstra bir şey mi ekliyorlar diyorsun kilo yapıcı bugün içmedim çorba
Ohh keyif yaptın yani iyi olmuş kuzum dinlen boşver bayramdan sonra başlarsın az kafanı dinleBende yoğunum 1 günüm boş değil sanırım bayram sonrası iş yerine gelene kadar da yoğunum sonra denetim var hemen bayram sonrası cuma günü gazam mübarek ola
Ohhh sevindim..Oy kuzum var var. Taze de var donrurucuda da var. Sagolasin kuzum
Çok şükür canım iyiyim..Çok şükür gözün aydın olsun
Çok şükür canım. Yorgunum fazlasıyla. Bugünü temizliğe ayırdım, yarın inşaallah yemekleri hallederim, cumartesi gün var bende. Sen nasılsın
İçme o zaman canım bi müddet..İnşallah canım sağlık sıhhat versin Allah :)
Hiç içmeyeceğim hatta nefs. Yanına yaklaşmayacağım
Yürü be mortim ben Tutamıyorum artık seni:) Midem kötü belim kötü ay çok çürükmüşüm ben iki gündür oyyy
Ausencia kaptaaaaan benim mide ağrısına duaaaaaa :) Allah şifalar versin iğdem geçmiş olduğuna sevindim.
Bilemiyorum mortim bilemiyorum.Yok kuzum yaa regl ödemi şişirdi beniyüzükler sabah parmaklarımdan düşüyordu. Şu an oturdular resmen
Hosbulduk canimm hamdolsun iyiyim..sen nasilsin 55 oldun ya helal olsun sana :))Hulyamm hosgeldin nasilsin
Hosbulduk canimm hamdolsun iyiyim..sen nasilsin 55 oldun ya helal olsun sana :))
Menü Bildirimi
Kahvaltı-10.00
2 etimek
1 kk peynir
2 siyah 4 yeşil zeytin
domates-salatalık
Tek taneli reçel(yani reçelin içindeki tek bir tane meyvesi kahvaltıdan önce şekerim düştü diye)
Öğle Yemeği-12.30
1 kase mercimek çorbası
Biraz domates
Akşam- 17.00
4 köfte
1 kase yoğurt
1/2 dilim tam buğday ekmeği
Epey yemek seçiyormuşsun yav. Kışın bool bool karnabahar lahana görürüz inşallah menülerindepeynir az yerim.
zeytin acı tuzlu ve buruşuk olmazsa 3-4 tane yerim.
sebze olarak taze fasulye havuç patates kabak karnıbahar karalahana yerim. :)
yağ içmeyi de severim :)
herhangi bir takviye almıyorum. yılda 2 kez dvit ampul içiyorum o kadar.
sütüm etkilenmesin diye normal düzeni çok bozmadan uzun sürede zayıflamak istiyorum. daha 18 ay var emzirme işimin bitmesi için.
hepsi 30 ay emdi, minnoşum da 30 aya tamamlasın istiyorum inşallah
yarına ponponlarını hazır edem mi
Epey yemek seçiyormuşsun yav. Kışın bool bool karnabahar lahana görürüz inşallah menülerinde
Nasıl ilk defa mıSelam Kızlar
İlk defa kabak yemeği yaptimm...
İnşallah lezzetli olurr
inş göndermem lazım gidenlerin hepsi emek gelenler yemekOyyy oyyy ne çabuk geliyor demii kilolar.
Yerlesmedenn gonderirsin canım
Geçmiş olsun çok sevindim lenfoa değil mişkızlar kızımda lenfona çıkmadı şükürler olsun.
opucuk hst denen virus varmış.
aynı grip gibi.
bu yaparmış lenfleri şişirirmiş.
ilacı iğnesi malesef yok.
vucut yok edermiş kendi kendine byramdan sonra kont gidicez.
Tamam rövanş istiyorsun hem spor hemde diyet bayramdan sonraBen varım mortin olmaya
Ilk bildirim benden gelsin.
Gecen hafta 69.2
Bu hafta 67.4
Fark. 1.8
Yuzde 2.6
[/QUOTiE]
Siftah senden bereketi Allahtan
Tamam canııım 2 kilo olmasın 1,9 olsun seni mi kıracam
bugünle yarın arasında çok fark olmaz iğdem kilo verdim fakat geçen 1-2 hafta gibi değil çünkü regl olcam olamadım acayip ödem var vücudumda çok yoğun çalışıyorum onun ödemii sporlar geç vakte kalıyor onun ödemi regl olamadım onun ödemi listeye zarar vermem asla ama kilolar kilolar gitmedi yani geçen haftaki gibi 2 kilo falan bkleme o açıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?