Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü Bildirimi

Kahvaltı-10.00

2 etimek
1 kk peynir
2 siyah 4 yeşil zeytin
domates-salatalık
Tek taneli reçel(yani reçelin içindeki tek bir tane meyvesi kahvaltıdan önce şekerim düştü diye)

Öğle Yemeği-12.30

1 kase mercimek çorbası
Biraz domates

Akşam- 17.00

4 köfte
1 kase yoğurt
1/2 dilim tam buğday ekmeği

Neler hazirladin. Ogunlerde cok zorda kalirsan 1 avuc findik 1 kucuk sut ile gecistirebilirsin. Yanina kuru kayisi vs. Alip ara ogun yapabilirsin. Aklima bunlar geldi. Yemekleri disarda yiyeceksen kofte doner izgara tavuk alirsin sorun olmaz.
Meyve çiğ badem fındık peynir zeytin hurma Etimek falan alırım kendime kuzum yöresel lezzetleri tadarım elbet fakat çok hareketli dolu dolu geçecek rotamız artı ile gelmem umarım

Son düzenleme:
Grill senin menüleri hep bende takip ediyorum. Acıkıyorum sonra:) Emziriyorsun değil mi yanlış hatırlamıyorsam ve yediklerin kısıtlı. Şu an bir değişiklik yapman sütünü etkileyebilir belki okuduğuma göre 2013 ten beri emzirme sürecindesin. Vücudun bu düzene alışmış. Kendin için takviye edici bişeyler içiyormusun? Hem sütün kalitesini arttıracak hem senden gidenleri yerine koyacak. Emzirme müthiş kalori yakar bilirsin. Şimdi hemen olmasa da yavaş yavaş azar azar yeme düzenini değiştirsen belki istediğin hedefe daha kolay ve zahmetsiz ulaşırsın çünkü emzirme gibi bir avantajın var. Ne kadar süre emzireceksin daha? Eğer önünde uzun bir süre varsa göze alıyorsan yavaş yavaş ama kısa bir süre ise belki bu değişim sürecini hızlandırabilirsin. Ama yine kendini takip etmen gerek tabi sütün azalıp azalmamasını. Yediklerin kısıtlı olduğu için şimdi olmazsa bile ileride kemiklerinle alakalı veya organlarınla alakalı sıkıntılar çıkabilir Allah korusun. İnsanın yeme düzenini değiştirmesi zor evet fakat sağlığın için olunca yapılabilir. Çok uzun yazdım ay:)

Ablam sen peynir zeytin de mi yemiyorsun ? Ya da yeşilliklerden sebzelerden hiç mi yiyeceğin bişey yok? Tanımaya çalıştığımdan soruyorum hee
peynir az yerim.
zeytin acı tuzlu ve buruşuk olmazsa 3-4 tane yerim.
sebze olarak taze fasulye havuç patates kabak karnıbahar karalahana yerim. :)
Oyyyy

Bacım zeytinyağı içeceksen limon sık bari. Belki öyle içilir. Ama berbat yani onu diyim
yağ içmeyi de severim :)
herhangi bir takviye almıyorum. yılda 2 kez dvit ampul içiyorum o kadar.
sütüm etkilenmesin diye normal düzeni çok bozmadan uzun sürede zayıflamak istiyorum. daha 18 ay var emzirme işimin bitmesi için.
hepsi 30 ay emdi, minnoşum da 30 aya tamamlasın istiyorum inşallah

Inşallah canım:) Onlar iyi olsunlarda uzun sürede geçse verilir kilo haklısın:)Allah iyi insanlarla karşılaştırsın tüm evladlarımızı.

Bende okulun Yemekhanesinden biliyorum o çorbalar acayip lezzetli oluyor muhtemelen fazla un ve yag koyuyorlar...

Oy kuzum var var. Taze de var donrurucuda da var. Sagolasin kuzum
Ohhh sevindim..
Yedinn mi barii.
Ben bayıldım nasıl güzel bir tatmis ve ben yeni keşfettim
Çok şükür gözün aydın olsun

Çok şükür canım. Yorgunum fazlasıyla. Bugünü temizliğe ayırdım, yarın inşaallah yemekleri hallederim, cumartesi gün var bende. Sen nasılsın
Çok şükür canım iyiyim..
Günü de atlatt daha sık gell yahuu..
İçme o zaman canım bi müddet..
Arada bi icersin ağır gelmez

Yok kuzum yaa regl ödemi şişirdi beni yüzükler sabah parmaklarımdan düşüyordu. Şu an oturdular resmen
Bilemiyorum mortim bilemiyorum. Yemiyorsun beni değil mi? İçimdeki sesler öyle demiyor

yarına ponponlarını hazır edem mi

Epey yemek seçiyormuşsun yav. Kışın bool bool karnabahar lahana görürüz inşallah menülerinde

100 dk tempolu yürüyüş
200 Point Ausencia
Su içip çıkmıştımm yaa rezalet eve zor attim kendimi...
Iyi kii asansörde kamera yokk rezil olurdum
2 saate tamamlayamadimm

Menüm
Sabah 11 : 00
Kıymalı yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalık
Ceviz kuru kayısı badem fındık
Tandır lavasi bir miktar

Akşam 17:00
Bir tabak kıymalı kabak
Boll yoğurt
Bir dilim karpuz
Vee badem yine çok oldu bu sefer
Yeşil çay
Su 2,5
igdedali

yarına ponponlarını hazır edem mi

Epey yemek seçiyormuşsun yav. Kışın bool bool karnabahar lahana görürüz inşallah menülerinde

bugünle yarın arasında çok fark olmaz iğdem kilo verdim fakat geçen 1-2 hafta gibi değil çünkü regl olcam olamadım acayip ödem var vücudumda çok yoğun çalışıyorum onun ödemii sporlar geç vakte kalıyor onun ödemi regl olamadım onun ödemi listeye zarar vermem asla ama kilolar kilolar gitmedi yani geçen haftaki gibi 2 kilo falan bkleme o açıdan

Selam Kızlar

İlk defa kabak yemeği yaptimm...
İnşallah lezzetli olurr
Nasıl ilk defa mı

Oyyy oyyy ne çabuk geliyor demii kilolar.
Yerlesmedenn gonderirsin canım
inş göndermem lazım gidenlerin hepsi emek gelenler yemek

Geçmiş olsun çok sevindim lenfoa değil miş

Ben varım mortin olmaya
Tamam rövanş istiyorsun hem spor hemde diyet bayramdan sonra
Ilk bildirim benden gelsin.
Gecen hafta 69.2
Bu hafta 67.4
Fark. 1.8
Yuzde 2.6
[/QUOTiE]
Siftah senden bereketi Allahtan

Tamam canııım 2 kilo olmasın 1,9 olsun seni mi kıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…