Nasıl ilk defa mı
inş göndermem lazım gidenlerin hepsi emek gelenler yemek
Geçmiş olsun çok sevindim lenfoa değil miş
Tamam rövanş istiyorsun hem spor hemde diyet bayramdan sonra
amin canım.Inşallah canım:) Onlar iyi olsunlarda uzun sürede geçse verilir kilo haklısın:)Allah iyi insanlarla karşılaştırsın tüm evladlarımızı.
karnabahar olur da karalahana zor.yarına ponponlarını hazır edem mi
Epey yemek seçiyormuşsun yav. Kışın bool bool karnabahar lahana görürüz inşallah menülerinde
İyi akşamlar kızlar pek gelemiyorum bu aralar yine çok yoğunum bayram geliyo diye kayinvalidenin temizliğini hallediyorum bugün halıları bitti şükür mutfak dolabını felan daha silicem (dipnot:bu aradakayınvalidem benden dinc ve sağlıklıdır)ve bana gelicek olursak diyetime tam gaz durmadan devam ediyorum her ne kadar girip menu paylasamasamda yarını heyecanla bekliyorum sizlerle birlikte cuma heyecanını yaşamayı ozlemisim
neden oğluyla kızı yapmıyor?İyi akşamlar kızlar pek gelemiyorum bu aralar yine çok yoğunum bayram geliyo diye kayinvalidenin temizliğini hallediyorum bugün halıları bitti şükür mutfak dolabını felan daha silicem (dipnot:bu aradakayınvalidem benden dinc ve sağlıklıdır)ve bana gelicek olursak diyetime tam gaz durmadan devam ediyorum her ne kadar girip menu paylasamasamda yarını heyecanla bekliyorum sizlerle birlikte cuma heyecanını yaşamayı ozlemisim
Benim diye soylemiyorum bir lahana sararim biriyle insan doyar , bilek gibiÇok tuhaf demii...
Ooo daha hic tadını bilmediğim çok sebze var..
Mesela pirasayla 3-4 yil once tanıştık.
Yılda bir kere yaparım...
Enginar , kereviz ,brokoli , börülce falan hiç bilmem hele börülcenin fizigini bile bilmiyorum...
Kabagin dolmasını bilirdim annem yapardi ama sevmezdim..
Haaa lahananin da sadece sarmasini yaparim arada bir.
Yemegini yapmıyorum
Teşekkür ediyorum canım inşallah hepimiz görürüzHoşgeldin...
İnşallah yarın güzel rakamlar görürsün
Benim diye soylemiyorum bir lahana sararim biriyle insan doyar , bilek gibi
Ah canım benim bi konuşsam dünya susucakta ben susmayı seçiyorum ve ne yapiyosam şu hayatta Allah rızası için yapıyorum rabbimin gözüne güzel görünsün ben kullarından razıyım cunkuneden oğluyla kızı yapmıyor?
Allah yardımcın olsun kolay gelsin.
Teşekkür ediyorum canım inşallah hepimiz görürüz
Yok normal dolma ici gibi oluyor sogani ince maydonozu ince ama kocaman yapraga sariyorum hani lahanin buyuk yapragi var ya ona tahta kasikla dolduruyorum dolma iciniDirek çocukluğum aklıma geldi...
Anamda öyle büyük sarardi icinde kocaman Soğanlar kabus gibi..
Ben incecik sararım kesinlikle içindeki soğan agza gelmeyecek...
Sakın bebene öyle yapıp yedirme travma sebebii yahuu
Yok normal dolma ici gibi oluyor sogani ince maydonozu ince ama kocaman yapraga sariyorum hani lahanin buyuk yapragi var ya ona tahta kasikla dolduruyorum dolma icinibence sarmalarin dolmalarin en guzel yani ici. Onlari inceltmenin manasi yok o yuzden icini kasik kasik koyuyorum ahaha evet dolmanin disini da anacuma veririm icini kendim yerim
Aminn hepimiz cok yasayalim
Senn ne deli biseysinn yaa çok yaşa emii.
Benim kizda dolma biberleri bana veriyor içini hepp kendi yiyor...
Açımmmm sabah ne yesem
Ya ekmeksiz de gitmez oValla ben de açım kizzz.
Ben yazdimmm Menemen yiyecemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?