Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Spor Bildirimi

Yürüyüş: 75*2= 150
Egzersiz: 90*3=180
Zumba: 30*3=90

TOPLAM: 420 point igdedali Ausencia Nevreste (ortim) White Lily (mortim)

iğdem bu arada ödem için her gün en az iki kupa ödem atıcı çay içiyorum vs falan ama inmiyor regl olmadan da inemicem belli ki onu belirtmemişim yukarda

Şöyle guzel bir kofte yapmali. Sarimsaksiz ekmeksiz ve yumurtasiz disarida yedigimiz lezzette kasap kofte. Mm olsa da yarin yesek simdi gec oldu vakit bayat ekmek ve galeta olmadan nasil tutar dagilir mi acaba kizlar kofte ?

Bugun valizi biraz hazirladim. Yarin disarida isim var biraz alisveris yaparim ustume basima cok almiycam ama. Malum hala yolum var. Ileride hepten fit olunca internetten guzel cicis seyler alirim. Donuste bir markete ugrayayim guzel peynir ve et alayim dolabi doldurayim bu hafta toparlanma vakti mis gibi oh valiz de hazir

İyi akşamlar kızlar pek gelemiyorum bu aralar yine çok yoğunum bayram geliyo diye kayinvalidenin temizliğini hallediyorum bugün halıları bitti şükür mutfak dolabını felan daha silicem (dipnot:bu aradakayınvalidem benden dinc ve sağlıklıdır )ve bana gelicek olursak diyetime tam gaz durmadan devam ediyorum her ne kadar girip menu paylasamasamda yarını heyecanla bekliyorum sizlerle birlikte cuma heyecanını yaşamayı ozlemisim

Nasıl ilk defa mı

inş göndermem lazım gidenlerin hepsi emek gelenler yemek

Geçmiş olsun çok sevindim lenfoa değil miş

Tamam rövanş istiyorsun hem spor hemde diyet bayramdan sonra

Çok tuhaf demii...
Ooo daha hic tadını bilmediğim çok sebze var..
Mesela pirasayla 3-4 yil once tanıştık.
Yılda bir kere yaparım...
Enginar , kereviz ,brokoli , börülce falan hiç bilmem hele börülcenin fizigini bile bilmiyorum...
Kabagin dolmasını bilirdim annem yapardi ama sevmezdim..
Haaa lahananin da sadece sarmasini yaparim arada bir.
Yemegini yapmıyorum

Inşallah canım:) Onlar iyi olsunlarda uzun sürede geçse verilir kilo haklısın:)Allah iyi insanlarla karşılaştırsın tüm evladlarımızı.
amin canım.
5 ayda 10 kg veremem ya. süt eksilmesin yeter ki. 18 ayda 18 kg versem ne güzel olur :)

yarına ponponlarını hazır edem mi

Epey yemek seçiyormuşsun yav. Kışın bool bool karnabahar lahana görürüz inşallah menülerinde
karnabahar olur da karalahana zor.
onu yapmayı bilmiyorum annem yapınca yiyorum sadece :)

Hoşgeldin...
İnşallah yarın güzel rakamlar görürsün

neden oğluyla kızı yapmıyor?
Allah yardımcın olsun kolay gelsin.

Benim diye soylemiyorum bir lahana sararim biriyle insan doyar , bilek gibi

Benim diye soylemiyorum bir lahana sararim biriyle insan doyar , bilek gibi

Direk çocukluğum aklıma geldi...
Anamda öyle büyük sarardi icinde kocaman Soğanlar kabus gibi..
Ben incecik sararım kesinlikle içindeki soğan agza gelmeyecek...
Sakın bebene öyle yapıp yedirme travma sebebii yahuu

neden oğluyla kızı yapmıyor?
Allah yardımcın olsun kolay gelsin.
Ah canım benim bi konuşsam dünya susucakta ben susmayı seçiyorum ve ne yapiyosam şu hayatta Allah rızası için yapıyorum rabbimin gözüne güzel görünsün ben kullarından razıyım cunku

Yok normal dolma ici gibi oluyor sogani ince maydonozu ince ama kocaman yapraga sariyorum hani lahanin buyuk yapragi var ya ona tahta kasikla dolduruyorum dolma icini bence sarmalarin dolmalarin en guzel yani ici. Onlari inceltmenin manasi yok o yuzden icini kasik kasik koyuyorum ahaha evet dolmanin disini da anacuma veririm icini kendim yerim

Senn ne deli biseysinn yaa çok yaşa emii.
Benim kizda dolma biberleri bana veriyor içini hepp kendi yiyor...

Senn ne deli biseysinn yaa çok yaşa emii.
Benim kizda dolma biberleri bana veriyor içini hepp kendi yiyor...
Aminn hepimiz cok yasayalim kiz da bencileyin dolmaci degil ic pilavci of bol karabiberli biber salcali olcakti simdi ay canim nasil istedi ehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…