Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aminn hepimiz cok yasayalim kiz da bencileyin dolmaci degil ic pilavci of bol karabiberli biber salcali olcakti simdi ay canim nasil istedi ehehe

Yeminleee Aus ve Igde öldürecek bizii..
Son Mesajlar tehlikeli olmaya başladı

Canım ben 58.800 le ayrıldım izne 75 le geri döndüm malesef

Özel bi durum var miydi sende.
Ameliyat gibi yanlış hatirlamiyorsam.
Olsunn canım sağlık olsun bakk vermissin 58 lere dusmussun yine o rakamları görürsün

Kaptanim burdamisin coook bir seyler yiyesim var. Tartida guzel listedeymis gibi yemiyeyim degil miiii.
canım saydin78 la hasbihalleşip:)) yememişsin çok sevindimmmm.
sonra da yemedin değil miiiiiiiiii

bu arada 9 ekime kadar çooooooooooook uzun yahu ... hiç mi girmeyeceksin ? özlerimmm la

Hadi bakalım ... sabaha güzelce uykunu al ...yol ödemini at öyle tartıl çiçeğim ...
çıbık günü bugün herhalde ..sevmedim bende

hele bakalım 4. gün sulu bişey gördüm ... çorba ...
yarına da bir yemek görürsem ne mutlu bana .
hep bu şekilde mi yiyorsun ? yani mesela diyette olmasan da arada bunlar dışında abur cubur yerdin anladığım

tansiyonun düşmüş okudum adacım ... o zaman hemen dolabı açıp peynirden yardım al ... o paketli cızlardan çok daha dengeler seni ... çok daha tuz istiyorsan 2-3 te zeytin at ağzına bu durumlarda.

Müsaadenizle buradan, grev yapan bagirsaklarima sesleniyorum. Lütfen derdin neyse söyle cözelim ve isinin basina dön, görevini yap. sistim insafsiz

keten tohumu al mutlaka ....

waaaaw bu nasıl kısa öz sade ama dengeli menü ... bi salatan yeşilliğin eksik fatmam ... harika ya

canım sen cıza coza bulaşma karataydan önce de güzel verebiliyordun zaten ... karatay en çok şu tehlikeli 10 günde lazımdı bize ..iyi de geldi.

perşembeleri mercimekten uzak durmakta yarar var güneşim ... yoksa gayet güzel menü.

sen zaten 2 kilo verme artık yavrum ama bi 48.5 ne güzel olur yarına mesela

Meyve çiğ badem fındık peynir zeytin hurma Etimek falan alırım kendime kuzum yöresel lezzetleri tadarım elbet fakat çok hareketli dolu dolu geçecek rotamız artı ile gelmem umarım

mıhlamaya dikkaaaat

hmmmm miktar yazmamışsın ama orda dolu dolu bir avuç fındık fıstık yenmiş gibi

canım sesin çıkmıyor diyete başlamadın sanmıştım ... ne iyi geldi şu mesajın
yarın bildirim yapmayı unutma

Açımmmm sabah ne yesem

peynir zeytin yeşillik yeter hadi 1 dlm de tb ekmek verdim gitti

Yeminleee Aus ve Igde öldürecek bizii..
Son Mesajlar tehlikeli olmaya başladı

sopamı biledim zaten.

caytabagi 63 geldi di mi geri yoksa bu dolma muhabbettinden şiştin diye dedikodu yayacağım

Yarın mümkün mertebe telden gireceğim ... Cuma heyecanını kaçırmayı sevmiyorum ....
Çok yazamasam da elimde olur telefon .

Bu gece geç uyumayın .. leptin güzel çalışsın gece perisi vücudunuz kaslarınız dinlensin , ödemleriniz insin ...

Tekrarlıyorum vakti fırsatı olan , işe gitmeyen erken tartılmasın ... sabah ödeminden kurtulsun hele .

wc beklesin

sonra gelsin pon ponlar

diyete başlamadan önce yemek en fazla iki çeşit olurdu. yani çorba ve ana yemek, yanında pasta börek kek vs bir sürü şey.
şimdi acemilik mi desem az yeme çabası mı, her şeyi bıraktım gibi.
alışayım düzene oturur inşallah :)

Dagildik birden cil yavrusu gibii

Evetttt birazz abarttim bugün bademi

bende çorba falan görünce bi umutlandım ... abur cbur kek börek çıkınca kuş kadar kalmış menülerin , şimdi zamanla onlara sağlıklı şeyler ekleyeceğiz beraber

Eee sen niye daralttin ki
Bi dönem seni idare ederdi..

inşallah nefsim ya

o bedenler bol bol var zaten ... vermedim hiç birini .9 aya kadar idare eder gardolap ama bunları bi hevesle yeni almıştım daha ... şu son 5-6 kiloda durşu hoş olmadı ... çok bollaştı ..

Halama daha 1 hafta var gelirse :) buraya kayınpederle 4 kişi geldik yolda , keşke dönerken de öyle olsa

Süprüzü bozma patron bir küçük tuvalet meselesi imiş olay

Ausencia kaptanim tabiki yemedim. Hatta eve 6 dan sonra geldik yemek yaptim gec olunca yemekte yemedim. Oysaki dunyalari yiyecektim. O fistigi bir acsaydim 0.5 kg kabuklu fistik kesin biterdi

Tatilde giremem kk net sorunum olabilir.

şu an önümde duruyor , dün almış eşim ... dadanmadım ..dadansam bende sonunu görürüm iştah fena açık zaten .. kimsenin konsantrasyonunu bozmayayım diye yazmıyorum da

arada w app açıksa ceee derim ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…