HaDi bana da size de iyi uykular
Dukan tost ye tadi nasil bana da soyle.Açımmmm sabah ne yesem
Ya ekmeksiz de gitmez obakıcam artık sabah ola hayrola
Aminn hepimiz cok yasayalimkiz da bencileyin dolmaci degil ic pilavci of bol karabiberli biber salcali olcakti simdi ay canim nasil istedi ehehe
Canım ben 58.800 le ayrıldım izne 75 le geri döndüm malesefŞimdi kaç kilosun..
Kacla gitmistin
Canım ben 58.800 le ayrıldım izne 75 le geri döndüm malesef
Evet canım ameliyat sonunda böyle oldu amin canım herseyin başı sağlık gerisi kolayÖzel bi durum var miydi sende.
Ameliyat gibi yanlış hatirlamiyorsam.
Olsunn canım sağlık olsun bakk vermissin 58 lere dusmussun yine o rakamları görürsün
canımKaptanim burdamisin coook bir seyler yiyesim var. Tartida guzel listedeymis gibi yemiyeyim degil miiii.
Merhaba dostlar. Sabahtan beri yoldayiz. Neyseki az kaldi. Bugunku yolculuk menumu yazayim
8.00. Kiymali yumurta ve domates
Ara bi kac cubuk kraker
15.00= 4-5 tane haslanmis kirmizi et kusbasi
17.30= taze fasulye ve ayran
Ve kapanis
Eve varirsak Allahin izniyle, bi kahve iyi gelecek ya da sicak biseyler
Spor yok bugun tabiki kilometrelerce gitsekte
Ausencia @igdedali opuldunuz
selam kızlar
bugün yine sağlık ocağı kurs derken iyi yürüdüm.
1,5 saat yürüyüş
sabah
2 kk peynir
tereyağı
bal
3-4 dilim ekmek
3-4 bardak şekersiz açık çay
arada
yarım elma
rezene çayı
öğlen
şehriye çorbası
arada
süt
akşam yemeği yemeye fırsat bulamadım.
Bugun menü
Sabah 09.45
1 yagda yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
2 yaprak haslanmis lahana
Maydanoz suyu
Aksam 16.00
1 tabak Yesil fasulye
1 kase yogurt
Ara
7 badem
7 adet cubuk kraker
3lt su içildi ..Ausencia ve @Ahu060812
Müsaadenizle buradan, grev yapan bagirsaklarima sesleniyorum. Lütfen derdin neyse söyle cözelim ve isinin basina dön, görevini yap. sistim insafsiz
Hayırlı akşamlar sevgili takımım
Menüm bugün protein vermem gereken artilarim vardı inşallah vermisimdir
Sabah
2hs yumurta
Peynir
Öğle
Tavuk köftesi
Yoğurt
Akşam
Tavuk köftesi
Yoğurt
Spor 25 dj civarında spor aletleri ile çalışma 40 dk civarında yürüyüş
155 puan
Dukan birası yapamadim ne yazık ki. Sabah arkadaşım aradı işim bitti buluşalım diye. Misafir de olunca gitmek lazim tabi. Gittim dolaştık. Yarindan itibaren de bizde artık 4 5 gün. O süreçte buraya sık giremeyebilirim. Karataya uymam zor olabilir bu hafta. Yediklerime falan dikkat ederim de o leptin çalıştıracak saatler tutmayabilir. :) yine de sıkıntı olmaz diye umuyorum. Karataya başlamadan önceki düzenim gibi olur bu hafta düzenim :)
Menü Bildirimi
Kahvaltı-10.00
2 etimek
1 kk peynir
2 siyah 4 yeşil zeytin
domates-salatalık
Tek taneli reçel(yani reçelin içindeki tek bir tane meyvesi kahvaltıdan önce şekerim düştü diye)
Öğle Yemeği-12.30
1 kase mercimek çorbası
Biraz domates
Akşam- 17.00
4 köfte
1 kase yoğurt
1/2 dilim tam buğday ekmeği
Meyve çiğ badem fındık peynir zeytin hurma Etimek falan alırım kendime kuzumyöresel lezzetleri tadarım elbet fakat çok hareketli dolu dolu geçecek rotamız artı ile gelmem umarım
100 dk tempolu yürüyüş
200 PointAusencia
Su içip çıkmıştımm yaa rezalet eve zor attim kendimi...
Iyi kii asansörde kamera yokk rezil olurdum
2 saate tamamlayamadimm
Menüm
Sabah 11 : 00
Kıymalı yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalık
Ceviz kuru kayısı badem fındık
Tandır lavasi bir miktar
Akşam 17:00
Bir tabak kıymalı kabak
Boll yoğurt
Bir dilim karpuz
Vee badem yine çok oldu bu sefer
Yeşil çay
Su 2,5
@igdedali
İyi akşamlar kızlar pek gelemiyorum bu aralar yine çok yoğunum bayram geliyo diye kayinvalidenin temizliğini hallediyorum bugün halıları bitti şükür mutfak dolabını felan daha silicem (dipnot:bu aradakayınvalidem benden dinc ve sağlıklıdır)ve bana gelicek olursak diyetime tam gaz durmadan devam ediyorum her ne kadar girip menu paylasamasamda yarını heyecanla bekliyorum sizlerle birlikte cuma heyecanını yaşamayı ozlemisim
Açımmmm sabah ne yesem
Yeminleee Aus ve Igde öldürecek bizii..
Son Mesajlar tehlikeli olmaya başladı
diyete başlamadan önce yemek en fazla iki çeşit olurdu. yani çorba ve ana yemek, yanında pasta börek kek vs bir sürü şey.canımsaydin78 la hasbihalleşip:)) yememişsin çok sevindimmmm.
sonra da yemedin değil miiiiiiiiii
bu arada 9 ekime kadar çooooooooooook uzun yahu ... hiç mi girmeyeceksin ? özlerimmm la
Hadi bakalım ... sabaha güzelce uykunu al ...yol ödemini at öyle tartıl çiçeğim ...
çıbık günü bugün herhalde ..sevmedim bende
hele bakalım 4. gün sulu bişey gördüm ... çorba ...
yarına da bir yemek görürsem ne mutlu bana .
hep bu şekilde mi yiyorsun ? yani mesela diyette olmasan da arada bunlar dışında abur cubur yerdin anladığım
tansiyonun düşmüş okudum adacım ... o zaman hemen dolabı açıp peynirden yardım al ... o paketli cızlardan çok daha dengeler seni ... çok daha tuz istiyorsan 2-3 te zeytin at ağzına bu durumlarda.
keten tohumu al mutlaka ....
waaaaw bu nasıl kısa öz sade ama dengeli menü ... bi salatan yeşilliğin eksik fatmam ... harika ya
canım sen cıza coza bulaşma karataydan önce de güzel verebiliyordun zaten ... karatay en çok şu tehlikeli 10 günde lazımdı bize ..iyi de geldi.
perşembeleri mercimekten uzak durmakta yarar var güneşim ... yoksa gayet güzel menü.
sen zaten 2 kilo verme artık yavrumama bi 48.5 ne güzel olur yarına mesela
mıhlamaya dikkaaaat
hmmmm miktar yazmamışsın ama orda dolu dolu bir avuç fındık fıstık yenmiş gibi
canım sesin çıkmıyor diyete başlamadın sanmıştım ... ne iyi geldi şu mesajın
yarın bildirim yapmayı unutma
peynir zeytin yeşillik yeterhadi 1 dlm de tb ekmek verdim gitti
sopamı biledim zaten.
caytabagi 63 geldi di mi geri yoksa bu dolma muhabbettinden şiştin diye dedikodu yayacağım
o değilde tunikleri yeni daralttım şişmemem lazım
canımsaydin78 la hasbihalleşip:)) yememişsin çok sevindimmmm.
bu arada 9 ekime kadar çooooooooooook uzun yahu ... hiç mi girmeyeceksin ? özlerimmm la
Hadi bakalım ... sabaha güzelce uykunu al ...yol ödemini at öyle tartıl çiçeğim ...
hep bu şekilde mi yiyorsun ? yani mesela diyette olmasan da arada bunlar dışında abur cubur yerdin anladığım
tansiyonun düşmüş okudum adacım ... o zaman hemen dolabı açıp peynirden yardım al ... o paketli cızlardan çok daha dengeler seni ... çok daha tuz istiyorsan 2-3 te zeytin at ağzına bu durumlarda.
waaaaw bu nasıl kısa öz sade ama dengeli menü ... bi salatan yeşilliğin eksik fatmam ... harika ya
canım sen cıza coza bulaşma karataydan önce de güzel verebiliyordun zaten ... karatay en çok şu tehlikeli 10 günde lazımdı bize ..iyi de geldi.
perşembeleri mercimekten uzak durmakta yarar var güneşim ... yoksa gayet güzel menü.
mıhlamaya dikkaaaat
sopamı biledim zaten.
caytabagi 63 geldi di mi geri yoksa bu dolma muhabbettinden şiştin diye dedikodu yayacağım
diyete başlamadan önce yemek en fazla iki çeşit olurdu. yani çorba ve ana yemek, yanında pasta börek kek vs bir sürü şey.
şimdi acemilik mi desem az yeme çabası mı, her şeyi bıraktım gibi.
alışayım düzene oturur inşallah :)
Eee sen niye daralttin ki
Bi dönem seni idare ederdi..
Süprüzü bozma patroncanımsaydin78 la hasbihalleşip:)) yememişsin çok sevindimmmm.
mıhlamaya dikkaaaat
sopamı biledim zaten.
Ausencia kaptanim tabiki yemedim. Hatta eve 6 dan sonra geldik yemek yaptim gec olunca yemekte yemedim. Oysaki dunyalari yiyecektim. O fistigi bir acsaydim 0.5 kg kabuklu fistik kesin biterdi
Tatilde giremem kk net sorunum olabilir.
Süprüzü bozma patronbir küçük tuvalet meselesi imiş olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?