bende çorba falan görünce bi umutlandım ... abur cbur kek börek çıkınca kuş kadar kalmış menülerin , şimdi zamanla onlara sağlıklı şeyler ekleyeceğiz beraber
inşallah nefsim ya
o bedenler bol bol var zaten ... vermedim hiç birini .9 aya kadar idare eder gardolapama bunları bi hevesle yeni almıştım daha ... şu son 5-6 kiloda durşu hoş olmadı ... çok bollaştı ..
Halama daha 1 hafta var gelirse :) buraya kayınpederle 4 kişi geldik yolda , keşke dönerken de öyle olsa
Mesela yani gerçek demiyoruz canııım bizdeYeminleee Aus ve Igde öldürecek bizii..
Son Mesajlar tehlikeli olmaya başladı
Alcam patron yarın disardayim yaban mersini keten tohumu başka ne alıyim kaptan?sen yine de keten tohumu al .... tohumlardan yol olsun urfaya
İnşallah canim en hayırlı şekilde nasip etsin Rabbim...
Adı Antalya olsunn o zaman
Ausencia kaptanim tabiki yemedim. Hatta eve 6 dan sonra geldik yemek yaptim gec olunca yemekte yemedim. Oysaki dunyalari yiyecektim. O fistigi bir acsaydim 0.5 kg kabuklu fistik kesin biterdi
Tatilde giremem kk net sorunum olabilir.
En güzelini siz yapmışsınız. kös kös oturunca tabi sıkılır insan. Evde devam herhalde tatile
anadır kuzum ne diyecen. Elinden geldikçe yardım edersin yine. hoş tutmak lazım gönlünü
tabii ki yeme demeye geliyordum kiii yememişsin zaten. Fekat anlamadığım şu. Sen daha neyin kilosunu verecen acep
Aradaki o çıbıklar yerine bi meyve efenime söylim bi yoğurt daha mı güzel olurdu sanki
Bol bol hamsili ekmek mihlama kara lahana laz boregi yersin o zamanMeyve çiğ badem fındık peynir zeytin hurma Etimek falan alırım kendime kuzumyöresel lezzetleri tadarım elbet fakat çok hareketli dolu dolu geçecek rotamız artı ile gelmem umarım
Hosbulduk canimm hamdolsun iyiyim..sen nasilsin 55 oldun ya helal olsun sana :))
bu gece itibarıyla nefse isim danışmama kararı aldım
Akdeniz olsun patron çok karizmatik bir isim ay yoksa minnos teyze mi oluciim
bu gece itibarıyla nefse isim danışmama kararı aldım
Alcam patron yarın disardayim yaban mersini keten tohumu başka ne alıyim kaptan?
Yedim canim guzel olduydu.Bende okulun Yemekhanesinden biliyorum o çorbalar acayip lezzetli oluyor muhtemelen fazla un ve yag koyuyorlar...
Ohhh sevindim..
Yedinn mi barii.
Ben bayıldım nasıl güzel bir tatmis ve ben yeni keşfettim
Çok şükür canım iyiyim..
Günü de atlatt daha sık gell yahuu..
İçme o zaman canım bi müddet..
Arada bi icersin ağır gelmez
Tamamdir patron pastada mi kullaniliyormus bu bilmiyordum çok cahilimyaban mersinini sakın şekerleme gibi olandan alma , yaban mersini diyorsun pastacılıkta kullanılandan veriyorlar .
bundan olacak canım .
keten tohumu da 100 gr alsan sana epey yeter .... bir kaşık kadar önce azıcık sıcak suda şişir sonra yoğurda karıştır .
meyve de atabilirsin içine .
aktardan biraz toz zencefil ve toz zerdeçalda al ... az al he ... evi baharatçıya çevirme ... onlarıda tarçınla beraber yoğurtla karıştırıp akşam yersin
Acik olur tabiki, cok sevinirim ayriyettenşu an önümde duruyor , dün almış eşim ... dadanmadım ..dadansam bende sonunu görürümiştah fena açık zaten .. kimsenin konsantrasyonunu bozmayayım diye yazmıyorum da
arada w app açıksa ceee derim ben sana
Saraycam uzun bir tatil olacak senin ki maşallah...
İnşallah girersin arada....
Acik wifi falan bulunca gir hemencikk..
Dünden 35 dk bisiklet 70 puan vardı patron.bugun daha bitmedi :/şu puanları koyayım da eksiği gediği olan bildirsin .
Acik olur tabiki, cok sevinirim ayriyetten
32 gun yillik izin aldim. Bu sene Sadece 1 gun kaldi amaGirerim arada canim
Bu arada gecen seneden 3 gun yillik iznim kalmisti ondan 32 gun yani
Teşekkür ederim canim. Bu yaz baya ayri kaldik. Insallah guzel olacak.İyi tatiller...
Çocuklarla iyice doyunn birbirinize
Sebzeleri bilmem de kimyon çok iyi geliyor. Miden toparlarsa arada et yemeklerine ekle muhakkakTamamdir patron pastada mi kullaniliyormus bu bilmiyordum çok cahilimpatron bir de belki bilgin vardır bence kesim vardir da. Sebzelerden özellikle yeşil sebzelerden hangisi gaz problemine iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?