Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnşallah canim en hayırlı şekilde nasip etsin Rabbim...
Adı Antalya olsunn o zaman

Ausencia kaptanim tabiki yemedim. Hatta eve 6 dan sonra geldik yemek yaptim gec olunca yemekte yemedim. Oysaki dunyalari yiyecektim. O fistigi bir acsaydim 0.5 kg kabuklu fistik kesin biterdi

Tatilde giremem kk net sorunum olabilir.

Saraycam uzun bir tatil olacak senin ki maşallah...
İnşallah girersin arada....
Acik wifi falan bulunca gir hemencikk..

Kiz haftasonu artilarini temizliyorummm.

Meyve çiğ badem fındık peynir zeytin hurma Etimek falan alırım kendime kuzum yöresel lezzetleri tadarım elbet fakat çok hareketli dolu dolu geçecek rotamız artı ile gelmem umarım
Bol bol hamsili ekmek mihlama kara lahana laz boregi yersin o zaman iyi tatiller kuzum arhaviye gidersen benden selam soyle
Hosbulduk canimm hamdolsun iyiyim..sen nasilsin 55 oldun ya helal olsun sana :))

Teşekkür ederim canim.

Alcam patron yarın disardayim yaban mersini keten tohumu başka ne alıyim kaptan?

yaban mersinini sakın şekerleme gibi olandan alma , yaban mersini diyorsun pastacılıkta kullanılandan veriyorlar .

bundan olacak canım .

keten tohumu da 100 gr alsan sana epey yeter .... bir kaşık kadar önce azıcık sıcak suda şişir sonra yoğurda karıştır .
meyve de atabilirsin içine .

aktardan biraz toz zencefil ve toz zerdeçalda al ... az al he ... evi baharatçıya çevirme ... onlarıda tarçınla beraber yoğurtla karıştırıp akşam yersin

Yedim canim guzel olduydu.

Tamamdir patron pastada mi kullaniliyormus bu bilmiyordum çok cahilim patron bir de belki bilgin vardır bence kesim vardir da. Sebzelerden özellikle yeşil sebzelerden hangisi gaz problemine iyi gelir

Acik olur tabiki, cok sevinirim ayriyetten
Saraycam uzun bir tatil olacak senin ki maşallah...
İnşallah girersin arada....
Acik wifi falan bulunca gir hemencikk..

32 gun yillik izin aldim. Bu sene Sadece 1 gun kaldi amaGirerim arada canim

Bu arada gecen seneden 3 gun yillik iznim kalmisti ondan 32 gun yani

Acik olur tabiki, cok sevinirim ayriyetten

32 gun yillik izin aldim. Bu sene Sadece 1 gun kaldi amaGirerim arada canim

Bu arada gecen seneden 3 gun yillik iznim kalmisti ondan 32 gun yani

İyi tatiller...
Çocuklarla iyice doyunn birbirinize

Tamamdir patron pastada mi kullaniliyormus bu bilmiyordum çok cahilim patron bir de belki bilgin vardır bence kesim vardir da. Sebzelerden özellikle yeşil sebzelerden hangisi gaz problemine iyi gelir
Sebzeleri bilmem de kimyon çok iyi geliyor. Miden toparlarsa arada et yemeklerine ekle muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…