Tamamdir canım az da olsa ekleyeyim kimyon çok sevmiyorum çünkü çok cok az atabiliyorumSebzeleri bilmem de kimyon çok iyi geliyor. Miden toparlarsa arada et yemeklerine ekle muhakkak
Ben de uyuyayım artık hatunlaaaar. Hepinize bol leptinli geceleeeer. Aus bebişin ismi bence de Antalya olsun
Tamamdir patron pastada mi kullaniliyormus bu bilmiyordum çok cahilimpatron bir de belki bilgin vardır bence kesim vardir da. Sebzelerden özellikle yeşil sebzelerden hangisi gaz problemine iyi gelir
Acik olur tabiki, cok sevinirim ayriyetten
32 gun yillik izin aldim. Bu sene Sadece 1 gun kaldi amaGirerim arada canim
Bu arada gecen seneden 3 gun yillik iznim kalmisti ondan 32 gun yani
Dünden 35 dk bisiklet 70 puan vardı patron.bugun daha bitmedi :/
Ben de uyuyayım artık hatunlaaaar. Hepinize bol leptinli geceleeeer. Aus bebişin ismi bence de Antalya olsun
İyi geceler şekerler uyuyayım :) alıntılarımı sabah yapayım iyice şişmeyeyim
@Ausencia Lara da kaldı iseniz bence Lara olsun adı
Herkesi öptümbol eksili tartılar dilerim herkese
anaaaaaaaaaaaaam isim söyleyip durmayın yahu .. bizim daktırın muhasebe işine dönecek
cuma vakti çalkanlanmasın buralar asılsız ihbarla
güzel isimmiş canom bu arada ...demek ki saydına isim sorulurmuş
Neler oluyor kacirdigim bir sey mi var
bileydim hiç değilse Fethiye de tatil yapardım
Yaaaaa olabilir ama degil mino no no
Insallah kaptanim ya .bende çorba falan görünce bi umutlandım ... abur cbur kek börek çıkınca kuş kadar kalmış menülerin , şimdi zamanla onlara sağlıklı şeyler ekleyeceğiz beraber
inşallah nefsim ya
o bedenler bol bol var zaten ... vermedim hiç birini .9 aya kadar idare eder gardolapama bunları bi hevesle yeni almıştım daha ... şu son 5-6 kiloda durşu hoş olmadı ... çok bollaştı ..
Halama daha 1 hafta var gelirse :) buraya kayınpederle 4 kişi geldik yolda , keşke dönerken de öyle olsa
Yaaaaa olabilir ama degil mi
Insallah kaptanim ya .
Nasip eder hayitlisiyla Rabbim
Inşallah canim hayırlısı olsunİnşallah diyelim saraycam
Amin nisacım inşallah
Inşallah canim hayırlısı olsunyalniz istah artisi varsa suphelen
Hayırlısı olsun. Bende gittim. Guzel haberlerle don tatilden. Bana watsp dan bilgi ver merak ederimhava değişimidir belki ... yüzüyorum o kadar acıkıyorumdur ...harbi yiyorum yalnız
bi de psikolojiktir , geçen ayda beklentim var diye bu zamanlar uykum geliyordu ... acıkıyordum sürekli ... bi şey çıkmadı ...
o yüzden hiç bir şey düşünmemeye çalışıyorum ....
kesin gittim ben di mi ? gittim gittim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?