Bu ara harbi spor yapamadım ama yürüyüşüm çok bonuscan hele insanların beni tanıyamadıklarını gördükçe ne yiyesin geliyo ne içesimAhu060812
Simdi ahu gece spor yapiyodu ben niye yapmiyim ne eksigim var ahudan dimi fazlam var ahudan
Hele az dusunup fesatlanim belki yapma istegi gelir.
Ablam benim oğlanın sünnet düğünü var Pazar günü kızlar söylemiştir e benim adamı da biliyon işten kafayı kaldıramaz herşeyiyle ben ilgilendim ha bugün bi yiyecek içecek almış bi tek o.o yüzden çok yoğunun bide İstanbuldan geldim zaten il yığıldı bide üstüne düğün telaşı kafamı kaldıramadımahum bence bebeler sana çekmiş bu kadar ekşinli anaya böyle bebe.
Geçmiş olsun iyi tarafından bak kendilerine bişi olmamış.
Kim evleniyo bu arada ?
Aşk olsun kaptaniçem hiç artı sabit gelirmiyim ama düzensizlikten çok bi eksim yok ne öldürür ne güldürür bi eksim var.için rahat olsun.spora da totalde bi 600 yaz yürüyüşlere dahada çoktur ya hesap tutamadım.herşey Benin üstümde hangi şarkılar çalacak bebeler ne giyecek ne yenecek be içilecek davetiye kime verilecek arabalara takılacak yüke kadar ayarladım bugün..kendimin kıyafeti zaten ayrı bi iş oldu çok zormuş kıyafet seçmek valla 3 günde buldum sen benim gibi son haftaya bırakma.gerçi parayı basarsan kıyafet çok ta 500-700 arasıydı burda kıyafetler.ben uygun sade bi elbise aldım.ben rastgele kıyafetlere bakarken hanfendi orası büyük beden lafları beni mazilere götürdü.52 bedendim o mağazlarda şimdi 42 bol geliyo Bazı yerlerde 40 da oldu.Allah hep korumayı nasip etsin hedefim 58 önce ulaşalım Sonra koruyalım inşallah.Ahu060812 nerdesinnnnnnnnnn gece gir bari anneeeeeeeeeeem ....
yarın seni sopamla değil pon ponumla bekliyorum haberin ola
bir kaptan yardımcısı asla kilo alıp sabit kalamaz
Abla üç saatlik uykudan emin misin :) Maşallah gayet enerjiksin hep böyle ol:)Ahu060812 canom kız kıyafeti bile son haftaya bıraktın harbiden yahu .. benim canım tezdir ...1 ay önceden hazırlarım heralde .
yok bi de bir tek sen uğraşmışsın , düşünemiyorum bile koşturmayı telaşı
Ama ne mutlu sana ya ... düşünsene bu işe böyle girişmese idik ... beğendiğini değil üzerine olanı alacaktın içine sinmeye sinmeye ... Foto at bana bi ara
Kalan misafirin olacak mı ahum ?
Düğünden sonra.
İnşallah olmaz diyesim geldi valla , o yorgunlukla artık insan ayak uzatmak ister.
Hadi tekrar hayırlı olsun paşaya .. Çok güzel geçsin herşey yolunda tıkır tıkır inşallah
ve evet geçince telaşe en azından akşamları cee de .... harbiden özlendin .
he bende çalışmaların akıbeti 1 hafta sonra netice verirbeklemedeyiz şu an
@Triplimelek Megi canım tekrar hayırlı mutluuuuu yaşları olsun paşanın ... güzel atlatmışsın valla , helal olsun .... o bi çatalda çiğ tavuk olsa yenir zaten
@MiuLegoağzın bal yesin ama kalorisiz bal
@Portakal Sulu Ordek ördekim sabah şeriflerin hayrola
Abla üç saatlik uykudan emin misin :) Maşallah gayet enerjiksin hep böyle ol:)
Güneşin kızı tebrik ederim canım :) yaa şu 4 lü rakamlar ne de güzel duruyor öyleGeçen hafta: 49.2
Bu hafta: 48.7
Fark: 500 gram
Yüzde: 1,016
Pek hoşlanmasam da ödemli haftada 500 gram bile candır diye düşünüyorum öpüyorum sizi kızlar malum iş zamanı ben işe kaçayım görüşürüz
Ben de cok begendim. Benim bu boyla asla olamayacagim bir kiloGüneşin kızı tebrik ederim canım :) yaa şu 4 lü rakamlar ne de güzel duruyor öyle
Canim Allah kolaylik versin insallah her sey yolunda gider ve gonlunce olur. En kisa zamanda 38 beden giymen dileklerimle ve 36 neden olmasinBu ara harbi spor yapamadım ama yürüyüşüm çok bonuscan hele insanların beni tanıyamadıklarını gördükçe ne yiyesin geliyo ne içesim
Ablam benim oğlanın sünnet düğünü var Pazar günü kızlar söylemiştir e benim adamı da biliyon işten kafayı kaldıramaz herşeyiyle ben ilgilendim ha bugün bi yiyecek içecek almış bi tek o.o yüzden çok yoğunun bide İstanbuldan geldim zaten il yığıldı bide üstüne düğün telaşı kafamı kaldıramadım
Aşk olsun kaptaniçem hiç artı sabit gelirmiyim ama düzensizlikten çok bi eksim yok ne öldürür ne güldürür bi eksim var.için rahat olsun.spora da totalde bi 600 yaz yürüyüşlere dahada çoktur ya hesap tutamadım.herşey Benin üstümde hangi şarkılar çalacak bebeler ne giyecek ne yenecek be içilecek davetiye kime verilecek arabalara takılacak yüke kadar ayarladım bugün..kendimin kıyafeti zaten ayrı bi iş oldu çok zormuş kıyafet seçmek valla 3 günde buldum sen benim gibi son haftaya bırakma.gerçi parayı basarsan kıyafet çok ta 500-700 arasıydı burda kıyafetler.ben uygun sade bi elbise aldım.ben rastgele kıyafetlere bakarken hanfendi orası büyük beden lafları beni mazilere götürdü.52 bedendim o mağazlarda şimdi 42 bol geliyo Bazı yerlerde 40 da oldu.Allah hep korumayı nasip etsin hedefim 58 önce ulaşalım Sonra koruyalım inşallah.
Canim ayagimi burkmuştum insallah bu hafta spora basliyorumKızlar çok özledim burda olmayı okul bi açılsaydı.önce düğün Sonra kurban Sonra tatil Sonra iş koşturmaya başlıycam hayat çok yoğun geçiyo..
Sizlerde ne var ne yok.
Aus çalışmalar nasıl gidiyo.??
kelebekolacam döndünmü
Son durumlar nasıl.
igdedali hayrişim sen nasılsın yalnız bıraktım seni bu ara
aeben ablam saygılar hürmetler
saydin78 seni de okuyorum haa yokum ama aklım kalbim burda yarınki kilonu çok merak ediyorum
ada81 spora adapte oldun sanırım yeniden.gözün aydın..
GunesinKizi35 hala çoşuyon mu sende kız
Geriye kalan Herkese çok selamlar
Haftasonu ablam gelecek bi süre daha buralarda olamam ama akşamları gelmeye çalışırım en azından etiketlere bakmaya devam ederim pazara kadar aklım başımda olmayacak gibi gözüküyor
Canım tebrik ederim sende vermişsin ne güzel:)Ben de cok begendim. Benim bu boyla asla olamayacagim bir kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?