Eyy masallah 48 wayyyyyy benim icin hayal bile olamazGeçen hafta: 49.2
Bu hafta: 48.7
Fark: 500 gram
Yüzde: 1,016
Pek hoşlanmasam da ödemli haftada 500 gram bile candır diye düşünüyorum öpüyorum sizi kızlar malum iş zamanı ben işe kaçayım görüşürüz
Tebrikler canimm . Harikaaa bi sonucGeçen hafta 58.1
Bu hafta 57.1
Fark 1.00
Yüzde 1.721
Bu haftaki verdiğim bir kilomu @igdedali iğdeciğime ithaf ediyorum. Sınavdı toparlanmaydı ağrıydı sızıydı geldi dinledi yazdı bize, moral olsun birazda olsa
Sevgili mortimsaydin78 sayende hırslandım verdim bir kiloda olsa acaba sen ne kadar verdiiiiin
Ausencia öpüyorum ve listeyi bi gıdım yükseltiyorum attığım bir kiloluk yükümle
Gelsin ponponlar
Eki Görüntüle 2037506
Günaydın mortim yemiyorum seni hakikatten ödemim fazlasıyla mevcutBilemiyorum mortim bilemiyorum.Yemiyorsun beni değil mi? İçimdeki sesler öyle demiyor
Mıhlama veeee diğerleri kaptaniçemcanımsaydin78 la hasbihalleşip:)) yememişsin çok sevindimmmm.
sonra da yemedin değil miiiiiiiiii
bu arada 9 ekime kadar çooooooooooook uzun yahu ... hiç mi girmeyeceksin ? özlerimmm la
Hadi bakalım ... sabaha güzelce uykunu al ...yol ödemini at öyle tartıl çiçeğim ...
çıbık günü bugün herhalde ..sevmedim bende
hele bakalım 4. gün sulu bişey gördüm ... çorba ...
yarına da bir yemek görürsem ne mutlu bana .
hep bu şekilde mi yiyorsun ? yani mesela diyette olmasan da arada bunlar dışında abur cubur yerdin anladığım
tansiyonun düşmüş okudum adacım ... o zaman hemen dolabı açıp peynirden yardım al ... o paketli cızlardan çok daha dengeler seni ... çok daha tuz istiyorsan 2-3 te zeytin at ağzına bu durumlarda.
keten tohumu al mutlaka ....
waaaaw bu nasıl kısa öz sade ama dengeli menü ... bi salatan yeşilliğin eksik fatmam ... harika ya
canım sen cıza coza bulaşma karataydan önce de güzel verebiliyordun zaten ... karatay en çok şu tehlikeli 10 günde lazımdı bize ..iyi de geldi.
perşembeleri mercimekten uzak durmakta yarar var güneşim ... yoksa gayet güzel menü.
sen zaten 2 kilo verme artık yavrumama bi 48.5 ne güzel olur yarına mesela
mıhlamaya dikkaaaat
hmmmm miktar yazmamışsın ama orda dolu dolu bir avuç fındık fıstık yenmiş gibi
canım sesin çıkmıyor diyete başlamadın sanmıştım ... ne iyi geldi şu mesajın
yarın bildirim yapmayı unutma
peynir zeytin yeşillik yeterhadi 1 dlm de tb ekmek verdim gitti
sopamı biledim zaten.
@caytabagi 63 geldi di mi geriyoksa bu dolma muhabbettinden şiştin diye dedikodu yayacağım
Neden maydonoz suyu içeceksin?Ben simdi bitki caydanlagima maydono ve su koyup kaynatiyorum. Suyunu suzup limon mu sıkmam lazim nasil olcak
Regl olunca iner inşallah mortim sıkma canını bu cuma böyle olsun ne yapalımGünaydın mortim yemiyorum seni hakikatten ödemim fazlasıyla mevcut
Karnim davul gibi oldu=DNeden maydonoz suyu içeceksin?
Yaa. Regl döneminde nasıl olur bilmiyorum maydonoz suyu aus gelince yazar inşallahKarnim davul gibi oldu=D
Yemem mi kuzum. Hepsinden tadımlık yerim inşallahKiz haftasonu artilarini temizliyorummm.
Bol bol hamsili ekmek mihlama kara lahana laz boregi yersin o zamaniyi tatiller kuzum arhaviye gidersen benden selam soyle
Teşekkür ederim canim.
Ilk bildirim benden gelsin.
Gecen hafta 69.2
Bu hafta 67.4
Fark. 1.8
Yuzde 2.6
Geçen hafta: 49.2
Bu hafta: 48.7
Fark: 500 gram
Yüzde: 1,016
Pek hoşlanmasam da ödemli haftada 500 gram bile candır diye düşünüyorum öpüyorum sizi kızlar malum iş zamanı ben işe kaçayım görüşürüz
Gunaydin kzlarrr. Bugun cuma degil mi baktim kimsenin kilosu yazmiyor
Yolculuk beni benden aldi. Dun saat 10 da ciktik yola gece 9 bucuk gibi varabildik. Her turlu sanssizlik buldu bizi. Yol kacirmalar, feribot yolunu son anda karistirip seferi kacirmalar, istanbul trafigi bizi 1-2 saat ileri atti. Her seye ragmen insanin evinde olmasi gibisi yok.
Allah kimseyi evsiz yurtsuz birakmasin.
Ben az once tartildim ama gece eve gelince birseyler atistirmistim
Cok utaniyorum azcik yedim ama cok degil gucum kalmamisti.
Bir de yolculuk siskinligi ve regl. 2. Gunu her sey bende
Gecen hafta=72.100
Bu hafta 71.500 cikti daha eksiydi aslinda
Fark= -600
Kahvaltidan once bi maydonoz kaynatsam mi diye dusunuyorum. Regl varken olur mu
Ausencia @igdedali
Geçen hafta 58.1
Bu hafta 57.1
Fark 1.00
Yüzde 1.721
Bu haftaki verdiğim bir kilomu @igdedali iğdeciğime ithaf ediyorum. Sınavdı toparlanmaydı ağrıydı sızıydı geldi dinledi yazdı bize, moral olsun birazda olsa
Sevgili mortimsaydin78 sayende hırslandım verdim bir kiloda olsa acaba sen ne kadar verdiiiiin
Gelsin ponponlar
Eki Görüntüle 2037506
Mıhlama veeee diğerleri kaptaniçem
Ahum regl sabah teşrif etti. Daha erken geleydi de ödemler gideydi daha iyiydi deKızlar çok özledim burda olmayı okul bi açılsaydı.önce düğün Sonra kurban Sonra tatil Sonra iş koşturmaya başlıycam hayat çok yoğun geçiyo..
Sizlerde ne var ne yok.
Aus çalışmalar nasıl gidiyo.??
@kelebekolacam döndünmü
Son durumlar nasıl.
@igdedali hayrişim sen nasılsın yalnız bıraktım seni bu ara
@aeben ablam saygılar hürmetler
saydin78 seni de okuyorum haa yokum ama aklım kalbim burda yarınki kilonu çok merak ediyorum
ada81 spora adapte oldun sanırım yeniden.gözün aydın..
@GunesinKizi35 hala çoşuyon mu sende kız
Geriye kalan Herkese çok selamlar
Haftasonu ablam gelecek bi süre daha buralarda olamam ama akşamları gelmeye çalışırım en azından etiketlere bakmaya devam ederim pazara kadar aklım başımda olmayacak gibi gözüküyor
Vay mortim süpersin maşallahGeçen hafta 58.1
Bu hafta 57.1
Fark 1.00
Yüzde 1.721
Gelsin ponponlar
Eki Görüntüle 2037506
Tadımlık kuzum herşey tadımlık
Şu bildirimi dünden alalımmm önce ...
Siftah nisadandı arada kaynamadın pon ponları
Tebrikler tekrar güzellik . Azmin de başarın da her konuda daim olsun
Ödemini sevdiğimin500 gr ödemli halinse
Tebrikler kuzum ... yüzde 1 i yakalamak güzeldir ... 500 gr a takılma
Sen şimdi emin misin 45 için ?
Listelere revize bildirmem lazım .
Dur pon pon unutmayalım
Yol ödem ..gece yemek azıcık ... bunlara göre 600 gr tartı sabsh ödemi ile gayet iyi çiçeğim.
Bence haftaya 69 görebiliriz
Maydanoz suyu iç canım ... hepsini atar gider.
Tartısını sevdiğimne de yakışmış 57 ler
Bu hafta senden şu mesajı bekliyorum inşallah .... gün içinde 56 görmek ne güzel
Tebrikleeeeer sana canım
Onca emek verdinnnn yapmazsınnn ki
Sabah teşrif etti sağolasıcaRegl olunca iner inşallah mortim sıkma canını bu cuma böyle olsun ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?