Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ictim gitti o zamannn tadi da pek kekremsiymis

benimde regli dün gelmeleri lazımdı gelmediiiii ama hiç davul gibi değilim hiç bir belirti yok ne gögüs şişti ne karnım offf çok mu atacak acaba ??? hafif gögüslerimde bu sabah sızı hissettim...
Hemen bi adacayi ic tatlim varsa. Rahatlatsin seni . Regl de gelir

günaydın
kızım dün 1 yaş aşısı oldu.
gece 2 ye kadar ateşlendi.
ancak uyandık.

başlangıç kg 74.1 di sanırım
bu sabah 73.8

regl olmasam daha az çıkar mıydı acaba?

Geçmişler olsun kuzucuğa .
Regl öncesi ve ilk 1-2 günü şişlik olur.
Sonrası kilo vermek için en ideal zamandır.
Altın hafta deriz biz hatta.

Bu hafta daha düzenli menülerle eksi 1 kg görebilirsin yani.

Günaydın tatlımmmm .
Süper sonuççççç , bayramda sakın cozutma
Bak 50 li kiloların eli kulağında artık

Evet canım tartı bozuk demiştik geçen hafta.

Tadımlık kuzum herşey tadımlık dağ bayır yayla vadi gezip durcaz halsiz düşerim sonra

Keşke sabit dönsennnn tadından yenmez .
Hadi en fazla 500 600 gr

Hemen bi adacayi ic tatlim varsa. Rahatlatsin seni . Regl de gelir
adacayı beni rahatsız ediyor canım böyle kalbimi sıkıştırıyor birkaç kez içtim hep öyle oldu... bana en iyi soğan suyu geliyor regli için onu yaparım ama hiç bir belirti yok sessiz sedasızda gelmez kiii

adaçayını sadece boğaz ağrılarında gargarada kullanıyorum inanılmaz faydalı şıp diye kesiyor

İnşallah abla yaa :)♡

Tebrik edrrim canım:)

Vay mortim süpersin maşallah tebrik ediyorum az kiloya bu kadar kilo kaybı. Süper gitmiş

Sabah teşrif etti sağolasıca
Böyle olsun ne yapalım kuzum
Bildiriyorum kilomu birazdan WC bekliyorum, şoka hazır mısın
yaaa bekliyoruuuummm hazırımm

Bende 55 altı olanları kıskanıyorum 48.7 olan kiloya bende tüm kıskançlığımı yolluyorum Keşke benim de olsaaa

Kizlar bana yardim edin nolur yaaa. Apartmanimizda kucucuk karincalar var. Temiz tutmama ragmen mutfagima geliyorlar ve biktim artik. Ne yaptiysam kar etmedi. Dolap kapagini aciyorum 1-2 tane geziniyor tabak aliyorum ustunde bi karinca o kadar da minikler ki. Evde yokuz kac aydir. Dun kettle in icine girmisler olmusler orda iki saat onu yikadim. Yiyecek ariyorlar belli ki. Ne yapsam gelmezler. Kesin caresi olan var mi. Limon kahve ise yaramadi. Camasir suyu hic ise yaramadi. Oldurmek de istemiyorum ama gelmesinler yeterki

Aynen bogaza da iyi gelir . Sogan suyu da etkili benceee. Ben bu ay nasil regl oldum hic anlamadim.bir sabah ansizin geldi

c
canım kaynağını bulman lazım nerden geliyorlar nerden çıkıyorlar mutlaka yuva vardır evde iyice bi izle yuvayı bulursan alçıyla deliği kapat çıkamıyorlar .... birde ilaçlama ama ilaçlama çok karıncayı etkilemiyor...

Bende 55 altı olanları kıskanıyorum 48.7 olan kiloya bende tüm kıskançlığımı yolluyorum Keşke benim de olsaaa
59 oluncada 55 leri kıskanırım kıskanmanın sonu yok kiii

Takip ettim canim ama ciktiklari yer mutfak dolabi ve vestiyerin arkasinda kaliyor ve derzlerden ilerliyorlar. Nasil bit manyaklik bu . Dolaplari yapanlar arkasini bi guzel alcilasaymis boyle olmazdi . Yani farkli farkli noktalardan geliyorlar

Takip ettim canim ama ciktiklari yer mutfak dolabi ve vestiyerin arkasinda kaliyor ve derzlerden ilerliyorlar. Nasil bit manyaklik bu . Dolaplari yapanlar arkasini bi guzel alcilasaymis boyle olmazdi . Yani farkli farkli noktalardan geliyorlar
anladım canımmm çözümü zor gibi belki tecrübe etmiş arkadaşlar vardır..

Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar dilerim

Günaydınnnnn hayırlı cumalarrr ...
Gelsin bildirimleeeer

Deli yaaa.... kim dedi size izne çıkın
Şimdi 59 a gelmiştin belki de.

Neyse 3 ay geçsin .... sen bildirim yapınca yeni gelenlerde seni kıskanır kuzum

Ictim gitti o zamannn tadi da pek kekremsiymis

Öyledir ama faydasını düşününce bal oluyor

Sizi kıskançlar siziiiiiiii

çook tıkanmıştım kaptanım veremiyordum kilo bir yukarı bi aşağı bi sabit dolanıyordum listeyi germek istemiyordum öyle daha bi stres oluyordum o yüzden çıktım... 59 olmasam bile bi 63 görürdüm kiii bu rakam beniii çok zayıf gösterirdi....
tabiii listede olmayıncadaaa amannn bugün yiyeyim diyorsun yarın başlıyayım diyorsun o yarın hiç olmuyor kiiii

Dukan tost ye tadi nasil bana da soyle. Yumurtayla sut karisip omlet gibi olunca tadi pek iyi olmaz gibi geliyor ama cok lezzetli diye yorumlar okudum. Sen bir dene eflalim guzelse ben de yapiyim
Menemen yaptım canım. Bakıyım onun tarife yaparsam yazarım
Karatay yapıyorum ta kaptanım ekmek cıs :)
Tebrikler canım
Tebrikler canım, maydanoz iyi gelir regl de ödemi söker
Tebrikler canım
günaydın
kızım dün 1 yaş aşısı oldu.
gece 2 ye kadar ateşlendi.
ancak uyandık.

başlangıç kg 74.1 di sanırım
bu sabah 73.8

regl olmasam daha az çıkar mıydı acaba?
Geçmiş olsun ve tebrikler
Tebrikler canım

dün okadar maydanoz suyu yaptım dün sabah ki kilomla aynı kilomm demek ödem yokmuş kiloymuş ..

bu hafta :69,00
bi ara 68,600 idim regli olamıyorum diye mi böyle oldu bilmiyorum haftaya inşallah sporla 68,500 görürüm diyorum ...kahvaltıya geçiyorummmm

Yemem mi kuzum. Hepsinden tadımlık yerim inşallah iletirim tatlım selamını rotamız dahilinde. Varmı önereceğin gezilecek kalınacak yemek yenecek bir yerler tatlım?
canım bildiğim yerlere gidersiniz zaten, ayder, çifte köprü, karagöl, batuama da geçersiniz, yemek kültürü pek gelişmiş diyemem, gidince anlarsın zaten :) bu nedenle önereceğim bir yer yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…