- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Ictim gitti o zamannn
Şu bildirimi dünden alalımmm önce ...
Siftah nisadandı arada kaynamadın pon ponları
Tebrikler tekrar güzellik . Azmin de başarın da her konuda daim olsun
Ödemini sevdiğimin500 gr ödemli halinse
Tebrikler kuzum ... yüzde 1 i yakalamak güzeldir ... 500 gr a takılma
Sen şimdi emin misin 45 için ?
Listelere revize bildirmem lazım .
Dur pon pon unutmayalım
Yol ödem ..gece yemek azıcık ... bunlara göre 600 gr tartı sabsh ödemi ile gayet iyi çiçeğim.
Bence haftaya 69 görebiliriz
Maydanoz suyu iç canım ... hepsini atar gider.
Tartısını sevdiğimne de yakışmış 57 ler
Bu hafta senden şu mesajı bekliyorum inşallah .... gün içinde 56 görmek ne güzel
Tebrikleeeeer sana canım
Onca emek verdinnnn yapmazsınnn ki
Hemen bi adacayi ic tatlim varsa. Rahatlatsin seni . Regl de gelirbenimde regli dün gelmeleri lazımdı gelmediiiii ama hiç davul gibi değilim hiç bir belirti yok ne gögüs şişti ne karnım offf çok mu atacak acaba ??? hafif gögüslerimde bu sabah sızı hissettim...
günaydın
kızım dün 1 yaş aşısı oldu.
gece 2 ye kadar ateşlendi.
ancak uyandık.
başlangıç kg 74.1 di sanırım
bu sabah 73.8
regl olmasam daha az çıkar mıydı acaba?
Günaydın geçen hafta tartilmamistim galiba ben en son buraya bildirdiğim 64 kalmış ama montite başladığımda 64.7 idim şimdi iseeeee 63.2
Bi dahaki kilo bildirimim kendi evimden olacak bayramdan sonra sanırım bakalım ne olacak tartı farkedince
Tadımlık kuzum herşey tadımlıkdağ bayır yayla vadi gezip durcaz halsiz düşerim sonra
adacayı beni rahatsız ediyor canım böyle kalbimi sıkıştırıyor birkaç kez içtim hep öyle oldu... bana en iyi soğan suyu geliyor regli için onu yaparım ama hiç bir belirti yok sessiz sedasızda gelmez kiiiHemen bi adacayi ic tatlim varsa. Rahatlatsin seni . Regl de gelir
İnşallah abla yaa :)♡
Şu bildirimi dünden alalımmm önce ...
Siftah nisadandı arada kaynamadın pon ponları
Tebrikler tekrar güzellik . Azmin de başarın da her konuda daim olsun
Ödemini sevdiğimin500 gr ödemli halinse
Tebrikler kuzum ... yüzde 1 i yakalamak güzeldir ... 500 gr a takılma
Sen şimdi emin misin 45 için ?
Listelere revize bildirmem lazım .
Dur pon pon unutmayalım
Yol ödem ..gece yemek azıcık ... bunlara göre 600 gr tartı sabsh ödemi ile gayet iyi çiçeğim.
Bence haftaya 69 görebiliriz
Maydanoz suyu iç canım ... hepsini atar gider.
Tartısını sevdiğimne de yakışmış 57 ler
Bu hafta senden şu mesajı bekliyorum inşallah .... gün içinde 56 görmek ne güzel
Tebrikleeeeer sana canım
Onca emek verdinnnn yapmazsınnn ki
Tebrik edrrim canım:)Günaydın geçen hafta tartilmamistim galiba ben en son buraya bildirdiğim 64 kalmış ama montite başladığımda 64.7 idim şimdi iseeeee 63.2
Bi dahaki kilo bildirimim kendi evimden olacak bayramdan sonra sanırım bakalım ne olacak tartı farkedince
Vay mortim süpersin maşallahtebrik ediyorum az kiloya bu kadar kilo kaybı. Süper gitmiş
yaaaSabah teşrif etti sağolasıca
Böyle olsun ne yapalım kuzum
Bildiriyorum kilomu birazdan WC bekliyorum, şoka hazır mısın
Bende 55 altı olanları kıskanıyorumkilo veren herkesi tebrik ediyorum 59 ve altında kilosu olanlarıda çooook kıskandığımı çatım çatım çatladığımı söylemeden geçemeyecemartık 48.700 olanada bişey demiyorum kıskançlığım tavan yapıyorrrrrr
Aynen bogaza da iyi gelir . Sogan suyu da etkili benceee. Ben bu ay nasil regl oldum hic anlamadim.bir sabah ansizin geldiadacayı beni rahatsız ediyor canım böyle kalbimi sıkıştırıyor birkaç kez içtim hep öyle oldu... bana en iyi soğan suyu geliyor regli için onu yaparım ama hiç bir belirti yok sessiz sedasızda gelmez kiii
adaçayını sadece boğaz ağrılarında gargarada kullanıyorum inanılmaz faydalı şıp diye kesiyor
canım kaynağını bulman lazım nerden geliyorlar nerden çıkıyorlar mutlaka yuva vardır evde iyice bi izle yuvayı bulursan alçıyla deliği kapat çıkamıyorlar .... birde ilaçlama ama ilaçlama çok karıncayı etkilemiyor...Kizlar bana yardim edin nolur yaaa. Apartmanimizda kucucuk karincalar var. Temiz tutmama ragmen mutfagima geliyorlar ve biktim artik. Ne yaptiysam kar etmedi. Dolap kapagini aciyorum 1-2 tane geziniyor tabak aliyorum ustunde bi karinca o kadar da minikler ki. Evde yokuz kac aydir. Dun kettle in icine girmisler olmusler orda iki saat onu yikadim. Yiyecek ariyorlar belli ki. Ne yapsam gelmezler. Kesin caresi olan var mi. Limon kahve ise yaramadi. Camasir suyu hic ise yaramadi. Oldurmek de istemiyorum ama gelmesinler yeterki
ayyyy bende mi öyle olacam ansızın belirtisiz kavgasız gürültüsüz gelecek heraldeAynen bogaza da iyi gelir . Sogan suyu da etkili benceee. Ben bu ay nasil regl oldum hic anlamadim.bir sabah ansizin geldi
59 oluncada 55 leri kıskanırım kıskanmanın sonu yok kiiiİnşallah abla yaa :)♡
Tebrik edrrim canım:)
yaaabekliyoruuuummm hazırımm
Bende 55 altı olanları kıskanıyorum48.7 olan kiloya bende tüm kıskançlığımı yolluyorum Keşke benim de olsaaa
Takip ettim canim ama ciktiklari yer mutfak dolabi ve vestiyerin arkasinda kaliyor ve derzlerden ilerliyorlar. Nasil bit manyaklik bu . Dolaplari yapanlar arkasini bi guzel alcilasaymis boyle olmazdi . Yani farkli farkli noktalardan geliyorlarc
canım kaynağını bulman lazım nerden geliyorlar nerden çıkıyorlar mutlaka yuva vardır evde iyice bi izle yuvayı bulursan alçıyla deliği kapat çıkamıyorlar .... birde ilaçlama ama ilaçlama çok karıncayı etkilemiyor...
anladım canımmm çözümü zor gibi belki tecrübe etmiş arkadaşlar vardır..Takip ettim canim ama ciktiklari yer mutfak dolabi ve vestiyerin arkasinda kaliyor ve derzlerden ilerliyorlar. Nasil bit manyaklik bu . Dolaplari yapanlar arkasini bi guzel alcilasaymis boyle olmazdi . Yani farkli farkli noktalardan geliyorlar
Insallah bi yolu vardir. Tukendim artik gercekten. Unutmustum gelince sinirim zipladi tekraranladım canımmm çözümü zor gibi belki tecrübe etmiş arkadaşlar vardır..
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar dilerim
kilo veren herkesi tebrik ediyorum 59 ve altında kilosu olanlarıda çooook kıskandığımı çatım çatım çatladığımı söylemeden geçemeyecemartık 48.700 olanada bişey demiyorum kıskançlığım tavan yapıyorrrrrr
Ictim gitti o zamannntadi da pek kekremsiymis
İnşallah abla yaa :)♡
Tebrik edrrim canım:)
yaaabekliyoruuuummm hazırımm
Bende 55 altı olanları kıskanıyorum48.7 olan kiloya bende tüm kıskançlığımı yolluyorum Keşke benim de olsaaa
çook tıkanmıştım kaptanım veremiyordum kilo bir yukarı bi aşağı bi sabit dolanıyordum listeyi germek istemiyordum öyle daha bi stres oluyordum o yüzden çıktım... 59 olmasam bile bi 63 görürdüm kiii bu rakam beniii çok zayıf gösterirdi....
Günaydınnnnn hayırlı cumalarrr ...
Gelsin bildirimleeeer
Deli yaaa.... kim dedi size izne çıkın
Şimdi 59 a gelmiştin belki de.
Neyse 3 ay geçsin .... sen bildirim yapınca yeni gelenlerde seni kıskanır kuzum
Öyledir ama faydasını düşününce bal oluyor
Sizi kıskançlar siziiiiiiii
Menemen yaptım canım. Bakıyım onun tarife yaparsam yazarımDukan tost ye tadi nasil bana da soyle.Yumurtayla sut karisip omlet gibi olunca tadi pek iyi olmaz gibi geliyor ama cok lezzetli diye yorumlar okudum. Sen bir dene eflalim guzelse ben de yapiyim
Karatay yapıyorum ta kaptanım ekmek cıs :)canım @saydin78 la hasbihalleşip:)) yememişsin çok sevindimmmm.
sonra da yemedin değil miiiiiiiiii
bu arada 9 ekime kadar çooooooooooook uzun yahu ... hiç mi girmeyeceksin ? özlerimmm la
Hadi bakalım ... sabaha güzelce uykunu al ...yol ödemini at öyle tartıl çiçeğim ...
çıbık günü bugün herhalde ..sevmedim bende
hele bakalım 4. gün sulu bişey gördüm ... çorba ...
yarına da bir yemek görürsem ne mutlu bana .
hep bu şekilde mi yiyorsun ? yani mesela diyette olmasan da arada bunlar dışında abur cubur yerdin anladığım
tansiyonun düşmüş okudum adacım ... o zaman hemen dolabı açıp peynirden yardım al ... o paketli cızlardan çok daha dengeler seni ... çok daha tuz istiyorsan 2-3 te zeytin at ağzına bu durumlarda.
keten tohumu al mutlaka ....
waaaaw bu nasıl kısa öz sade ama dengeli menü ... bi salatan yeşilliğin eksik fatmam ... harika ya
canım sen cıza coza bulaşma karataydan önce de güzel verebiliyordun zaten ... karatay en çok şu tehlikeli 10 günde lazımdı bize ..iyi de geldi.
perşembeleri mercimekten uzak durmakta yarar var güneşim ... yoksa gayet güzel menü.
sen zaten 2 kilo verme artık yavrumama bi 48.5 ne güzel olur yarına mesela
mıhlamaya dikkaaaat
hmmmm miktar yazmamışsın ama orda dolu dolu bir avuç fındık fıstık yenmiş gibi
canım sesin çıkmıyor diyete başlamadın sanmıştım ... ne iyi geldi şu mesajın
yarın bildirim yapmayı unutma
peynir zeytin yeşillik yeterhadi 1 dlm de tb ekmek verdim gitti
sopamı biledim zaten.
@caytabagi 63 geldi di mi geriyoksa bu dolma muhabbettinden şiştin diye dedikodu yayacağım
Tebrikler canımGeçen hafta: 49.2
Bu hafta: 48.7
Fark: 500 gram
Yüzde: 1,016
Pek hoşlanmasam da ödemli haftada 500 gram bile candır diye düşünüyorum öpüyorum sizi kızlar malum iş zamanı ben işe kaçayım görüşürüz
Tebrikler canım, maydanoz iyi gelir regl de ödemi sökerGunaydin kzlarrr. Bugun cuma degil mi baktim kimsenin kilosu yazmiyor
Yolculuk beni benden aldi. Dun saat 10 da ciktik yola gece 9 bucuk gibi varabildik. Her turlu sanssizlik buldu bizi. Yol kacirmalar, feribot yolunu son anda karistirip seferi kacirmalar, istanbul trafigi bizi 1-2 saat ileri atti. Her seye ragmen insanin evinde olmasi gibisi yok.
Allah kimseyi evsiz yurtsuz birakmasin.
Ben az once tartildim ama gece eve gelince birseyler atistirmistim
Cok utaniyorum azcik yedim ama cok degil gucum kalmamisti.
Bir de yolculuk siskinligi ve regl. 2. Gunu her sey bende
Gecen hafta=72.100
Bu hafta 71.500 cikti daha eksiydi aslinda
Fark= -600
Kahvaltidan once bi maydonoz kaynatsam mi diye dusunuyorum. Regl varken olur mu
Ausencia @igdedali
Tebrikler canımGeçen hafta 58.1
Bu hafta 57.1
Fark 1.00
Yüzde 1.721
Bu haftaki verdiğim bir kilomu @igdedali iğdeciğime ithaf ediyorum. Sınavdı toparlanmaydı ağrıydı sızıydı geldi dinledi yazdı bize, moral olsun birazda olsa
Sevgili mortim @saydin78 sayende hırslandım verdim bir kiloda olsaacaba sen ne kadar verdiiiiin
Ausencia öpüyorum ve listeyi bi gıdım yükseltiyorum attığım bir kiloluk yükümle
Gelsin ponponlar
Eki Görüntüle 2037506
Geçmiş olsun ve tebriklergünaydın
kızım dün 1 yaş aşısı oldu.
gece 2 ye kadar ateşlendi.
ancak uyandık.
başlangıç kg 74.1 di sanırım
bu sabah 73.8
regl olmasam daha az çıkar mıydı acaba?
Tebrikler canımGünaydın geçen hafta tartilmamistim galiba ben en son buraya bildirdiğim 64 kalmış ama montite başladığımda 64.7 idim şimdi iseeeee 63.2
canım bildiğim yerlere gidersiniz zaten, ayder, çifte köprü, karagöl, batuama da geçersiniz, yemek kültürü pek gelişmiş diyemem, gidince anlarsın zaten :) bu nedenle önereceğim bir yer yok maalesefYemem mi kuzum. Hepsinden tadımlık yerim inşallahiletirim tatlım selamını rotamız dahilinde. Varmı önereceğin gezilecek kalınacak yemek yenecek bir yerler tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?