Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınlar, ben tartılmadım, kahvaltımı da yaptım artık çok geç :)
Misafir geleceği zaman stres olmamayı ne zaman öğrenicem ben ya, koca kadın oldum hala geriliyorum.
Bugün ful hazırlıkla uğraşıcam.
Büyük oğlum ili haftadır hasta, midem bulanıyor deyip duruyordu, bir iki sefer de çıkarmıştı. İdrar yolu enfeksiyonundan şüphelenmiştim meğer kulak iltihabı olmuş o da mide bulantısı yaparmış, bir yaşıma daha girdim, antibiyotik kullanıyorum mecburen. Hasta ya bir naz bir niyaz zaten her şeye ağlar normalde.
Dedim annemlere göndereyim de bugün ve yarın hiç değilse rahat olayım ama ablamlara kızıp vazgeçtim
Küçük ayrı ilgi istiyor, özellikle misafirim geleceği zaman ekstra yapışıyor bacağıma.
İmdatttt dua edin bana.

Oyy kuzuuu ilk denetleme de bende oyleydim seni çok iyi anlıyorumo kadar telaş etme halledersin
İnşallah kuzum
Bende okulun Yemekhanesinden biliyorum o çorbalar acayip lezzetli oluyor muhtemelen fazla un ve yag koyuyorlar...
Yarım kase içeceğim artık öyle istiyorum dün de içmedim

Kaptanım dün de 30 dakika tempolu yürüyüş yaptım

Kilom sabit şaka gibi ama anlayamadım gitmiyorDün ki menümü yazayım bu menüyle dünden bugüne 100 gram mı verilir sadece

Sabah; Yok
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 13:00 - 1 porsiyon tavuk + 2 ymk kaşığı bulgur pilavı + 1 kase mevsim salata
Ara; 15:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 19:30 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 ad.karnıyarık + 2 ymk kaşığı çoban salatası
Ara; 20:15 - 2 ad.incir (anannem zorla ağzıma uzattı kadın anlamıyor kıramıyorsun da )

Tatlım olmuyor değil işte ... oldu artık .
Listede imiş gibi söz verirsin bana yine ... hele şu bayram geçsin ... hepimiz evimize yayılalım .
Morti olursun orti olursun ... hallederiz bi şekilde .
69 u da okudum .
Regl ödemidir bence de .

Baaak baaak sıkı karataycı pardon :)

Canım neden stres olutorsun bu kadar... elinden her iş gelen hatunsun hamdolsun .
Alnının akı ile geçer misafir dediğin .
Hadi bakayımmmmm ben hallederim de giriş Allahın izniyle

Ayyyy saraycam hangi bildirime şaşıracağımı şaşırdım resmen .
59.1 ... 4 kilo ... cidden 4 kilonun hakkını verecek kadar çok yediysen sözüm yok .
Sonra da pat 3.5 gidiyor hem de hala üzeri .
Tamam pat demek haksızlık , saf pro ve ayranla ... ama gitmiş mi gitmiş .
Ben sevindim yine de ...
Senden bi ricam ... kaçamaklar illa ki olacak ... cız coz ...
Ama tüm gün olmasın .
Yani bi öğün hesap kitap yapmıyorsan diğerlerinde dengele .
Böyle böyle vücut 50 li li kiloya alışacak ve ha diyince 4 kilo gelmeyecek gör bak .
Kendimden biliyorum

Nehirimmm kuzum bu menü ile devasa kilo da verilmez ... alınmaz da ...
Yani normal bi beslenme bu.
Mercimekte var.
O yüzden ertesi güne 100 eksi iyi yani.
Ha bu menüyü diyete yeni başlayan biri yese biraz daha verir ...80 90 larda yese yine öyle .
Ama 50 li kilolarda bu menü korumadan hallice .

Çocuklar durmuyor aus, çok yıpratıyorlar beni. Küçük bacağıma yapışıyor, büyük canım sıkılıyor diyor. Tablet oynamak istiyor sürekli. Okul açılsa hayırlısı ile sıkılmaya vakti kalmayacak :)

canım çok abartıyorum, hak ediyorum yani, hiç olmayacak şeyler yiyorum, birazda ayran aşı yaparım nasılsa diye abarttım tabi... öğreneceğim kaptanım,

İncir olmadı onları yemeseydim belki daha az çıkardım ben dün ki menüyü hadi es geçiyorum ama haftalardır pilav makarna yemiyorum dün hariç neden veremedim gitmiyor spor yaptığım için gitmeliydiPazar günü bana bir şey oldu 4 den sonra yemedim spor yaptım hatta kötü şeyler de yaşadım söylemiştim ondan sonra inemedim cumartesi 53.2 rakamını görmüştüm halbuki

Son düzenleme:
İnşallah kuzum

Hazirsan geliyoooo
İnşallah abla yaa :)♡

Tebrik edrrim canım:)

yaaa bekliyoruuuummm hazırımm

Bende 55 altı olanları kıskanıyorum 48.7 olan kiloya bende tüm kıskançlığımı yolluyorum Keşke benim de olsaaa

Daha ne olsun o kiloya -500 bir de 48 görmüş dediğine bak ya Tebrik ederim
Tebrik ederim canım çok güzel
Tebrik ederim canım çok güzel
günaydın
kızım dün 1 yaş aşısı oldu.
gece 2 ye kadar ateşlendi.
ancak uyandık.

başlangıç kg 74.1 di sanırım
bu sabah 73.8

regl olmasam daha az çıkar mıydı acaba?
Geçmiş olsun canım güzel rakam regliden dolayı bence
Çok iyi canım tebrik ederim
Benimki de herhalde ödem değil kilo benimde acilen maydanoz suyudur lahana çorbasıdır yapmam gerek

Halandandır o ya ben ne yapam

canım bildiğim yerlere gidersiniz zaten, ayder, çifte köprü, karagöl, batuama da geçersiniz, yemek kültürü pek gelişmiş diyemem, gidince anlarsın zaten :) bu nedenle önereceğim bir yer yok maalesef
Peki canım sağol

Bende babamın tartısından bildireyim .
Evdeki ile ne kadar aynı bilmiyorum .
Ilk gün yol ödemi vardı çünkü. Çok anlayamadım.

11 Ağustos Cuma Antalya 53.3
25 Ağustos Cuma Antalya 54.2

900 gr iki haftada ... bence iyi ... tatil sonu 55 e kadar relax olacaktım .
Umarım babamın tartısı eksik tartmıyordur.
Gerçi her durumda en azından aldığım 900 onu biliyorum .
Koruma için tüyo olsun .
Kaptanım diyette misin eni konu derseniz ? Kesinlikle hayır.
Akşam yemeği hep dışarda ve en erken 8 de ... tatlı var ...dondurma var ...
Yemekte ekmek hiç yok ama mezesi otu çöpü eti ...
Gün içinde çok meyve var ... çook yani .
Sanırım ekmek şu 2 haftada 4 dlm ancak vardır tb o da .
Hamur işi kızartma yok . Zaten cazipte gelmiyor.
Denizde iken öğün araları 2 saati bulmuyor.
Kuruyemiş kuru meyve ...
Ayran muz...
Patlamış mısır
Sık sık denizden çıkınca bu tarz şeyler.

Yani aklım hiç bir yemekte kalmadan , sıkıntısız ... hele şu son 1 haftadır tatlının dibine vurarak +900 ....

Bence koruma kısmı başarılı .

Sabahtan beri 58,9 çıkayım diye yüz kere çıkıp indim belki tartıya WC yok, artı ödem buna da şükür ayrıca ayran aşı sadece 700 Gr kaybettirdi, belki de yaptığım zaman yanlıştı bilemiyorum. Ama sonuçtan herşeye rağmen çok memnunum mutluyum Ausencia canım, 1 Eylül bildirimimi de 28 i yola çıkmadan yapsam olur mu kuzum

Kilomu bildiriyorum
Geçen Hafta: 60,8
Bu hafta: 59
Fark: 1,800 gr.
Yüzde: 2,96

Ausencia Munzevi Zencefil mortim
yaaaaa çok sevindim sen öyle ödem vs deyince biraz üzülmüştüm ama beni bu sayılarla geçtiğine çooook sevindim.
morti sıfatıyla bakarsam olaya tabi ki böyleyim

Ama hep öyle olur eflal
.. bende yusufa oğlum inadına mı yapıyorsun derdim ..her zamankinden daha çok ilgi beklemiyor aslında ... o koşturmada gözün hiç görmeyince daha çol dikkat çekmeye çalışıyor .

Canım benim makarna pilav artık olsun olsun haftada bir olsun .
Eskisi gibi yersek eskisi gibi oluruz nehirim .
Şimdi kaç kilosun sen ? Sabit mi ?

yaaaaa çok sevindim sen öyle ödem vs deyince biraz üzülmüştüm ama beni bu sayılarla geçtiğine çooook sevindim.
morti sıfatıyla bakarsam olaya tabi ki böyleyim
Canım benim teşekkür ediyorumseninle olan tatlı rekabetimizin çok etkisi var. Yoksa bu kadar verezmedimsagol kuzum canım mortim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…