İnşallah kuzumOyy kuzuuu ilk denetleme de bende oyleydim seni çok iyi anlıyorumo kadar telaş etme halledersin
Yarım kase içeceğim artık öyle istiyorum dün de içmedimBende okulun Yemekhanesinden biliyorum o çorbalar acayip lezzetli oluyor muhtemelen fazla un ve yag koyuyorlar...
ÜYE/TARİH | 17.08 | 25.08 | FARK | 01.09 | FARK | 08.09 | FARK | 15.09 |
---|
çook tıkanmıştım kaptanım veremiyordum kilo bir yukarı bi aşağı bi sabit dolanıyordum listeyi germek istemiyordum öyle daha bi stres oluyordum o yüzden çıktım... 59 olmasam bile bi 63 görürdüm kiii bu rakam beniii çok zayıf gösterirdi....
tabiii listede olmayıncadaaa amannn bugün yiyeyim diyorsun yarın başlıyayım diyorsun o yarın hiç olmuyor kiiii
Menemen yaptım canım. Bakıyım onun tarife yaparsam yazarım
Karatay yapıyorum ta kaptanım ekmek cıs :)
Tebrikler canım
Tebrikler canım, maydanoz iyi gelir regl de ödemi söker
Tebrikler canım
Geçmiş olsun ve tebrikler
Tebrikler canım
günaydın hanımlar maalesef 55,6 kg
400 gr artıdayım
ptesi 59.1 (saf pro)
salı 57.3 (ayran aşı)
çarş 56.4 (ayran aşı)
perş 66.1 (sabah öğlen pro+salata akşam yok)
cuma 55.6
Ausencia böyle işte
bu arada halam gelmek üzere eli kulağında
İnşallah kuzum
Yarım kase içeceğim artık öyle istiyorum dün de içmedim
Kaptanım dün de 30 dakika tempolu yürüyüş yaptım
Kilom sabit şaka gibi ama anlayamadım gitmiyorDün ki menümü yazayım bu menüyle dünden bugüne 100 gram mı verilir sadece
Sabah; Yok
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 13:00 - 1 porsiyon tavuk + 2 ymk kaşığı bulgur pilavı + 1 kase mevsim salata
Ara; 15:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 19:30 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 ad.karnıyarık + 2 ymk kaşığı çoban salatası
Ara; 20:15 - 2 ad.incir (anannem zorla ağzıma uzattı kadın anlamıyor kıramıyorsun da )
Çocuklar durmuyor aus, çok yıpratıyorlar beni. Küçük bacağıma yapışıyor, büyük canım sıkılıyor diyor. Tablet oynamak istiyor sürekli. Okul açılsa hayırlısı ile sıkılmaya vakti kalmayacak :)
Tatlım olmuyor değil işte ... oldu artık .
Listede imiş gibi söz verirsin bana yine ... hele şu bayram geçsin ... hepimiz evimize yayılalım .
Morti olursun orti olursun ... hallederiz bi şekilde .
69 u da okudum .
Regl ödemidir bence de .
Baaak baaak sıkı karataycı pardon :)
Canım neden stres olutorsun bu kadar... elinden her iş gelen hatunsun hamdolsun .
Alnının akı ile geçer misafir dediğin .
Hadi bakayımmmmm ben hallederim de giriş Allahın izniyle
Ayyyy saraycam hangi bildirime şaşıracağımı şaşırdım resmen .
59.1 ... 4 kilo ... cidden 4 kilonun hakkını verecek kadar çok yediysen sözüm yok .
Sonra da pat 3.5 gidiyor hem de hala üzeri .
Tamam pat demek haksızlık , saf pro ve ayranla ... ama gitmiş mi gitmiş .
Ben sevindim yine de ...
Senden bi ricam ... kaçamaklar illa ki olacak ... cız coz ...
Ama tüm gün olmasın .
Yani bi öğün hesap kitap yapmıyorsan diğerlerinde dengele .
Böyle böyle vücut 50 li li kiloya alışacak ve ha diyince 4 kilo gelmeyecek gör bak .
Kendimden biliyorum
canım çok abartıyorum, hak ediyorum yani, hiç olmayacak şeyler yiyorum, birazda ayran aşı yaparım nasılsa diye abarttım tabi... öğreneceğim kaptanım,
Tatlım olmuyor değil işte ... oldu artık .
Listede imiş gibi söz verirsin bana yine ... hele şu bayram geçsin ... hepimiz evimize yayılalım .
Morti olursun orti olursun ... hallederiz bi şekilde .
69 u da okudum .
Regl ödemidir bence de .
Baaak baaak sıkı karataycı pardon :)
Canım neden stres olutorsun bu kadar... elinden her iş gelen hatunsun hamdolsun .
Alnının akı ile geçer misafir dediğin .
Hadi bakayımmmmm ben hallederim de giriş Allahın izniyle
Ayyyy saraycam hangi bildirime şaşıracağımı şaşırdım resmen .
59.1 ... 4 kilo ... cidden 4 kilonun hakkını verecek kadar çok yediysen sözüm yok .
Sonra da pat 3.5 gidiyor hem de hala üzeri .
Tamam pat demek haksızlık , saf pro ve ayranla ... ama gitmiş mi gitmiş .
Ben sevindim yine de ...
Senden bi ricam ... kaçamaklar illa ki olacak ... cız coz ...
Ama tüm gün olmasın .
Yani bi öğün hesap kitap yapmıyorsan diğerlerinde dengele .
Böyle böyle vücut 50 li li kiloya alışacak ve ha diyince 4 kilo gelmeyecek gör bak .
Kendimden biliyorum
İncir olmadı onları yemeseydim belki daha az çıkardım ben dün ki menüyü hadi es geçiyorum ama haftalardır pilav makarna yemiyorum dün hariç neden veremedim gitmiyor spor yaptığım için gitmeliydi
Nehirimmm kuzum bu menü ile devasa kilo da verilmez ... alınmaz da ...
Yani normal bi beslenme bu.
Mercimekte var.
O yüzden ertesi güne 100 eksi iyi yani.
Ha bu menüyü diyete yeni başlayan biri yese biraz daha verir ...80 90 larda yese yine öyle .
Ama 50 li kilolarda bu menü korumadan hallice .
İnşallah kuzum
Geçmişler olsun kuzucuğa .
Regl öncesi ve ilk 1-2 günü şişlik olur.
Sonrası kilo vermek için en ideal zamandır.
Altın hafta deriz biz hatta.
Bu hafta daha düzenli menülerle eksi 1 kg görebilirsin yani.
Günaydın tatlımmmm .
Süper sonuççççç , bayramda sakın cozutma
Bak 50 li kiloların eli kulağında artık
Evet canım tartı bozuk demiştik geçen hafta.
Keşke sabit dönsennnntadından yenmez .
Hadi en fazla 500 600 gr
İnşallah abla yaa :)♡
Tebrik edrrim canım:)
yaaabekliyoruuuummm hazırımm
Bende 55 altı olanları kıskanıyorum48.7 olan kiloya bende tüm kıskançlığımı yolluyorum Keşke benim de olsaaa
Daha ne olsun o kiloya -500 bir de 48 görmüş dediğine bak yaGeçen hafta: 49.2
Bu hafta: 48.7
Fark: 500 gram
Yüzde: 1,016
Pek hoşlanmasam da ödemli haftada 500 gram bile candır diye düşünüyorum öpüyorum sizi kızlar malum iş zamanı ben işe kaçayım görüşürüz
Tebrik ederim canım çok güzelGunaydin kzlarrr. Bugun cuma degil mi baktim kimsenin kilosu yazmiyor
Yolculuk beni benden aldi. Dun saat 10 da ciktik yola gece 9 bucuk gibi varabildik. Her turlu sanssizlik buldu bizi. Yol kacirmalar, feribot yolunu son anda karistirip seferi kacirmalar, istanbul trafigi bizi 1-2 saat ileri atti. Her seye ragmen insanin evinde olmasi gibisi yok.
Allah kimseyi evsiz yurtsuz birakmasin.
Ben az once tartildim ama gece eve gelince birseyler atistirmistim
Cok utaniyorum azcik yedim ama cok degil gucum kalmamisti.
Bir de yolculuk siskinligi ve regl. 2. Gunu her sey bende
Gecen hafta=72.100
Bu hafta 71.500 cikti daha eksiydi aslinda
Fark= -600
Kahvaltidan once bi maydonoz kaynatsam mi diye dusunuyorum. Regl varken olur mu
Ausencia @igdedali
Tebrik ederim canım çok güzelGeçen hafta 58.1
Bu hafta 57.1
Fark 1.00
Yüzde 1.721
Bu haftaki verdiğim bir kilomu @igdedali iğdeciğime ithaf ediyorum. Sınavdı toparlanmaydı ağrıydı sızıydı geldi dinledi yazdı bize, moral olsun birazda olsa
Sevgili mortimsaydin78 sayende hırslandım verdim bir kiloda olsa acaba sen ne kadar verdiiiiin
Ausencia öpüyorum ve listeyi bi gıdım yükseltiyorum attığım bir kiloluk yükümle
Gelsin ponponlar
Eki Görüntüle 2037506
Geçmiş olsun canım güzel rakam regliden dolayı bencegünaydın
kızım dün 1 yaş aşısı oldu.
gece 2 ye kadar ateşlendi.
ancak uyandık.
başlangıç kg 74.1 di sanırım
bu sabah 73.8
regl olmasam daha az çıkar mıydı acaba?
Çok iyi canım tebrik ederimGünaydın geçen hafta tartilmamistim galiba ben en son buraya bildirdiğim 64 kalmış ama montite başladığımda 64.7 idim şimdi iseeeee 63.2
Bi dahaki kilo bildirimim kendi evimden olacak bayramdan sonra sanırım bakalım ne olacak tartı farkedince
Benimki de herhalde ödem değil kilo benimde acilen maydanoz suyudur lahana çorbasıdır yapmam gerekdün okadar maydanoz suyu yaptım dün sabah ki kilomla aynı kilomm demek ödem yokmuş kiloymuş ..
bu hafta :69,00
bi ara 68,600 idim regli olamıyorum diye mi böyle oldu bilmiyorum haftaya inşallah sporla 68,500 görürüm diyorum ...kahvaltıya geçiyorummmm
günaydın hanımlar maalesef 55,6 kg
400 gr artıdayım
ptesi 59.1 (saf pro)
salı 57.3 (ayran aşı)
çarş 56.4 (ayran aşı)
perş 56.1 (sabah öğlen pro+salata akşam yok)
cuma 55.6
Ausencia böyle işte
bu arada halam gelmek üzere eli kulağında
Peki canım sağolcanım bildiğim yerlere gidersiniz zaten, ayder, çifte köprü, karagöl, batuama da geçersiniz, yemek kültürü pek gelişmiş diyemem, gidince anlarsın zaten :) bu nedenle önereceğim bir yer yok maalesef
yaaaaa çok sevindimKilomu bildiriyorum
Geçen Hafta: 60,8
Bu hafta: 59
Fark: 1,800 gr.
Yüzde: 2,96
Ausencia Munzevi Zencefil mortim
Çocuklar durmuyor aus, çok yıpratıyorlar beni. Küçük bacağıma yapışıyor, büyük canım sıkılıyor diyor. Tablet oynamak istiyor sürekli. Okul açılsa hayırlısı ile sıkılmaya vakti kalmayacak :)
İncir olmadı onları yemeseydim belki daha az çıkardım ben dün ki menüyü hadi es geçiyorum ama haftalardır pilav makarna yemiyorum dün hariç neden veremedim gitmiyor spor yaptığım için gitmeliydiPazar günü bana bir şey oldu 4 den sonra yemedim spor yaptım hatta kötü şeyler de yaşadım söylemiştim ondan sonra inemedim cumartesi 53.2 rakamını görmüştüm halbuki
Canım benim teşekkür ediyorumyaaaaa çok sevindimsen öyle ödem vs deyince biraz üzülmüştüm ama beni bu sayılarla geçtiğine çooook sevindim.
morti sıfatıyla bakarsam olaya tabi kiböyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?