Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kilomu bildiriyorum
Geçen Hafta: 60,8
Bu hafta: 59
Fark: 1,800 gr.
Yüzde: 2,96

Ausencia @Portakal Sulu Ordek mortim

Waaaaaaw

Müthişşşşşsin sarı papatyammmm

59.0 hem de wc siz ödemliiii

Olur tabii tatlım ... hem 58 lerde ucundan gelir

Günaydınlarrr ♡ ♡ ♡

Günaydınnnn pınarımmmm

Hiç yemiyorum haftada 1 olayını bırak hiç yemiyorum dün çorba yoktu o yüzden çok açtım sabah kahvaltı yapmayınca az bulgur istedim cacığımı da unutmuşlar mecburen yedim53.7 dedi sonra 53.6 dedi bilemedim sen sabit yaz kaptanım olur mu moralim bozuldu cumartesi 53.2 rakamını gördüm kendimi iyi hissediyorum ama pazartesi sabah kilom bir anda çıktı daha da inmedi

Sen bu işi biliyorsun kaptanım

İyiyim ablacım. İşlerini hallet de gel hayırlısıyla bi an önce... Çok özlendin aşırı yani
tebrikler kuzum. Senin kiloda çok iyi

Çok teşekkür ederim. Senin istek ve kararlılığının sonucu bu
Haladandır canım... Ama yine de sonuç güzel. Tebrikler

Benim enn merak ettiğim o 4 kiloyu ne yedin de aldığın
Kilomu bildiriyorum

Oooo süper sonu. Tebrikler saydınımm

Canım stresli idin .. mutlaka onunda etkisi vardır.
Hiç sıkma canını.
Sonuçta hala 53 ler seninle

Kilomu bildireyim

Ausencia yahuu seni mi tebrik edeyim kendimi bilemedim...

Hedeff 12 den vuruldu efemm

Veeeee artık Sakarya''dayimmm

Geçen Hafta : 55.2
Bu Hafta : 54.9
Fark : 300
Yüzde : 0.54

Kendini tabii ki de tatlımmmmmm

Benim ki müneccimbaşılık

55 lere ne çabuk veda ettin şükür ... hem de araya tatil girdi .

Süpeeeeeeeer

Waaaaaaw

Müthişşşşşsin sarı papatyammmm

59.0 hem de wc siz ödemliiii

Olur tabii tatlım ... hem 58 lerde ucundan gelir

Günaydınnnn pınarımmmm
saol kuzum
Ok pazartesi yazarım. O 58 ler gelir kesin kuzum ama ucundan mı kıyısından mı bilemem

Teşekkür ederim İğdem

ya bozma moralini, haftaya çok iyi verirsin kuzum.

süper maşallah kaptanım

Kilomu bildiriyorum

harikasın canım tebrikler
Kilomu bildireyim

tebrikler canımm

yazayım da kaptan kızar şimdi, şöyle diyeyim yolculuk esnasında gidiş 500 gr dönüş 500 gr kalorisi bol karışık kuruyemiş, çocuklara badem şekeri almıştım sevmediler 3 paket ondan bitirdim, akşam geç saatte patates ekmek, pazar sabah yağlı katmer doyana kadar, geç saatte köfte ekmekli.. böyle işte.birde yol ödemi fazladan,

1 dersten büte kalmışım. Canım çok sıkıldı. Büt tarihi ne zaman bilmiyorum. Yarın ama saati belli değil... bi de en hakim olduğum ders. Pofff canım çok sıkıldı. Yarın 2,5 a bilet aldım. İnşallah 2 'den öncedir Bileti zor buldum zaten...
Kiloma gelinceee sabah wc siz ödemli sabit gibi bişeydim. Yürüyüşe attım kendimi. Şu an da yeşil çayımı içiyorum. Accık bekleyeyim tekrar tartılacam. Pazardan beri halanın çözülmesini bekliyordum. Abartısız o günden beri sancı çekiyorum şu an da aynı... ve dün acile gidecektim bugün Cuma olunca ilaç da ödem yapar canım sıkılır diye gitmedim. Tartı insin ilaç alacam hemen...
Bu güzel Cuma gününde modunuzu düşürmeyim ama canım çok sıkkın... diğer notlarımı o beni bırakan hoca da görüyor. diğer derslerim 80-90-100 şeklinde ilerliyor... 40 da bırakmak nedir arkadaş
Yarın sabahtan gidecem yanına. Bugün yerinde değilmiş

Canım stresli idin .. mutlaka onunda etkisi vardır.
Hiç sıkma canını.
Sonuçta hala 53 ler seninle
İnşallah kaptanım haftaya evdeyim bakalım ne olacak koşuşturma falan olacak az yersem işe yarar gibi
ya bozma moralini, haftaya çok iyi verirsin kuzum.

İnşallah kuzum çok taktım bu hafta dikkat ettim çünkü ama bakalım bu haftaya artık geçti

Demek ki bedenin minnak ama ruhun değil saraycam Korumada iştahını kontrol etmen lazımmış. Bunu görmüş olduk. Neyse ki inmiiş tartın

Hayırlı Cumalar güzel hanımlar.

Yorgun iş gücü pek çok ve organık aeben geldi hanım
İnşallah herkesler güzel kilolar vermişlerdir

Kilomu bildirip kaçayım bahçenin hasadını yaptım geldim bi onları yerleştireyim

Malum monti bu iki gün uctu ama hamdolsunki gittiğim yani en son günki monti kilomdayım

Pazartesi kilom :68,6
Bugunki kilom: 67,7
Fark 900 gr

Montiye devam edeydim bir ay önceki son kilo bildirimin olan 67 olurdum diye tahmin ediyorum

Evet bayrama kadar devam monti amcama hedef 66 lı kilolar inş .

Kilomu bildiriyorum

Harikasın canım hoşgelmiş 59 çabucak gitsin inşallah
Kilomu bildireyim

Tebrik ederim canım gelmiş rakam çokta güzel çabucak gideri gelir 53 inşallah

Üzüldüm canım ya kötü olmuş inşallah yarın erkendir sınavına girer gidersin hemen Reglidendir tartın olsa rahatlarsın

Pofuduk mu oldun bende bugünler de tartıda kötü çıkıyorum tipte zayıf hissediyorum tartı hep sabit
evet canım puf puf oldum.
bizim ofis genel olarak hafif kilolu ve aşırı kilolulardan oluşuyor yanlarında hafif fit duruyorum bu beni şımartıyor sanırım. bayramdan sonra diyetisyene gidicem şart.
tabi önce evi taşımam lazım..

valla kv de bi şöle bi böyle dengesiz. eşimin bana söylediği ağır kelimeler var onu affedemiyorum. epey bi surat yaptım .. onda da özür dileme huyu yoktur ama sanırım bir daha o kelimeleri diyemez bana. anneliğimi kimseyle kıyaslatmam. hele ki o yavruyu dünyaya getirene kadar çektiklerimden sonra !
sırası gelsin evli evine köylü köyüne zaten. h sonları bari yalnız bırakır bizi arada dedim ama ı ıh kadın demir attı bizim eve

neyse konuşuyrum ama yarın eşimin memleketine yolcuyuz. orada da kalkıp iş yapmayı pek düşünmüyorum açıkçası. işten izin aldım ama orada da çalışmak koşuluyla. bu yüzden beklemesinler iş miş benden. ogulları ttil yapacak bende yapacam üleyn

Bizde seni kocamaaaaaaaaaaaaaaan özlemiş ve sabırsızlıkla bekliyoruz

canım kaptanım

İnşallah kaptanım haftaya evdeyim bakalım ne olacak koşuşturma falan olacak az yersem işe yarar gibi

İnşallah kuzum çok taktım bu hafta dikkat ettim çünkü ama bakalım bu haftaya artık geçti
sıkma canını canım belki bir anlık duruş yaşıyorsun haftaya daha iyi olacağına inanıyorum kilon da az rakamlarda böyle olması normal gibi

Sarayca heeey maşallaaah ...
Yediğin içtiğinde gözüm yok yanlış anlama da

igdedali Kuzum sıkma canını ... inşallah saati erkendir de yolculuğunu engellemez.
Aranın iyi olduğu bir hoca ise halledilir de...
Tartıyı da bekle annem .
Efserde bekliyor ... iki sabit kötü olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…