Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tebrik ederim canım süper gidiyorsun

tebrik ederim canım

tebrik ederim tatlım çok iyi vermişsin

tebrik ederim canım
Kilomu bildiriyorum
Geçen Hafta: 60,8
Bu hafta: 59
Fark: 1,800 gr.
Yüzde: 2,96

Ausencia @Portakal Sulu Ordek mortim
tebrikler çok çok iyi vermişsin canım

Kilomu bildireyim

Ausencia yahuu seni mi tebrik edeyim kendimi bilemedim...

Hedeff 12 den vuruldu efemm

Veeeee artık Sakarya''dayimmm

Geçen Hafta : 55.2
Bu Hafta : 54.9
Fark : 300
Yüzde : 0.54
tebrik ederim canım

sıkma canını canım belki bir anlık duruş yaşıyorsun haftaya daha iyi olacağına inanıyorum kilon da az rakamlarda böyle olması normal gibi
Teşekkür ederim mortim haftaya daha da dikkat edeceğim durduğum bir döneme denk geldi gibiSen ne durumdasın

evet yazmadım canım. dün bugün normal yedim ondan yazmadım.

canım sen niye sürekli niğdeye gidiyordun?
Bacım bizim niğdede GES var eşim arada gitmek zorunda iş yani . Ayrıca tesisin kenarına minik bi bağ evi yaptırdık bag bahçe vs var . Güvenlikler biz yokken ilgileniyorlar sağ olsun. Fırsat buldukça iş oldukça kaçıyoruz .

Teşekkür ederim mortim haftaya daha da dikkat edeceğim durduğum bir döneme denk geldi gibiSen ne durumdasın
şeyyy ben daha belli değil sabah erken kalktım işler vardı onları hallettim yolumu uzattim yürüyüş yapıyorum eve doğru

Oturdum ağlıyorum yav. Ünide de hocanın biri sebepsiz bıraktı. Gittim konuşmaya. Normalde öfke kontrolüm iyi diye bilirim. Kadın oynadı tüm ayarlarımla. Haksızlık yaptığı aşikardı... Epey tartıştık sonra okulu uzattım onun yüzünden...
Bu defa sakin olmam lazım...

Evet bu sefer olacak allahin izniyle )

günaydın
kızım dün 1 yaş aşısı oldu.
gece 2 ye kadar ateşlendi.
ancak uyandık.

başlangıç kg 74.1 di sanırım
bu sabah 73.8

regl olmasam daha az çıkar mıydı acaba?
çok çok tebrik ediyorum herkesi

inşallah cozutmam kaptanım bakalım monti amcanın asıl etkisi bu hafta belli olacak bayramın sadece 1. Günü burdayız 2. Günü yola çıkacağız zaten inşallah kolayca atlatirim o iki günü hayırlısıyla evime dönüp okul açılınca inşallah herşey daha kolay olur

İnşallah abla yaa :)♡

Tebrik edrrim canım:)

yaaa bekliyoruuuummm hazırımm

Bende 55 altı olanları kıskanıyorum 48.7 olan kiloya bende tüm kıskançlığımı yolluyorum Keşke benim de olsaaa
Bende çok kıskanıyorum çok çok fazla
ayy bu mesaki görünce ödüm koptu korumak ne kadar zor bi hafta sonunda 4 kilo diye sonra bi de yediklerini okudum 3 paket badem şekerini de görünce dedim ki korkulacak bisi yokmuş

hallolur inşallah canım bazı hoçalar gıcık oluyor gerçekten neye not verdiğini ya da vermedigini de anlayamıyorsun git bak bakalım urfamiz siçak mi haftaya cumartesi de bizim yolculuk var

O da laf mı kesin yanıyordur Urfa

Sağol Saraycam

Tebrik ederim canım

Canım sakin olmaya çalış inşallah halledersin anlayışlı biridir

Teşekkür ederim Nehirim tez gitsin inşallah

Böyle hocalara gıcık oluyorum kendi egosunu tatmin ediyor sadece senin Giden zamanın umruna değil bencil kadın

şeyyy ben daha belli değil sabah erken kalktım işler vardı onları hallettim yolumu uzattim yürüyüş yapıyorum eve doğru
Şişme kız yürüyeyim derken seni seni benden az çıkacak diye girdiği hallere bak

Aa ne zaman oldu canım şimdi mı gelişti bu durum aman sakin ol ne saçma hocalar var ya gıcıklığına bariz yapılır mı bu insanın hayatı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…