tebrik ederim canım süper gidiyorsunGeçen hafta: 49.2
Bu hafta: 48.7
Fark: 500 gram
Yüzde: 1,016
Pek hoşlanmasam da ödemli haftada 500 gram bile candır diye düşünüyorum öpüyorum sizi kızlar malum iş zamanı ben işe kaçayım görüşürüz
tebrik ederim canımGunaydin kzlarrr. Bugun cuma degil mi baktim kimsenin kilosu yazmiyor
Yolculuk beni benden aldi. Dun saat 10 da ciktik yola gece 9 bucuk gibi varabildik. Her turlu sanssizlik buldu bizi. Yol kacirmalar, feribot yolunu son anda karistirip seferi kacirmalar, istanbul trafigi bizi 1-2 saat ileri atti. Her seye ragmen insanin evinde olmasi gibisi yok.
Allah kimseyi evsiz yurtsuz birakmasin.
Ben az once tartildim ama gece eve gelince birseyler atistirmistim
Cok utaniyorum azcik yedim ama cok degil gucum kalmamisti.
Bir de yolculuk siskinligi ve regl. 2. Gunu her sey bende
Gecen hafta=72.100
Bu hafta 71.500 cikti daha eksiydi aslinda
Fark= -600
Kahvaltidan once bi maydonoz kaynatsam mi diye dusunuyorum. Regl varken olur mu
Ausencia igdedali
tebrik ederim tatlımGeçen hafta 58.1
Bu hafta 57.1
Fark 1.00
Yüzde 1.721
Bu haftaki verdiğim bir kilomuigdedali iğdeciğime ithaf ediyorum. Sınavdı toparlanmaydı ağrıydı sızıydı geldi dinledi yazdı bize, moral olsun birazda olsa
Sevgili mortimsaydin78 sayende hırslandım verdim bir kiloda olsa acaba sen ne kadar verdiiiiin
Ausencia öpüyorum ve listeyi bi gıdım yükseltiyorum attığım bir kiloluk yükümle
Gelsin ponponlar
Eki Görüntüle 2037506
tebrik ederim canımGünaydın geçen hafta tartilmamistim galiba ben en son buraya bildirdiğim 64 kalmış ama montite başladığımda 64.7 idim şimdi iseeeee 63.2
Bi dahaki kilo bildirimim kendi evimden olacak bayramdan sonra sanırım bakalım ne olacak tartı farkedince
tebriklerKilomu bildiriyorum
Geçen Hafta: 60,8
Bu hafta: 59
Fark: 1,800 gr.
Yüzde: 2,96
Ausencia @Portakal Sulu Ordek mortim
tebrik ederim canımKilomu bildireyim
Ausencia yahuu seni mi tebrik edeyim kendimi bilemedim...
Hedeff 12 den vuruldu efemm
Veeeee artık Sakarya''dayimmm
Geçen Hafta : 55.2
Bu Hafta : 54.9
Fark : 300
Yüzde : 0.54
Teşekkür ederim mortim haftaya daha da dikkat edeceğim durduğum bir döneme denk geldi gibisıkma canını canım belki bir anlık duruş yaşıyorsun haftaya daha iyi olacağına inanıyorum kilon da az rakamlarda böyle olması normal gibi
Bacım bizim niğdede GES var eşim arada gitmek zorunda iş yani . Ayrıca tesisin kenarına minik bi bağ evi yaptırdık bag bahçe vs var . Güvenlikler biz yokken ilgileniyorlar sağ olsun. Fırsat buldukça iş oldukça kaçıyoruz
evet yazmadım canım. dün bugün normal yedim ondan yazmadım.
canım sen niye sürekli niğdeye gidiyordun?
şeyyy ben daha belli değil sabah erken kalktım işler vardı onları hallettim yolumu uzattim yürüyüş yapıyorum eve doğruTeşekkür ederim mortim haftaya daha da dikkat edeceğim durduğum bir döneme denk geldi gibiSen ne durumdasın
Oturdum ağlıyorum yav. Ünide de hocanın biri sebepsiz bıraktı. Gittim konuşmaya. Normalde öfke kontrolüm iyi diye bilirim. Kadın oynadı tüm ayarlarımla. Haksızlık yaptığı aşikardı... Epey tartıştık sonra okulu uzattım onun yüzünden...Harikasın canım hoşgelmiş 59 çabucak gitsin inşallah
Tebrik ederim canım gelmiş rakam çokta güzel çabucak gideri gelir 53 inşallah
Üzüldüm canım ya kötü olmuş inşallah yarın erkendir sınavına girer gidersin hemenReglidendir tartın olsa rahatlarsın
Evet bu sefer olacak allahin izniyle
Tatlım olmuyor değil işte ... oldu artık .
Listede imiş gibi söz verirsin bana yine ... hele şu bayram geçsin ... hepimiz evimize yayılalım .
Morti olursun orti olursun ... hallederiz bi şekilde .
69 u da okudum .
Regl ödemidir bence de .
Baaak baaak sıkı karataycı pardon :)
Canım neden stres olutorsun bu kadar... elinden her iş gelen hatunsun hamdolsun .
Alnının akı ile geçer misafir dediğin .
Hadi bakayımmmmm ben hallederim de giriş Allahın izniyle
Ayyyy saraycam hangi bildirime şaşıracağımı şaşırdım resmen .
59.1 ... 4 kilo ... cidden 4 kilonun hakkını verecek kadar çok yediysen sözüm yok .
Sonra da pat 3.5 gidiyor hem de hala üzeri .
Tamam pat demek haksızlık , saf pro ve ayranla ... ama gitmiş mi gitmiş .
Ben sevindim yine de ...
Senden bi ricam ... kaçamaklar illa ki olacak ... cız coz ...
Ama tüm gün olmasın .
Yani bi öğün hesap kitap yapmıyorsan diğerlerinde dengele .
Böyle böyle vücut 50 li li kiloya alışacak ve ha diyince 4 kilo gelmeyecek gör bak .
Kendimden biliyorum
Geçen hafta: 49.2
Bu hafta: 48.7
Fark: 500 gram
Yüzde: 1,016
Pek hoşlanmasam da ödemli haftada 500 gram bile candır diye düşünüyorum öpüyorum sizi kızlar malum iş zamanı ben işe kaçayım görüşürüz
Gunaydin kzlarrr. Bugun cuma degil mi baktim kimsenin kilosu yazmiyor
Yolculuk beni benden aldi. Dun saat 10 da ciktik yola gece 9 bucuk gibi varabildik. Her turlu sanssizlik buldu bizi. Yol kacirmalar, feribot yolunu son anda karistirip seferi kacirmalar, istanbul trafigi bizi 1-2 saat ileri atti. Her seye ragmen insanin evinde olmasi gibisi yok.
Allah kimseyi evsiz yurtsuz birakmasin.
Ben az once tartildim ama gece eve gelince birseyler atistirmistim
Cok utaniyorum azcik yedim ama cok degil gucum kalmamisti.
Bir de yolculuk siskinligi ve regl. 2. Gunu her sey bende
Gecen hafta=72.100
Bu hafta 71.500 cikti daha eksiydi aslinda
Fark= -600
Kahvaltidan once bi maydonoz kaynatsam mi diye dusunuyorum. Regl varken olur mu
Ausencia igdedali
Geçen hafta 58.1
Bu hafta 57.1
Fark 1.00
Yüzde 1.721
Bu haftaki verdiğim bir kilomuigdedali iğdeciğime ithaf ediyorum. Sınavdı toparlanmaydı ağrıydı sızıydı geldi dinledi yazdı bize, moral olsun birazda olsa
Sevgili mortimsaydin78 sayende hırslandım verdim bir kiloda olsa acaba sen ne kadar verdiiiiin
Ausencia öpüyorum ve listeyi bi gıdım yükseltiyorum attığım bir kiloluk yükümle
Gelsin ponponlar
Eki Görüntüle 2037506
çok çok tebrik ediyorum herkesigünaydın
kızım dün 1 yaş aşısı oldu.
gece 2 ye kadar ateşlendi.
ancak uyandık.
başlangıç kg 74.1 di sanırım
bu sabah 73.8
regl olmasam daha az çıkar mıydı acaba?
inşallah cozutmam kaptanım bakalım monti amcanın asıl etkisi bu hafta belli olacak bayramın sadece 1. Günü burdayız 2. Günü yola çıkacağız zaten inşallah kolayca atlatirim o iki günü hayırlısıyla evime dönüp okul açılınca inşallah herşey daha kolay olur
Geçmişler olsun kuzucuğa .
Regl öncesi ve ilk 1-2 günü şişlik olur.
Sonrası kilo vermek için en ideal zamandır.
Altın hafta deriz biz hatta.
Bu hafta daha düzenli menülerle eksi 1 kg görebilirsin yani.
Günaydın tatlımmmm .
Süper sonuççççç , bayramda sakın cozutma
Bak 50 li kiloların eli kulağında artık
Evet canım tartı bozuk demiştik geçen hafta.
Keşke sabit dönsennnntadından yenmez .
Hadi en fazla 500 600 gr
Bende çok kıskanıyorum çok çok fazlaİnşallah abla yaa :)♡
Tebrik edrrim canım:)
yaaabekliyoruuuummm hazırımm
Bende 55 altı olanları kıskanıyorum48.7 olan kiloya bende tüm kıskançlığımı yolluyorum Keşke benim de olsaaa
ayy bu mesaki görünce ödüm koptu korumak ne kadar zor bi hafta sonunda 4 kilo diye sonra bi de yediklerini okudum 3 paket badem şekerini de görünce dedim ki korkulacak bisi yokmuşgünaydın hanımlar maalesef 55,6 kg
400 gr artıdayım
ptesi 59.1 (saf pro)
salı 57.3 (ayran aşı)
çarş 56.4 (ayran aşı)
perş 56.1 (sabah öğlen pro+salata akşam yok)
cuma 55.6
Ausencia böyle işte
bu arada halam gelmek üzere eli kulağında
hallolur inşallah canım bazı hoçalar gıcık oluyor gerçekten neye not verdiğini ya da vermedigini de anlayamıyorsun git bak bakalım urfamiz siçak mi haftaya cumartesi de bizim yolculuk var1 dersten büte kalmışım. Canım çok sıkıldı. Büt tarihi ne zaman bilmiyorum. Yarın ama saati belli değil... bi de en hakim olduğum ders. Pofff canım çok sıkıldı. Yarın 2,5 a bilet aldım. İnşallah 2 'den öncedir Bileti zor buldum zaten...
Kiloma gelinceee sabah wc siz ödemli sabit gibi bişeydim. Yürüyüşe attım kendimi. Şu an da yeşil çayımı içiyorum. Accık bekleyeyim tekrar tartılacam. Pazardan beri halanın çözülmesini bekliyordum. Abartısız o günden beri sancı çekiyorum şu an da aynı... ve dün acile gidecektim bugün Cuma olunca ilaç da ödem yapar canım sıkılır diye gitmedim. Tartı insin ilaç alacam hemen...
Bu güzel Cuma gününde modunuzu düşürmeyim ama canım çok sıkkın... diğer notlarımı o beni bırakan hoca da görüyor. diğer derslerim 80-90-100 şeklinde ilerliyor... 40 da bırakmak nedir arkadaş
Yarın sabahtan gidecem yanına. Bugün yerinde değilmiş
Kısmet diyelimValla sadece 3 gün olmasa 57.9 da derdim de
Hala söküp wc gelse ... olmaz olmaz demiyelim
O da laf mı kesin yanıyordur Urfaçok çok tebrik ediyorum herkesi
inşallah cozutmam kaptanım bakalım monti amcanın asıl etkisi bu hafta belli olacak bayramın sadece 1. Günü burdayız 2. Günü yola çıkacağız zaten inşallah kolayca atlatirim o iki günü hayırlısıyla evime dönüp okul açılınca inşallah herşey daha kolay olur
Bende çok kıskanıyorum çok çok fazla
ayy bu mesaki görünce ödüm koptu korumak ne kadar zor bi hafta sonunda 4 kilo diye sonra bi de yediklerini okudum 3 paket badem şekerini de görünce dedim ki korkulacak bisi yokmuş
hallolur inşallah canım bazı hoçalar gıcık oluyor gerçekten neye not verdiğini ya da vermedigini de anlayamıyorsun git bak bakalım urfamiz siçak mi haftaya cumartesi de bizim yolculuk var
Sağol Saraycamya bozma moralini, haftaya çok iyi verirsin kuzum.
süper maşallah kaptanım
harikasın canım tebrikler
tebrikler canımm
yazayım da kaptan kızar şimdi, şöyle diyeyim yolculuk esnasında gidiş 500 gr dönüş 500 gr kalorisi bol karışık kuruyemiş, çocuklara badem şekeri almıştım sevmediler 3 paket ondan bitirdim, akşam geç saatte patates ekmek, pazar sabah yağlı katmer doyana kadar, geç saatte köfte ekmekli.. böyle işte.birde yol ödemi fazladan,
Tebrik ederim canımHayırlı Cumalar güzel hanımlar.
Yorgun iş gücü pek çok ve organık aeben geldi hanım
İnşallah herkesler güzel kilolar vermişlerdir
Kilomu bildirip kaçayım bahçenin hasadını yaptım geldim bi onları yerleştireyim
Malum monti bu iki gün uctu ama hamdolsunki gittiğim yani en son günki monti kilomdayım
Pazartesi kilom :68,6
Bugunki kilom: 67,7
Fark 900 gr
Montiye devam edeydim bir ay önceki son kilo bildirimin olan 67 olurdum diye tahmin ediyorum
Evet bayrama kadar devam monti amcama hedef 66 lı kilolar inş .
Canım sakin olmaya çalış inşallah halledersin anlayışlı biridirOturdum ağlıyorum yav. Ünide de hocanın biri sebepsiz bıraktı. Gittim konuşmaya. Normalde öfke kontrolüm iyi diye bilirim. Kadın oynadı tüm ayarlarımla. Haksızlık yaptığı aşikardı... Epey tartıştık sonra okulu uzattım onun yüzünden...
Bu defa sakin olmam lazım...
Yok yaa akşamları serinlemistir bence tabi sen sivastan gideceksin senin için yanacağı kesinO da laf mı kesin yanıyordur Urfa
Teşekkür ederim NehirimHarikasın canım hoşgelmiş 59 çabucak gitsin inşallah
Tebrik ederim canım gelmiş rakam çokta güzel çabucak gideri gelir 53 inşallah
Üzüldüm canım ya kötü olmuş inşallah yarın erkendir sınavına girer gidersin hemenReglidendir tartın olsa rahatlarsın
Teşekkür ediyorum canımcımtebrik ederim canım süper gidiyorsun
tebrik ederim canım
tebrik ederim tatlımçok iyi vermişsin
tebrik ederim canım
tebriklerçok çok iyi vermişsin canım
tebrik ederim canım
Böyle hocalara gıcık oluyorum kendi egosunu tatmin ediyor sadece senin Giden zamanın umruna değil bencil kadınOturdum ağlıyorum yav. Ünide de hocanın biri sebepsiz bıraktı. Gittim konuşmaya. Normalde öfke kontrolüm iyi diye bilirim. Kadın oynadı tüm ayarlarımla. Haksızlık yaptığı aşikardı... Epey tartıştık sonra okulu uzattım onun yüzünden...
Şişme kız yürüyeyim derken seni seni benden az çıkacak diye girdiği hallere bakşeyyy ben daha belli değil sabah erken kalktım işler vardı onları hallettim yolumu uzattim yürüyüş yapıyorum eve doğru
Oturdum ağlıyorum yav. Ünide de hocanın biri sebepsiz bıraktı. Gittim konuşmaya. Normalde öfke kontrolüm iyi diye bilirim. Kadın oynadı tüm ayarlarımla. Haksızlık yaptığı aşikardı... Epey tartıştık sonra okulu uzattım onun yüzünden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?