Kabul ettim sen bana miss gibi taze fasulye yap, balık işi bendeAh ah ben canim ne zamandir balik cekiyor hep araya kayniyor.
Simdi yazinca canim bidaha cekti.
Ben fasulye yaparim sanaaa
Sagolasin kuzum.Kabul ettim sen bana miss gibi taze fasulye yap, balık işi bende
Amasrada yizSagolasin kuzum.
Bizde akdenize gidicez nasipse.
Mersin de olacaz tatilde.
Siz nerde tutuyorsunuz baligi.
Günaydın gelir canım ya ertesi gün hapı aldın nasılsa bence stresten gelmiyor seninkiayyyy halammm gelmedi aglıycam
günaydınnnnn
Canım olabilir çünkü yağ dokusunun düşük olması da kadınlık hormanlarinda etkili canım bence sen ideal kilonun altına düşme çok fazla idealini hesapla boyuna göre çünkü zayiflik da yumurtlamada falan sıkıntılara sebep oluyorGünaydın kızlar
BaştaAusencia kaptanım olmak üzere hepinize bir sorum. İki aydır yani diyette olup kilo vermeye başladığım zamandan beri reglimde azalma söz konusu yani eskisi gibi yoğun değil. Arada da olurdu ama senede 1 yada 2 mevsim geçişi yada stresten ama 2 aydır üst üste hiç azalma olmamıştı bunun nedeni birden çok fazla kilo vermiş olmam mı ki acaba ne dersiniz ?
Canım olabilir çünkü yağ dokusunun düşük olması da kadınlık hormanlarinda etkili canım bence sen ideal kilonun altına düşme çok fazla idealini hesapla boyuna göre çünkü zayiflik da yumurtlamada falan sıkıntılara sebep oluyor
Hayirlisi olsun.Günaydınnnnnnnnnn
Erkenden uyandım ama yürüyüş mürüyüş yalan oldu ... halam ve ağrısı resmen zıplattı bu sefer ... bu kadar olmuyordu kaç zamandır ... karnım davul , belim kopuyor , sancısı doğum gibi mübarek derken ... yattım uyudum tekrar ... o arada da kendisi teşrif etmiş bu ayda sağolsun
birazdan geçmişe döneceğim ... bir kaç bildirim var bakıp halletmem gereken
Bende nisan da dusuk yaptim.ideal kilomun altı 44 ve aşağısı daha oralarda değilim ama yani 2 aydır aynı şey geçen ay bu kadar zayıf değildim mesela nasıl bir sorun var anlayamadım eee bu da haliyle beni stres etti
Bende nisan da dusuk yaptim.
Dusukten sonra yogun olmaya basladi.
Metabolizmana bagli olarak degismis olabilir.
Ama bu stress yapmasin seni.
Sonucta dogurganlik senin adet yogunluguna bagli degil.
Herkese tekrar günaydınnnn .... Kitap muhabbetlerini okuyuncaecemavi gibi hissettim bende ... evde koca bir kütüphane dolduracak kitap aşkım öldü resmen , mesela koca tatil boyu kitabımda 100 küsür sayfa ilerledim ...
suspushanimcim canım sabah teyzeden almışsın gazı yine bulgur gördüm menü de ama bulgurlu da gidiyor maşallah kilo ... bi de bulgursuz ne olacak kim bilir
Cutemom007 canım başka bir tartı ile hiç kafanı bulandırma ... anlattığın şeyler üzerine bence de eksi çıkman gerek çünkü ...
GunesinKizi35 canım fazla kilolardan kurtulup sağlıklı beslenme düzeni oturtunca regl daha çok düzene girer aksine ..
ara ara bitter artı meyve tüket.
Nare83 yahu stres olma diyoruz sen diyorsun .... bi ohhhhhhhhmmmmmmmmmmmmm de ... gelecek de ... bak gelecek bugün ... aaaaaaa getirtme beni angaraya
Yok ya sever beni şaka yaparak söyledim zaten . Kıskandığımı açıkça söyledim :) eve girer girmez dedim kız sen erimissin diye. Ama göbek var onlarda genetik, bütün vücut tığ gibi ama ilginç bir şekilde göbekleri var, anneleri de öyle. Ayy tek öyle oluyum o kadarcık göbeğe razıyım :) zayıfım diye üzülüp ağladığım günlere gülüyorum şimdiKimmiş o ezükleyen
O çocuklar büyüdükçe bi değişirki kimse tanıyamaz
Git yerine yat bonus benimde 9 dan beri gözler kurdanla açık duruyor
52 kilodakinin gobusunden nolcak ki kız
İçinden neler demiştir sanaa
Ya sen bunu anlatınca aklıma sevgili kayınvalidem geldinasıl da özledim kendisini
Yusuf 3-4 aylık mı ne ? uyumuyor ... Allahım ne uykusuzluk ... kv de de bize geldi ... ver sen bana dedi ... neyse aldı kucağına .... bende yusuf fırsat vermiyor nefes almaya , fırsat bu fırsat mutfağa girdim iki dakka ... neyse dedi bak uyudu ...
ben azıcık şaşkın , biraz bozulmuş tam aldım kucağından ... yeminle kadının yeleğinin tüm deseni , örgünün motifi ... düğme izi yüzünde yusufun .... eeee dedim nasıl bastırdın böyle .... çocuk uyumamış havasızlıktan bayılmış
öyle öyle çocuk öyle uyur dediydi ... o geldi işte aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?