Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınnnnnnnnnn

Erkenden uyandım ama yürüyüş mürüyüş yalan oldu ... halam ve ağrısı resmen zıplattı bu sefer ... bu kadar olmuyordu kaç zamandır ... karnım davul , belim kopuyor , sancısı doğum gibi mübarek derken ... yattım uyudum tekrar ... o arada da kendisi teşrif etmiş bu ayda sağolsun

birazdan geçmişe döneceğim ... bir kaç bildirim var bakıp halletmem gereken

Günaydın kızlar

Başta Ausencia kaptanım olmak üzere hepinize bir sorum. İki aydır yani diyette olup kilo vermeye başladığım zamandan beri reglimde azalma söz konusu yani eskisi gibi yoğun değil. Arada da olurdu ama senede 1 yada 2 mevsim geçişi yada stresten ama 2 aydır üst üste hiç azalma olmamıştı bunun nedeni birden çok fazla kilo vermiş olmam mı ki acaba ne dersiniz ?

Canım olabilir çünkü yağ dokusunun düşük olması da kadınlık hormanlarinda etkili canım bence sen ideal kilonun altına düşme çok fazla idealini hesapla boyuna göre çünkü zayiflik da yumurtlamada falan sıkıntılara sebep oluyor

ideal kilomun altı 44 ve aşağısı daha oralarda değilim ama yani 2 aydır aynı şey geçen ay bu kadar zayıf değildim mesela nasıl bir sorun var anlayamadım eee bu da haliyle beni stres etti

Son düzenleme:
Hayirlisi olsun.
Onunuzdeki maclara bakarsiniz artik

ideal kilomun altı 44 ve aşağısı daha oralarda değilim ama yani 2 aydır aynı şey geçen ay bu kadar zayıf değildim mesela nasıl bir sorun var anlayamadım eee bu da haliyle beni stres etti
Bende nisan da dusuk yaptim.
Dusukten sonra yogun olmaya basladi.
Metabolizmana bagli olarak degismis olabilir.
Ama bu stress yapmasin seni.
Sonucta dogurganlik senin adet yogunluguna bagli degil.

Herkese tekrar günaydınnnn .... Kitap muhabbetlerini okuyunca ecemavi gibi hissettim bende ... evde koca bir kütüphane dolduracak kitap aşkım öldü resmen , mesela koca tatil boyu kitabımda 100 küsür sayfa ilerledim ...

suspushanimcim canım sabah teyzeden almışsın gazı yine bulgur gördüm menü de ama bulgurlu da gidiyor maşallah kilo ... bi de bulgursuz ne olacak kim bilir

Cutemom007 canım başka bir tartı ile hiç kafanı bulandırma ... anlattığın şeyler üzerine bence de eksi çıkman gerek çünkü ...

GunesinKizi35 canım fazla kilolardan kurtulup sağlıklı beslenme düzeni oturtunca regl daha çok düzene girer aksine ..
ara ara bitter artı meyve tüket.

Nare83 yahu stres olma diyoruz sen diyorsun .... bi ohhhhhhhhmmmmmmmmmmmmm de ... gelecek de ... bak gelecek bugün ... aaaaaaa getirtme beni angaraya

Bende nisan da dusuk yaptim.
Dusukten sonra yogun olmaya basladi.
Metabolizmana bagli olarak degismis olabilir.
Ama bu stress yapmasin seni.
Sonucta dogurganlik senin adet yogunluguna bagli degil.

ya biraz internette okudum yumurta revizelerinde azalmaya bağlı olabilir diye he tabiki şuda var tanısı konulmuş birde polikstik overim var taş gibi ama uzun zamandır bi sorunum olmamışrı bu tarz bi sorunda regl sürecinde doktora gitmek lazımmış malum tatil bir sonraki ay da böyle olursa eğer ki olmadı bir doktora giderim ama şimdi bi maydanoz suyu içicem kaynatıyorum adet söktürmede yardımcı diye

Olmazsa bugün kahvenin yanına 2 parça bitter yerim bikaç gündür beslenmem de kötüydü gerçi bugün düzene sokucam inşallah kaptan

gerçi şu da var hızlı kilo alışverişi adet kanaması miktarında azalma yapabiliyormuş onu da okudum mesela ve 2 ay gibi bi sürede 12-13 kilo falan verdim nedeni bu da olabilir sanırım ki ama önümüzdeki ay da az olursa dönemimdeyken bi doktora gitmeye kesin olarak karar verdim

Yok ya sever beni şaka yaparak söyledim zaten . Kıskandığımı açıkça söyledim :) eve girer girmez dedim kız sen erimissin diye. Ama göbek var onlarda genetik, bütün vücut tığ gibi ama ilginç bir şekilde göbekleri var, anneleri de öyle. Ayy tek öyle oluyum o kadarcık göbeğe razıyım :) zayıfım diye üzülüp ağladığım günlere gülüyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…