Ahu060812 66.5 (66)
Efser 74.5 (73.7)
White Lily 72.5 (72)
igdedali 60.8 (59.9)
@suspushanimcim 65.8 (64.9)
@Triplimelek Megi 61.4 (60.9)
GunesinKizi35 47.7 (47)
Bonus 99.9 (99.2)
@caytabagi 60.8 (60.3)
@Portakal Sulu Ordek 55.8 (55.5)
@nar_cicegim 69.5
saydin78 59
Nare83 65
Nego 72
@grill 72.5
Cutemom007 62
@Nefs 54
@aeben 66
@Sekercikiz 70.5
ecemavi 64.5
@Antepia27 106.5
@ada81 68
@60kiloyum 79
@nehirnil111 52.8
@begum75 56
@_SARAYCA_ 55.2(tartılmasanda o gün dursun burada adın :))
Bayram sonrası 8 Eylül için hedefleri unutmayın güzeller .. 1 eylüldeki bildirimleriniz yarışmaya dahil olmayacak ve 8 eylüldeki kilolarınız 2 ye bölünecek unutmayın listedekiler için geçerli bu uygulama ...
Yüzdeniz 2 ye bölüneceği için sadece listedeler özellikle parantez içinde rakama ulaşmaya gayret etsin , yoksa dediğim gibi bayram sonrası .... nasıl olsa 15 gün var derken duvara toslamayalım
verdimi aldımı hic haberim yok gelince belli olur ak koyun kara koyun
Bana gelince biz arefe gideriz bana.kalsa.bayram ama kalmıyor koca yaz tatili ya insan özlemez mi gecen bir seyden bahsi açıldı bayramda gelince dedi kv düşünebiliyormusun dort cocuk taşındım ne onlardan nede kardeslerinden hic ses yok bari öldünüz mu kaldınız mı diyin yaaa el olsa der
Biz zaten cok sukur bayramdan bayrama gideriz bide biz davet edrsek gelirler Ramazanda bile istemezler bizi eskiden seviyor diyordum torunları icin ama bu sin olaylardan sonra ciddi şüphelerim var
Ne yapayım.sen.sordun
Bazı insanlar sadece kendilerini.seviyor
sorarım ben :))
yahu bizde de öyle ... gelin derse iş içindir köye ... eşim gider ... yusufu özlemişim der gidince ... bekle 6 ay kapını çalmaz ... aramaz ...
amaaaaaaaaaaaaan salla gitsin ece ... bık bık arayıp gelip dursalar daha baş ağrısı ...iyi böyle
Canım maalesef bildirim yapamam hem perşembe hem cuma evde yokum kaplıcada olucaz. Tartıyı da götüremem eşim delimisin der :) zaten bayram sonrası söz verdim hem kendime hem sana tam gaz başlıyorum Allahın izniyleMalum bu cuma etap birleşimi var ...
Sizden ricam kontrol için ;
31 Ağustos Perşembe ya da 1 Eylül Cuma
04 Eylül Pazartesi (bayram sonu)
tartılarınızı gözlemlemeniz ... ve bildirimde bulunmanız takıma .
08 Eylülde zaten normal listeli bildirimler alınacak .
Alttaki mesajımı azami dikkate alınız ....
periyodik olarak anımsatacağım
Ben iki çocukla perişanım seni düşünemiyorum. Sabah kalkamıyorum yok olmuyor, bütün kapıları kilitliyorum, tv açıyorum ellerine ekmek vs. Yarı uyur yarı uyanık yatıyorum. 5 de kalkıyor benimkilerCok yorgun ve halsizim dinlenmem vede kan degerlerime baktirmam lazım
Günaydınnnnnnnnnn
Erkenden uyandım ama yürüyüş mürüyüş yalan oldu ... halam ve ağrısı resmen zıplattı bu sefer ... bu kadar olmuyordu kaç zamandır ... karnım davul , belim kopuyor , sancısı doğum gibi mübarek derken ... yattım uyudum tekrar ... o arada da kendisi teşrif etmiş bu ayda sağolsun
birazdan geçmişe döneceğim ... bir kaç bildirim var bakıp halletmem gereken
Malum bu cuma etap birleşimi var ...
Sizden ricam kontrol için ;
31 Ağustos Perşembe ya da 1 Eylül Cuma
04 Eylül Pazartesi (bayram sonu)
tartılarınızı gözlemlemeniz ... ve bildirimde bulunmanız takıma .
08 Eylülde zaten normal listeli bildirimler alınacak .
Alttaki mesajımı azami dikkate alınız ....
periyodik olarak anımsatacağım
Günaydınnnnnnnnnn
Erkenden uyandım ama yürüyüş mürüyüş yalan oldu ... halam ve ağrısı resmen zıplattı bu sefer ... bu kadar olmuyordu kaç zamandır ... karnım davul , belim kopuyor , sancısı doğum gibi mübarek derken ... yattım uyudum tekrar ... o arada da kendisi teşrif etmiş bu ayda sağolsun
birazdan geçmişe döneceğim ... bir kaç bildirim var bakıp halletmem gereken
Günaydın kızlar
BaştaAusencia kaptanım olmak üzere hepinize bir sorum. İki aydır yani diyette olup kilo vermeye başladığım zamandan beri reglimde azalma söz konusu yani eskisi gibi yoğun değil. Arada da olurdu ama senede 1 yada 2 mevsim geçişi yada stresten ama 2 aydır üst üste hiç azalma olmamıştı bunun nedeni birden çok fazla kilo vermiş olmam mı ki acaba ne dersiniz ?
Herkese tekrar günaydınnnn .... Kitap muhabbetlerini okuyuncaecemavi gibi hissettim bende ... evde koca bir kütüphane dolduracak kitap aşkım öldü resmen , mesela koca tatil boyu kitabımda 100 küsür sayfa ilerledim ...
@suspushanimcim canım sabah teyzeden almışsın gazıyine bulgur gördüm menü de ama bulgurlu da gidiyor maşallah kilo ... bi de bulgursuz ne olacak kim bilir
Cutemom007 canım başka bir tartı ile hiç kafanı bulandırma ... anlattığın şeyler üzerine bence de eksi çıkman gerek çünkü ...
GunesinKizi35 canım fazla kilolardan kurtulup sağlıklı beslenme düzeni oturtunca regl daha çok düzene girer aksine ..
ara ara bitter artı meyve tüket.
Nare83 yahu stres olma diyoruz sen diyorsun .... bi ohhhhhhhhmmmmmmmmmmmmm de ... gelecek de ... bak gelecek bugün ... aaaaaaa getirtme beni angaraya
Canım maalesef bildirim yapamam hem perşembe hem cuma evde yokum kaplıcada olucaz. Tartıyı da götüremem eşim delimisin der :) zaten bayram sonrası söz verdim hem kendime hem sana tam gaz başlıyorum Allahın izniyle
Gunaydinsabah uykudan gozumu acar acmaz tartildim 102.7 gordum dogru gordumse.
Sonra yuruyus wc dinlenme bekleme derken hele bi daha cikayim dedim.
Once 102,4 sonra 102 gordum neyyyyy dedim resim cekmek icin bi daha ciktim 102.3 dedi seni var yaaa dedim bi vurdum soyle hafiften tekrar ciktim 101.9.
Indim bekledim tekrar 102.1 diyodu en son ama en cok 102 dedi.
Bugun cuma olaydi ben hangisini diycektim?
Aus erken olmadin dimi? Sanki benden sonraydi diye hatirladimda ondan sordum.
Benim takvimde cuma cumartesi olursun diyo
Canım test yap rahatla. Ben ne zaman şüpheye düşsem gecikir, sonra test yaparım peşine gelir reglayyyy halammm gelmedi aglıycam
günaydınnnnn
ay ne kadar güzel keşkemm benim olsaaaa ahahha
geçmiş olsun cnm bu aradaaa
cnm pro agırlıklı diyetlerdede oluyor olabilir yani
anama ne desek sopa ayol nasıl bir yer burası
ya benimkisi kh tan oldu cnm çok yediigm için
klasik pko sendromu işte
bayram sonu monti diyetime başlayacagım
bir süre 3 ögünlü diyet yapayımda kednime geleyim
Canım spor çok etkiliyorGünaydın kızlar
BaştaAusencia kaptanım olmak üzere hepinize bir sorum. İki aydır yani diyette olup kilo vermeye başladığım zamandan beri reglimde azalma söz konusu yani eskisi gibi yoğun değil. Arada da olurdu ama senede 1 yada 2 mevsim geçişi yada stresten ama 2 aydır üst üste hiç azalma olmamıştı bunun nedeni birden çok fazla kilo vermiş olmam mı ki acaba ne dersiniz ?
hadi kısa bir ulusa sesleniş yaptım ... ben çıkar ... ilerleyen saatlerde gelirim
Hani bana hani bana bana neden seslenmedin
Canım sende haklisin ama biz böyleyiz demiyorlar bir beklenti bir beklenti sonra laf sokmalar insan ister istemez sinir oluyorYa hu bırakın gelmesinler sevmesinler, ece özellikle sana diyorum. Benimkiler seviyorsa ne oluyor, beni deli ettiler. Benden çok sevdiklerini bile söylediler. Her gün her dakika tepemdeler. Uzak olsunlar tatlı olsunlar.
Ben son kizimda testi2defa tekrarladimki normalde digerlerinde günüm daha gelmeden teste çıkmıştı ama onda çıkmadıCanım test yap rahatla. Ben ne zaman şüpheye düşsem gecikir, sonra test yaparım peşine gelir regl
aaaaa üzerime iyilik sağlık ... gelmeyenlere seslendim ya yavrummm ...
ha illa ki aus bana da uğramayan muamelesi yap ... ikigöster , kart çıkar .... falan dersen ...al yavrummmm bende onlardan bol ne var
Dinlenme bitti .Kaldıgım yerden devam kaptanım....igdedali yolculuk sonrası bi ses et annem hadi ...
Ahu060812 senle gece konuştuk ama düğün sonrası maceraları detaylı bekliyoruz tatlım ....
White Lily kayıp ilanı vereceğim , az kaldı !
Efser senin için de !
saydin78 ne zamandı yola çıkış , bugündü sanki .... hayırlı yolculukların olsun
roxen2303 kuzum sen de yoksun , bi ceeee de
portakal Sulu Ördek cezan ne zaman bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?