Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Malum bu cuma etap birleşimi var ...
Sizden ricam kontrol için ;

31 Ağustos Perşembe ya da 1 Eylül Cuma
04 Eylül Pazartesi (bayram sonu)

tartılarınızı gözlemlemeniz ... ve bildirimde bulunmanız takıma .

08 Eylülde zaten normal listeli bildirimler alınacak .

Alttaki mesajımı azami dikkate alınız ....

periyodik olarak anımsatacağım

Bazı insanlar sadece kendilerini.seviyor

Ya hu bırakın gelmesinler sevmesinler, ece özellikle sana diyorum. Benimkiler seviyorsa ne oluyor, beni deli ettiler. Benden çok sevdiklerini bile söylediler. Her gün her dakika tepemdeler. Uzak olsunlar tatlı olsunlar.

Canım maalesef bildirim yapamam hem perşembe hem cuma evde yokum kaplıcada olucaz. Tartıyı da götüremem eşim delimisin der :) zaten bayram sonrası söz verdim hem kendime hem sana tam gaz başlıyorum Allahın izniyle

Cok yorgun ve halsizim dinlenmem vede kan degerlerime baktirmam lazım
Ben iki çocukla perişanım seni düşünemiyorum. Sabah kalkamıyorum yok olmuyor, bütün kapıları kilitliyorum, tv açıyorum ellerine ekmek vs. Yarı uyur yarı uyanık yatıyorum. 5 de kalkıyor benimkiler

Gunaydin sabah uykudan gozumu acar acmaz tartildim 102.7 gordum dogru gordumse.
Sonra yuruyus wc dinlenme bekleme derken hele bi daha cikayim dedim.

Once 102,4 sonra 102 gordum neyyyyy dedim resim cekmek icin bi daha ciktim 102.3 dedi seni var yaaa dedim bi vurdum soyle hafiften tekrar ciktim 101.9.
Indim bekledim tekrar 102.1 diyodu en son ama en cok 102 dedi.

Bugun cuma olaydi ben hangisini diycektim?

Aus erken olmadin dimi? Sanki benden sonraydi diye hatirladimda ondan sordum.

Benim takvimde cuma cumartesi olursun diyo

Ekmek yok bol pro bol et var kaptan söz bu defa köye ekmeğimi de alıp gidicem ayrıca şaka bir yana gecen defa götürmemiştim

Günaydınnnnnnnnnn

ay ne kadar güzel keşkemm benim olsaaaa ahahha
geçmiş olsun cnm bu aradaaa

cnm pro agırlıklı diyetlerdede oluyor olabilir yani

anama ne desek sopa ayol nasıl bir yer burası
ya benimkisi kh tan oldu cnm çok yediigm için
klasik pko sendromu işte
bayram sonu monti diyetime başlayacagım
bir süre 3 ögünlü diyet yapayımda kednime geleyim

Canım o listede tartılamayacak olan başka isimlerde var .... ben herkesi yazdım ...psikolojik baskı

Tartı cuma olsaydı ne derdi bilemem de ... hedefi tutturmak için şu an senin 101 leri görmen gerek ... ki cumaya 100 ün kıyısı ... diğer cumaya 99 un ...

o yüzden 101 . 9 dur o

canım benim döngü 28 değil , 24-25-26-27 ... kafasına göre bu arada takılır .. yoksa bana da perşembe diyordu takvim ...

bi çocukluğuma inemedi ki igdedali bu kadar sopa delisi olmam niye diye

ya evet ... aslında ertesi gün falan hikaye belki de ... sen hep diyorsun , kilo alınca , kh yüklenince regl şaşıyor diye ... aynen de öyle oldu işte ....

Canım spor çok etkiliyor

igdedali yolculuk sonrası bi ses et annem hadi ...

Ahu060812 senle gece konuştuk ama düğün sonrası maceraları detaylı bekliyoruz tatlım ....

White Lily kayıp ilanı vereceğim , az kaldı !

Efser senin için de !

saydin78 ne zamandı yola çıkış , bugündü sanki .... hayırlı yolculukların olsun

roxen2303 kuzum sen de yoksun , bi ceeee de

portakal Sulu Ördek cezan ne zaman bitiyor

Hani bana hani bana bana neden seslenmedin

aaaaa üzerime iyilik sağlık ... gelmeyenlere seslendim ya yavrummm ...

ha illa ki aus bana da uğramayan muamelesi yap ... iki göster , kart çıkar .... falan dersen ...al yavrummmm bende onlardan bol ne var

Ausencia hiç moralimi bozmuyorum bu tartı bana daha önce de böyle bisi yapmıştı hatırlarsan tartı bozuldu demiştim sonra düzeldi gibiydi neyse buna guven olmaz şu tatil bitsin bende evime gideyim kendi tartimla bi tartilayim bakalım ne gösterecek o yüzden bende kilo bildirimini en erken pazartesi yapayım canım bayram arkası inşallah burda tartilmamla benim evdeki tartı arasında çok fark etmez yinede azami dikkat devam çünkü bugün gitmemiş bile olsa eminim ki sağlıklı beslenme ile gitmeyecek kilo yok

Ya hu bırakın gelmesinler sevmesinler, ece özellikle sana diyorum. Benimkiler seviyorsa ne oluyor, beni deli ettiler. Benden çok sevdiklerini bile söylediler. Her gün her dakika tepemdeler. Uzak olsunlar tatlı olsunlar.
Canım sende haklisin ama biz böyleyiz demiyorlar bir beklenti bir beklenti sonra laf sokmalar insan ister istemez sinir oluyor
Canım test yap rahatla. Ben ne zaman şüpheye düşsem gecikir, sonra test yaparım peşine gelir regl
Ben son kizimda testi2defa tekrarladimki normalde digerlerinde günüm daha gelmeden teste çıkmıştı ama onda çıkmadı
Kan testinde çıktı ne günlerdi dağılmıştım Allah Affetsin beni simdi bi tatlı bi tatlı zaten niye dogurdum diyen yok

Dinlenme bitti .Kaldıgım yerden devam kaptanım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…