Bende sabit etkisinre yol actı kuzumEfser cim zeytin incir kürünün etkisi 21 günden sonra ortaya çıkıyormuş. bakalım nasıl olacak. ben sadece sabahları aç karnına yiyeceğim. ama bugün sabah yiyemedim maalesef evde taze incir bitmiş. akşam her yeri aradım maalesef kuru incir de kalmamış. o yüzden 1 günlük ara vermek zorunda kaldım. bugün taze incir aldık yeniden. yarından itibaren devam edeceğim Allahın izniyle
Temizligimi ekenden yaptık bu bayram bitti şükkürigdedali yok. Suan o da yol yorgunudur.
@Ahu060812 ablamin dügünu var.
@Bonus ,@ErSeSi @NefsEfser @White Lily @_SARAYCA_ daha da ismini alintilayamadigim diger arkaadaslarim nerelerdesiniz?
Nasilsiniz?
Bayram temizligi mi yapiyorsunuz ?
Bi girip slm cakin
Aksam bizde iftari yaptik.
Cayi icmeden bebek gormeye ordan oglani parka simdi uyudu.
Sanirim bayram telasi basladi.
Insallah bizde sali cikicaz yola .
Yola cikacaklar sag salim gelsin gitsin insaallah.
Kuzucum ilk rotamız geldik. Samsun'a ayak bastıkigdedali yolculuk sonrası bi ses et annem hadi ...
@Ahu060812 senle gece konuştuk ama düğün sonrası maceraları detaylı bekliyoruz tatlım ....
@White Lily kayıp ilanı vereceğim , az kaldı !
Efser senin için de !
saydin78 ne zamandı yola çıkış , bugündü sanki .... hayırlı yolculukların olsun
@roxen2303 kuzum sen de yoksun , bi ceeee de
@portakal Sulu Ördek cezan ne zaman bitiyor
sabit etkisi ne demek canım anlamadım?????Bende sabit etkisinre yol actı kuzumgaliba ben tekrar ilk hedefimden sonra deniyecegim
Selam kızlaaaarrrrr
Cuma yüzdeniz yine harikaydı hepinizi tebrik ederimmmmm
Yeni hafta herkese boooolca eksiler getirir inşallah
İçelimsularımızı tabiiiii
İyi günler kızlar kacak geldi
Selam kızlaaaarrrrr
Cuma yüzdeniz yine harikaydı hepinizi tebrik ederimmmmm
Yeni hafta herkese boooolca eksiler getirir inşallah
İçelimsularımızı tabiiiii
Kız 48 kilo muuuuu
nerdeydin efser ablacım ?
bana -700 le geldi bile canım regl olunca ne kadar ödem şişlik varsa gitti eee bide 200-300 gram da ben vermişimdir iyi oldu düz 48 yaptım kiloyu
Herkese merhabalaaaar...
Dün babamın telinden girdim siteye ama ikide bir siteden attı beni. Bugün internet bağlandı çok şükür. Anca gelebildim. Herkescikler iyidir inşallah. Yalnız çok sıcak çok eriyorum resmen. Sabahları erken kalkıp yürüyorum. Öğlenleri kızlarla çarşıdayım. Akşam da babamla yürüyüş yapıyoruz. Bol sporlu geçiyor yani.
Ama sizi çok özledim
Kız 48 kilo muuuuu
Be demek 48 kilooo
Hedef kilon ne peki
Ay bayılacaaaammmm zayıflıktan ölceksinnnn
Hedef yok olmak :)
iğdemm arada gel yahu özledik
hedef 45 canım
Bi hayli iş vardı evde. Yoğun geçti 2 gündür. Bundan sonra daha sık gelirim inşallah kuzum. Ben de özledim çok
iğdemm arada gel yahu özledik
hedef 45 canım
Herkese merhabalaaaar...
Dün babamın telinden girdim siteye ama ikide bir siteden attı beni. Bugün internet bağlandı çok şükür. Anca gelebildim. Herkescikler iyidir inşallah. Yalnız çok sıcak çok eriyorum resmen. Sabahları erken kalkıp yürüyorum. Öğlenleri kızlarla çarşıdayım. Akşam da babamla yürüyüş yapıyoruz. Bol sporlu geçiyor yani.
Ama sizi çok özledim
Kız 48 kilo muuuuu
Be demek 48 kilooo
Hedef kilon ne peki
Ay bayılacaaaammmm zayıflıktan ölceksinnnn
Hoşbulduk canımm. Kaç gündür aklımdasınız. Bi türlü fırsat olmadı gelmeye... Şimdi bile anam bi kablo bişey arattırıyor. Bi ona bakıyorum bi buraya. Bütün angarya işler itinayla yapılırhoş geldin hayrişim. ne güzel bol spor yapıyorsun
biz takımca karar aldıktoplanıp onu pataklayacağız GunesinKizi35
eee kızını bulunca napsın çalıştırıyor kadıncağız. sivastayken hayrın yoktu. yamacına gelince işleri biriktirmiştir anacığın şimdi senin içinHoşbulduk canımm. Kaç gündür aklımdasınız. Bi türlü fırsat olmadı gelmeye... Şimdi bile anam bi kablo bişey arattırıyor. Bi ona bakıyorum bi buraya. Bütün angarya işler itinayla yapılır
hoş geldin hayrişim. ne güzel bol spor yapıyorsun
biz takımca karar aldıktoplanıp onu pataklayacağız GunesinKizi35
Dövmen beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?