Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende sabit etkisinre yol actı kuzum galiba ben tekrar ilk hedefimden sonra deniyecegim

Temizligimi ekenden yaptık bu bayram bitti şükkür

Kuzucum ilk rotamız geldik. Samsun'a ayak bastık sabah alelacele çıkınca tartıya bakamadım cumayi baz al kuzum kilomu da olur mu

İyi günler kızlar kacak geldi

nerdeydin efser ablacım ?

Selam kızlaaaarrrrr

Cuma yüzdeniz yine harikaydı hepinizi tebrik ederimmmmm

Yeni hafta herkese boooolca eksiler getirir inşallah

İçelimsularımızı tabiiiii

bana -700 le geldi bile canım regl olunca ne kadar ödem şişlik varsa gitti eee bide 200-300 gram da ben vermişimdir iyi oldu düz 48 yaptım kiloyu

Herkese merhabalaaaar...
Dün babamın telinden girdim siteye ama ikide bir siteden attı beni. Bugün internet bağlandı çok şükür. Anca gelebildim. Herkescikler iyidir inşallah. Yalnız çok sıcak çok eriyorum resmen. Sabahları erken kalkıp yürüyorum. Öğlenleri kızlarla çarşıdayım. Akşam da babamla yürüyüş yapıyoruz. Bol sporlu geçiyor yani.
Ama sizi çok özledim

nerdeydin efser ablacım ?

bana -700 le geldi bile canım regl olunca ne kadar ödem şişlik varsa gitti eee bide 200-300 gram da ben vermişimdir iyi oldu düz 48 yaptım kiloyu
Kız 48 kilo muuuuu
Be demek 48 kilooo

Hedef kilon ne peki

Ay bayılacaaaammmm zayıflıktan ölceksinnnn

iğdemm arada gel yahu özledik

Kız 48 kilo muuuuu
Be demek 48 kilooo

Hedef kilon ne peki

hedef 45 canım

Herkese merhabalaaaar...

hoş geldin hayrişim. ne güzel bol spor yapıyorsun

Kız 48 kilo muuuuu
Be demek 48 kilooo

Hedef kilon ne peki

biz takımca karar aldık toplanıp onu pataklayacağız GunesinKizi35

hoş geldin hayrişim. ne güzel bol spor yapıyorsun

biz takımca karar aldık toplanıp onu pataklayacağız GunesinKizi35
Hoşbulduk canımm. Kaç gündür aklımdasınız. Bi türlü fırsat olmadı gelmeye... Şimdi bile anam bi kablo bişey arattırıyor. Bi ona bakıyorum bi buraya. Bütün angarya işler itinayla yapılır

eee kızını bulunca napsın çalıştırıyor kadıncağız. sivastayken hayrın yoktu. yamacına gelince işleri biriktirmiştir anacığın şimdi senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…