Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabit etkisi ne demek canım anlamadım?????

bir de bunu sabah akşam yapmak şart mı ki???
Kuzum vucüdümda çözemedigim bir séy var bunu incir kürü yaptı diyemem onun için kaptanımdan izine ayrılmak istedigimi yazdım bu hafta bayram haftası diye 3 gün dinlen gel dedi ondan ortalatda görünmedim 3 gün diyet adına bir mola verdim diyebilirim

nerdeydin efser ablacım ?

bana -700 le geldi bile canım regl olunca ne kadar ödem şişlik varsa gitti eee bide 200-300 gram da ben vermişimdir iyi oldu düz 48 yaptım kiloyu
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım
şu zeytin incir kürü sabit etki yaptı demişsin. yani kilo vermeni mi durdurdu anlamadım. bir de bunu sabah akşam yapmak şart mı ki? ben de akşam yemek istemiyorum.
Gecen haftayı sabitle kapadım

aynen öyle tatlım ... yediklerimizden ve yemeyip geri çevirdiklerimizden emin oladuktan sonra ; tartıdaki günlük artılar elbet puuuuf diye sönecek ödemlerdir
artıyız diye yersek bu ödemler yüzünden ( 60kiloyum huuuuuuu :) ) bu sefer o puuuf yine olacak ama biz yedik diye puuuf gelince eksi değil sabit göreceğiz

Dinlenme bitti .Kaldıgım yerden devam kaptanım....

ooooooooooo efser hanımlarda buradalarmış

efser geçmişi oku ... özellikle adının etiketli olduğu mesajları ...önemli .

Kuzucum ilk rotamız geldik. Samsun'a ayak bastık sabah alelacele çıkınca tartıya bakamadım cumayi baz al kuzum kilomu da olur mu

tamam kuzum , keyfili tatillerin olsun ... serindir oralar şimdi ne güzel

Selam kızlaaaarrrrr

Cuma yüzdeniz yine harikaydı hepinizi tebrik ederimmmmm

Yeni hafta herkese boooolca eksiler getirir inşallah

İçelimsularımızı tabiiiii

naber miu

iğdeeeeeeeeeeem buldun mu kabloyu

ben varım kapı gibi korkmaaaaaaaaa

Bugünkü geri dönüş menüm
Sabah
1 yumurta
1k.k peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Domates salatalık
Yeşil çay
Ara bir tür kahvesi 2 kuru kaysı
Öğlenle ikindi arası
1 tabak penirli salata
1 büyük kase semiz otlu cacık
1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara yeşil çay ve soda
Spor
30 dakika koşu bandı =60
30 dakika bisiklet =60
30 dakika egzersiz =90
210 puan Ausencia

Kaptanim cocuklara yemek yapayım gece okurum iñşallah göz ucuyla baktım sadece

hadi bakalım efser sahalarda güzel oku harika hedeflerin var ... oraya yazdığım minimum .. aslında senden 8 eylüle 72 leri bekliyorum

heyt be kaptanıma.. Anacım öldüm de geldi babam geldi kızartma diye tutturdu bu sıcakta kendimin yiyemeyeceğim kızartmayı yaptım koydum önüne çok üzülüyorum

oyyyyyyyyy kızartma yenir mi yahu 47 ye yazık zaten

He buldum buldum sonra da a bu lazım değil dedi geri yerine koydum

İyiyim valla hem de çoook sizden uzak kalmıyım diye dürtüyom arada

Selamlar herkese. Kaç gündür ne spor yapabiliyorum ne bir şey. Gidip duzenimi kuracağım zamanları iple çekiyorum. Özgürlük istiyorum kafama göre diyet yapmak spor yapmak sadece kendi evimi temizlemek, sadece kendime kadar bulaşık, kendime kadar dağınıklık istiyorum

agrısı soldan soldan gelmeye başladı halamın
inşş kendiside gelir kısa zmanda

gelir gelir ağrısı geldiyse eli kulağındadır ... benimki de iştah şov yapıyor resmen ... öyle böyle değil ama

He buldum buldum sonra da a bu lazım değil dedi geri yerine koydum

piki annecim dedin di mi

Ay beni de çağırın beni de

dokunmayın güneşime ... 34 beden olacak o

bende 8 eylülde 60 istiyorum senden canom hatta 59.9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…