Ay beni de çağırın beni de
Kaptan inanır mısın onu bende çok istiyorum.dinimiz amin
Ben de bir menü vereyim gayrı.
Uyanınca (06:30)
4 kaşık yoğurt
Yarım şeftali
2 ceviz
Kahvaltı (10:00)
Kabaklı omlet
Domates
Kozlenmis biber
Az peynir
Akşam (17:00)
Taze fasulye yemeği
Accik haşlanmış tavuk
Su: coh
Spor akşama
Ausencia
Ausencia patron bak 1 günden fazla benden haber alamazsan bunlar beni çiğ çiğ yemiş olur bilgin olsun polise git
gelir gelir ağrısı geldiyse eli kulağındadır ... benimki de iştah şov yapıyor resmen ... öyle böyle değil ama
piki annecim dedin di mi
dokunmayın güneşime ... 34 beden olacak o
Ne deyim mecbur piki dedimgelir gelir ağrısı geldiyse eli kulağındadır ... benimki de iştah şov yapıyor resmen ... öyle böyle değil ama
piki annecim dedin di mi
dokunmayın güneşime ... 34 beden olacak o
Menüm:
Kahvaltı-10.30
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
5 siyah zeytin
1 domates
2 taze yeşil biber
1 kk light beyaz peynir
Ara-13.40
1 şekersiz Türk kahvesi
2 küçük kare bitter (%80)
Akşam-17.20
1 büyük kase ızgara tavuklu salata (tavuk 100 gram)
2 ince kepekli galeta
Su: 2 litre (3-3.5 olur sanırım)
Ausencia
istemek başarmanın yarısıdır demiş atalarımız öteki yarısı da ausun sından geçti miydi oldu bitti say işte
menü güzel iğdem ... evdekiler ne dedi hele seni görünce onu anlat ?
işte bunlar hep kıskançlık be güneşim ... hele miu
Ausun zopasinin payı istemekle eş değer olamamali ,yüzde 75 diyelim sopaya. Kalan kısmı diğerleri. Ausun zopasi ve diğerleri bu isin formülüistemek başarmanın yarısıdır demiş atalarımız öteki yarısı da ausun sından geçti miydi oldu bitti say işte
10 numero 5 yıldız ... bitterde hemen hazırda imiş heeee
Ausun zopasinin payı istemekle eş değer olamamali ,yüzde 75 diyelim sopaya. Kalan kısmı diğerleri. Ausun zopasi ve diğerleri bu isin formülü
ya kaptan ben bi ara fena bi tatlı krizine girdim ya gittim 3 paket bitter aldım o zaman %80lerden daha hiç yememiştim o zamandan beri tatlı krizi gelmedi anlayacağınbi geçen gün iş yerindeki kızlar browni yaptım dedim ya onun sosuna kullanmıştım o kadar bitterler 1 aydır duruyor köşede
Ausum şu an ile peder bey benim sarkan gevşeyen yerlerin için har3ket gösteriyor. Valizim e de 2 dambil ekledik. Bah hala daha konuşuyor. Beğendiler iyi olmuşsun dediler genel olarak. Ay gülen suratlı şeyleri kullanamıyorum telden girinceistemek başarmanın yarısıdır demiş atalarımız öteki yarısı da ausun sından geçti miydi oldu bitti say işte
bugün bana da ilaç gibi geldi bitter ..yeminle tatlı diye çıldırma noktasından iki bitter madlen arası fıstık ezmesi ile nirvanaya ulaştım
Ausum şu an ile peder bey benim sarkan gevşeyen yerlerin için har3ket gösteriyor. Valizim e de 2 dambil ekledik. Bah hala daha konuşuyor. Beğendiler iyi olmuşsun dediler genel olarak. Ay gülen suratlı şeyleri kullanamıyorum telden girince
bizde de fındık ezmesi var yiyen yok
Bence bu işi güzellikle halledebiliriz kaptan bırak o zopayi yavaşça
sen benim çivili zopa dönemine denk gelmiş miydin hiç ?
gelmediysen ... sen daha zopa görmedin diyeyim
Memnun etmek çok zor kendisini. Bi 5 kılon daha var dedi. Kollarima taktı kafayı. Delirecemahahahahahahhahahhhh babaya selamlar .... helal olsun ... biz alışmışız aaaa iyisin böyle yeter diyen ebeveyn okumaya duymaya ... sarkan gevşeyen yerlere hareket gösteren pedere
Bence bu işi güzellikle halledebiliriz kaptan bırak o zopayi yavaşçaakşama şans dile kaptan tarihin en büyük açlık oyunları oynanacak minnoş midemde inşallah sapirdata sapirdata tatlı yiyen teyzelere kızıp hadi yeter bu kadar misafirlik diyip tabakları almam ellerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?