Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gece hurma diyetine başladım. Acve hurması ile ilgili hadisler okudum. Evde de vardı başladım. İnşallah iftarda da devamını getirebilirim şuan feci açım. Üstelik misafir var evde şerbetli tatlıdan tutun da minnoş kurabiyelere kadar. Allah'ım yardım et bu çetin savaşta sen yanımda ol yarabbim beni şöbiyetlere kurban etme , simitlerin önüne atma beni amin

Kaptan inanır mısın onu bende çok istiyorum.dinimiz amin

istemek başarmanın yarısıdır demiş atalarımız öteki yarısı da ausun sından geçti miydi oldu bitti say işte

menü güzel iğdem ... evdekiler ne dedi hele seni görünce onu anlat ?

Ausencia patron bak 1 günden fazla benden haber alamazsan bunlar beni çiğ çiğ yemiş olur bilgin olsun polise git

işte bunlar hep kıskançlık be güneşim ... hele miu

gelir gelir ağrısı geldiyse eli kulağındadır ... benimki de iştah şov yapıyor resmen ... öyle böyle değil ama

piki annecim dedin di mi

dokunmayın güneşime ... 34 beden olacak o
gelir gelir ağrısı geldiyse eli kulağındadır ... benimki de iştah şov yapıyor resmen ... öyle böyle değil ama

piki annecim dedin di mi

dokunmayın güneşime ... 34 beden olacak o
Ne deyim mecbur piki dedim

Menüm:

Kahvaltı-10.30

1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
5 siyah zeytin
1 domates
2 taze yeşil biber
1 kk light beyaz peynir

Ara-13.40

1 şekersiz Türk kahvesi
2 küçük kare bitter (%80)

Akşam-17.20

1 büyük kase ızgara tavuklu salata (tavuk 100 gram)
2 ince kepekli galeta

Su: 2 litre (3-3.5 olur sanırım)
Ausencia

10 numero 5 yıldız ... bitterde hemen hazırda imiş heeee

Ausun zopasinin payı istemekle eş değer olamamali ,yüzde 75 diyelim sopaya. Kalan kısmı diğerleri. Ausun zopasi ve diğerleri bu isin formülü

10 numero 5 yıldız ... bitterde hemen hazırda imiş heeee

ya kaptan ben bi ara fena bi tatlı krizine girdim ya gittim 3 paket bitter aldım o zaman %80lerden daha hiç yememiştim o zamandan beri tatlı krizi gelmedi anlayacağın bi geçen gün iş yerindeki kızlar browni yaptım dedim ya onun sosuna kullanmıştım o kadar bitterler 1 aydır duruyor köşede

Ausun zopasinin payı istemekle eş değer olamamali ,yüzde 75 diyelim sopaya. Kalan kısmı diğerleri. Ausun zopasi ve diğerleri bu isin formülü

sen benim çivili zopa dönemine denk gelmiş miydin hiç ?

gelmediysen ... sen daha zopa görmedin diyeyim

bugün bana da ilaç gibi geldi bitter ..yeminle tatlı diye çıldırma noktasından iki bitter madlen arası fıstık ezmesi ile nirvanaya ulaştım

Ausum şu an ile peder bey benim sarkan gevşeyen yerlerin için har3ket gösteriyor. Valizim e de 2 dambil ekledik. Bah hala daha konuşuyor. Beğendiler iyi olmuşsun dediler genel olarak. Ay gülen suratlı şeyleri kullanamıyorum telden girince

ahahahahahahhahahhhh babaya selamlar .... helal olsun ... biz alışmışız aaaa iyisin böyle yeter diyen ebeveyn okumaya duymaya ... sarkan gevşeyen yerlere hareket gösteren pedere

sen benim çivili zopa dönemine denk gelmiş miydin hiç ?

gelmediysen ... sen daha zopa görmedin diyeyim
Bence bu işi güzellikle halledebiliriz kaptan bırak o zopayi yavaşça akşama şans dile kaptan tarihin en büyük açlık oyunları oynanacak minnoş midemde inşallah sapirdata sapirdata tatlı yiyen teyzelere kızıp hadi yeter bu kadar misafirlik diyip tabakları almam ellerinden

ahahahahahahhahahhhh babaya selamlar .... helal olsun ... biz alışmışız aaaa iyisin böyle yeter diyen ebeveyn okumaya duymaya ... sarkan gevşeyen yerlere hareket gösteren pedere
Memnun etmek çok zor kendisini. Bi 5 kılon daha var dedi. Kollarima taktı kafayı. Delirecem

sana güvenim sonsuz ... şansa ihtiyacın yok ki ... hatta sen o teyzelere de diyet sırlarını anlatıp , diyete sokarsın

sopamı bırakmam

mideler ufaldı tabiii ... yemek yoğurt derken ekmeğe yer kalmıyor ...
hadsiz suyunu çok sevdim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…