Memnun etmek çok zor kendisini. Bi 5 kılon daha var dedi. Kollarima taktı kafayı. Delirecem
Simdi yogurt yemekten vazgectim bir bardak sutle gun kurusu ve ceviz yiyecegim yalniz kacar tane iyidir kaptansana güvenim sonsuz ... şansa ihtiyacın yok ki ... hatta sen o teyzelere de diyet sırlarını anlatıp , diyete sokarsın
sopamı bırakmam
mideler ufaldı tabiii ... yemek yoğurt derken ekmeğe yer kalmıyor ...
hadsiz suyunu çok sevdim :))
şimdi fıstık olsa tamam , fındık ezmesi diyet raconuna ters
Simdi yogurt yemekten vazgectim bir bardak sutle gun kurusu ve ceviz yiyecegim yalniz kacar tane iyidir kaptan
Patrondan motivasyonu aldım yemem cisli coslu şeylersana güvenim sonsuz ... şansa ihtiyacın yok ki ... hatta sen o teyzelere de diyet sırlarını anlatıp , diyete sokarsın
sopamı bırakmam
mideler ufaldı tabiii ... yemek yoğurt derken ekmeğe yer kalmıyor ...
hadsiz suyunu çok sevdim :))
aralarındaki farkıda anlamadım bi türlü
Patrondan motivasyonu aldım yemem cisli coslu şeyler
Kaptan hurma diyeti ile ilgili ne dersin ? İnternette yazı okudum da başlamış gibi oldum cumaya kadar
kalorileride aynıdır aslında ama sanırım içerdikleri yağın ... farkı
aynen öyle aslına bakarsan kaloriler aynı birinde fındık öbüründe fıstık yağı vardır en fazla
Ahahahha3 gün kurusuna 2 ceviz içi yeterelim kıttır
şu 7 gün , 7hurma yoğurt ... toplamda 21 hurma 3 kase yoğurt olan di mi ?
hiç denemedim .
bana göre fazla şok .
diyet olarak değil de ... 3 gün detoks gibi vücut temizlenmesi açısından uygulanabilir belki .
demek almamız gereken yağ fıstık yağı
Evet evet o. Cumaya dek düşünmüştüm bende onu kaptan 3 gün deneyeyim bakalım ise yararsa cuma pek sevinirimşu 7 gün , 7hurma yoğurt ... toplamda 21 hurma 3 kase yoğurt olan di mi ?
hiç denemedim .
bana göre fazla şok .
diyet olarak değil de ... 3 gün detoks gibi vücut temizlenmesi açısından uygulanabilir belki .
Tabi senin patron da bir yudum üflesen uça ak korur seni anlar senin halinden
Ausencia patron bak 1 günden fazla benden haber alamazsan bunlar beni çiğ çiğ yemiş olur bilgin olsun polise git
Ay yalan yok kıskanıyom yaaaaaaaistemek başarmanın yarısıdır demiş atalarımız öteki yarısı da ausun sından geçti miydi oldu bitti say işte
menü güzel iğdem ... evdekiler ne dedi hele seni görünce onu anlat ?
işte bunlar hep kıskançlık be güneşim ... hele miu
Dökülün cabukBonus cumartesi , pazar , pazartesi menüleri ve varsa sporları ???
White Lily cuma,cumartesi,pazar,pazartesi menüleri ve varsa sporları ???
Tabi senin patron da bir yudum üflesen uça ak korur seni anlar senin halinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?