Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tamam yapayim bunu ben.evde var zaten tarcin kabugu.onu bir keredemi icicem?

neyse kizlar ben kalkip sporumuda yapayim iki saat sonra yine gelirimspordu dustu derken vakit bayagi gider demi hadi bana basari dileyin

65 olayımda fazlasında gözüm yok,benim için emek verdin allah razı olsun,hakkını hellal et.

Pabya cim evet ben igdir liyim canim,esimde.hatta ganfed deeeeeee.yoksa sendemi kizzzzzzzzzz

evet canım ıgdırlıyım ve ıgdrda yaşıyorum.

tamam yapayim bunu ben.evde var zaten tarcin kabugu.onu bir keredemi icicem?
Bunu her sabah ve her akşam ılıyınca 3 yudumda içiyorsun,3 yudumda içmek sünnettir,ondan 3 dedim
oh oh ne guzel takin boyle birbiriyle anlasmasi gibisi varmidir ya sizlerle her turlu kotu yaglardan kurtulurum beniyiki varsiniz
Gerçekten takım ruhu çok farklı.Güleceksiniz belki ama ben stadyumda yürürken hep sizleri düşünüyorum Bazen yorulduğumda,güç alıyorum bu düşünceden
neyse kizlar ben kalkip sporumuda yapayim iki saat sonra yine gelirimspordu dustu derken vakit bayagi gider demi hadi bana basari dileyin
Başarılar canımmmmm,kaslarına kuvvet

65 olayımda fazlasında gözüm yok,benim için emek verdin allah razı olsun,hakkını hellal et.
Helal olsun Pabya'cım.Ben de 65 bana yeter diyorum ama,65 e gelince de vücut 55 i istiyormuş.Sağlıkla olsun da inşallah.Ne kadar az olsak o kadar iyi.Bayanız;doğumudur,emzirmesidir,menapozudur derken hep bu derde düşüyoruz bi vesile ile.Hele menapozdan sonra gramı zor veriyormuş vücut.Biz gözümüzü en idealine dikelim,eksik olursa ona da şükrederiz

nevcim, bugun icin tebrik ederim seni canim...

ganfedim masallah sana..boyle gidersen bir aya kalmaz seni mezun ederiz ayy ne guzel ya....benim kaptan oldugumdan beri ilkkk mezun olan sen olacaksin galiba sonra juli,azeri...super yaaaa

azericim, tebrik ediyorum seni canim...bende nevinde dedigi gibi odem tutuyorsundur..hem simdide tasinma telasindan dolayi bol hareket...bence sen eve internet gelene kadar mezun olmus olursun

kilo veren herkesi tebrikkk ediyorummmm...insallah haftaya daha guzel sonuclar alirizzzzz

Kızlar aklıma bişey geldi,paylaşmak istiyorum sizlerle.Şimdi ben ilk öğretmenliğe atandığım yıl 77 kiloydum.Bir servise binip,17 öğretmen 4 köye dağılıyorduk.Benimle aynı okuldan olmayan yan köyden bir öğretmen arkadaşım vardı bayan,servis arkadaşıydık.Neyse birgün bizim servis kara saplandı mezranın birinde.Erkek hocalar,şoför,köy delikanlıları servisi yürütmek için bişeyler yapıyorlardı.Öyle olunca köyden çay geldi servise hocalar üşümesin diye.Çok uzattım girizgahı ama,neyse çaylar geldi,servis karda saplı,içerisi hep bayan tabi muhabbet açıldı,ordan burdan.Neyse bu bayan arkadaşların biri,orta boylu hafif ama çok hafif balık etli ve vücudu muhteşem sıkı duruyor,ben zaten uzaktan uzağa onu çok beğeniyordum.Dedi hocam,ben size bişey söylüycem yanlış anlamazsanız dedi,buyur tabi dedim.Yüzünüzü çok beğeniyorum,kilo vermeyi hiç düşünmediniz mi dedi.Ben de işte geveledim,yaa aslında düşünüyorum ama şudur budur diye bi yığın bahane.Dedi ki hocam ben tam 114 kiloydum,banyo yaparken bile nefesim kesiliyordu.Şaşırdım,öyle fit bi bayan var ki karşımda.60 kilo vermiş tam.Aaaa dedim,siz söylemeseniz asla inanmazdım dedim,öyle sıkı ki.Peki ne yaptınız dedim.O da dedi ki,2 şey;1 yıl boyu hergün 1 saat spor yaptım ve 1 yıl boyu ne ama ne yersem yiyim haşladım dedi.Ne bir ilaç,ne bir tıbbi destek.Sonra ben tabi o günü takip eden 9 yıl süresince,bırakın bu kızcağızın sözlerini uygulamayı tam tamına 28 kilo aldım,evet 9 yılda.Kızlar ben prematüre doğmuş bir bebeğim,işte o gün bugün evin yaşlıları ölecek diye yedirmişler de yedirmişler.Tabi kızmıyorum,sevgi zaafiyet oluşturuyor ve olması gerekeni örtüyor bazen.Sonra da zaten ister istemez her zaman iştahlı biri oldum.Ve aldım.İlkokulu 31 kilo ile,ortaokulu 50 kilo ile,liseyi 70 kilo ile,üniversiteyi ise 77 kilo ile bitirdim.Yine de boyum 163 cm olduğu için öyle çok şişman gözükmüyordum.Atandım sonra;başkentten Anadolu'nun suyu bile olmayan bi dağ köyüne.Uyum sağladım her şarta,hiç sızlanmadım ama birden değişen hayatım,fikren ve kalben dalgalanmalarım bana kendimi bıraktırdı bedensel olarak.Çok uzatmayım,işte şimdi ben de yemeklerimde bazı değişiklikler yaptım.Mesela asla sebze yemeğimin içine kıyma koymuyorum,çünkü kıyma 50 kalorilik bir masum sebzeyi bile içine girdiği anda 200 kaloriye çıkarabiliyor.Eti et olarak haftada 2 gün,sebzeyi sebze olarak tüketiyorum.Haşlama diye girdim konuya ya,bu aralar bunu sıklıkla yapıyorum.Mesela dün bir yemek yaptım kendime akşam ve inanın tadına kendim bile inanamadım.4 küçük kabağı tencereye koydum,üzerine kırmızı biber ve karabiber ektim bolca,biraz tuz attım.Üzerini kapatacak kadar su koydum ve haşlamaya bıraktım.Sonra o akşam hakkım olan bir dilim kepek ekmeğini küp kük doğradım ve tabağın içine yerleştirdim.Sonra o küp ekmeklerin üzerine haşladığım kabağı ezdim.Sonra üzerine 2 kaşık sarımsaklı yoğurt gezdirdim.Ve adına da -kabak kebap-dedim Yani o koskoca tabak akşam yemeğim herşeyiyle 120 kaloriye gelmiş oldu.Aklınızda kalsın istedim,haşlansa da her yemek güzel olabiliyor.Bugün semiz otunu haşlıycam mesela,inanın o da enfes oluyor.Çok uzattım demi Bi an içimden geldi,sebepsiz içimden geldiyse bi hayrı vardır

Gülüm,sağol benim güzel kaptanım

ayyyy okadar yazdim..sayfa hata verdi

nevcim, bak ben bilmiyordum kiymayla sebzenin karisinca kalorinin arttigini..hic oyle yemedim ama yinede ogrenmem iyi oldu...ben bir patatesi hasliyorum dietimde canim...ama son gunlerdir patates bile yemiyorum tartida gr oynamiyor diye...ama insallah birbirimizin destegiyle...seninde soyledigin guzel sozler ve motivasyonunla hep beraber kurtulacagiz insallahhhhhhhhhhhh

Alimin biri söylemiş yanılmıyorsam,tek yiyecek vardır ki çok yersen de öldürür,hiç yemezsen de;o da ettir.demiş.Yine atalarımız -et giren yere,dert girmez-demişler ama,et verdiği enerjiden dolayı çok kalorili bir besin türü işte.Bir de hayvandaki yağ oranı,ister istemez kaloriyi yükseltiyor.Yani eti sade,sebzeyi sade yemek inanılmaz kalori tasarrufu sağlıyor.Aslında ben şöyle ayarladım kendim için:Haftada 1 gün beyaz et,1 gün kırmızı et,5 gün sebze şeklinde.Zaten bu Amerikan kalp vakfı diyetinde öğle yemekleri ya yağsız tost,ya 1 kase çorba.Yani çok güzel uygulanabiliyor bu olay.Kurtulucaz bitanem,inşallah hep beraber kep atıcaz

Ohhhhhh,ohhh kalabalığız bugünnnn

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 4 ziyaretçi)

nev81,PABYA+,Azeri kizi+,kirmizigul06+,saferan+,

Son düzenleme:
Bu hafta 7. olmuşuz canlarım da,şu verilen kiloda bi hata yok mu yaaaa :44:
7.TAKIM TOPLAM KILO ( 688.1/685.8/0.79/0.11%)
Şöyle olmayacak mı?
7.TAKIM TOPLAM KILO ( 688.1/685.8/2.3/0.33%)

kızlar çok özür diliyorum akşam anneme gittik eşim dönmedi eve bildirim yapanmadım yeni geldim ya affedin ne olur....................

Bu hafta 7. olmuşuz canlarım da,şu verilen kiloda bi hata yok mu yaaaa :44:
7.TAKIM TOPLAM KILO ( 688.1/685.8/0.79/0.11%)
Şöyle olmayacak mı?
7.TAKIM TOPLAM KILO ( 688.1/685.8/2.3/0.33%)

evet yanlış olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…