tamam yapayim bunu ben.evde var zaten tarcin kabugu.onu bir keredemi icicem?Azerim sende ödem var diye düşünüyorum ben canım ya.Şu tarçın kabuğunu kaynatıp,içine 2 çay kaşığı bal atıp bi aç karnına bi uyumadan içmeyi bi denese birdahaki tartılma gününe kadar,ben sonuç alacağını düşünüyorum.
Canımsın ya,benim de azmimim kaynağı inan sizlersiniz.Bu takım olmasa,ben gr kilo veremem.İyi ki varsınız yaaaaaaaaa
neyse kizlar ben kalkip sporumuda yapayim iki saat sonra yine gelirimspordu dustu derken vakit bayagi gider demi hadi bana basari dileyin
65 olayımda fazlasında gözüm yok,benim için emek verdin allah razı olsun,hakkını hellal et.Olmuş olmuş,hem de çççooookkk güzel olmuş.İnanıyorum bak,birgün bana diyeceksin ki,Nevvvvv şu benim çizelgeyi bi yenelesene canım ya,kilo 59 hedef 50Bide bu çizelgeyi yaparken şöyle bişey hayal ettim.Şimdi hedef hazine,yani senin kendine özgüvenin bu hazine.Sen ona altın götürüyorsun;altın ise senin bu maratondaki sabrın ve emeğin
kizlar Ganfed acayip zayiflamis masallah.bebek dogurup birde böyle zayif olmak süper bisey yaaa.uzun tunik giymisti,kaldir birde altina bakayim dedim.aaaaaaaaaaa pantolonun icinde kaybolmustuüstünden düsüyordu resmen.yaaaaa insallah bende bir cocuk yaparsam öyle zayif kalmak isitiyorum.Frankfurt dogumlu bir cocuk yaparim belki kimbilir
Pabya cim evet ben igdir liyim canim,esimde.hatta ganfed deeeeeee.yoksa sendemi kizzzzzzzzzz
Bunu her sabah ve her akşam ılıyınca 3 yudumda içiyorsun,3 yudumda içmek sünnettir,ondan 3 dedimtamam yapayim bunu ben.evde var zaten tarcin kabugu.onu bir keredemi icicem?
Gerçekten takım ruhu çok farklı.Güleceksiniz belki ama ben stadyumda yürürken hep sizleri düşünüyorumoh oh ne guzel takin boyle birbiriyle anlasmasi gibisi varmidir ya sizlerle her turlu kotu yaglardan kurtulurum beniyiki varsiniz
Başarılar canımmmmm,kaslarına kuvvetneyse kizlar ben kalkip sporumuda yapayim iki saat sonra yine gelirimspordu dustu derken vakit bayagi gider demi hadi bana basari dileyin
Helal olsun Pabya'cım.Ben de 65 bana yeter diyorum ama,65 e gelince de vücut 55 i istiyormuş.Sağlıkla olsun da inşallah.Ne kadar az olsak o kadar iyi.Bayanız;doğumudur,emzirmesidir,menapozudur derken hep bu derde düşüyoruz bi vesile ile.Hele menapozdan sonra gramı zor veriyormuş vücut.Biz gözümüzü en idealine dikelim,eksik olursa ona da şükrederiz65 olayımda fazlasında gözüm yok,benim için emek verdin allah razı olsun,hakkını hellal et.
65 olayımda fazlasında gözüm yok,benim için emek verdin allah razı olsun,hakkını hellal et.
evet canım ıgdırlıyım ve ıgdrda yaşıyorum.
Gülüm,sağol benim güzel kaptanımnevcim, bugun icin tebrik ederim seni canim...
ganfedim masallah sana..boyle gidersen bir aya kalmaz seni mezun ederizayy ne guzel ya....benim kaptan oldugumdan beri ilkkk mezun olan sen olacaksin galiba sonra juli,azeri...super yaaaa
azericim, tebrik ediyorum seni canim...bende nevinde dedigi gibi odem tutuyorsundur..hem simdide tasinma telasindan dolayi bol hareket...bence sen eve internet gelene kadar mezun olmus olursun
kilo veren herkesi tebrikkk ediyorummmm...insallah haftaya daha guzel sonuclar alirizzzzz
Alimin biri söylemiş yanılmıyorsam,tek yiyecek vardır ki çok yersen de öldürür,hiç yemezsen de;o da ettir.demiş.Yine atalarımız -et giren yere,dert girmez-demişler ama,et verdiği enerjiden dolayı çok kalorili bir besin türü işte.Bir de hayvandaki yağ oranı,ister istemez kaloriyi yükseltiyor.Yani eti sade,sebzeyi sade yemek inanılmaz kalori tasarrufu sağlıyor.Aslında ben şöyle ayarladım kendim için:Haftada 1 gün beyaz et,1 gün kırmızı et,5 gün sebze şeklinde.Zaten bu Amerikan kalp vakfı diyetinde öğle yemekleri ya yağsız tost,ya 1 kase çorba.Yani çok güzel uygulanabiliyor bu olay.Kurtulucaz bitanem,inşallah hep beraber kep atıcazayyyy okadar yazdim..sayfa hata verdi
nevcim, bak ben bilmiyordum kiymayla sebzenin karisinca kalorinin arttigini..hic oyle yemedim ama yinede ogrenmem iyi oldu...ben bir patatesi hasliyorum dietimde canim...ama son gunlerdir patates bile yemiyorum tartida gr oynamiyor diye...ama insallah birbirimizin destegiyle...seninde soyledigin guzel sozler ve motivasyonunla hep beraber kurtulacagiz insallahhhhhhhhhhhh
aaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeee süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.inanmiyorummmmmmmmmmmm.neresinde peki,hangi köylüsün?
aralıklıyız,ama merkezde oturuyorum,siz.....
Bu hafta 7. olmuşuz canlarım da,şu verilen kiloda bi hata yok mu yaaaa :44:
7.TAKIM TOPLAM KILO ( 688.1/685.8/0.79/0.11%)
Şöyle olmayacak mı?
7.TAKIM TOPLAM KILO ( 688.1/685.8/2.3/0.33%)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?