Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

spor istedigim gibi yapamiyorum kizlar
ah benim kizim izin verse neler yapacagim nelerde..
bana cok duskun hep ilgi istiyor yumurcak
gunduz uykusuda yok
neyse esimi ayarlayip haftada en az 3 gun duzenli yapayim diyorum

diyetimide nev gibi sebze agirlikli tutacagim
yarindan itibaren paylasirim gun boyu yediklerimi..

65 olayımda fazlasında gözüm yok,benim için emek verdin allah razı olsun,hakkını hellal et.

evet canım ıgdırlıyım ve ıgdrda yaşıyorum.

ay ne guzel nerdensin papya simdi kizkardesim cikiyormussunbana ozelden mesaj at adini falan bileyim demi sonra pot kirmayim

kızlar nasılsınız özledim hepinizi yakında döneceğim inşallah

katiliyorum sozlerine canim. ahh ah omrumuz diyetle geciyor bizim ne zaman rahatca yiyip icecegiz vede boyle bir sorunumuz olmayacak:26:

mucuk bu guzel sozlere insallah mezun olurum. cunkun 10 ayda trye gidecegim hava atmam lazim bakin ben dogum yaptim ama hala fistik gibiyim diyecem (her ne kadar olmasamda).
hooop durun hemen mezun olunca ganfedden kurtulduk sanmayin yine burdayim. sizleri birakmam anca beraber kanca beraberdaha kendimize topik acacagiz demi amabagimsizligimizi ilan edecegiz daha

o kadar guzel ve akici anlatimin varki kendimi bir an seninle o minibuste hissettim bir an caylaaaaar diye bir ses bile duydum.insanin boyle seyleri aklinda tutmasi ne guzel. insallah o hanim gibi sende vereceksin kilonuazminde devam et cok iyi gidiyorsun basaracagina eminim etle sebzenin karisinca kalori artirdiginida ogrenmem iyi oldu.cunku ben hep karistirarak pisirirdim .mesela kiymali ispanak, etli sebze yemegi v.s v.s gibi. artik boyle yapmayacam

merak etme canim vereceksin .o sozlerinide esine yutturacaksin varsin gerisini o dusunsun

gercekten dilim tutuldu ne diyecegimi bilemiyorum oyle guzel anlattin ki duygularini .toplumumuzun bu acimasizligi var malesef hep insafsizca karsimizdakinin yarasini deseriz acimadan hemde.bu guzel yazidan sonra ben ne dersem diyim bos.basinizi dik tutun onlara kararliligimizi ispatliyacagiz.

İşte buuuuuuuuuuuu Ben de sözüne kefilim o zaman

ya kizlar oyle boyle diyoruz ama biz kilo verdikce kocalarimizin gozu korkmuyor degil ha.durun bende kocamla yasadigim bir seyi anlatayim ben once kilo vermeye kararverdigimde bana gulmustu herzamanki gibi inanmamisti ama bakti kilolar takir takir gidiyor adam ne yapti biliyormusunuz gece saaat 12 de eve geldiginde bana ekmek arasi doner getirdi.zayiflayipta guzellesmeyim diye.ama ben yemedim inat bu yadedim ac degilim ama canimda bi cektiki.gerci hic demiyor seni kiskaniyorum diye ama icten icede tirsiyor .dunde ben tartilip 53 oldugumu soyleyince yuzu once bir dustu .caktirmadi ama ama ben yermiyim hemen fark ettim .ortalikta dolandi diolandi bir firsatini bulup tartiya cikti .yuzunde guller acarak ne dedi biliyormusunu . bende bir kilo vermisim.meger adam gizli gizli diyet yapiyormus. haline oyle bir guldum ki ama tabi bisey demedim.pohpohladim helal olsun valla benden iyi veriyorsun dedim. demi ama ben verip fidan olacaksam oda verip selvi olmali yanimda yuvarlak top gibi koca istemem

kiz o saatte ayakta ne isin vardi bide dans ettik diyo . ben o saatte coktaaan guzellik uykusuna dalmistim . ama bende sporumu dun camiden geldikten sonra yapmistim 90 dk

baslangicta hep bir duzensizlik olur ranacim yakinda sende duzene koyarsin hayatini .diyetine dort elle sarilirsin

günaydın fıstıklar
kahvaltımda 1dilim k.ekmeye 1çay kaşığı krem peynir sürüp yeşil çayla içtim.
1 salatalık yedim.y litre su içtim.
20 dk koşu bandında tempolu yürüdüm.

kizim sen simdide fistik gibisin,deliiiiiiiiiiiiiiiiiiciti piti minicik bir annesin.masallah tü tü tüüüüüüüü
evet valla bende mezun olsamda buradayim gitmem bir yere bananeeeeeeeeee

Allah seni ne etmesin cok güldüm sabah sabah.benimkini görsen hele,hem zayif olmami istiyor hemde kuduruyor kiskancliktan.

demek seninki komplo kuruyor sana haaaa,dönerler mönerler.hahahahabi zaten kilolu degilki,daha ne zayiflatcan abiyi hem

kiz o saatte ayakta ne isin vardi bide dans ettik diyo . ben o saatte coktaaan guzellik uykusuna dalmistim . ama bende sporumu dun camiden geldikten sonra yapmistim 90 dk
camiden geldikten sonra yapmistim zaten.aksam 20 dede arkadasla parka ciktik,bir geldikki saat 23.ondan sonra oturayim bizim takima bakayim dedim,ama anlamadigimi birsey oturmama izin vermedi.icimde biseyler kipir kipir oldu.hemen sevdigim bir sarki var son zamanlarda cok calinan,onu actim.oynamaya basladim.birde baktimki ha bire oynuyorum.tam 1 saat dans ettim

günaydin kizlar.cok az uyudum bugün yaa.gece 4 te yattim,sabah 10,30 da kalktim.ya haftasonu yatsana demi.iste kalktim.saat 14 te bir yere gidicem.arkadaslar bana veda partisi hazirlamislar.bakalim kimler gelicek.duydumki herkes harika seyler pisiripp getirecekmis.offfff yandim ben.bu yüzden sabah kahvalti yapmiycam.sadece meyve yiycem.orada yediklerimin üstünede baska bisey yemiycem.zaten orada yediten sonra acikmam daha.dün mesela sabah günde yediklerimden sonra taaaa aksam 18 de aciktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…