Bebeğim nasıl siliniyor?Ayyy ben Rananın olayının bunu etkilediğini bilmiyordum canım ya.Bi anda bi bakıyorum geçen haftaya göre 2.3 kg azız,yanlışlık yaptım sandım.nevcim, hesapta bir sorun yok, rana ablanin aldigi kilo 11 haftaya bolundugu icin boyle bir sonuc cikiyorpaylasimdaki mesajinida silermisin tatlim
Bebeğim nasıl siliniyor?Ayyy ben Rananın olayının bunu etkilediğini bilmiyordum canım ya.Bi anda bi bakıyorum geçen haftaya göre 2.3 kg azız,yanlışlık yaptım sandım.
Evet düzenledim,çevirdim kazı yanmadı
canim, paylasim bolumune git..prada yazdigin mesajin altinda mesaji duzenle yaziyor..yazdiklarini sil
Canlarım benim bir yerim ağrıyor ama neresi çözemedim,üstelik soğuk soğuk da terliyorum.Geçen ayın 9'unda özel günüme girmiştim.Yoksa düzene mi giriyor inşallah yaaaaa,göbeğim de şiş.Bir de bu hafta 600 gr vermeme rağmen 5 günde,yine de beklediğimin altında.İnşallah belirtiler doğrudurrrrrrr,öyle sevinirim kisimdi kontrol ettim kizlar..hesapta toplamin yuzdesi 0.12% oluyor..siralamada bir degisiklik yaratmayacagi icin soylememize gerek yokyani kimsenin hakki yenmiyor...allahtan hatayi benim tutttugum exel prog. yapmisim bildirimde yapmamisim..ama sorun yok ortada sekeritolar
Canlarım benim bir yerim ağrıyor ama neresi çözemedim,üstelik soğuk soğuk da terliyorum.Geçen ayın 9'unda özel günüme girmiştim.Yoksa düzene mi giriyor inşallah yaaaaa,göbeğim de şiş.Bir de bu hafta 600 gr vermeme rağmen 5 günde,yine de beklediğimin altında.İnşallah belirtiler doğrudurrrrrrr,öyle sevinirim ki
Canım ya Rabbim herşeyi öyle güzel kararlamış ki,birinden noksansa bile vücur alarm veriyor.Ben geçen ay 6 aydan sonra olunca anladım ne kadar büyük nimet olduğunu.Kilo verdikçe yoluna girecek her noksanımız inşallah.insallah oyledir canim..bende senin durumundayim hala bekliyorumsu halimize bak..hastalanalim diye bekliyoruz
Önce şu tüyoyu veriyim,sonra yorum yapıyım Pabya'cım.Tuzu fazla olan yemeğinizi;tekrar tencereye koyar ve 1 büyük patatesi 5'e bölüp içine atar ve biraz su ekleyip kaynatırsanız,tuzu gidecektir.Patates tuzu kendisine çeker çünkü,sonra patatesi çıkartıp yoğurdun içine ezip yersin hem böylece yemek de patates de israf olmaz.bu gün canım çok sıkkındı,eşim yaptığım yemek biraz tuzlu olmuş diye yemedi. bende yazık olacak çöpemi atayım dedim bana sen yersin dedi,hayır yemiyorum diyince güldü yoksa diyettemisin evet dedim.Ama gülmesi çok imalıydı.işimden o an elimdeki bardağı suatına fırlatmak geldi,kendimi zor tuttum .Ama o da haklı kaç yıl oldu ben zayıflayacam deyip duruyorum.
Canım ya Rabbim herşeyi öyle güzel kararlamış ki,birinden noksansa bile vücur alarm veriyor.Ben geçen ay 6 aydan sonra olunca anladım ne kadar büyük nimet olduğunu.Kilo verdikçe yoluna girecek her noksanımız inşallah.
Önce şu tüyoyu veriyim,sonra yorum yapıyım Pabya'cım.Tuzu fazla olan yemeğinizi;tekrar tencereye koyar ve 1 büyük patatesi 5'e bölüp içine atar ve biraz su ekleyip kaynatırsanız,tuzu gidecektir.Patates tuzu kendisine çeker çünkü,sonra patatesi çıkartıp yoğurdun içine ezip yersin hem böylece yemek de patates de israf olmaz.
Gelelim diğer hususa;hem kızdığım yönler var hem hak verdiğim.Erkeklerin bu çocukları babamızın evinden getirmişiz gibi;çocukla gelen kiloları yahut uykusuzluğu,yahut bakımı ya da yükü kadına yıkmaları beni her zaman çıldırtmıştır.İşte bu sinirlendiğim husus.Hak verdiğim demeyim de doğal gördüğüm diğer husussa erkeklerin kiloya duydukları tepki.
Kadın erkeğini her zaman olduğu gibi sever;göbeğini,kelini,kabalığını,horlamasını ve hatta ter kokusunu bile.Çünkü kadın,cefakardır fedakardır özverilidir.Söylenir söylenir ama kalben her zaman kabullenir mayasındaki sonsuz şefkatten dolayı.Erkeklerse vicdan,merhamet ve fedakarlık açısından kadından çok daha aşağıdadır,fıtratları kendilerini mutlu etmek üzerine programlanmıştır.O zamanında peşinden deliler gibi koştuğu karısı bile,Onun evrendeki mutluluk halkasının parçasıdır bir zaman sonra.
Her erkek,ama her erkek biraz kiloyu ister kadınında,ama bu tv'ler aracılığı ile topluma itelenen kemikleri sayılan kadınlar;artık kadın kavramını ne yazık ki değiştirmiştir.Herkes birbiri istediği için kadınından zayıflık istemeye başlamıştır.Çünkü tv ler beyin içine bu görüntüyü kazımıştır.
Hiç kızma,kırılma.Eşimle değil belki ama,bekar bir bayan olarak kilolarım zaman zaman çok çirkin bir şekilde yüzüme vuruldu karşı cins tarafından çeşitli imalarla.Diyete başladım dediğimde,okulda erkek öğretmenlerin bunu espri malzemesi yaptıklarını işittim mesela,hırslandım.Saçın şifa desen tek telini vermeyecek yapıda arkadaşlarım,hergün okula sigara böreği tatlı vesaire getirip,ağzıma zorla sokmaya çalıştılar yahut ballandıra ballandıra gözüme baka baka yediler garip bir tavırla,hırslandım.Ben haşlanmış karnıbahar yerken,bunu yiyeceğime ağaç yerim diye bit beyinleriyle akıllarısıra espri yaptı sıfır beden arkadaşlarım,hırslandım.Sen kilo veremezsin yemeyi seviyorsun dediler,hırslandım.Ve daha nelerrrrr nelerrrr.Ne zaman bir çikolata yiyecek olsam,bu imalar aklıma geldi attım elimden.Açlıktan uyuyamadığım geceler oldu ilk diyete başladığım günler,kıvrana kıvrana uyudum.Pabya,biz bu işi başarıcaz.Kaçamak yapacağın zaman gir hemen buraya yemeden,yaz.Ben dayanamıycam şunu yiycem diye.Nasreddin Hoca'nın dediği gibiamdan düşenin halinden damdan düşen anlar.Biz takımca aynı damdan düştük.Burada kilo vererek,işte o düşüşün yaralarını sarıyoruz.Kilolarını vereceksin.Hem kendine özgüvenin artacak,hem de iradeni görenlerin sana olan saygısı.Onun isteyip de başaramayacağı hiçbirşey yok diyecekler.Pes etmek yok,bir yola çıktık biz,Allah da yardım ederse sağlıkla ve kalıcı olarak kurtulucaz bu yüklerden canım,kendini üzme olur mu
bu gün canım çok sıkkındı,eşim yaptığım yemek biraz tuzlu olmuş diye yemedi. bende yazık olacak çöpemi atayım dedim bana sen yersin dedi,hayır yemiyorum diyince güldü yoksa diyettemisin evet dedim.Ama gülmesi çok imalıydı.işimden o an elimdeki bardağı suatına fırlatmak geldi,kendimi zor tuttum .Ama o da haklı kaç yıl oldu ben zayıflayacam deyip duruyorum.
Sağol Azerim.Öyle dertliyiz ki hepimiz bu konudan,yazarken bile çok hisleniyorum.Önceleri bi kendim sanardım bu derdi çeken,kabullenmek istemezdim kilonun hayatıma ve mutluluğuma engel olduğunu.Ama şimdi 16 kilodan sonra bile değişen bakışları görünce artık inanıyorum,ama hala bu zihniyeti kabullenemiyorum o ayrıcanim ne kadar güzel anlatmissin kadinla erkegi.Türkcen ve anlatim dilin zaten harika.
Başaracağından hiç şüphem yok canım.Kilo yüzünden eşlerinden boşanan erkekler o kadar çokmuş ki,geçenlerde avukat arkadaşım anlattı.İnsanlık nereye gidiyor anlamıyorum.Zihinlerine öyle bir kazıdı ki medya yeni bayan modelini,artık benimsediler.Geçenlerde mesela Öykü diye bi sunucu vardı,şimdi de akademi diye bi yarışma sunuyor.Ben o kızı çok beğenirdim ama geçen gördüm hayrete düştüm.Şu anda kemikleri sayılıyor,gerçekten çok rahatsız edici bir görüntü.Çok sağlıksız duruyor,insanların da kendilerini bu hale getirmelerine sebep oldular ne acıdır...maalesef benimde esim beni cok zayif istiyor.herkes bana manken oldun manken diyorlar ama esim acik acik söylemesede beni hala zayif bulmuyor.gecen dedim 55 iyidir ya bana,daha altina düsmeyeyim.dediki yoooo 52 iyidir 52.
düsün ben diyet yapiyorum dedigim zaman adamin hosuna gidiyor.zamane erkekleri eslerini 50 li kilolarda istiyorlar artik.manken gibi ollalim istiyorlar.cünkü NEv'inde dedigi gibi artik televizyinda dergide atrafta öyle görüyorlar.evdede aynisini istiyorlar.bende kilodan hic hoslanmayan biriyim aslinda.3 yil öncesine kadar 52 kilo biriydim.ama hastalik ilaclar falan derken bu hale geldim.ama esim görecek.onun dedigi kiloya da inicem.hirs yaptim:113:
maalesef benimde esim beni cok zayif istiyor.herkes bana manken oldun manken diyorlar ama esim acik acik söylemesede beni hala zayif bulmuyor.gecen dedim 55 iyidir ya bana,daha altina düsmeyeyim.dediki yoooo 52 iyidir 52.
düsün ben diyet yapiyorum dedigim zaman adamin hosuna gidiyor.zamane erkekleri eslerini 50 li kilolarda istiyorlar artik.manken gibi ollalim istiyorlar.cünkü NEv'inde dedigi gibi artik televizyinda dergide atrafta öyle görüyorlar.evdede aynisini istiyorlar.bende kilodan hic hoslanmayan biriyim aslinda.3 yil öncesine kadar 52 kilo biriydim.ama hastalik ilaclar falan derken bu hale geldim.ama esim görecek.onun dedigi kiloya da inicem.hirs yaptim:113:
haklısınız kızlar eşlerimiz,arkadaşlarımız bu konuda çok kırıcı oluyorlar.Canım ya Rabbim herşeyi öyle güzel kararlamış ki,birinden noksansa bile vücur alarm veriyor.Ben geçen ay 6 aydan sonra olunca anladım ne kadar büyük nimet olduğunu.Kilo verdikçe yoluna girecek her noksanımız inşallah.
Önce şu tüyoyu veriyim,sonra yorum yapıyım Pabya'cım.Tuzu fazla olan yemeğinizi;tekrar tencereye koyar ve 1 büyük patatesi 5'e bölüp içine atar ve biraz su ekleyip kaynatırsanız,tuzu gidecektir.Patates tuzu kendisine çeker çünkü,sonra patatesi çıkartıp yoğurdun içine ezip yersin hem böylece yemek de patates de israf olmaz.
Gelelim diğer hususa;hem kızdığım yönler var hem hak verdiğim.Erkeklerin bu çocukları babamızın evinden getirmişiz gibi;çocukla gelen kiloları yahut uykusuzluğu,yahut bakımı ya da yükü kadına yıkmaları beni her zaman çıldırtmıştır.İşte bu sinirlendiğim husus.Hak verdiğim demeyim de doğal gördüğüm diğer husussa erkeklerin kiloya duydukları tepki.
Kadın erkeğini her zaman olduğu gibi sever;göbeğini,kelini,kabalığını,horlamasını ve hatta ter kokusunu bile.Çünkü kadın,cefakardır fedakardır özverilidir.Söylenir söylenir ama kalben her zaman kabullenir mayasındaki sonsuz şefkatten dolayı.Erkeklerse vicdan,merhamet ve fedakarlık açısından kadından çok daha aşağıdadır,fıtratları kendilerini mutlu etmek üzerine programlanmıştır.O zamanında peşinden deliler gibi koştuğu karısı bile,Onun evrendeki mutluluk halkasının parçasıdır bir zaman sonra.
Her erkek,ama her erkek biraz kiloyu ister kadınında,ama bu tv'ler aracılığı ile topluma itelenen kemikleri sayılan kadınlar;artık kadın kavramını ne yazık ki değiştirmiştir.Herkes birbiri istediği için kadınından zayıflık istemeye başlamıştır.Çünkü tv ler beyin içine bu görüntüyü kazımıştır.
Hiç kızma,kırılma.Eşimle değil belki ama,bekar bir bayan olarak kilolarım zaman zaman çok çirkin bir şekilde yüzüme vuruldu karşı cins tarafından çeşitli imalarla.Diyete başladım dediğimde,okulda erkek öğretmenlerin bunu espri malzemesi yaptıklarını işittim mesela,hırslandım.Saçın şifa desen tek telini vermeyecek yapıda arkadaşlarım,hergün okula sigara böreği tatlı vesaire getirip,ağzıma zorla sokmaya çalıştılar yahut ballandıra ballandıra gözüme baka baka yediler garip bir tavırla,hırslandım.Ben haşlanmış karnıbahar yerken,bunu yiyeceğime ağaç yerim diye bit beyinleriyle akıllarısıra espri yaptı sıfır beden arkadaşlarım,hırslandım.Sen kilo veremezsin yemeyi seviyorsun dediler,hırslandım.Ve daha nelerrrrr nelerrrr.Ne zaman bir çikolata yiyecek olsam,bu imalar aklıma geldi attım elimden.Açlıktan uyuyamadığım geceler oldu ilk diyete başladığım günler,kıvrana kıvrana uyudum.Pabya,biz bu işi başarıcaz.Kaçamak yapacağın zaman gir hemen buraya yemeden,yaz.Ben dayanamıycam şunu yiycem diye.Nasreddin Hoca'nın dediği gibiamdan düşenin halinden damdan düşen anlar.Biz takımca aynı damdan düştük.Burada kilo vererek,işte o düşüşün yaralarını sarıyoruz.Kilolarını vereceksin.Hem kendine özgüvenin artacak,hem de iradeni görenlerin sana olan saygısı.Onun isteyip de başaramayacağı hiçbirşey yok diyecekler.Pes etmek yok,bir yola çıktık biz,Allah da yardım ederse sağlıkla ve kalıcı olarak kurtulucaz bu yüklerden canım,kendini üzme olur mu
Allah herşeyi en hikmetli şekilde kararlıyor canım benim.Bir düşünür''tesadüf,inançsızların kadere taktığı isimdir...''diyor.Gerçekten hiçbirşey tesadüf değil.Sen buraya ilk yazdığında garip bi şekilde hissettim kiloların canına tak ettiğini.Hemen kaptanıma yazdım,gülüm Pabya'yı alabilir miyiz diye.O da dedi,canım yerimiz yok şu an.Boşalınca yer,vefalı kaptanım hemen sana mesaj atmış sağolsun.Burdaysak,biribirimize ihtiyacımız olduğu için.Burdaysak,başaracağımız içindir Pabya'cımhaklısınız kızlar eşlerimiz,arkadaşlarımız bu konuda çok kırıcı oluyorlar.
ben diyet grublarına bakarken direk olarak 7. takıma yazmıştım, nev seni buldum burda hemşerilerimi buldum,inşallah burda tüm kötü günlerimi arkamda bırakırım.bu msjlara bakıp gülerim.
Allah herşeyi en hikmetli şekilde kararlıyor canım benim.Bir düşünür''tesadüf,inançsızların kadere taktığı isimdir...''diyor.Gerçekten hiçbirşey tesadüf değil.Sen buraya ilk yazdığında garip bi şekilde hissettim kiloların canına tak ettiğini.Hemen kaptanıma yazdım,gülüm Pabya'yı alabilir miyiz diye.O da dedi,canım yerimiz yok şu an.Boşalınca yer,vefalı kaptanım hemen sana mesaj atmış sağolsun.Burdaysak,biribirimize ihtiyacımız olduğu için.Burdaysak,başaracağımız içindir Pabya'cım
İşte buuuuuuuuuuuuilk önce kendime ,sonra da 7. takıma söz veriyorum çizelgedeki altınlar sandığa girecek.pes etmek yok.
ilk önce kendime ,sonra da 7. takıma söz veriyorum çizelgedeki altınlar sandığa girecek.pes etmek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?