Canım sana bir daha yapıcam bugün başka bi yerden,onu atarım olur mu.nev çok denedim ama olmuyor.
Gülüm 1 hafta sanıyodum bennnnn deneme sürecini.İpekyol konusu da var bir de şu an tabi,3-4 gündür girmedi,izin de almadı.Sağol bitanem ya,sorumluluk ne ağır bir yük,gece boyu rüyamda çizelge yaptım.Daha kahvaltı bile yapmadım,bi kahvaltı yapıp geliyim ben canlarım.Canim listemiz bu sekilde...guzel yapmissin..yanliz papbyayi daha listeye eklemiyoruz..iki hafta deneme sureci var yarana eski uye oldugu icin bu hafta listeye aliyoruz...ama guzel basarmissin..sanada gecmis olsun
Canım sana bir daha yapıcam bugün başka bi yerden,onu atarım olur mu.
Gülüm 1 hafta sanıyodum bennnnn deneme sürecini.İpekyol konusu da var bir de şu an tabi,3-4 gündür girmedi,izin de almadı.Sağol bitanem ya,sorumluluk ne ağır bir yük,gece boyu rüyamda çizelge yaptım.Daha kahvaltı bile yapmadım,bi kahvaltı yapıp geliyim ben canlarım.
kizlar kusura bakmayin anca gelebildim ,eklemisisniz listeyi yetisemedim :)
Evet not ettimSen de benim şu anki kilomu unutma canım,86.4.Haftaya bakalım en çok kimden gitmiş olacak?Canım bu arada ilk hafta birden atılıyor,bunun avantajını iyi kullanıp beni duman etmelisin
Offfffffİyi olmaz olur mu Ganfed'im,hatta muheteşemmmmmm Senin kilonda 1 kilo atmak,benim kilomda 2 kilo atmakla aynı,yürekten tebrik ederim azimli Ganfed'im benim
Günaydın,hayırlı cumalar canım.Bugün çok güzel bir kahvaltı yapmalısın;haketttiiinnnnn
Günaydın canım,çizelgeni bir daha dener misin?
Yalnızca Kaptanım ve kaptan yardımcım kaldı bildirim yapmayan.Hasretim şimdi ne yapmam gerekiyor canım,bitti mi benim işimİlk kez görevliyim de
O kadına de ki:Nev gelirse ağzını yırtarmış deilk zamanlar bende oyleydim canim..cumagunu geldimi sikinti basiyordu..ama sukur takimda herkes listeyi yapmaya baslayinca biraz daha rahatladim..ipek pazartesiye kadar izinli canim..gozunden kacmis galiba pazartesiden itibaren full paylasimda bulunacagini soyledi..sana afiyet olsun ben listeyi paylasima ekliyorum...kadin sinir oldu ise gelir gelmez pc cekmeme..daha fazla sinirlendirmim
Ve aleyküm selammmmmm.Ganfed'im harika verdin bitanem ya,valla beni de gaza getirdinhaklisin canim bugun gunumuz vardi orda ne guzel seyler vardi valla acayip yedim artik aksama kadar yemesemde yeter orda yediklerim bugunu bildigim icin bu hafta acayip emek verdim diyete insallah asiri kacirmamisimdirazeriode ordaydi onunda hepinize selami var haftaya gidiyor artik . rabbim bahtini acik etsin
Hesaplayıp onayladım Gülümnevcim, ben yine firsat bulursam girmeye calisirim ama giremezsem..kardes takimimizin listesini kontrol edip onaylarmisin tatlim
Tamamdır canım.**4.TAKIM 214.ETAP**[/COLOR]
hasretim34(61.2/60.6/0.6/%0.98)
mersa ( 80.1/80.1/0%0)
obur ( 74.5/74.5/0/%0)
ohcanimadegsin(69.5/69.5/0/%0)
nidah(/60/60/0/%0 )
nazkaa(68.4 /67.7/0.7/% 1) ) yeni üye ( hedef )
4. TAKIM TOPLAM KİLO (413.7/412.4/1.3/%0.31)
kizlar onay verecek kimse varmi?
Pabya'cım,çizelge kısmına aynen yapıştır canım.Bu kez olacak.Yalnız yapıştırırken burda kırmızı şekilde olanı kopyalama.Alıntı ile cevapla de benim mesajı,açılınca ordan kopyala.Url yazan yerleri kopyalama.http den başla,png yi de alarak kopyala.Yani başı http,sonu png olacak.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgOgtur/weight.png
**4.TAKIM 214.ETAP**[/COLOR]
hasretim34(61.2/60.6/0.6/%0.98)
mersa ( 80.1/80.1/0%0)
obur ( 74.5/74.5/0/%0)
ohcanimadegsin(69.5/69.5/0/%0)
nidah(/60/60/0/%0 )
nazkaa(68.4 /67.7/0.7/% 1) ) yeni üye ( hedef )
4. TAKIM TOPLAM KİLO (413.7/412.4/1.3/%0.31)
kizlar onay verecek kimse varmi?
Olmuş olmuş,hem de çççooookkk güzel olmuş.İnanıyorum bak,birgün bana diyeceksin ki,Nevvvvv şu benim çizelgeyi bi yenelesene canım ya,kilo 59 hedef 50sanırım oldu,çoooooooooooooooook teşekkürler
Azerim sende ödem var diye düşünüyorum ben canım ya.Şu tarçın kabuğunu kaynatıp,içine 2 çay kaşığı bal atıp bi aç karnına bi uyumadan içmeyi bi denese birdahaki tartılma gününe kadar,ben sonuç alacağını düşünüyorum.selam kizlar ben geldim.bugün günümüz vardi,ganfed yazmis zaten.amaniii bir yedik bir yedik.daha hic birsey yemiycem meyveden baska bugün.yarinda mahalledeki arkadaslar bana veda partisi yapicaklar.yine hepsi birseyler yapicak.yarinda yerim bir ögün onlardan mecburen.ama aksamina yine meyve yiyicem.artik azimlendim,diyetime devam edicem.sporada basladim.dün yapamadim ama birazdan kalkip yapicam.
hee birde cok sasiriyorum kizlar bugünlerde.biliyorsunuz ben 54,5 a düsmüstüm ama maalesef simdi 56,5 um.iki kilo aldim ama her gören diyorki sen kilomu verdin yine.yooo diyorum aldim.sacmalama vermissin diyorlar.bugün gündede dediler anlamadim ben bu isten bisey.iki kilo aldim ama dahada vermis görünüyorum galiba:26:
Olmuş olmuş,hem de çççooookkk güzel olmuş.İnanıyorum bak,birgün bana diyeceksin ki,Nevvvvv şu benim çizelgeyi bi yenelesene canım ya,kilo 59 hedef 50Bide bu çizelgeyi yaparken şöyle bişey hayal ettim.Şimdi hedef hazine,yani senin kendine özgüvenin bu hazine.Sen ona altın götürüyorsun;altın ise senin bu maratondaki sabrın ve emeğin
kizlar Ganfed acayip zayiflamis masallah.bebek dogurup birde böyle zayif olmak süper bisey yaaa.uzun tunik giymisti,kaldir birde altina bakayim dedim.aaaaaaaaaaa pantolonun icinde kaybolmustuüstünden düsüyordu resmen.yaaaaa insallah bende bir cocuk yaparsam öyle zayif kalmak isitiyorum.Frankfurt dogumlu bir cocuk yaparim belki kimbilir
Canımsın ya,benim de azmimim kaynağı inan sizlersiniz.Bu takım olmasa,ben gr kilo veremem.İyi ki varsınız yaaaaaaaaanevcim bayiliyom sana ne guzel benzetmeler yapiyorsun sen beni azimlendiren sensin bunu bilmeni isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?