Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

inşallah kötü bir şy çıkmaz.Allah şifasını versin.

kız sen bitanesin,ama gine formata uygun değil yazısı çıkıyor.
Canımmmm,sağol.Pabya'cım Anşaâ'ya da çizelge yapmıştım,o da ilk eklediğinde formata uygun değil demiş,sonra bidaha denemiş olmuş.Bi daha dener misin?

abowwwww....sahanee canim yaaa...biraz anlatsana nasil orasi? sende ingilizce biliyormusun?
gezmek eglenmek nasil....cok merak ediyorum ben amerikayiiiiiii:78::78::78:

canim ingilizcem mukemmel olmasada fena sayilmaz
bu sene 8 yilimi dolduracagim
ilk geldigim yillarda hersey cok guzel ve degisik geliyordu
simdi alistim herseye
amerika bir uctan diger uca cok buyuk bir ulke
bir suru gezilecek yeri var
insallah bir gun sende gelirsin gezmeye

diger kizlarda merak ediyormus
hep birlikte gelin gezelim eglenelim

kaptanim hedef kilomu cok dusuk tutacagim
nasip olursa 52 ye kadar inmek istiyorum

suanda 69.6 kilodayim
hesaplama nasil yapilacak tam emin degilim
burada bulunmadigim hafta sayisi kadar bolunme mi olacak yuzdemi belirlemek icin??

**7.TAKIM ** 214. ETAP

saferan(126/
azerikizi(56/
kirmizigül06(82.5/
ganfed(54/53/1/ %1,85)
Julia__(53,6/53.6/0/0%)
ansaa(78.2/78/0.2/0.25%)
nev81 (87/
ipekyol51( 80.7
rana able(62/9/ (183.etapta mezun olmustu..verdigi kilolari geri aldigi icin geri dondu..alinan kilo 11haftaya bolundu)

7.TAKIM TOPLAM KILO (
bendende bir kilo nevcim iyi artirdimmi

Son düzenleme:
**7.TAKIM ** 214. ETAP

saferan(126/
azerikizi(56/56,5/-0,5/-0,89%)
kirmizigül06(82.5/
ganfed(54/53/1/ %1,85)
Julia__(53,6/53.6/0/0%)
ansaa(78.2/78/0.2/0.25%)
nev81 (87/
ipekyol51( 80.7
rana able(62/9/ (183.etapta mezun olmustu..verdigi kilolari geri aldigi icin geri dondu..alinan kilo 11haftaya bolundu)

7.TAKIM TOPLAM KILO (

**7.TAKIM ** 214. ETAP**

saferan(126/
azerikizi(56/56.5/-0.5/-0.89%)
kirmizigül06(82.5/
ganfed(54/53/1/1,85%)
Julia__(53,6/53.6/0/0%)
ansaa(78.2/78/0.2/0.26%)
nev81 (87/86.4/0.6/0.68%)
ipekyol51( 80.7/80.7/0/0%)
rana able(62.9/69.6/-6.7/-0.95% (183.etapta mezun olmustu..verdigi kilolari geri aldigi icin geri dondu..alinan kilo 11haftaya bolundu)

7.TAKIM TOPLAM KILO ( )

Son düzenleme:
Bende ilk kilo bildirimi yapayım 87.100
Evet not ettim Sen de benim şu anki kilomu unutma canım,86.4.Haftaya bakalım en çok kimden gitmiş olacak?Canım bu arada ilk hafta birden atılıyor,bunun avantajını iyi kullanıp beni duman etmelisin
7.TAKIM TOPLAM KILO (
bendende bir kilo nevcim iyi artirdimmi
Offfffff İyi olmaz olur mu Ganfed'im,hatta muheteşemmmmmm Senin kilonda 1 kilo atmak,benim kilomda 2 kilo atmakla aynı,yürekten tebrik ederim azimli Ganfed'im benim
herkese hayirli cumalar ve tatli gunaydinlar
Günaydın,hayırlı cumalar canım.Bugün çok güzel bir kahvaltı yapmalısın;haketttiiinnnnn
Hayırlı cumalar
günaydınlar.........
Günaydın canım,çizelgeni bir daha dener misin?
Yalnızca Kaptanım ve kaptan yardımcım kaldı bildirim yapmayan.Hasretim şimdi ne yapmam gerekiyor canım,bitti mi benim işim İlk kez görevliyim de

Son düzenleme:

canim herkes bildirimi yaptiktan sonra toplami yapip paylasima ekliyorsun ama sizin bu hafta toplma farkli olucak,kirmizim 2 de gelicegini söylesmiti olurda gelmesse ben yine anlatirim sana

canim herkes bildirimi yaptiktan sonra toplami yapip paylasima ekliyorsun ama sizin bu hafta toplma farkli olucak,kirmizim 2 de gelicegini söylesmiti olurda gelmesse ben yine anlatirim sana
Tamam bitanem,o halde ben 13:30 gibi tekrar gelirim.Son halini düzenleriz Kırmızımla.Hasretim sana da çok teşekkür ederim canım.Canlarım bu arada ben Amerikan Kalp Vakfı diyetinin 5. gününde 600 gr atmışım,iyi gidiyor;sanırım haftaya daha da hızlanacak.Öyle hissediyorum

rica ederim canim,bende cikiyorum simdi disarda biraz islerim var halledip gelicem ins

Gülüm,Pabya'mızın ismini yeni üye şeklinde ekliyor muyuz listeye?

Canim listemiz bu sekilde...guzel yapmissin..yanliz papbyayi daha listeye eklemiyoruz..iki hafta deneme sureci var ya rana eski uye oldugu icin bu hafta listeye aliyoruz...ama guzel basarmissin..sanada gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…