Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oy oy oy,harikasın canım ya
Canım lütfen öyle düşünme ortalama düşüyor diye,zaten o kadar az kilo almışsın ki 11 haftada,büyük bir etki yapmıyor ortalama üzerinde.Sen kilolarından kurtul,o bize yeter :90:

diyetimide nev gibi sebze agirlikli tutacagim
yarindan itibaren paylasirim gun boyu yediklerimi..
Topraktan gelen yaratılmışlar olarak,topraktan çıkanın bizlerde nasıl bir mucizeye sebebiyet vereceği o kadar net ki.Ben o pişmiş yeşillikler,kabak,taze fasulye uzun uzun dilinmiş,bunları yerken kuzu çevirme yemiş gibi haz alıyorum Rana'cım.Eminim sebze ağırlıklı beslenmek kilo vermende çok etkili olacak.Yiyebilirsen birkaç kilo atana kadar hızlandırmak için haşlanmış sebze yemeni tavsiye ederim canım.
katiliyorum sozlerine canim. ahh ah omrumuz diyetle geciyor bizim ne zaman rahatca yiyip icecegiz vede boyle bir sorunumuz olmayacak:26:
Sanırım,vücudumuza bir daha eski yeme alışkanlıklarımıza dönmeyeceğimizi ispatladığımız zaman.Hani diyorlar ya Ganfed'im uzmanlar,kilo korumak kilo vermekten de önemli bir süreçtir.İşte ben çok istiyorum bu sitede bir kilo koruma topiği olsun.Bakalım,verelim de yaparız inşallah
Çaylarrrr Harikasın...Canım gerçekten etli güzel oluyor ama,böylesi de çok hafif ve sağlıklı.
Başınızı dik tutun dedin ya,işte olay bu canım ya.Kendimize karşı,kilomuzu yüzümüze vuran insanlara karşı ve hayata karşı başımızı dik tutmak.İspatlıycaz canım
Ay okuyunca koptum Ganfed'im yaaaa Demek yüzü düştü,baksana sen zayıflıyorsun diye o da gizli gizli zayıflamaya çalışıyomuş Azim bulaşıcı o zaman demi.Ganfed'im senin yanına yakışayım diye uğraşıyor bence,seviyor kız seni kocan Maşallah size.Yanımda top gibi koca istemem demişsin ya,tersliktir ya ben de kapı gibi adamları çok beğenirim,enine boyuna Bilmem,ama zayıflayınca değişir fikrim belki,pek sanmıyorum ama
günaydın fıstıklar
kahvaltımda 1dilim k.ekmeye 1çay kaşığı krem peynir sürüp yeşil çayla içtim.
1 salatalık yedim.y litre su içtim.
20 dk koşu bandında tempolu yürüdüm.
Kahvaltın harika Pabya'cım.Hesapladım kahvaltın 100 kalori.Ki 300 kalori bile kahvaltıda normal kabul edilir.Harika olmuş canım senin kalori.Canım 2 ara öğünü ihmal etme olur mu.Vücudun hiç aç kalmayacak,metabolizman sürekli canlı olacak,ne kadar odun o kadar ateş,işte o ateş yakıyor yağları.Sporun da muhteşem,cuma inşallah kilo bildiriminde beraber sevinicez
Afiyet olsun canım benim;şifa olsun,yağ olmasın inşallah
guunaydıınn.... kısslarrr...
Günaydın balım,mesajıma cevap vermedinnnnn

İpekkkkkkkk,hoşgeldin Döndün mü artık temelli aramıza

Hosbulduk canim.Temelli dondum insallah.Ayyyy kac gundur girmedim gecmis oku oku bitmek bilmedi.Masallah ne dokturmussunuz.Hepinizi ozledim..
Prs gunu 22 gibi annemlere ulastik cok sukur.Cok ozlemisim herkesi.Dunde hasret giderdik bugun burdayim.Kizim herkesin maskotu oldu.Ordan oraya yuvarlaniyor.Yoldan dolayi odem mi olustu bilmiyorum ama 81.4 kg cikti.Az degil 12 saat surdu.saat 10 da evden cikmistik 22 de annemlere vardik.Kizimdan dolayi surekli ayakta kaldim ucak disinda.Biraz huysuzluk yapti.
Simdi size bir haber vereyim.Kiz kardesimde diyet yapiyordu.Gordugumde cok sasirdim.Incecik olmus.75 kiloydu simdi 67 olmus.Bende onun gibi olak istiyorum
Sabah annem bitki cayimizi yapti hep beraber diyete devam ediyoruz

Son düzenleme:
pabyacim sende hosgeldin.Gecmis mesajlarinida okudum.Esler hep oyle azerini dedigi gibi hem zayif ol isterler hemde kiskanirlar.Beraber ins kurtulacagiz bu kilolardan

pabyacim sende hosgeldin.Gecmis mesajlarinida okudum.Esler hep oyle azerini dedigi gibi hem zayif ol isterler hemde kiskanirlar.Beraber ins kurtulacagiz bu kilolardan

saol canım,inşallah inanınki ALLAH sizleri okadar kötü bir zamanda karşıma çıkardı ki,özellikle nev sen, bence bu tesadüf değil rabbim bizi karşılaştırdı.Bilmiyorum kendimi ifade edebiliyormuyum..ben arkadaşlarr çok mecburi olmadıkça dışarı çıkmam beni kimsenin görmesini istemem,yaşadığım sorunlar,aldığım kilolar beni çokgüçsüz bir insan haline getirdi.ama artık arkaya bakmak yok yapamadıklarımı değil yapacaklarımı düşünüyorum.dün akşam oğlum ve eşim dışarıya dolaşmaya çıkacaklardı bende kendi isteyimle onlarla çıktım,mecbur olduğum için değil kendim istedim diye. çok konuştum.

valla azericiim kocam bana sabotaj uyguluyor gizli gizlide diyet yapiyorah caniim onu ne kadar sevdigimi bi bilse sevincten ucacakta ama ben caktirmiyom simarmasin diye
evet nevcim sagolsun esim beni sever ayricada cok kiskanir kendi annesine bile beni yanliz gondermek istemezo derece yanibazen beni bu durum bunaltsada cogu zamanda hosuma gidiyor
hemsom canim papyam sen uzulme basari burda garanti bana baksana sen 64 ten 53 dustum 11 kilo az degil tek basima bu kadar basaramazdim hemde 4 ayda verdim bu kiloyu eminim sende basaracaksin sen kimin hemsosusun demi ama burda iki tane kapi gibi hemserin var hic uzulme emi benim canim mezuniyet kupanida burda kaldiracaksin bizde parti yapacagiz bunun icin .parti dediysem heyecan yapma pasta masta yok dograyacagiz salatalik domates maydanoz sogan oturup afiyetle yiyecegiz sonrada.zaten bizim oranin domatesleri burnumda tutuyor .ay tutmayin beni ben tr ye gidiyorumagzim sulandi ya

Ayyyyyy,hoşgeldin İpekkkkk,biz de seni çok özledik Kızkardeşine tebriklerimi ilet canım.Evet canım biliyorsun ben de 2 hafta önce 17 saat yol geldim,bi çıktım tartıya 91 Sonra işte ertesi gün 3 lt su içtim ve kiraz sapı kaynattım.O gece sabaha kadar tuvalete taşımdım.Ve sonuç,ertesi sabah 87 idi,düşün 4 kilo ödem attım.Canım madem oradasın sana şu mucize tarifi veriyim,hemen annenlerle yap.Bu da en az 1 kilo attrıyor inanın.2.5 litre su+3 yeşil elma+1 yemek kaşığı tarçın+1 çay kaşığı karabiber+5-6 karanfil+1 yemek kaşığı bal düdüklüde 7 dk kaynayacak ve soğutulup içilecek,faydasını göreceksiniz.Ayrıca bu çay karaciğer temizleyen çaydır ve ancak 15 günde 1 içilebilir.Ben de bu çayı çarşamba perşembe yapıp içicem.Annenlere de çok selam canım
Bazen var ya,halime bakıp bunları yalnız kendim yaşıyorum sanırdım.Daha 25-26 yaşlarımda eve kapanmaya başlamıştım yavaş yavaş güvensizlikten.Hele 105 kiloya çıktığım geçen yıl,markete bile karanlıkta gitmeyi tercih edecek kadar kapanmıştım.Sürekli uyumak istiyordum.Sürekli yemek,sürekli yalnız kalmak.Ama gerçekten hedefe adanınca,vermeye başladıkça Pabya'cım;içeri girmek için değil,dışarı çıkmak için bahaneler aramaya başladım.Hala tabi etkileri olsa da 16 kilo,16 kat arttırdı özgüvenimi.Ben senin gidişatını gerçek anlamda çok iyi görüyorum,ve hissediyorum şimdiden başardığını.Sen de iyi ki aramızdasın Pabya'cım
Birbirini seven eşleri görünce inanılmaz mutlu oluyorum,umutlanıyorum kendi geleceğime dair.O kadar kötü örnekler duyuyor görüyoruz ki;ben artık birne evet diyebileceğime ihtimal bile vermiyordum.Evet şu an hayatımda biri yok ama,sizleri gördükçe bir gün evet diyeceğime dair inancım da artıyor

Canim benim seni inanki cok iyi anliyorum.Hic hayatimda 68in ustune cikmayan biri olarak aldigim kilolar hayatimi felc etti.Hamilelige karsi o yuzden bi fobi olustu bende.su an kaybettigim her kiloda esim mutlu oluyor.Ama daha hizli olmasini istiyor haliyle.Tr ye gelirken bile kac kilo verebilirsin orda diye sordu.Burda annemlerin evinin onunde park var yuruyus yapmam cok kolaylasti.Bunu bildigi icin hizlansin istiyor.
Zaman zaman bende insanlarin arasina karismaktan cekindim ama calistigim icin daha zor bu tabiki.Sonunda yavas yavas gidiyor iste gramlar.Bir daha gelmemek uzere

Canim benim kardesim zaten surekli evde kendini tebrik edip duruyor.:))NEredeyse baskasinni tebrik etmesine gerek kalmayacak yani :))) bu arada tabi benide gorenler zayiflamissin diyor.Tabi benimde hosuma gidiyor.
NEvcim bu cayi sadece 15 gunde bir 1 gun mu yapiyorsun

Eeee hakkıdır kızımızın Canım evet,bu çay 15 günde bir yapılabiliyor.Etkisi gerçekten yüksek çünkü.Temizlerken zararlı enzim ve bakterilerin yanında yararlı olanlarını da götürmesin diye,15 günde 1 içilmesi öneriliyor.İpekkkk,sen de bir kilo çizelgesi yapsana canım,güzel oluyor motive için de

Son düzenleme:
Yaklaşık iki yıl önce, Facebook'ta binlerce kadın o anda ne renk sütyen giydiklerini durumlarında (status) yazacak şekilde bir oyun oynadı. Amaç Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ayını tanıtmaktı.
Bu muazzam bir başarı elde etti ve bizim o renklerle ne anlattığımızı merak eden günlerce haber yapan günlerce erkekler vardı. geçen yılki oyun el çantası/cüzdan ile ilgili; eve girdiğimiz an çantamızı nereye koyduğumuzdu.
bu yılki oyunumuz ise rahim kanserini bilinçlendirme...sorumuzsa ayakkabı numaranız...
Örneğin cevabınız", "36", "38,5" olabilir. Sadece durumunuza ayak numaranızı yazın, başka bir açıklama veya ek yapmayın.Bu mektubu kesip kendi kız arkadaşlarınıza gönderin.Sutyen oyunu ve çantadan haber olmuş, biz kadınlar gerçekten ne kadar güçlü olduğumuzu görelim hem de eğlenelim!UNUTMAYIN - BU MESAJI BİR CEVAP OLARAK YAZMAYIN!PROFİLİNİZDE DURUMUNUZU BELİRTİR SATIRA YAZIN.SONRA DA NELER OLACAK SEYREDELİM.SADECE BİZLER ARASINDA SIR :))BİLDİĞİNİZ HER KIZ ARKADAŞINIZA İLETİN..

36.5

kızlar bir kaç gün sora dönüyorum hepinizi çok özledim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…