Oy oy oy,harikasın canım yakizlar bana bisey oldu ben acayip hirs yaptim yaaa.anlamadim.ama süper bisey tabiiki buuuuuuuuuuu
bugüüüünnnn öglen 45 dakika Leslie yapmistim ve 50 mekik cekmistim.eveeeet bu bana yetmediiiiiii deminde tam 1 saat müzik koydum oynadim.ondan sonrada dusa kostum.daha yeni oturdum.süper terledim cünküüüü.ay spor yapmayi unutmustum.süper oldu bu yaaaa.
Canım lütfen öyle düşünme ortalama düşüyor diye,zaten o kadar az kilo almışsın ki 11 haftada,büyük bir etki yapmıyor ortalama üzerinde.Sen kilolarından kurtul,o bize yeter :90:selam kizlar
burada aksamin 8 i ben daha yeni eve girdim
sabahtan bir arkadasim aldi beni baska bir arkadasa kahvaltiya gittik
oradan alisveris vs. biraz dolastik gun bitti
kilo veren herkezi tebrik ediyorum :81: :81:
almis oldugum kilolarla ortalamayi dusururum diye uzuluyordum
ama buyuk kayip olmadi sanirim
insallah haftaya kilo vermis olarak geliriz hepimiz
Topraktan gelen yaratılmışlar olarak,topraktan çıkanın bizlerde nasıl bir mucizeye sebebiyet vereceği o kadar net ki.Ben o pişmiş yeşillikler,kabak,taze fasulye uzun uzun dilinmiş,bunları yerken kuzu çevirme yemiş gibi haz alıyorum Rana'cım.Eminim sebze ağırlıklı beslenmek kilo vermende çok etkili olacak.Yiyebilirsen birkaç kilo atana kadar hızlandırmak için haşlanmış sebze yemeni tavsiye ederim canım.
diyetimide nev gibi sebze agirlikli tutacagim
yarindan itibaren paylasirim gun boyu yediklerimi..
Sanırım,vücudumuza bir daha eski yeme alışkanlıklarımıza dönmeyeceğimizi ispatladığımız zaman.Hani diyorlar ya Ganfed'im uzmanlar,kilo korumak kilo vermekten de önemli bir süreçtir.İşte ben çok istiyorum bu sitede bir kilo koruma topiği olsun.Bakalım,verelim de yaparız inşallahkatiliyorum sozlerine canim. ahh ah omrumuz diyetle geciyor bizim ne zaman rahatca yiyip icecegiz vede boyle bir sorunumuz olmayacak:26:
Çaylarrrro kadar guzel ve akici anlatimin varki kendimi bir an seninle o minibuste hissettimbir an caylaaaaar diye bir ses bile duydum.insanin boyle seyleri aklinda tutmasi ne guzel. insallah o hanim gibi sende vereceksin kilonuazminde devam et cok iyi gidiyorsun basaracagina eminim etle sebzenin karisinca kalori artirdiginida ogrenmem iyi oldu.cunku ben hep karistirarak pisirirdim .mesela kiymali ispanak, etli sebze yemegi v.s v.s gibi. artik boyle yapmayacam
Başınızı dik tutun dedin ya,işte olay bu canım ya.Kendimize karşı,kilomuzu yüzümüze vuran insanlara karşı ve hayata karşı başımızı dik tutmak.İspatlıycaz canımgercekten dilim tutuldu ne diyecegimi bilemiyorum oyle guzel anlattin ki duygularini .toplumumuzun bu acimasizligi var malesef hep insafsizca karsimizdakinin yarasini deseriz acimadan hemde.bu guzel yazidan sonra ben ne dersem diyim bos.basinizi dik tutun onlara kararliligimizi ispatliyacagiz.
Ay okuyunca koptum Ganfed'im yaaaaya kizlar oyle boyle diyoruz ama biz kilo verdikce kocalarimizin gozu korkmuyor degil ha.durun bende kocamla yasadigim bir seyi anlatayim ben once kilo vermeye kararverdigimde bana gulmustu herzamanki gibi inanmamisti ama bakti kilolar takir takir gidiyor adam ne yapti biliyormusunuz gece saaat 12 de eve geldiginde bana ekmek arasi doner getirdi.zayiflayipta guzellesmeyim diye. ama ben yemedim inat bu yadedim ac degilim ama canimda bi cektiki.gerci hic demiyor seni kiskaniyorum diye ama icten icede tirsiyor . dunde ben tartilip 53 oldugumu soyleyince yuzu once bir dustu .caktirmadi ama ama ben yermiyim hemen fark ettim .ortalikta dolandi diolandi bir firsatini bulup tartiya cikti .yuzunde guller acarak ne dedi biliyormusunu . bende bir kilo vermisim.meger adam gizli gizli diyet yapiyormus. haline oyle bir guldum ki ama tabi bisey demedim.pohpohladim helal olsun valla benden iyi veriyorsun dedim. demi ama ben verip fidan olacaksam oda verip selvi olmali yanimda yuvarlak top gibi koca istemem
Kahvaltın harika Pabya'cım.Hesapladım kahvaltın 100 kalori.Ki 300 kalori bile kahvaltıda normal kabul edilir.Harika olmuş canım senin kalori.Canım 2 ara öğünü ihmal etme olur mu.Vücudun hiç aç kalmayacak,metabolizman sürekli canlı olacak,ne kadar odun o kadar ateş,işte o ateş yakıyor yağları.Sporun da muhteşem,cuma inşallah kilo bildiriminde beraber sevinicezgünaydın fıstıklar
kahvaltımda 1dilim k.ekmeye 1çay kaşığı krem peynir sürüp yeşil çayla içtim.
1 salatalık yedim.y litre su içtim.
20 dk koşu bandında tempolu yürüdüm.
Afiyet olsun canım benim;şifa olsun,yağ olmasın inşallahgünaydin kizlar.cok az uyudum bugün yaa.gece 4 te yattim,sabah 10,30 da kalktim.ya haftasonu yatsana demi.iste kalktim.saat 14 te bir yere gidicem.arkadaslar bana veda partisi hazirlamislar.bakalim kimler gelicek.duydumki herkes harika seyler pisiripp getirecekmis.offfff yandim ben.bu yüzden sabah kahvalti yapmiycam.sadece meyve yiycem.orada yediklerimin üstünede baska bisey yemiycem.zaten orada yediten sonra acikmam daha.dün mesela sabah günde yediklerimden sonra taaaa aksam 18 de aciktim.
Günaydın balım,mesajıma cevap vermedinnnnnguunaydıınn.... kısslarrr...
İpekkkkkkkk,hoşgeldinDöndün mü artık temelli aramıza
pabyacim sende hosgeldin.Gecmis mesajlarinida okudum.Esler hep oyle azerini dedigi gibi hem zayif ol isterler hemde kiskanirlar.Beraber ins kurtulacagiz bu kilolardan
Ayyyyyy,hoşgeldin İpekkkkk,biz de seni çok özledikHosbulduk canim.Temelli dondum insallah.Ayyyy kac gundur girmedim gecmis oku oku bitmek bilmedi.Masallah ne dokturmussunuz.Hepinizi ozledim..
Prs gunu 22 gibi annemlere ulastik cok sukur.Cok ozlemisim herkesi.Dunde hasret giderdik bugun burdayim.Kizim herkesin maskotu oldu.Ordan oraya yuvarlaniyor.Yoldan dolayi odem mi olustu bilmiyorum ama 81.4 kg cikti.Az degil 12 saat surdu.saat 10 da evden cikmistik 22 de annemlere vardik.Kizimdan dolayi surekli ayakta kaldim ucak disinda.Biraz huysuzluk yapti.
Simdi size bir haber vereyim.Kiz kardesimde diyet yapiyordu.Gordugumde cok sasirdim.Incecik olmus.75 kiloydu simdi 67 olmus.Bende onun gibi olak istiyorum
Sabah annem bitki cayimizi yapti hep beraber diyete devam ediyoruz
Bazen var ya,halime bakıp bunları yalnız kendim yaşıyorum sanırdım.Daha 25-26 yaşlarımda eve kapanmaya başlamıştım yavaş yavaş güvensizlikten.Hele 105 kiloya çıktığım geçen yıl,markete bile karanlıkta gitmeyi tercih edecek kadar kapanmıştım.Sürekli uyumak istiyordum.Sürekli yemek,sürekli yalnız kalmak.Ama gerçekten hedefe adanınca,vermeye başladıkça Pabya'cım;içeri girmek için değil,dışarı çıkmak için bahaneler aramaya başladım.Hala tabi etkileri olsa da 16 kilo,16 kat arttırdı özgüvenimi.Ben senin gidişatını gerçek anlamda çok iyi görüyorum,ve hissediyorum şimdiden başardığını.Sen de iyi ki aramızdasın Pabya'cımsaol canım,inşallah inanınki ALLAH sizleri okadar kötü bir zamanda karşıma çıkardı ki,özellikle nev sen, bence bu tesadüf değil rabbim bizi karşılaştırdı.Bilmiyorum kendimi ifade edebiliyormuyum..ben arkadaşlarr çok mecburi olmadıkça dışarı çıkmam beni kimsenin görmesini istemem,yaşadığım sorunlar,aldığım kilolar beni çokgüçsüz bir insan haline getirdi.ama artık arkaya bakmak yok yapamadıklarımı değil yapacaklarımı düşünüyorum.dün akşam oğlum ve eşim dışarıya dolaşmaya çıkacaklardı bende kendi isteyimle onlarla çıktım,mecbur olduğum için değil kendim istedim diye. çok konuştum.
Birbirini seven eşleri görünce inanılmaz mutlu oluyorum,umutlanıyorum kendi geleceğime dair.O kadar kötü örnekler duyuyor görüyoruz ki;ben artık birne evet diyebileceğime ihtimal bile vermiyordum.Evet şu an hayatımda biri yok ama,sizleri gördükçe bir gün evet diyeceğime dair inancım da artıyorvalla azericiim kocam bana sabotaj uyguluyor gizli gizlide diyet yapiyorah caniim onu ne kadar sevdigimi bi bilse sevincten ucacakta ama ben caktirmiyom simarmasin diye
evet nevcim sagolsun esim beni sever ayricada cok kiskanir kendi annesine bile beni yanliz gondermek istemezo derece yanibazen beni bu durum bunaltsada cogu zamanda hosuma gidiyor
hemsom canim papyam sen uzulme basari burda garanti bana baksana sen 64 ten 53 dustum 11 kilo az degil tek basima bu kadar basaramazdim hemde 4 ayda verdim bu kiloyu eminim sende basaracaksin sen kimin hemsosusun demi ama burda iki tane kapi gibi hemserin var hic uzulme emi benim canimmezuniyet kupanida burda kaldiracaksin bizde parti yapacagiz bunun icin .parti dediysem heyecan yapma pasta masta yok dograyacagiz salatalik domates maydanoz sogan oturup afiyetle yiyecegiz sonrada.zaten bizim oranin domatesleri burnumda tutuyor .ay tutmayin beni ben tr ye gidiyorum agzim sulandi ya
valla azericiim kocam bana sabotaj uyguluyor gizli gizlide diyet yapiyorah caniim onu ne kadar sevdigimi bi bilse sevincten ucacakta ama ben caktirmiyom simarmasin diye
evet nevcim sagolsun esim beni sever ayricada cok kiskanir kendi annesine bile beni yanliz gondermek istemezo derece yanibazen beni bu durum bunaltsada cogu zamanda hosuma gidiyor
hemsom canim papyam sen uzulme basari burda garanti bana baksana sen 64 ten 53 dustum 11 kilo az degil tek basima bu kadar basaramazdim hemde 4 ayda verdim bu kiloyu eminim sende basaracaksin sen kimin hemsosusun demi ama burda iki tane kapi gibi hemserin var hic uzulme emi benim canimmezuniyet kupanida burda kaldiracaksin bizde parti yapacagiz bunun icin .parti dediysem heyecan yapma pasta masta yok dograyacagiz salatalik domates maydanoz sogan oturup afiyetle yiyecegiz sonrada.zaten bizim oranin domatesleri burnumda tutuyor .ay tutmayin beni ben tr ye gidiyorum agzim sulandi ya [/QUOT BURALARA GELMİYORMUSUNUZ TATİL İÇİN TANIŞIRDIK,OKUL ZAMANI ÇOK ARKADAŞIM VARDI MELEKLİ'DEN.
saol canım,inşallah inanınki ALLAH sizleri okadar kötü bir zamanda karşıma çıkardı ki,özellikle nev sen, bence bu tesadüf değil rabbim bizi karşılaştırdı.Bilmiyorum kendimi ifade edebiliyormuyum..ben arkadaşlarr çok mecburi olmadıkça dışarı çıkmam beni kimsenin görmesini istemem,yaşadığım sorunlar,aldığım kilolar beni çokgüçsüz bir insan haline getirdi.ama artık arkaya bakmak yok yapamadıklarımı değil yapacaklarımı düşünüyorum.dün akşam oğlum ve eşim dışarıya dolaşmaya çıkacaklardı bende kendi isteyimle onlarla çıktım,mecbur olduğum için değil kendim istedim diye. çok konuştum.
Ayyyyyy,hoşgeldin İpekkkkk,biz de seni çok özledikKızkardeşine tebriklerimi ilet canım.Evet canım biliyorsun ben de 2 hafta önce 17 saat yol geldim,bi çıktım tartıya 91 Sonra işte ertesi gün 3 lt su içtim ve kiraz sapı kaynattım.O gece sabaha kadar tuvalete taşımdım.Ve sonuç,ertesi sabah 87 idi,düşün 4 kilo ödem attım.Canım madem oradasın sana şu mucize tarifi veriyim,hemen annenlerle yap.Bu da en az 1 kilo attrıyor inanın.2.5 litre su+3 yeşil elma+1 yemek kaşığı tarçın+1 çay kaşığı karabiber+5-6 karanfil+1 yemek kaşığı bal düdüklüde 7 dk kaynayacak ve soğutulup içilecek,faydasını göreceksiniz.Ayrıca bu çay karaciğer temizleyen çaydır ve ancak 15 günde 1 içilebilir.Ben de bu çayı çarşamba perşembe yapıp içicem.Annenlere de çok selam canım
[/B]
Eeee hakkıdır kızımızınCanim benim kardesim zaten surekli evde kendini tebrik edip duruyor.:))NEredeyse baskasinni tebrik etmesine gerek kalmayacak yani :))) bu arada tabi benide gorenler zayiflamissin diyor.Tabi benimde hosuma gidiyor.
NEvcim bu cayi sadece 15 gunde bir 1 gun mu yapiyorsun
PABYA BURALARA GELMİYORMUSUNUZ TATİL İÇİN TANIŞIRDIK .!.:ekimde gelecegim nasipse bakarsin tanisiriz kimbilir
kızlar bir kaç gün sora dönüyorum hepinizi çok özledim
bende herkesi cok özledimmmmm...
valla azericiim kocam bana sabotaj uyguluyor gizli gizlide diyet yapiyorah caniim onu ne kadar sevdigimi bi bilse sevincten ucacakta ama ben caktirmiyom simarmasin diye
hemsom canim papyam sen uzulme basari burda garanti bana baksana sen 64 ten 53 dustum 11 kilo az degil tek basima bu kadar basaramazdim hemde 4 ayda verdim bu kiloyu eminim sende basaracaksin sen kimin hemsosusun demi ama burda iki tane kapi gibi hemserin var hic uzulme emi benim canimmezuniyet kupanida burda kaldiracaksin bizde parti yapacagiz bunun icin .parti dediysem heyecan yapma pasta masta yok dograyacagiz salatalik domates maydanoz sogan oturup afiyetle yiyecegiz sonrada.zaten bizim oranin domatesleri burnumda tutuyor .ay tutmayin beni ben tr ye gidiyorum agzim sulandi ya [/QUOT BURALARA GELMİYORMUSUNUZ TATİL İÇİN TANIŞIRDIK,OKUL ZAMANI ÇOK ARKADAŞIM VARDI MELEKLİ'DEN.
hangi liseden mezunsun ve kac mezunusun papyacigim
hangi liseden mezunsun ve kac mezunusun papyacigim
TİCARET MESLEK LİSESİ,99-2000 MEZUNU.
ÖZEL MSJ ATAMIYORUM 100 OLMAMIŞ DİYE.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?