günaydın kızlarrrrrrzeytin ve incirimi yedim kahvaltıyı bekliyom bu zeytin-incir kürünü daha önce yapan var mıydı takımda?
Günaydınnn fulyacım .
valla netten araştırdım. yazana göre 21 günden sonra etkisi belli oluyormuş vücutta. bir de bazı yerde sabah aç karnına diyor. bazı yerde sabah akşam diyor. ben akşam yemiyorum. doğru mu yapıyorum bilmiyorum. ama her halükarda faydası olur herhalde. benim 10 gün oldu sanırım. geçen pazardan bu yana hergün yiyorum.Ben ilk kezEfser den duymuştum senin gibi.
Benim burda olduğum bi sene içinde yapan olmadı.
Tam olarak nasıldı ? 21 gün demişti efser.
Aynen kaynatmadan blendırda öğütüp vermişti.
Genelde kaynatmayın denir evet ... özellikle yeşil bitki kürleri.
Ben ara ara maydanoz sapını sıcak suda bi gece bekletir içerdim sabaha .
Sen bunu iç afiyetle , sonra diğerini dene hele .
Hafızam yanıltmıyorsaigdedali De annem blendara maydanozları koydu yazmıştı ...bi sorak hele
Ayyy yok gelmediler kaptanim yine giyindim bekliyoruzGeçmişi okudum efenim ...
Gelen menüler var... gelmeyen menüler var
Artık tam anlamı ile takıma dönme vaktidir ... misafirlik falan yarından sonra kimse de kalmaz ... diyete dönme zamanıdır demiyorum farkında iseniz ; çünkü diyet her daim sizinle idi ...baklavalara böreklere çöreklere direndiniz
Direnemeyenlerinizi de okudum
igdedali canım tartın eski formuna kavuşmuş emindim zaten ... duraklama dönemi idi geçti gitti ...menünde çok güzeldi ... ama bence chia lı puding için bir daha ara öğün vaktini geç ... güne tatlı ile başlama derim ... genel kanı bu yönde ... hoş ben başlarım , meyve..kuru meyve...badem ...kahve... beni etkilemiyor .. şeker girdi vücuda tüm gün açlık sinyalleri olacak derler bende olmuyor ... sende de olmuyorsa afiyet bal şeker olsun
@nar_cicegim keyifsizmişsin bugün ... gül böreği rehavetidir o :)bir adet kırk yılın başı öğle yenen gül böreğinden diyete zeval gelmez ama akşamına yemek yanında bir kaç lokmada olsa karbon almasaydın iyiydi.
bu arada paskalya mesajına çok güldüm gece gece
GunesinKizi35 heee 41 subliminal mesajı verdim
menünü sevmedim .. öğle patates , akşam hurma badem ... zaten bu ara o patates pek dadandı menüne ...
salatalar , sebzeler , yoğurtlar görmek istiyorum öğle akşam öğünlerinde ... öylesi daha sağlıklı şüphesiz .
Bonus erol taş falan olmayacağım . Hulusi Kentmen de olsam , Erol taşta olsam sen kaçamak yapacağın zaman zaten yapıyorsun ... Üzülmüşsün , kayınpederle sorun her ne ise hallolur dilerim ama diyet bozunca hallolmaz biliyorsun ... üstelik yoktan yere bir de aus derdi açılır .. gerçi sen beni dertten görsen yemezdin de ...Menünü bekliyorum yine .
ve cumaya dek önündeki 5 günü en eeen en kilo vermeye endeksli bir kafa ile geçirmeni rica ediyorum .
Cuma min. 99.9 göreceğiz ve bu istersen 5 günde çok kolay .
@Portakal Sulu Ordek canım senin menüde akmaz kokmaz gibi geldi bana ..yani aldırmaz da verdirmez de .. kilo minnak olunca o 2 dlm ekmek bile dengeleri oynatabiliyor ...
tartın ne alemde ? cuma göz açıp kapayana dek kapıda ...
60kiloyum fulyaaaa hadi ama sıfır kaçamak vaadi var kendi yok ... hadi komşuda baklava ısrarı , hadi hayır demedin ..eee sonra niye çikolata ... eee sonra niye akşam kurabiye ...badem unu ile olunca kurabiye olmaktan çıkmıyor
Eveeet başka da menü yoktu yanılmıyorsam ...ya da menü ile ilgili mesaj ...
@grill sende üzerlerini çizerek iyi yapmışsın .. bu arada beslenme ile ilgili düzensizlik mesajını okudum maalesef
ada81 senin misafirler geldi mi merak ettim ?
@masumm 66 süpermiş yahu ... resmen korumadasın sanki ... hadi bakalım yarın gelsin menüleriniz ada ile
Efser
@White Lily
Triplimelek Megi sizin menüleri göremedim bugün ?
@caytabagi
@suspushanimcim
Ahu060812 kayıp ilanı vermeme az kaldı ?
@eflalim yine gri yine gri ... yarın diyet tam gaz başlıyor .. mesaj at bana da cozutmadığını bileyim ..hatta sen telden yaz , ben menünü sporunu buraya eklerim .
@Antepia27 senin de düzeni bozulmuş diyetini okudumhemen hemen hiç durmadan yarın düzenli menüler gelsin lütfen .
saydin78 sen döndün mü eve kuzum ?
@nehirnil111 @begum75 minnak kankilerim siz de ne var ne yok?
@Makbule007 canım sende ne alemlerdesin , de hele?
@Nefs kuzum bugün sende uğramamışsın hiç sanki
@ecemavi sana da bir kalpsende başlıyorsun artık değil mi , yarınla beraber spora özellikle ve menülere ? @kelebekolacam ı da yolla artık ablası
@_SARAYCA_ @aeben @Daydream- size de bir öpücük bırakayım
@Sekercikiz hadi bayram bitti mi seni de tam gaz bekliyorum , süre doldu
@roxen2303 kuzum sen nerelerdesin ? sporla sıkılaşmaya devam mı
@ErSeSi ben sana izne ayrılma gel mezun edelim demiştim di mihiç gelmiyor yazmıyorsun ? bayram sonrası bi uğrada de hele kilo durumunu ?
Başka da unuttuklarım affola ... unutturacak kadar az girmesinler
Canim bu kuru ne icin yapiyorsun ?? Toksin atma mi ne ?günaydın kızlarrrrrrzeytin ve incirimi yedim kahvaltıyı bekliyom bu zeytin-incir kürünü daha önce yapan var mıydı takımda?
Selamlar
Evde kalacaktim ama vazgeçtim bu bayram yine yeniden köydeyim bende. Evde tek başıma bunalirim diye düşündüm . Telefon çekerse girmeye çalışırım buraya. Gorusemezsek herkese iyi bayramlar şimdiden. Buyuklerimin de kucuklerimin de minnoş yanaciklarindan öperim
Kuzum cuma 1, cumartesi 1,5, pazar da 1,5 saat tempolu yürüyüşüm varGeçtiğimiz haftanın spor puanlarını da toparladım ....Eki Görüntüle 2040130 Eki Görüntüle 2040131
Fırtınalar 7249 Puan
Kasırgalar 7120 Puan
Bu hafta uzun aradan sonra küçük bir farkla kazanan Fırtınalar oldu ..tebrikler
Genel durum
Fırtınalar 3 - Kasırgalar 6
Bireysel Sıralama
1.Triplimelek Megi 2640
2.GunesinKizi35 2505
3.igdedali 1550
4. @Nefs 1470
5.Ausencia 760
uzun bir aradan sonrada birincilik koltuğundaki isim değişti ...Triplimelek Megi tebrikler
Bu da bu haftaki liste ;
Eksik varsa bildirirsiniz
Eki Görüntüle 2040133 Eki Görüntüle 2040132
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?