Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlarrrrrr zeytin ve incirimi yedim kahvaltıyı bekliyom bu zeytin-incir kürünü daha önce yapan var mıydı takımda?

Günaydınnn fulyacım .
Ben ilk kez Efser den duymuştum senin gibi.
Benim burda olduğum bi sene içinde yapan olmadı.
Tam olarak nasıldı ? 21 gün demişti efser.

Günaydınnn fulyacım .
Ben ilk kez Efser den duymuştum senin gibi.
Benim burda olduğum bi sene içinde yapan olmadı.
Tam olarak nasıldı ? 21 gün demişti efser.
valla netten araştırdım. yazana göre 21 günden sonra etkisi belli oluyormuş vücutta. bir de bazı yerde sabah aç karnına diyor. bazı yerde sabah akşam diyor. ben akşam yemiyorum. doğru mu yapıyorum bilmiyorum. ama her halükarda faydası olur herhalde. benim 10 gün oldu sanırım. geçen pazardan bu yana hergün yiyorum.

kahvaltıya gidiyorum gelirim.

Aynen kaynatmadan blendırda öğütüp vermişti.

Ayyy yok gelmediler kaptanim yine giyindim bekliyoruz )) cat kapi yapiyorlar ya haber vermek yok bu yuzden dun sporda yapamadim terli terli yakalanmayayim diye....bugun insallah erken gelirlerde aksam bana kalir )

Efser ablam suan yoldayiz maalesef

Efser nisanın sana son mesajı buydu ... yahu ne zaman dönecekti bu kızlar . meraklandım . girmemişte hiç .

çayımın tabağı sende cumartesi girmişsin bu mesajdan sonra bi cee diyemeden çıkmışsın ... döndün mü dönüyor musun de hele ? dağa çıkan net çeken yer bul yahu

Selam kızlar
Yorgun bitkin üzgün bi sabahtan merhaba
En son yatılı misafirim dün gitti annemlerde bizde olunca ona gelicek misafirler de bana geldi herkesi gönderdikten Sonra iki ev ziyareti Sonra akşam yine bakamadan uyumuşum.kaptaniçemin mesajlarını da yeni okudum..
Tatilede gidemedim o kadar da ihtiyacım var ki okadar yoruldum anlatamam şöyle iş güç düşünmeden evden uzaklaşmaya çok ihtiyacım varken eşimin işi çıktı avm de yeni bi dükkan dekorasyon işi dün gece gitti bi kaç gün daha sürer Sonra okullar açılana kadar hala umudum var gitmek için ya nasip.
Dün annem tavuklara kurbanın ayıklanmış ıvır zıvır etlerini getirmişti biraz haşladım soğusun diye dışarı bırakmıştım orda kalmış Sonra ertesi gün verdim tavuklara ortanca 3 aylık civcivlerimin 6 sıda sabaha ölmüş çok üzüldüm güne negatif başladım anlıyacağınız..
Diyetide bıraktım hiç tartılamadım da malum protein bende şişlikte yapıyo ama yemek bulunca ye modundaydım.ne oldu ne bitti hiç bilmiyom inşallah kilo almamışımdır bide regli ye iki üç var ondan da çözemedim kilomu.bugün Karataya başladım cumaya kadar Allah sonumu hayır etsin.

Kuzum cuma 1, cumartesi 1,5, pazar da 1,5 saat tempolu yürüyüşüm var bugün de 10 dakika çay topladım çok zevkli idi dönüş yolunda olmasam bir saat toplardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…