Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1 saatlik park egzrsizi ve 20 dk tempolu tamamlandi. Yalniz eve zor yetistim maydonoz suyu rahat vermedi
Simdi ayranimi ictim cok acikmistim, 1 saate kadar yemek yerim sanirim. Balik yiyecegim ama sorun olmaz heralde

balık tazeyse olmaz canım korkma

Bugün aksilikler beni bırakmıyor domates kesmek için bıçağı tezgaha koymuştum ayağıma düşürdüm ayağımı kestim çok derin bi şekilde pansuman-dikiş ve sargıyla işim tamamdır
Ayyy cok gecmis olsun canimm. Cok feci olmus. Ben de cok korkarim boyle bicak dusunce hizla iniyor cunku

Ayyy cok gecmis olsun canimm. Cok feci olmus. Ben de cok korkarim boyle bicak dusunce hizla iniyor cunku

Sorma ayağıma gelmesin diye ayağımı geri çektim bıçak sıçrayııp döndü ve kesti çekmesem bir şey olmıcak yani

1 saat oldu heralde ben geleli birazdan yicen artik etkisi kalmaz sanirim. Keske biraz daha roka olsaydi evde. Gozume az geliyor

canım istedi ımmm yarın belki bende balık yerimm

Menum
9.00= peynir, salatalik, domates, yarim dilim tb ekmek ile 2 lokma tahin pekmez ve beyaz cay
11.00=1 elma
Egzersiz
15.00=1 ayran
16.30= 1 parca somon, roka, yarim dilim tb ekmek
1 saat sonra turk kahvesi ile 2. Kayisi tuketip spora devam edicem
Su cok ictim maydonoz suyundan dolayi.
Ausencia igdedali

Koşup yürümicem canım sadece egzersiz yapcam çünkü doktor ayağını zorlamadan yapabilirsin dedi dikişleri açmamam lazım karın kol falan çalışırım
Geçmiş olsun canım yaa Allah korusun beterinden.

Menü
Sabah
Bir kase keten tohumlu yoğurt
2 yumurta tereyağında
Metabolizma hızlandırıcı çay

Öğle
Bir kase chialı yoğurt
Bir Küçük tabak közlenmiş patlıcan yemeği
Salata

Su var biraz. Birde dukan içeceği bir lt.

Yoldayız eve gidiyoruz.

Canim bu kuru ne icin yapiyorsun ?? Toksin atma mi ne ?
adacım birçok faydası varmış düzenli kullanımda. kuranı kerimdeki Tin suresine göre açıklıyorlar. japon bilim adamları bulmuş. kuranda olduğunu görünce de şahadet getirip müslüman oldukları söyleniyor. 7 zeytin ve 1 incir bir arada yenince hormon görevi yaptığı belirtiliyor. bak istersen netten araştır faydalarını.
pek çok konuda var çünkü.
60kiloyum ancak araştırma fırsatı buldum . Derleyip toparladığımda eldeki bilgiler bunlar .. Çok çok sağlıklı olduğu şüphesiz .. İki mucizevi nimet zaten .

saol canım

Bugün aksilikler beni bırakmıyor domates kesmek için bıçağı tezgaha koymuştum ayağıma düşürdüm ayağımı kestim çok derin bi şekilde pansuman-dikiş ve sargıyla işim tamamdır
canım geçmiş olsun. tez zamanda iyileşirsin inşallah

Sen çok özlendin biliyor musun

Evet sahalara dönüyorum İnşaAllah
Kelebekin ayak mikrop kapmış onunla.uğraşıyor

Geçmiş olsun okurken içim tuhaf oldu

Herkese iyi bayramlarrrr...
Cok ama cok ozledim.
Ne kadar alistiysam bi bosluk vardi hep.
Nasil keyifler?
Maalesef bayramda iki yayla arasinda mekik dokuduk ve tel dogru duzgun cekmiyordu.
Bu ssbah geldik cok sukur evimize.
Evin heryeri heryerde cok karisik.
Kapiyi kapattik disari attik kendimizi.
Ausencia kaptanim merak etmissin Allah razi olsun.
Merak edilmek guzel
Artik gelirim rahat rahat.
Aksam menumu yazarim.
Sabah da tartilirim.
Suan uyku ve yol odemim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…