Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü bildirimim. Baştan söyliyim afedersiniz midemi bozmuşum biraz. Ondan az oldu iştahsızım...
Kahvaltı 07:00
Yarım muzla yoğurt

Öğlen 13:00
1 yumurtayla biberli peynirli önler

Akşam
Ķözlenmis biber ve domates
Az peynir

Su: 3 lt
Spor: 120 dk yürüyüş =240 point
Ausencia

Senin azmini elinden hangi kilo kurtulabilirmiş ki acaba

Bende sabah bi tartilip basliyorum diyet serüvenime ...reglide olamadim tarti sabah sinirimi bozacak iyice ( bi an once izine ayrildigim kiloma geleyim istiyorum ....

Bi gayret atalım fazlalıkları bir 6 ay dolsun belkim bende girerim listeye hedefine ulasan dışında kimse ne izne ayrılsın nede liste dışına çıksın kıymetini bilin kızlar huuu

Kaptanım çok demişti bana ama sartlar zordu bu yaz nasıl gecti Allah razı olsun gayretli kaptanımızdan listeyide zora sokmak istemedim ama bayramda herkes.diyetisyenle mi zayıfladın diye zordu
Bende tatile bi gittim annem ablam cook begendiler beni cook guzel olmuşsun devam et... ablam durup durup ayy ada cok guzel olmuşsun dedi durdu.. annemde 80 kilo olmus ne yaptin ne yaptin deyip durdu...normalde annem 72 ustune hic cikmazdi cook kilo almis gordum.

sanırım bugün gezmeye gidenler de evine döndü. bayramda ister istemez düzen bozuldu az ya da çok. ben şehir dışına gitmedim ama yine de etkilendim biraz. mesela az da olsa baklava yedim dün. çikolata falan. bir de iş düzeni disiplinli oluyor insan. en azından ben öyleyim. evde olunca sıkıldım.

herkes aynı anda yarın sabah tartılıp başlıyor sanırım. yarın Aus hepimizi hizaya sokar yeter artık der

Dikkat etsin kilo yaşlılıkta daha zor inş iner 72 sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…