Senin azmini elinden hangi kilo kurtulabilirmiş ki acabaBayramda kulagin cinladi miAusencia ?
Herkes ne olmus sana dedi.
Ablam bi derdin mi var nasil boyle zayiflafin diye agladi
Sonra ikna oldu diyet seruvenimi anlatinca , yediklerime dikkat edince .
Tabi sadece kaptanimin degil @Ahu060812 veigdedali ve hepinize tek tek tesekkur ederim.
Siz olmasaydiniz yapamazdim.
mercimek.
ben sebze meyve salata sevmiyorum canım.
Kolay gelsim canim.. ama duzen oturacak esim 10 gun evdeydi ayyy duzen falan kalmadı spor saatim kalmadi acikcasi yeterrr tatil dedim ....Yarın esim icin okul başlıyor ütü yapmam lazım benim icinde diyet
hadi bismillah deyip başlıyoz yarınBende sabah bi tartilip basliyorum diyet serüvenime ...reglide olamadim tarti sabah sinirimi bozacak iyice( bi an once izine ayrildigim kiloma geleyim istiyorum ....
Bende sabah bi tartilip basliyorum diyet serüvenime ...reglide olamadim tarti sabah sinirimi bozacak iyice( bi an once izine ayrildigim kiloma geleyim istiyorum ....
Bu sefer insallahhhhhh nisanin 30 da bu is bitecek yaza birakmayacamhadi bismillah deyip başlıyoz yarın
Aaa 6 ay mi gecmesi gerekiyormus ??Bi gayret atalım fazlalıkları bir 6 ay dolsun belkim bende girerim listeye hedefine ulasan dışında kimse ne izne ayrılsın nede liste dışına çıksın kıymetini bilin kızlar huuu
Bende tatile bi gittim annem ablam cook begendiler beni cook guzel olmuşsun devam et... ablam durup durup ayy ada cok guzel olmuşsun dedi durdu.. annemde 80 kilo olmus ne yaptin ne yaptin deyip durdu...normalde annem 72 ustune hic cikmazdi cook kilo almis gordum.Kaptanım çok demişti bana ama sartlar zordu bu yaz nasıl gecti Allah razı olsun gayretli kaptanımızdan listeyide zora sokmak istemedim ama bayramda herkes.diyetisyenle mi zayıfladın diye zordu
Bizde derlerki birine beddia edeceksen eşin emekli olsun diye et derlerKolay gelsim canim.. ama duzen oturacak esim 10 gun evdeydi ayyy duzen falan kalmadı spor saatim kalmadi acikcasi yeterrr tatil dedim ....
Dikkat etsin kilo yaşlılıkta daha zor inş iner 72 sağlıklaBende tatile bi gittim annem ablam cook begendiler beni cook guzel olmuşsun devam et... ablam durup durup ayy ada cok guzel olmuşsun dedi durdu.. annemde 80 kilo olmus ne yaptin ne yaptin deyip durdu...normalde annem 72 ustune hic cikmazdi cook kilo almis gordum.
şimdi kaç kilosun canım?Bu sefer insallahhhhhh nisanin 30 da bu is bitecek yaza birakmayacam))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?