Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sopana kurban aus

Oncelikle bir ozur birakayim suraya.
Cozutmadim abartmadim ama dikkat edemedim.

Oyle igdenin 2 ser 2 ser kilo verip sonrada ayda yilda bir yedigi sutlac icin ozur dilemesine benzemez gercek bir ozur olur benimki.

Geri cevirip yemedigim zamanlarda oldu kimseye takim, liste, 2 ye boluncek yuzde diyemedigim icin yaklasan dr kontrolumu soyledim. 10 gun sonra kontrolum var dedim.

7 kilo devede kulak ama farkedildi. 109 dum ramazanda.

Sporda olun zaten kuzum , dedim ya haftada 1 saat yapanda olsun . Önemli o liste

Bazı kilolar oturuyor evet , bende dana da yesem 56 dan üzerine çıkmadım ..

Aus bu üç gün ne yapalım? Ödem çaylarına mı sarılalım ayran aşı mı yapayım protein detoksumu yapayım? Regl bir hafta kaldı bende yol yorgunluğu şişkinliği mevcut.

yol ödemi kendi haline bıraksanda 1-2 gün içinde puf diye inecektir .
BU arada maydanoz kürü
Dukan çayı teranesi :)
Ananas ve yeşil elma kabukları tarçınla demleme ...
Bunlar yapılabilir ...

Yiyip içip kilo almadıysanız şişkinlik ödem emin olun sizin elinizde ... salata sebze beslenin yoğurtla ... karbonu kesme noktasına getirin ... ve biraz ödem atıcı çay takviyesi yapın yeter .

Ama yeme içme kilosu ise ... 3 gün aç kalın diyesim geliyor

Giderken tartılıp gittim döndüğümde fazlam yoktu tartıda.

Özrün babası şu 3 gün , bu aus kalbini nasıl alırım diyip tam tekmil diyetle olur bonuscan ... kilon müsait ... istersen senden cumaya kadar en az 1.5 daha gider ... daha diyorum zaten gitmişti biliyorum ... ben 99.9 bu cuma görmeliyiz ... görebiliriz diyorum ... sadece 3 gün ... istersen olur ...

Hep beni düşün .... ağzına her lokma atacağın zaman ...

La tatil bayram seyran demeden sizinleyim ... acıyın da ... verin şu garibin gönlünün istediğini .

hadi hadiiiii sporla beraber , mazeretsiz bomba 3 gün menüsü ... beklemiyorum , gelecek biliyorum ...
72 saatlik kamptasın .
Ausilin kamp

bugün açılışı yapar onlarda ...

begum75
nehirnil111

bende taciz edeyim

o zaman o hissettiğin şişliğin sönmesi iki çaya , sebzeye bakar ördekim
Aus bu aralar ben ağrı kesici kullanıyorum.Nerdeyse her gün. Migren için. Regle bir hafta kala başlıyor normalde ağrımasın diye başım içiyorum. Normalden daha fazla mı su tüketeyim bu sıralar?

3 günde 1,5 kg mu
ne ettin sen kaptaniçe?

okurken gaza geliyorum da yemek zamanı sönüyorum :/

hadi hayırlısı.

günaydınnnnn

tartıldım ama sinir oldum

66 , 67,1 68,4 bu 3 rakamı gösterdi durdu tartıu hangisine inancam
lşaşırdım
annemdeki eski tartımı getircemm gidincem
sinbo mis gibi tartı idi
Sen 66 yi seç kuzum o guzel duruyor ))

Tartinin pili mi zayifladi ??

bugün açılışı yapar onlarda ...

begum75
nehirnil111

bende taciz edeyim

o zaman o hissettiğin şişliğin sönmesi iki çaya , sebzeye bakar ördekim

Yettim kaptanım çok özledim sizleri be

Kaptanım az kaçırdım bayramda sorma bende söylemeyeyim

Cuma; 1 saat yürüyüş
Pazar; 45 dakika leslie + 20 dakika yürüyüş
Pazartesi; 1 saat pilates

Evde çok güzel bir yöntem buldum büyük pilates topumu alıyorum tv izlerken eğilip kalkıyorum bacaklarım felaket çalışıyor hiçte sıkılmıyorum şekil A dün saatlerce böyleydim ama 1 saat ancadır dolu dolu

bennn
direnemeyen birde ben varım hele en son yediğim tereyağlı baklavakapanışı onla yaptım
birtek kv nin kalan tatlıyı doldur dondurma kutusuna al demesine direndim almadım
kilo sanırım aldımkorkudan tartılamadım cumaya sevabım günahım çıkar ortaya

artık tam tekmil burdayımbi aksilik çıkmazsa tabi

Heleee bu minnaklar nerdeeeeee

begum75 ve nilllllll
adaaaburdayım gülüm,sen nerdesin nasılsın?nasıl gidiyor?uzun zamandır okuyamadım kim napıyo herşeyden bi haberim

mortişim hoşgeldin
sporada başlanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…